Предупреждавам, че може да умрете от смях ако гледате това видео. http://www.youtube.com/watch?v=PCzd0m90fU4
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
Заключена.
X
X
-
СМС-ите на Пеевски до депутати в Парламента
"Колеги, искам и аз на Бузлуджа, ама не е ли много ходене?"
"Колеги, с мама сме хвърлили око на Държавен вестник. Да организираме нещо, а?
"Колеги, колко катарзис ми трябва още, за да се върна при вас?"
"Колеги, гледам TV, разпръснете се из залата, за да изглеждате повече, като на контрапротеста."
"Колеги, страхуват мама, че няма да стане шеф на БНТ. Нали СЕМ са стабилярки и всичко О.К.?"
"Колеги, Волeн закъснява за среща с мен. Връзвайте го и да идва бързо"
"Колеги, декларацията на посланиците на Северна Корея и Беларус е получена. Утре я пускам в "Телеграф" на трета, до палавницата."
"Колеги, успокойте Орешарски, че има място в ДПС след оставката, ще замества Данчо Ментата".
"Колеги да отида ли на контрапротеста до НДК да му предам малко обем?"Don't work hard, work smart!
Коментар
-
На "заем" от съфорумеца Патилан,от темата "Какво понижение на жилищните имоти очаквате"
Първоначално изпратено от Patilan Разгледай мнение.................................................. .................................................. .......
.................................................. ...............................................
......................Видяхте ли новопавираната Витошка?
Едиственото обяснение е че тези павета са нареждани от сляп епилептик.
.................................................. .................................................. .............................................
Коментар
-
Пловдивчанка получи оргазъм при гинеколога
http://www.blitz.bg/news/article/210581
За сетен път, се уверявам, че това жените не са като хората
Няма да му благодари, а щяла да го съди
Коментар
-
Дневник на терорист в Русия
Ден 1. Хванахме заложници. Барикадирахме се. Пихме с всички.Ден 2. Пак пихме с всички. За малко да умра.Ден 3. Ударихме по няколко бири за махмурлука. Поискахме откуп: самолет и за всеки заложник по каса бира. Ден 4. Властите дадоха каквото искахме. Изпихме пивото. Заложниците не искат да си тръгват. Трябва да продаваме оръжието, няма бира. Ден 5. Дойдоха специалните части. Разменихме гранати за водка. Напихме се всички. Ден 6. Цял ден търсихме къде сме забутали самолета. Накрая го намерихме и го продадохме. Изпихме парите. Ден 7. Чакаме да дойде анти-терористичната бригада. Обещаха да донесат още водка. Ден 8. Снощи изпихме всичката водка. Сутринта ни беше лошо. Дойдоха медицински екипи. Донесоха спирт. Леко подобрение.Ден 10. Превзехме склада с гориво на летището. Керосина има отвратителен вкус. Ден 11. Не мога вече, аман от тоя керосин... Ден 12. Исках да се предадем. Не ме пуснаха. Заложниците казаха, че ще ме набият ако опитам пак да се предам. Пак пихме керосин. Ден 13. Помощ! Някой да ме измъкне от тук!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнениехахаха... пропуснал си и че пак имаме "Далас" по телевизиятаBulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение- БСП са на власт
- десните създават нов съюз
- Едвин Сугарев обяви гладна стачка
- синдикатите искат Велико народно събрание
- „Доктор Куин – лечителката“ върви по една телевизия
- Кеворкян води „Всяка неделя“
- Къци се завръща в ефир
Кажете ми сега честно – като прочетохте всичките тези събития, ще можете ли да ми отговорите коя година сме в момента?
2013 или 1990?До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.
Коментар
-
Парламентарен Биг Брадър
Парламентарен Биг Брадър
Днес ще се проведе изгонване от министерската къща на номинирани съквартиранти. Сред номинираните са съквартирантката Шулева, която скри една кутия цигари от съквартирантите и с това си действие не се хареса на Биг Ефенди. Биг Ефенди, който държи и наградният фонд не хареса и съквартирант Дикмеджан, който по най- голяма вероятност ще бъде заменен с друго Зайбне. Почти е ясна съдбата на и на друг нов съквартирант - Кошли, който от една седмица опикава около къщата и държи да влезе в нея. Той или другия кандидат -съквартирант Севлиевски ще замени съквартирант Церовски.
Борбата за Биг Баницата е ожесточена, тъй като края на съжителството в Биг къщата е към края си. Основният предентент за наградата бате Симо от с. Баня направи обръщение от Изповедалнята на канал 1 и заплаши, че ако продължават да го номинират ще смени чипа. Тъй като той говори на диалект и трудно му се разбира, не стана ясно какъв чип ще смени и на кого.
Преди няколко дни се проведе и дневна мисия под наслов "Аз на тебе - ти на мене" или "Двама са малко, трима са много". Това се случи след изгонването на съквартиранта Герджи, който не успя да победи в предпоследната игра с Биг балоните.
Айде на номинациите, че не останаха...
Коментар
-
дайте го малко по-ведро де - ясно е, че сме затънали в ла.на до шията, ама поне са си нашенски, нали
Ей ви един не особено политически коректен, то нали сега е модерно да си хем против турците, хем да се бориш против расизЪма и да обявяваш национализма за лумпениада (за идеята говоря, а не за клоуна, дето я е припознал за башиния)
Отива един турист в едно китно родопско село и сяда в кръчмата. Дават му меню и той запачва да чете: зелник, пататник, ... и родопски калмари!?
Поръчал родопските калмари и ги полял с доволно количество мастика Пещера.
Най-накрая питал собственика:
- Абе откъде ги вземате тез калмари в Родопите? - че му се усладили. - Нали нямате море!
- Как откъде? Ходжата ги носи всеки понеделник.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеПропускаш(?) протестите ....
пропилени 23 г ???
Някак не е смешно Бенжи ...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение- БСП са на власт
- десните създават нов съюз
- Едвин Сугарев обяви гладна стачка
- синдикатите искат Велико народно събрание
- „Доктор Куин – лечителката“ върви по една телевизия
- Кеворкян води „Всяка неделя“
- Къци се завръща в ефир
Кажете ми сега честно – като прочетохте всичките тези събития, ще можете ли да ми отговорите коя година сме в момента?
2013 или 1990?
пропилени 23 г ???
Някак не е смешно Бенжи ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар