IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
        Въпрос с повишена трудност:
        - БСП са на власт
        - Десните създават нов съюз
        - Едвин Сугарев обяви гладна стачка
        - Синдикатите искат Велико народно събрание
        - „Доктор Куин – лечителката“ върви по една телевизия
        - „Далас“ върви по друга телевизия
        - Кеворк Кеворкян води „Всяка неделя“
        - Къци е в ефир
        - Зелените организират протести
        Коя година сме?
        A де?

Да обръщаме ли левовете

Коментар

• Въпрос с повишена трудност:
          - БСП са на власт
          - Десните създават нов съюз
          - Едвин Сугарев обяви гладна стачка
          - Синдикатите искат Велико народно събрание
          - „Доктор Куин – лечителката“ върви по една телевизия
          - „Далас“ върви по друга телевизия
          - Кеворк Кеворкян води „Всяка неделя“
          - Къци е в ефир
          - Зелените организират протести
          Коя година сме?
          A де?
          НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Мило дневниче, Вчера Б.Б. ме назначи за директор. Каза, че ако не слушкам, ще ми разпори Г.З. Днес Б.Б. каза:“Който е глупав и не може да помни – да си записва като мен“. Подари ми тефтерче и химикал. …От днес Б.Б. каза да се отчитам на И.Ф. Изпратих по куриер печено агне и бъклица вино. Поиска още. Трябвало да остане и за кученцето. И.Ф. иска да й се обаждам, всеки път, като разговарям с първите мъже в държавата. На следващия месец останах без пари – оказа се, че телефонът й бил импулсен.

….
            Днес Ц.Ц. поръчал да направя проверка на един от конкуренцията. Срещнахме се с човека, направи се на интересен, стигнахме до конфликт. От днес човека вече има конфликт на интереси.
            Днес бяхме на партиен банкет. Б.Б. се бе почерпил и ме накара да скачам като зайче. Аз съм човек с характер и затова го попитах: „Колко високо?“.
            Поръчаха ми да намеря конфликт на интереси при А.П. -Трактора. Сезирал съм земеделското министерство и Агенцията за мелиорациите.
            Казаха ми, че Дневник било вражеска медия. Няма как да е така, след като аз самият си водя Дневник.

….

Днес ме обвиниха, че аз самият съм имал конфликт на интереси. Не е вярно – моите интереси са в една и съща посока и нямат никакви, ама никакви конфликти помежду си. Егати новото правителство !
            Искали да ми правят проверка от Прокуратурата и ДАНС. Абе #ДАНСwithme отвсякъде. Б.Б. каза да си скрия дневника някъде и да си трая. И да внимавам с пидалите каквото и да означава това….

Коментар

• Първоначално изпратено от noker Разгледай мнение
              1. Вземете котката и я сложете да легне върху лявата си ръка, както се държи бебе. Поставете десният си палец и показалец от двете страни на устата на котката и притиснете бузите й докато държите хапчето в дясната си ръка. Когато котката отвори уста, хвърлете хапчето вътре. Позволете на котката да затвори уста и да преглътне.
              2. Приберете хапчето от пода и котката иззад дивана. Сложете котката върху лявата си ръка и повторете процедурата.
              3. Измъкнете котката от спалнята, и изхвърлете олигавеното хапче. Вземете ново хапче от опаковката, и сложете котката да легне върху лявата си ръка, държейки здваво задните й лапи с нея. Отворете челюстите й и натъпчете хапчето в гърлото й с десния показалец. Дръжте устата на котката затворена поне 10 секунди.
              4. Извадете хапчето от аквариума и свалете котката от гардероба. Извикайте съпруга/съпругата си от двора.
              5. Клекнете на пода така, че котката да е приклещена между коленете ви, и дръжте здваво предните и задни й лапи. Не обръщайте внимание на гърленото ръмжене. Накарайте
              съпруга/съпругата да хване здраво главата на котката с едната ръка и да напъха дървена линийка в устата й с другата. Пуснете хапчето по линийката и разтъркайте енергично гърлото на котката.
              6. Свалете котката от корниза, и вземете ново хапче от опаковката. Отбележете си да купите нов корниз и пердета. Внимателно съберете парчетата от вазата и ги отделете настрана, за да ги залепите по-късно.
              7. Увийте котката в пешкир, и накарайте съпруга/съпругата си да притисне котката така, че единствено главата на котката да се показва изпод мишницата му/й. Вкарайте хапчето в единия край на сламка, отворете устата на котката с молив и духнете хапчето в устата й от сламката.
              8. Прочетете листовката на хапчето, за да се уверите, че не е вредно за хора, и изпийте чаша вода или сок, за да си подобрите вкуса. Превържете ръката на съпруга/съпругата си с
              лейкопласт, и почистете кръвта от килима със студена вода и сапун.
              9. Приберете си котката от бараката на съседа. Вземете друго хапче. Вкарайте котката в долапа и затворете вратата върху врата й така, че главата й да остане отвън. Отворете устата
              на котката с лъжичка. Изстреляйте хапчето в гърлото й с ластик.
              10. Вземете инструменти и монтирайте обратно вратата на долапа. Сложете студен компрес на бузата си, като междувременно проверите актуалността на ваксинацията си против тетанус в медицинския си картон. Изхвърлете съсипаната фанелка и си вземете нова от спалнята.
              11. Повикайте пожарната да свали котката от дървото от другата страна на пътя. Извинете се на съседа си, който се блъсна с колата в оградата в опит да избегне търчащата котка. Вземете последното хапче от опаковката.
              12. Вържете предните лапи на котката за задните с помощта на "свинска опашка", след което я вържете за кухненската маса по същият начин. Вземете работните ръкавици от бараката.
              Отворете устата на котката с клещите за зегерки. Натъпчете хапчето в устата на котката, след което и половин пържола. След това, държейки главата й вертикално, излейте поне 100 грама вода в гърлото и, за да сте сигурни, че е преглътнала хапчето.
              13. Накарайте съпруга/съпругата си да ви закара до Пирогов. Стойте мирно, докато докторите ви зашият пръстите и извадят остатъците от хапчето от дясното ви око. На връщане към къщи
              минете през магазин за мебели и си поръчайте нова маса.
              14. Обадете се на ветеринаря, и си запишете час за домашно посещение.
              Много полезно, ще чакаме и инструкции за къпане на котка

Коментар

• http://www.gospodari.com/?go=video&p...l&videoId=7696
                Don't work hard, work smart!

Коментар

• ИНСТРУКЦИИ ЗА ДАВАНЕ НА ХАПЧЕ НА КОТКА

1. Вземете котката и я сложете да легне върху лявата си ръка, както се държи бебе. Поставете десният си палец и показалец от двете страни на устата на котката и притиснете бузите й докато държите хапчето в дясната си ръка. Когато котката отвори уста, хвърлете хапчето вътре. Позволете на котката да затвори уста и да преглътне.
                  2. Приберете хапчето от пода и котката иззад дивана. Сложете котката върху лявата си ръка и повторете процедурата.
                  3. Измъкнете котката от спалнята, и изхвърлете олигавеното хапче. Вземете ново хапче от опаковката, и сложете котката да легне върху лявата си ръка, държейки здваво задните й лапи с нея. Отворете челюстите й и натъпчете хапчето в гърлото й с десния показалец. Дръжте устата на котката затворена поне 10 секунди.
                  4. Извадете хапчето от аквариума и свалете котката от гардероба. Извикайте съпруга/съпругата си от двора.
                  5. Клекнете на пода така, че котката да е приклещена между коленете ви, и дръжте здваво предните и задни й лапи. Не обръщайте внимание на гърленото ръмжене. Накарайте
                  съпруга/съпругата да хване здраво главата на котката с едната ръка и да напъха дървена линийка в устата й с другата. Пуснете хапчето по линийката и разтъркайте енергично гърлото на котката.
                  6. Свалете котката от корниза, и вземете ново хапче от опаковката. Отбележете си да купите нов корниз и пердета. Внимателно съберете парчетата от вазата и ги отделете настрана, за да ги залепите по-късно.
                  7. Увийте котката в пешкир, и накарайте съпруга/съпругата си да притисне котката така, че единствено главата на котката да се показва изпод мишницата му/й. Вкарайте хапчето в единия край на сламка, отворете устата на котката с молив и духнете хапчето в устата й от сламката.
                  8. Прочетете листовката на хапчето, за да се уверите, че не е вредно за хора, и изпийте чаша вода или сок, за да си подобрите вкуса. Превържете ръката на съпруга/съпругата си с
                  лейкопласт, и почистете кръвта от килима със студена вода и сапун.
                  9. Приберете си котката от бараката на съседа. Вземете друго хапче. Вкарайте котката в долапа и затворете вратата върху врата й така, че главата й да остане отвън. Отворете устата
                  на котката с лъжичка. Изстреляйте хапчето в гърлото й с ластик.
                  10. Вземете инструменти и монтирайте обратно вратата на долапа. Сложете студен компрес на бузата си, като междувременно проверите актуалността на ваксинацията си против тетанус в медицинския си картон. Изхвърлете съсипаната фанелка и си вземете нова от спалнята.
                  11. Повикайте пожарната да свали котката от дървото от другата страна на пътя. Извинете се на съседа си, който се блъсна с колата в оградата в опит да избегне търчащата котка. Вземете последното хапче от опаковката.
                  12. Вържете предните лапи на котката за задните с помощта на "свинска опашка", след което я вържете за кухненската маса по същият начин. Вземете работните ръкавици от бараката.
                  Отворете устата на котката с клещите за зегерки. Натъпчете хапчето в устата на котката, след което и половин пържола. След това, държейки главата й вертикално, излейте поне 100 грама вода в гърлото и, за да сте сигурни, че е преглътнала хапчето.
                  13. Накарайте съпруга/съпругата си да ви закара до Пирогов. Стойте мирно, докато докторите ви зашият пръстите и извадят остатъците от хапчето от дясното ви око. На връщане към къщи
                  минете през магазин за мебели и си поръчайте нова маса.
                  14. Обадете се на ветеринаря, и си запишете час за домашно посещение.

Коментар

• Офицер от отдела за борба с наркотиците отива в една ферма и иска да провери района за растения, от които може да се правят наркотици.
                    Фермерът казва:
                    - Няма проблем, сър, само не ходете в ей онова поле...
                    Офицерът избухва:
                    - Мистър, аз представлявам щатската власт!
                    И гордо вади значката от джоба си:
                    - Виждате ли тази значка?! Тази значка ми дава право да ходям където пожелая, за да си свърша работата! Без повече обяснения!
                    - Окей, сър, - съгласява се фемерът - Можете да ходите, където си поискате.
                    След пет минути фермерът вижда, че офицерът бяга с пълни сили, а след него - разярен бик. Фермерът притичва след тях, крещейки:
                    - Значката! Покажи му шибаната си значка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      "Изненадващо" 57% от българите отговорили, че ако еленергията поевтинее, това ще се отрази положително на семейния им бюджет.

Бах мааму! А останалите 43% трябва да са ненормални или бавно развиващи се!
                      Не,просто така и така не го плащат... боли ги *ура дали ще поевтинее или не
                      Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                        Вероятно РОМИ, които им е все тая щото не плащат ток
                        нищо чудно , те са толкова много вече , че наистина няма да се учудя ако са към 30-40%
                        Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)

Коментар

"Изненадващо" 57% от българите отговорили, че ако еленергията поевтинее, това ще се отрази положително на семейния им бюджет.

Вероятно РОМИ, които им е все тая щото не плащат ток

Коментар

Тоя дето го е поръчал директно аут и поне половината да възстанови с лични средства.
                            Проблема е, че мяза на финансиране на частния сектор с публични финанси...класика в жанра!

Коментар

• Attached Files
                              Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)

Коментар

• "Изненадващо" 57% от българите отговорили, че ако еленергията поевтинее, това ще се отрази положително на семейния им бюджет.

Коментар

Working...
                                X