IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    още се драпате за сметките. Хем ви ги обясних, хем не ми вярвате и пай си говорите глупости. При равен брой точки се гледа брой победи, след това геймово съотношение, след това точково съотношение и накрая преки двубои. най-курвенското (за тотозалагащите, като мен) би било, победа на България и после всички очакват загуба на полша, но те бият с 3:2 и пак са трети. Ние ще сме първи при този вариант, но страшно много народ ще изгори с кинтажа.

Аз като "непатриот" съм заложил тънки 50 евро на загуба на нашите при коеф. 3. Ако случайно се окажат пълни идиоти, тръгнат да се правят на морални шампиони и мъже и вземат, че бият, праскам 200 евро на Словакия (коеф. 2,5)и подсигуряване с 50 евро за 3:2 на полша (тук още няма коеф., но като почне мача и ще пуснат, едва ли ще е по-ниско от 5), че може и тет да са играли с букитата, верицата им панско-шляхтичк--вознячка . Тази вечер или ще пробвам да намеря пробив в системата(което макар и рядко се случва) или тя пак ще ме нахендри
    А бе, че харесваш историята го разбрахме, ама май хич не те е еня за Българите и за емоционалното състояние на нацията Не всички хора играят комар и правят сметки, дори напротив - много повече са тия, които се радват на всяка победа и на всяко едно събитие, което би повдигнало поне малко националната ни гордост и чест!
    Та, да наричаш с подобни епитети хора, които защитават името на България, и го правят доколкото могат добре, просто не ти отива и е нелепо!
    Българи Юнаци!!!... каквото и да стане по нататък.

П.С. Внимавай със залозите, и с финансовото здраве, че тия евра си вървят ли вървят по канала...
    И все пак късмет в някой друг залог, дано избиеш поне част от тях!

Коментар

• Ами то и на Словакия може да им е по-гот да са трети в групата и така да са решили - да паднат с 3:0 или 3:1. Тогава Поляците, ще са втори и го отнасят, както и всички заложили за Словакия. Този мач, ще е пълен цирк...

Коментар

• Първоначално изпратено от pavlin Разгледай мнение
        Малий, сложи поне едни кавички бе пич, повръща ми се от теб.....

Правилно си бием, без много да се напъваме, останалото е смешни сметки на ......чакащите смешковци
        щом ти се повръща - давай. Явно ощеживееш в 19 век и си мислиш, че само с юруш всичко става. Да, ама не. И понеже явно имаш прояуски по история, а на мен ми е доста силна, ще ти кажа, че заради мислене като твоето, в момента сме едва 110 К кв. км и 7 милки, а не 180К кв. км и 20 милки. Щото "гениите" като теб са си викали същото през 1913 - ако искаме Тракия и Македония, така или иначе ще трябва да смачкаме Сърбия и Гърция, а сега тъкмо сме набрали инреция, дай напарво още сега да ги тепаме. Е, да, ама се появили едни непредвидени нещица, като Мамалигария и Манафия и ни ебали майката, а ние сме си останали с големите победи да ближем рани и да ходим насрани!!!! Това ни коства огромна изсленическа вълба, загуби на територии, на авторитет и т.н. и т.н. За сметка на това Сърбия с хитра политика и путкински номера слагаща се ту на Изток, ти на Запад, създаде огромната Сърбославия и до момента има имперски манталитет, а ние имаме манталитет на путки, щото сме много велики!!!!

Понякога, за да направиш крачка напред, трябва да нпарвиш половин назад, за да се засилиш - урок, който ние така и не научихме. На това първенство важната цел е една: калсиране на финал и съответно класиране за Световната лига в Джапания, откъдето се класират първите за Олимпиадата. Всичко друго е ала-бала и шменти-капели - връло добро сме играли, али немали смо касмет.

И последно, една поговорка - Бог помага, но в кошара, не вкарва. Иводите всеки сам си ги прави......

П.С. тия букитата бързо се усетиха - от 2,5, коеф за Словакия вече е 1,6 - сигурно очакват нещо
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Уф, успокоих се - нашите взеха 3-ия гейм - явно просто са си олигофрени и не играят игрички....
          Малий, сложи поне едни кавички бе пич, повръща ми се от теб.....

Правилно си бием, без много да се напъваме, останалото е смешни сметки на ......чакащите смешковци
          Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.

Коментар

• абе, тука сте все големи глори хънтърчета и все знаете много , и затова да ви питам:

кой е най-големия фен на мангалчестър юнайтед според дъртия скот-ландски алкохолик дедо сашо фиркансън

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
              Абе не съм съвсем сигурен в това, щото при 1-3 ние отиваме с геймово отношение 6-7, а Германия 5-7.

Полша в момента е 4-4! При 1-3 ще станат с 5-7 и може Германия да ги бие по точковото съотношение което си е голям риск! При 2-3 отиват като нас с 6-7....абе луда работа!?!?
              горе-долу верни сметки, ама не баш - Германците имат супер лоша точкова разлика и няма как да са 3-ти, докато Полша са след нас и ще си направят колкото точки им трябват.

Уф, успокоих се - нашите взеха 3-ия гейм - явно просто са си олигофрени и не играят игрички.... Сега вече със сигурност трите класирали се отбора са нашите, словация и шляхтата - да видим какъв ще е редът на клаисрането
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Малиии, тия нашите са по-големи евроидиоти и от моите любимци Ако паднат с 1:3 ще е най-голяма глупост евър, ама евър, щото Полша може да си падне кротко с 1;3 от Словакия и пак да са трети.....

Абе не съм съвсем сигурен в това, щото при 1-3 ние отиваме с геймово отношение 6-7, а Германия 5-7.

Полша в момента е 4-4! При 1-3 ще станат с 5-7 и може Германия да ги бие по точковото съотношение което си е голям риск! При 2-3 отиват като нас с 6-7....абе луда работа!?!?

Коментар

• Малиии, тия нашите са по-големи евроидиоти и от моите любимци Ако паднат с 1:3 ще е най-голяма глупост евър, ама евър, щото Полша може да си падне кротко с 1;3 от Словакия и пак да са трети. Върти ми се пак азиатско залагане - нашите повеждат, излизат с титулярите и т.н., залозите за Дойчовете се качват до небесата и буф едни 10-50-100К на Джърманито, залог, който дори и на мен биха ми разрешили (10К за подобен мач) и айде вземи тези парички бате Данчо, че Сиконко нещо позакъса в тази строителна криза.

Дано да греша и просто да си идиоти и да си вземат мача, че подобни мисли за най-успешният ни спорт хич не ми се нравят

Коментар

Още не мога да разбера какво правим в момента. Нито падаме, нито се натягаме кой знае колко?!?
                    Германците не са слаби - видя се колко проблеми имахме с тях в групите на лигата през май-юни! Те се мъчат да играят, защото още се надяват на нещо, а ние?!??!?!?
                    И аз съм в шах и вече ми писна от сметки......той нашето не се разбира с просто око...

Коментар

• Още не мога да разбера какво правим в момента. Нито падаме, нито се натягаме кой знае колко?!?
                      Германците не са слаби - видя се колко проблеми имахме с тях в групите на лигата през май-юни! Те се мъчат да играят, защото още се надяват на нещо, а ние?!??!?!?

Коментар

НЕ Е! ...ама ние сме велики, няма как!

Това не значи, че и поляците ще се напъват безсмислено нали?!?

ПП Освен ако не играем за 1-3!
                        1-3 май е най-безмисленния резултат за нашите...

Коментар

• Само да питам, Арена Прага и О2 Арена едно и също ли е

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                            Съгласен, ама според теб това напъване на нашите смисленно ли е...
                            НЕ Е! ...ама ние сме велики, няма как!

Това не значи, че и поляците ще се напъват безсмислено нали?!?

ПП Освен ако не играем за 1-3!

Коментар

Това е абсолютно безсмислено от полска гледна точка, защото ако победят на осминафинала втория в другата група отиват на първия от нашата!
                              Според теб кого ще предпочетат - България или Словакия?
                              Съгласен, ама според теб това напъване на нашите смисленно ли е...

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                                Да, ама ако решът да нагиздят Словаците 2-ри.....хем и Поляците няма да се изложат толкова очевидно....ще ми се де, ама надали....
                                Това е абсолютно безсмислено от полска гледна точка, защото ако победят на осминафинала втория в другата група отиват на първия от нашата!
                                Според теб кого ще предпочетат - България или Словакия?

Коментар

Working...
                                X