IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнение
    Гледате ли кво правят Макетата на Евробаскет? Баси как го нахакаха на литовците!!!Както ние на швабите 94-та...
    мда, Югозападна България се клсира за 1/2 финала. браво на тях - Българи-юнаци Мачът беше много як и ми хареса, а изкарах и някое евро, така че съм на пълно доволен. Най-яка беше "македонската" агитка - същите селяци като нас - само псуваха, показваха средни пръсти, провокираха противниците и накрай се помъчиха да влязат на терена Още веднъж - браво, българи!!!!

сега разгледах и цялото им опредставяне на макетата - ми те имат само една загуба от Черна гора (в първия мач след продължения) и от Русия в последния мач от 2-та група и то рашъните ги биха с тройка със сирената. Загледах се и в друго, ние супер много се хвалим със смешната ни зала, като основният аргумент е не, че е красива (това само архитект от 75-та година би си го помислил), а че е тънкана и естествено, че "ония и толкова не направиха". Ето да видите зала за 27 милиона долара и наполовина на нашата като капцитет (5 700 места) как изглежда:

а ето и друга зала с подобен капацитет и цена 35 милиона долара:

Но дет се вика, да целуваме ръка на бащицата, че и това имаме

и да не забравя - за довечера мощно:

БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ
    Last edited by Грую Груев; 15.09.2011, 09:04.
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Гледате ли кво правят Макетата на Евробаскет?
      гледай какво прави Артьом Гомелко - вратар от Беларус. На пръв поглед той не впечатлява с неуменията си, но вижте какъв гол вкара по време на мача между Торпедо и Днепър.

Роденият на 8 декември 1989 година вратар е собственост на Локомотив (Москва) и играе като преотстъпен в родината си. Той е определян като един от големите таланти в Беларус.

http://www.youtube.com/watch?v=yRqCV...layer_embedded

Коментар

• Гледате ли кво правят Макетата на Евробаскет? Баси как го нахакаха на литовците!!!Както ние на швабите 94-та...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          още по-последно - от 19 часа сме, както и трябваше да бъдем по принцип, защото сме по-интересни, а Тв-тата не са малоумни. Явно джурналястката, която Гонг са пратили се е чепила някъде и не е разбрала като хората нещата. Аз си знам, че 99% от родната джурналястика са тотално неграмотни имбецили, дето са само на копи/пейст, без грам мисъл, но от време на време и аз ги приемам за достоверни, което си е мой проблем...

19 часа е индиално за мен, така че мощно:

БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ, засега само пред Тв-то, ама пък поне ще сме с единйе и пиенйе
          Тази смяна на часа само Сашката Йовков и телевизията Майка са го направили. От мен да знаеш. Тези две институции не спират да мислят за нас - зрителите.

Извън майтапа - наистина това 16 ч. беше едно такова никакво време - нито да пиеш, нито да ядеш, нито после от яд да е*еш..... само едното псуване оставаше.

Коментар

мда, и аз го прочетох това и е много странно. По принцип, в колко започват 1/4 финалите зависи от желанието на Тв-тата, а нашата среща е с по-голям заряд, нп явно съм сгрешил. Последно (като в казармата) - от 16 часа сме.

Коеф. за рашата е 1.18, а за нашите - 4.5 - дребничко ми се вижда и ще го пропусна. да се надяваме, че нашите ще бият с колкото и да е, важна е победата.

БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ!!!!!
            още по-последно - от 19 часа сме, както и трябваше да бъдем по принцип, защото сме по-интересни, а Тв-тата не са малоумни. Явно джурналястката, която Гонг са пратили се е чепила някъде и не е разбрала като хората нещата. Аз си знам, че 99% от родната джурналястика са тотално неграмотни имбецили, дето са само на копи/пейст, без грам мисъл, но от време на време и аз ги приемам за достоверни, което си е мой проблем...

19 часа е индиално за мен, така че мощно:

БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ, засега само пред Тв-то, ама пък поне ще сме с единйе и пиенйе
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              Още играят чехите и поляците, но се твърди, че официално играем от 4ч.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=225383

"По предварителната схема ¼-финалът Русия и България имаше неясен час – или от 16 или от 19 часа, но стана ясно, че ще бъде ранната среща в зала KV Арена, а след това ще е другата среща, която ще определи полуфиналист между Словакия и победителя от мача в момента Полша – Чехия."
              мда, и аз го прочетох това и е много странно. По принцип, в колко започват 1/4 финалите зависи от желанието на Тв-тата, а нашата среща е с по-голям заряд, нп явно съм сгрешил. Последно (като в казармата) - от 16 часа сме.

Коеф. за рашата е 1.18, а за нашите - 4.5 - дребничко ми се вижда и ще го пропусна. да се надяваме, че нашите ще бият с колкото и да е, важна е победата.

БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ!!!!!

Коментар

утре ще сме от 16 часа, но само ако Чеците бият шляхтата днес, в противен случай ще сме от 19 часа, което е по-добрият вариант за мен
                Още играят чехите и поляците, но се твърди, че официално играем от 4ч.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=225383

"По предварителната схема ¼-финалът Русия и България имаше неясен час – или от 16 или от 19 часа, но стана ясно, че ще бъде ранната среща в зала KV Арена, а след това ще е другата среща, която ще определи полуфиналист между Словакия и победителя от мача в момента Полша – Чехия."

Коментар

Виж приготви два противоположни варианта.За всеки случай,че не се знае,знае ли се...
                  надявам се на победа естествено. А алегории ще се намерят

Коментар

• луд гейм беше, чехите излязоха корави....

Коментар

За нашите ще замълча, утре ще говоря с исторически алегории
                      Виж приготви два противоположни варианта.За всеки случай,че не се знае,знае ли се...

Коментар

така гълтат вода, че обърнаха чехите от 21:15, до 29:31, като спасиха 4-5 мачбола. Нека им е зле - вече са на 1/2 финал. За нашите ще замълча, утре ще говоря с исторически алегории
                        Хубаво беше това с прескачането на столовете.

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
                          поляците мощно гълтат вода в момента
                          така гълтат вода, че обърнаха чехите от 21:15, до 29:31, като спасиха 4-5 мачбола. Нека им е зле - вече са на 1/2 финал. За нашите ще замълча, утре ще говоря с исторически алегории

Коментар

• поляците мощно гълтат вода в момента

Коментар

• Дано нашите днес да са пазили сили

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                                В крайна сметка избягах от линията с точките и си заложих на 3-0 за нас на малко по-нисък коефициент. Айде наште, без драми в последния (надявам се) гейм
                                3-0 а в крайна сметка и линията с точките си излизаше, ако я бях играл. Тошко обаче, въпреки моите очаквания, че срещу този посредствен отбор ще блесне, днес беше трагичен и много ми се иска утре да не го виждам много често в игра.
                                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Working...
                                X