Първоначално изпратено от man_united
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеМоже да сме се договорили за финал Полша-България...на Евро 2013
Онзи ден написах - Европейското не е нещо особено, ако пък и трябва да елиминираме на него руснаците (лични приятели играчи и треньори), доста врати могат да ни се затворят.
Кой написа скоро - не е важна битката, а войната.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pavlin Разгледай мнениеХаххх, хм?
Не знам, но и аз се озадачих много вчера, никакъв блъсък в очите като на мача с полякините, а първия гейм руснаците се бяха така одървили, чее ако беше бразил на нашето място просто ги отнасяха без проблем с 3 : 0 .........и после тренерът......а накрая увика глупаво Тодоров, когато вече беше ясно накъде вървят нещата.....!?
.....ако тук има тънки сметки......не ми се иска да е така, ще трябва да си трия предните постове в тази тема
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеСега ще напиша нещо еретично: Май ние легнахме на руснаците, заради жеста им от Световната лига (комерсиалното първенство).
Имам запис на мача ни с Полша. (торента го има в Замундата)
Цитирам Стойчев на негов таймаут от първия гейм срещу Полша от Европейското. Резултатът е 20:13 за Полша:
"Спокойно! Спокойно, ще обърнеме мача! Сега сме точни. Няма значение резултата. Няма да изпадаме в кризи. Играеме добре. Ще дойде и нашия час. Търпение му е майката."
Защо тогава говореше на нашите така демотивиращо на мача ни с Русия при равенство в геймовете?!?!
Не знам, но и аз се озадачих много вчера, никакъв блъсък в очите като на мача с полякините, а първия гейм руснаците се бяха така одървили, чее ако беше бразил на нашето място просто ги отнасяха без проблем с 3 : 0 .........и после тренерът......а накрая увика глупаво Тодоров, когато вече беше ясно накъде вървят нещата.....!?
.....ако тук има тънки сметки......не ми се иска да е така, ама знае ли човек?.......ще трябва май да си трия предните постове в тази темаLast edited by pavlin; 16.09.2011, 16:54.Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pavlin Разгледай мнениеУфф, може и статистиката да казва много, ама го загубихме първо в главите си.....не си ли съгласен!? И Стойчев го усети това, май беше на втората почивка в третия гейм, когато се опита да им говори за желание......е тогава и аз си викам, тези се отписаха сами
Имам запис на мача ни с Полша. (торента го има в Замундата)
Цитирам Стойчев на негов таймаут от първия гейм срещу Полша от Европейското. Резултатът е 20:13 за Полша:
"Спокойно! Спокойно, ще обърнеме мача! Сега сме точни. Няма значение резултата. Само няма да изпадаме в кризи. Играеме добре. Ще дойде и нашия час. Търпение му е майката."
Защо тогава говореше на нашите така демотивиращо на мача ни с Русия при равенство в геймовете?!?!
П.П. Не твърдя, че сме по-силни от Русия, но в този мач наистина не им вървеше най-силното оръжие - сервиса.Last edited by anon6706; 16.09.2011, 16:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеПрочетох по-надолу постовете. Аз продължавам да се чудя защо загубихме. Чудя се защо Стойчев смени след втория гейм Владо Николов, който беше с по-добра резултатност от Казийски във втория. Не се видя умора във Владо.
зъ съжаление този национален отбор НЯМА да постигне нищо значимо то е яснао вече
а не е като да няма качествени играчиLast edited by all_trader2; 16.09.2011, 16:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеНе е необходимо да си елитен спортист за да видиш,че нашите бяха лапнали гипса и излязоха със свалени дори под коленете гащи ...
Не знам дали забелязахте,но вчера преди всеки наш сервиз(колкото и рядко да беше това) даваха изражението на Теодор Тодоров (№14) !!!!! Физиономията и погелда му показваха,че той си няма никаква идея къде се намира и се молеше мача да свърши по-скоро,че да избяга от залата... Който и да ни е треньор при това положение няма как да не бият като бръшняни чували !!!!!!!!!!!!! Едно време Пушката дето играеше на неговия пост само с поглед печелеше преките двубои и им "събуваше гуменките" с блокада,а то момчето бе оцапало гащите и се срамуваше от миризмата дето издава... Как някой очаква той да се справи с Мусерски и Волков дето го направиха сам да си говори...
Докато не се промени мисленето никога няма да се оправим - едно време отбора беше пълен с пердета (Пушката,Ганев,Марто Стоев и др.) дето и срещу извънземни да бяха излезли и тях щяха да бият без да се замислят...
P.S. Късно видях по-новите постинги и не разбрах,че се стигнало до "консенсус" относно мисленето на играчите
няма лидери в тоя национален отбор - факт
без лидери не става
няма кой до поведе отбора като Тонев Ганев и Сие едно време
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеПрочетох по-надолу постовете. Аз продължавам да се чудя защо загубихме. Чудя се защо Стойчев смени след втория гейм Владо Николов (6 точки), който беше с по-добра резултатност от Казийски (4 точки) във втория. Не се видя умора във Владо.
По-надолу ви поствам статистиката от мача. Погледнете процентите ни в посрещане - аз толкова високи проценти не съм виждал за нашия отбор през последните години. В мача са много по-високи от тези на руснаците. Дори бразилците нямат такива.
Май всичко се реши в това, че нямахме блокада, което демотивира нападателите ни. Нито Жеков, нито Алексиев, нито Стойчев са виновни.
Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pavlin Разгледай мнениеЗа България победата на честта с 3:1 над Германия се оказа ключова. С нея националите добавиха три точки към актива си. Така освен, че запазиха достойнството си, българските волейболисти си заслужиха правото да играят директно на Евро 2013.
Коментар
-
Прочетох по-надолу постовете. Аз продължавам да се чудя защо загубихме. Чудя се защо Стойчев смени след втория гейм Владо Николов, който беше с по-добра резултатност от Казийски във втория. Не се видя умора във Владо.
По-надолу ви поствам статистиката от мача. Погледнете процентите ни в посрещане - аз толкова високи проценти не съм виждал за нашия отбор през последните години. В мача са много по-високи от тези на руснаците. Дори бразилците нямат такива.
Май всичко се реши в това, че нямахме блокада, което демотивира нападателите ни. Нито Жеков, нито Алексиев, нито Стойчев са виновни.
Last edited by anon6706; 16.09.2011, 16:02.
Коментар
-
Цитат от Дневник: Българският национален отбор по волейбол завърши на шестото място в крайното класиране на европейското първенство. Съставът, воден от Радостин Стойчев, постигна три победи и допусна две загуби в Прага и Карлови Вари. Капитанът Владимир Николов и съотборниците му загубиха с 1:3 от фаворита Русия и отпаднаха на четвъртфиналите.
От Европейската конфедерация обясниха за "Дневник", че България се класира директно за Евро 2013 в Полша и Дания. По регламент място си осигуряват първите пет от тази година. Тъй като сред тях е отборът на Полша, който ще е домакин след две години, България също няма да играе в квалификациите.
Така вече са ясни седем от 16-те състава за Евро 2013 - Дания и "дружина полска", Русия, Италия, Сърбия, изненадата Словакия и България. Словаците станаха пети в крайното класиране. То беше направено на базата на представянето на отпадналите отбори в групите и на четвъртфиналите, без да се броят мачовете от плейофите.
Словакия събра осем точки, България - седем. Следват Франция с пет и Финландия с три.
Селекционерът Радостин Стойчев увери, че никога не би могъл да каже на състезателите си да загубят нарочно.
За България победата на честта с 3:1 над Германия се оказа ключова. С нея националите добавиха три точки към актива си. Така освен, че запазиха достойнството си, българските волейболисти си заслужиха правото да играят директно на Евро 2013.Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
3. Към анон - ти, като човек с халден ум и пресметливост (което се предполага от игрите ти във форекса) би трябвало да ме подкрепиш още в началото и не знам защо не го направи - много добре знаеш, кой е най-;есния наичн да си затриеш акаунта: като набиеш всичко на една сделка и особено ако си с маржин. Е, да някой е хвалят, че така били напарвили милиони с 5-10К, ама то и аз съм ебал памела андерсън, когато беше вървежна).
А съм емоционален към волейбола, защото това е единствения спорт, който следя. Отчасти тенис. От футбола съм отвратен на всякакво ниво - клубно и национално - наше и международно.
Много ме подразни и татуировката на Алексиев - той не може да играе, взел татуировки да си слага. Другият татуиран е новото либеро, но него не мога да го виня.
Мисълта ми е, че селянията и комплексарщината я няма в националния ни по волейбол, а парите им съвсем не са малки.
Поздрави и до Световната купа наесен.
П.П. Прав си за уайлд-картата - дават две и може би ще ни огрее за едната.Last edited by anon6706; 16.09.2011, 15:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЗа манчо-челси какво ще кажете? имат ли сила чукотките да вземат нещо, щото спроед мен, с тая разбридана защита на Манчо (Джони Евънс) няма да е чудно нещо като 2:2, особено ако Торес реши да се събуди. А и нашите говеда играят с Любо супата - там ще е яко кюскане, та да видим
„Излязохме без контузии от мача с Бенфика. Имаме пълен състав за неделя“, заяви сър Алекс. „Това ми създава главоболия. Дарън Флетчър, Джи-Сунг Парк, Антонио Валенсия не играят много, защото отборът досега играе страхотно и не исках да правя промени.
Аз лично очаквам ъндър (1-0, 2-0, 1-1) защото и двата отбора показват добра игра отзад ама да видим!
Относно Левски-Литекс от статистическа гледна точка е крайно време да ги биете след като ви направиха главите меки през последните 2-3 години! Верно че сте слаби и Рисп пропуска мача, но мисля че ще вземете победа с 2-1 например!
Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнениеМЮ са трагични отзад, челси може да изненадат много лошо ....Last edited by man_united; 16.09.2011, 13:20.
Коментар
Коментар