IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
    Не е необходимо да си елитен спортист за да видиш,че нашите бяха лапнали гипса и излязоха със свалени дори под коленете гащи ...
    Не знам дали забелязахте,но вчера преди всеки наш сервиз(колкото и рядко да беше това) даваха изражението на Теодор Тодоров (№14) !!!!! Физиономията и погелда му показваха,че той си няма никаква идея къде се намира и се молеше мача да свърши по-скоро,че да избяга от залата... Който и да ни е треньор при това положение няма как да не бият като бръшняни чували !!!!!!!!!!!!! Едно време Пушката дето играеше на неговия пост само с поглед печелеше преките двубои и им "събуваше гуменките" с блокада,а то момчето бе оцапало гащите и се срамуваше от миризмата дето издава... Как някой очаква той да се справи с Мусерски и Волков дето го направиха сам да си говори...
    мда, напълно те подкрепям. Но пак ще кажа, затова вина има и тренера - не може отбор, дето вчера е загубил 10-на гейм и мачбола срещу световния колос Словакия, необигран, без необходимото самочувствие и т.н., ти го набиеш директно на Русия, Ами естествено, че ще се насерат, като им поведдат казаците с 3-4 точки. та същите тези казаци ни пребиха като кучета в Лигата в Русия и то с много,много разлика във всички геймове. Радо има вина и за теодор - да, момчето е страхотен талант, но е видно, че вече го научиха как скача (щото на него силата му е само в отскока, техниката и бързината му са далече от истината) и е редно да го посмени или него, или Йосифов с Цветанов - щото Христо е динственият дето умее атаките през центъра в нашия отбор (а защо атаките през центъра носят най-л;есните точки, мисля не е нужно да обяснявам). Ок, подмладяваме, ок, нямаме либеро, ама тези неща не са от вчера, а целта е ясна - финал..
    та така, спирам да се нервя и забиваме към други теми:

За манчо-челси какво ще кажете? имат ли сила чукотките да вземат нещо, щото спроед мен, с тая разбридана защита на Манчо (Джони Евънс) няма да е чудно нещо като 2:2, особено ако Торес реши да се събуди. А и нашите говеда играят с Любо супата - там ще е яко кюскане, та да видим
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от pavlin Разгледай мнение
      Пич, защо пак се делим на леФскари и цесекари? тъпо е!

Тези неща с националните отбори са принципни! Ако си толкова добре подкован исторически няма нужда да ти го обяснявам....

Не разбирам, как който и да е играч ще слуша с ръка на сърцето химна и само след 5 минути ще ляга за загуба! - пози боже!
      Напротив, напротив, просто ти показвам как се нагажда мисленето и използванеите словосъчетания според ситуацията. Това , което преди е било яко врътка, сега е позор и обратното. И точно щото нещата са принципни, затова и го казвам!!!

като стана въпрос за принципност, чест, слава и т.н., то личното ми мнение е, че това са качества, които трябва да можеш да си ги позволиш, ане качества по дифолт. Е, ние не можем да си ги позволим, защото успехите ни са нулеви. Ако бяхме в позиията на русия - да, можем да си ги позволим, щото сме машина, целта ни е само една - титлата и ни е все тая срещу кого и кога ще играем. В случая ние не сме в тази позиция. Защото целта пред нас беше една и тя не беше евротитла, а финал. капиш - финал и нищо друго. Ето за това, направеното от нас е глупост.

А колкот до химна и други подобни неща, за които си принципно прав, то не е никакъв проблем тренера да извади резервите и да ги пусне тях да се обиграват. даже може резервите на резервите да пусне. И тогава няма да му се налага да обяснява на играчите си да паднат - те сами ще го направят, защото толкова ще са им възможностите.

Това е, а не Левски и цска, но ти явно си фен на червените, а вие много обичате да реагирате първосигнално, като някой ви каже, че не сте патриоти и ви припомни врътката с ловеч, подкрепата за галатасарай на Герена или Ливера на 3-ти март и т.н. и т.н. Всички искаме България да побеждава, дано да доживеем ии да го видим....
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
        Докато не се промени мисленето никога няма да се оправим - едно време отбора беше пълен с пердета (Пушката,Ганев,Марто Стоев и др.) дето и срещу извънземни да бяха излезли и тях щяха да бият без да се замислят...

P.S. Късно видях по-новите постинги и не разбрах,че се стигнало до "консенсус" относно мисленето на играчите
        Ами вижда се че треньорите работят по-въпроса!
        От защита на чест и слава все ги мятат на дълбокото (преди година кубинска пура сега казахски ятаган им наточиха) и нека се оправят - с такива победи се вдига самочувствието!
        Е те победа не взеха и си останаха с ниско самочувствие ама както се казва - съберете кураж за следващия тираж!

ПП Може пък целта е да пропуснем олимпиадата и да вземем финалите на волейболната лига в Армеец Арена (където Раша, мангалята, американите няма да се натягат), че да се облажи федерацията с някое друго мильонче - АМИН ДАНО НЕ Е ТАКА!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Споко и ти, бря

П.П. Примерно аз изпадам в потрес като мерна лузърската физиономия на някои от нашите състезатели по ТВ-то!
          Не е необходимо да си елитен спортист за да видиш,че нашите бяха лапнали гипса и излязоха със свалени дори под коленете гащи ...
          Не знам дали забелязахте,но вчера преди всеки наш сервиз(колкото и рядко да беше това) даваха изражението на Теодор Тодоров (№14) !!!!! Физиономията и погелда му показваха,че той си няма никаква идея къде се намира и се молеше мача да свърши по-скоро,че да избяга от залата... Който и да ни е треньор при това положение няма как да не бият като бръшняни чували !!!!!!!!!!!!! Едно време Пушката дето играеше на неговия пост само с поглед печелеше преките двубои и им "събуваше гуменките" с блокада,а то момчето бе оцапало гащите и се срамуваше от миризмата дето издава... Как някой очаква той да се справи с Мусерски и Волков дето го направиха сам да си говори...
          Докато не се промени мисленето никога няма да се оправим - едно време отбора беше пълен с пердета (Пушката,Ганев,Марто Стоев и др.) дето и срещу извънземни да бяха излезли и тях щяха да бият без да се замислят...

P.S. Късно видях по-новите постинги и не разбрах,че се стигнало до "консенсус" относно мисленето на играчите
          Last edited by mussi; 16.09.2011, 12:29.
          Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            колко странно нещо е непознаването на историята

П.С. естествено тук изключвам хана - той и преди и сега е бил за врътката
            Пич, защо пак се делим на леФскари и цесекари? тъпо е!

Тези неща с националните отбори са принципни! Ако си толкова добре подкован исторически няма нужда да ти го обяснявам....

Не разбирам, как който и да е играч ще слуша с ръка на сърцето химна и само след 5 минути ще ляга за загуба! - пози боже!
            Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.

Коментар

• Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнение
              Груец,ако се върнеш назад в темата ще видиш какви спорове бяха по време на мачовете във Варна срещу рашата.Превъзбудени от резултата в първия мач ,си мислехте ,че е чист. Още тогава казах ,че те са в момента номер едно и контролираха събитията и в двата мача.Дадоха ни точно толкова,колкото ни трябваше,и си взеха останалото.За сега нямаме аргументи срещу тях,за съжаление.
              да, за това си прав, но аз все още смятам, че тогава рашата не излезе със свалени гащи, а просто не се напъна на макс. И все ако не нашите не се бяха раздали тогава на макс, рашата щеше да ни бие. както и да е, нещата вече са се случили.

Аз искам да драсна една много интересна аналогия на Оста България-Русия-Полша и Левски-ЦСКА-Литекс преди 12 години:

Тогава, както всички си спомнят, през ЦСКА имаше 2 варианта
              - да се напъне да бие Литекс за първенство, от което не би спечелила нищо, а само би усложнила положението - Левски ставаха първи, Литекс ставаха втори, а ЦСКА трябваше да ги бият на финала за купата (което никак не е сигурно), за да се класират за евротурнирите. но пък би запзила честта си. Все пак същият този отбор на Литекс през есента им нанесе най-срамната загуба в историята им.
              - да падне от Литекс (тук дори не включвам врътките титла за купа, отразявам само първенството), с което би си гарантирала 2 неща - усатие в евротурнирите и титалат да не замине към омразния враг. естествено всичко това за сметка на честта и достойнството.

Всички знаем как завърши онзи мач. Странното е как се промениха приоритетите само за 12 години - Левскарите, които ревахме тогава (като ощетени), сега сме за подобна врътка, а армейците, които направиха врътката тогава (и спечелиха от нея), сега са първи родолюбци и говорят за чест и слава......

колко странно нещо е непознаването на историята

П.С. естествено тук изключвам хана - той и преди и сега е бил за врътката

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                Toва с Жеката съм го забелязъл много отдавна !!!!
                Да си кажа честно, играта на отбора при Пранди
                ми харесвае много повече, защото на мрежата
                миналата година бяхме СИЛА !!!!
                да вярно е - блокът беше на ниво което не съм виждал досега
                но и той пускаше Тошко Алексиев и пак играехме еднообразНО
                но да при Пранди беше по-добре на мрежата определено

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение
                  посрещането и сервисът са отколешни проблеми - до сега никой тренер не успя да ги реши тези проблеми
                  за съжаление аз при Стойчев не виждам позитивно развитие в играта ни ПОНЕ ЗАСЕГА
                  играем си все същото
                  само не опреквайте Жеката че е много дразнещо - тоя Сашо Йовчев и мен ме издразни - отборът не играе както трябва и вината със сигурност не е в Жеков
                  Toва с Жеката съм го забелязъл много отдавна !!!!
                  Да си кажа честно, играта на отбора при Пранди
                  ми харесвае много повече, защото на мрежата
                  миналата година бяхме СИЛА !!!!
                  --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                  http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• посрещането и сервисът са отколешни проблеми - до сега никой тренер не успя да ги реши тези проблеми
                    за съжаление аз при Стойчев не виждам позитивно развитие в играта ни ПОНЕ ЗАСЕГА
                    играем си все същото
                    само не опреквайте Жеката че е много дразнещо - тоя Сашо Йовчев и мен ме издразни - отборът не играе както трябва и вината със сигурност не е в Жеков

Коментар

• all_trader2 ЧАДО,
                      НЕ КАЗВАМ, ЧЕ САМО ТОЙ Е ВИНОВЕН !!!!
                      Казвам ти , че съществува такъв проблем
                      и той е твърде съществен, щото да кажем
                      при 22:22 в някои гейм, това момче прави
                      почти винаги непоправима грешка !!!!!
                      Разбира се не е само той виновен за това
                      каквото е, защото такъв са го "направили"
                      треньорите през годините

Коментар

• РЕДЕ,като стане напечено към края на гейма и нашите посрещачи (които между другото са най-слабите сред отборите от топ10) гълтат гипса.От там Жеков почва да обикаля цялото поле като автобус номер 6 във Варна (известен още като ,,обиколната''),почва буквално да спасява топки.Следствието е ,че от 4 възможни зони за атака двете са изолирани.Отделно от това когато топката идва на нападателя странично е едно,а когато му я подават от 4-тия или 5-тия метър (демек отзад) е съвсем друго.Цялата ни беда е в калпавото посрещане.Представяш ли си ако посрещането се подобри драстично,на Жеков почти не му се налага да мърда от мрежата ,какво би се случило на противниковата защита?

Груец,ако се върнеш назад в темата ще видиш какви спорове бяха по време на мачовете във Варна срещу рашата.Превъзбудени от резултата в първия мач ,си мислехте ,че е чист. Още тогава казах ,че те са в момента номер едно и контролираха събитията и в двата мача.Дадоха ни точно толкова,колкото ни трябваше,и си взеха останалото.За сега нямаме аргументи срещу тях,за съжаление.
                        Last edited by BAD; 16.09.2011, 11:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                          Точно така чадо Миранди.
                          Проблема е главно психологически и
                          може да се назове с името Андрей Жеков.
                          Това момче технически не е зле,
                          но когато стане напечено към края на
                          некои гейм и прави безумни отигравания
                          и губим гейма от лузерството му.
                          С него сериозно требе да се работи,
                          но не знам има ли спец у БГ-то
                          подготвен методологически да се
                          справи с проблема !!!!
                          То лошото е, че е къса и пейката
                          от към разпределители !!!!
                          Грую Груев поздравления за това,
                          че си усетил защо Радо Стойчев
                          не искаше да рискува със загуба
                          на втория мач!!!! А требеше !!!
                          Требеше да го загубят втория
                          и след това да обясни що са го
                          загубили. И все пак не би требело
                          много да му пука, щото е спечелил
                          ВСИЧКО във волейбола и требе
                          да е перде пред тукашните РАЗБИРАЧИ !!!!!!!!
                          не може да хвърляш вината върху Жеката - смешно е
                          целият отбор не игра добре - Владо Николов кво игра ??? за пореден път се спича на решаващ мач , Алексиев и той слаб - то не е чудно той толкова си може - тука грешка на тренера че го пуска въобще
                          нямаме разнобразие в атака - рядко играем през центъра - нямаме и добър блок там
                          не добър сервис - не сме на нивото на най-добрите просто трява да си го признаем

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            Проблема на нашият отбор вече е чисто психологически, а не толкова технически! Радо е направил "чудеса" в техническата част. с отбора и то за еПаси кратките срокове)
                            Точно така чадо Миранди.
                            Проблема е главно психологически и
                            може да се назове с името Андрей Жеков.
                            Това момче технически не е зле,
                            но когато стане напечено към края на
                            некои гейм и прави безумни отигравания
                            и губим гейма от лузерството му.
                            С него сериозно требе да се работи,
                            но не знам има ли спец у БГ-то
                            подготвен методологически да се
                            справи с проблема !!!!
                            То лошото е, че е къса и пейката
                            от към разпределители !!!!
                            Грую Груев поздравления за това,
                            че си усетил защо Радо Стойчев
                            не искаше да рискува със загуба
                            на втория мач!!!! А требеше !!!
                            Требеше да го загубят втория
                            и след това да обясни що са го
                            загубили. И все пак не би требело
                            много да му пука, щото е спечелил
                            ВСИЧКО във волейбола и требе
                            да е перде пред тукашните РАЗБИРАЧИ !!!!!!!!

Коментар

• цитат: "Стойчев отново увери, че България винаги ще играе за победа, без значение какво показват сметките. "Аз не мога да искам от играчите ми да загубят мач - това е против принципите ми за спорт. В нашия отбор тази дилема никога не е стояла. Не сме имали избор - да загубиш нарочно не е избор. Все едно да решиш да откраднеш, това не е избор. В спорта целта е една - победата. Не могат да се правят сметки, защото имаме морал. И за в бъдеще ще продължавам да правя така и да разсъждавам по същия начин, независимо какво ще ми коства това. Не мога да се прибера вкъщи и да кажа на 8-годишния ми син, че е трябвало да загубим", обясни вижданията си Стойчев."

Ами каквото и да си говорим , а някои да смятат, това е и за мен правилната позиция!
                              Last edited by pavlin; 16.09.2011, 10:49.
                              Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                                Вие май не сте гледали целия мач?
                                От средата на втория сет до края на мача имаме 1 блокада и 1 спасена топка отзад! Само Казийски чат-пат успяваше да притеснява руснаците със сервис и колко атаки осрахме не мога да преброя!!!

За да бием Русия първо ни трябват поне 4ма (Казийски, Йосифов, Владо Николов/Цецо Соколов, Жеков), които ПРЕЗ ЦЕЛИЯ МАЧ да натискат сервиса и да не дават на противника да диша..освен това с чикиджийските сервисчета на Тошко Алексиев и Тодоров също трябва да ги тормозим. Иначе няма блокада, няма защита - резонни загуби!
                                прав си но сервисът ни НЕ Е ДОБЪР нито ефективен и то това е отколешен проблем - единственият който има добър и ефективен сервис и Казийски
                                Николов няма ефективен сервис - непрекъснато го бърка
                                при новият тренер не се забелязва кой знае каква промяна - като че ли малка е подобрил посрещането но за сметка на това блокът не е на нивото което беше при Пранди
                                а и не мота да разбера защо и Стойчев прави тая голяма грешка да пуска Алексиев титуляр - отдавна е доказал че няма място на терена с безхаберните си отигравания - общо взето очакван провал

Българският нац отбор НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ 3 МАЧА ПОРЕД СИЛНИ та ние дори не можем 3 геймаа поред силни да направим - правят 1 гейм добър и в следващия вовентално губят ориентация и концентрация и следва срив в играта
                                Last edited by all_trader2; 16.09.2011, 10:38.

Коментар

Working...
                                X