Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Честита поредна чиста победа на феновете на мъшината ...
... Мисла, че Манчо е прав, че първите двадесетина минути инициативата бише у шити... За дузпите. Първото можеше де се свири, второто за мен не беше дузпа ... в интерес на истината и срещу Рибери имаше нарушение в наказателното през второто полувреме, дето не го отсъдиха. Та мисла, че съдятъ не повлия на изхода на мача ...
В тоа мач просто показахме повече класа и опит. Първоначалния напън на Шити, моеше и да им донесе гол... Мина ли ентусиазма се видя, че просто ги чакаме да се наиграят... После просто ги навряхме в тяхната половина и вратарчето им стана главно действащо лице ...
Мисла (както и предположих), че правилно не пусна Робен титуляр, срещу тия черни месари ...Едвам го дочакахме да се върне, та ся некое Туре па да го вкара в болницата ...
Кроос още не ми харесва в игра. Много добри статични положения, но от игра нещо не ме радва. Густаво също, кат че ле още си търси мястото и ролята в отбора ..
Като цяло съм доволен. Няма контузии, три точки, Шити им е показано къде им е местОто(вече зеа да са карат, кой да играе.. ма то кат си накупил толко футболисти , се едно за първи път Манчини чува, че на терена играат само единайс .. техна си ралта Мансурска..), отиваме да гостуваме на Хофе...
...
За Манчо нема коментирам, щото не съм га гледал, ама такиз обрати не им отиват...
Тимове като Базел(без да га обиждам разбира са) требва да напускат стадьона с една чиста тройка ... Дедо Сашо да му мисли ...
Успех у бъдещето ..!!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Пълен резил за манчестърските отбори снощи!
За нас няма никакво основание това да се случи. Дали в 17тата минута решихме, че мача е свършил не знам, но честно казано ПО-СЛАБ МАЧ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА ЮНАЙТЕД НЕ СА ИГРАЛИ ПОНЕ ОТ 5-6 ГОДИНИ (може би от онази година в която не можаха да минат груповата фаза)!
И няма как да не отбележа, че този път и САФ изтърва мача. Днес чета, коментари че още първото полувреме се е видяло че има проблеми, а първата смяна стана при 2-2 (ако не се лъжа). Барбуков пък чака да влезе 15 минути при резултат 2-3. Верно че не направи конкретно нищо, но още един човек в наказателното поле докара допълнително паника на и без това слабата защита на гостите. Все пак трябва да ги поздравя за страхотното представяне, защото от 20тата от 75тата минута те държаха изцяло под контрол мача!!!
Относно Байерн - Шити, първо да честитя победата на баварските фенове. Даже резултата познах, както се вижда в горния пост. Обаче мача тръгна много тегаво за вас. Добре че съдията не свирна една от двете дузпи на Боатенг (според мен и двете бяха дузпи). След 25тата минута Байерн, като типичен немски отбор доказа, че ако не му счупиш главата докато е наведен, после се изправя и те прави смешен!!!
Освен това скандалите (с Тевес и Джеко) в отбора на Шити може да му убият ентусиазма и ако успеем да закърпим играта си в защита да донесем лесна 20та титла в червената страна на Манчестър!!!
ПП Хубавото в цялата работа, че и двата мача ги хванах като залози и вчера общо взето се върнах от зоната на здрача!!!Last edited by man_united; 28.09.2011, 09:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеПросто очаквам един много интересен мач...
нека по-добрият победи
НАПРЕТ МАШИНААААА
МУАХАХАХАХАХАХАХААААА !!!!!
Това което може "да ми изяде главата" е поведението на Манчини. Ако излезе за 0-0 и напред каквото стане може и 0-0 да свърши мача (или още по-лошо някое 0-1 като домакинството ви на Гладбах).
Иначе би трябвало да си ги биете, защото въпреки добрата си игра вие сте първия им СЕРИОЗЕН съперник този сезон!
Най-добре 2-0 да ги биете и ще сте 90% сигурни напред...а Шитито да ходи да се надиграва с БарЦелона на осминафиналите
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеКолче бате я дай един тип за Байерн-Шити тунайт? Ще биете ли, ще има ли много голове?
Аз вчера гризнах леееко дръвцето със залозите и днес отивам на избиване на печалбите
На мен, ама много ми се ще да ги шамаросаме довечера...
Ама като имп огледна състава (със се резервите) няма как да съм уверен ...
Просто направиха МНОГО СИЛЕН състав. Друг е въпроса, до калко са сработени игрово, колко им е психиката и т.н.
От наша страна се очаква да излезем с най-доброто, което имаме...
(аз обаче, не съм убеден, че Робен ще започне мача. Може би от дясно Мюлер, а пред Швайнщайгер и Тимошчук ще застане Кроос)
Домакини сме, Рибери започва да прилича на себе си, Гомес също е в серия, Робен е гладен за футбол. Въобще не сме за подценяване. Ако удържим центъра на терена, а Рафиня не се даде на Силва - мисля че ще ги бием на чисто...
Просто очаквам един много интересен мач...
нека по-добрият победи
НАПРЕТ МАШИНААААА
МУАХАХАХАХАХАХАХААААА !!!!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПо принципЪ избЕгвам да пиша вече ама това сравнение ме разсмя изосновиДано това да е било целта
Иначе двамата са толкова близки колкото Бойко и Стамболов.....
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение......Гигсито е пенсия тип Йовов. ...Дано това да е било целта
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pavlin Разгледай мнениеТези не стават за нищо, Матеус им бил виновен, човекът се опита да въведе немски ред и дисциплина, но просто не знаеше с какъв матриал си имаше работа, той си мислеше, че идват със желание да играят за чест и слава на България, а те нещастниците..........некадърници, но много прости и много алчни
Коментар
-
"Манчестър Юнайтед" е най-скъпата спортна марка в света
Автор: Money.bg
Английският футболен клуб "Манчестър Юнайтед" стана най-скъпата спортна марка в света, съобщава Marketing Week, позовавйки се на изследване на Brand Finance.
Съгласно това изследване, стойността на марката "Манчестър Юнайтед" е нараснала със 109% за периода 2005 - 2011 г., достигайки сумата 412 млн. британски лири.
Brand Finance свързва този ръст с успешната политика на собствениците на клуба - семейство Глейзър.
През тази година приходите на клуба достигнаха рекордните 110 млн. лири. Сключени бяха 20 контракта с други световно известни марки като Nike, Aon, Audi и DHL.
За тази година се планира и първично предлагане на акции на клуба на сингапурската борса.
Според Brand Finance стойността на марката представлява 20% от пазарната оценка на клуба, направена за IPO, около 2 млрд. британски лири.
Предполага се, че семейство Глейзър ще се опита да продаде около 25% от акциите си в"Манчестър Юнайтед".
Коментар
-
Стокито аз мнооого ги уважавам...особено откакто удариха едно рамо срещу Ливърпул преди няколко години.
Истината е че сега са още по-добри ...отпред с Крауч, Уолтърс, Кенуан Джоунс, Фулър.., с халфове като Пенант, Етерингтън, Уилан, и отзад Шоукрос, Уудгейт, Хут, Матю Ъпсън отбора е много сериозен. И Бегович излезе много добър вратар!
Просто играта им е доста силова и ние се поддадохме на нея, защото халфовете ни + Барбуков не успяха да разиграят топката и да укротят ентусиазма им.
Ама нищо де - поне загубените точки не са от конкурент за титлата, а мача ще ни е обеца на ухото за по-нататък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЧетох някъде 2 седмици...без него нещо не ни върви играта!
Ама Сър Алекс си е виновен, като залага на една "единасеторка" и сега се контузиха 4ма от нея (Клевърли, Рууни, Уелбек и Смоулинг), за капак и Чичарито в два поредни мача му чупят краката...пък и според мен (не че искам да му давам акъл) ама грешката в мача бе на треньора: трябваше да смени Оуен с Уелбек и последния да застане отпред, а Бербатов с Гигс да вързват играта в център (щото Флетчър и Андерсон тотално се провалиха в това отношение).
Добре поне че не паднахме, щото по едно време стоук здраво напъна и защитата взе да се поддава на паниката!!!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАпропо, що Рунтавото добиче не игра и как така изведнъж се контузи и то за неопределено време - презобилмсе и трябва да чисти ли, какво ли?
Ама Сър Алекс си е виновен, като залага на една "единасеторка" и сега се контузиха 4ма от нея (Клевърли, Рууни, Уелбек и Смоулинг), за капак и Чичарито в два поредни мача му чупят краката...пък и според мен (не че искам да му давам акъл) ама грешката в мача бе на треньора: трябваше да смени Оуен с Уелбек и последния да застане отпред, а Бербатов с Гигс да вързват играта в център (щото Флетчър и Андерсон тотално се провалиха в това отношение).
Добре поне че не паднахме, щото по едно време стоук здраво напъна и защитата взе да се поддава на паниката!!!
Коментар
-
тази седмица беше много особена откъм залози - в 3 залога, с които се лигнявчих с по 20 евро и много мачове, не ми излязоха по 1 мач (при играни съответно 10, 8 и 7 мача) на залог - Оня мангал Чела на тениса - абсолютно нагласен мач със загубен първи сет от 4:1 за него до 4:6 и втрои от 5:3 за него до 5:7 и то при положение, че е миналогодишен победител в турнира, Манчо с маолумния си Х (тук пос коро пенсията Гигс е виновен, ама нейсе), и нашите говеда, на които играх, че ще има поне 4 гола в мача, което щеше да си стане, ако Лудогорец си бяха вкарали поне 20% от положенията (много сме зле в защита). Та тия 3 мача, в 3 отделни залога ме лишиха общо от около 1500 евро, ама здраве да е.
"Добре", че нашите волейболистки са зле в момента, а федерацията е супер малоумна и зихвърли най-добрата ни състезателка от отбора, та избих загубите с един залог за победа на Испания......
Апропо, що Рунтавото добиче не игра и как така изведнъж се контузи и то за неопределено време - презобилмсе и трябва да чисти ли, какво ли?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Надявам се след този уикенд Полкито и другите като него да престанат да ни правят на съдийски отбор.
Още в 3тата минута чиста дузпа и червен картон и мача свършваше.
ПП Барбуков ако през седмицата срещу Базел направи мача на живота си ще търка пейката още година и половина сигурно...жалко че след тези мачове на резервната скамейка толкова много е паднала формата му!!!
Коментар
Коментар