IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Малиии какви нерези сте Колче.

Коментар

• Ей това се вика мотивация:

Адвокаат: Първо се класирайте за Евро 2012, после пийте до насита

Коментар

• Малиии какви нерези сте Колче.
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          Колче, какво става с туй Байрен, ба - вече и по трибуните ли взехте да се мандахерцате, бре серсемини? Ей, срама нямате, ей и то с Хофенхайм

шнеле, шнеле, вундабааааа, както казваха във филмите от моето детство
          ... Лелее ... тия ги признах !!!
          виш кво нещо е любофта ... !!!
          ... мача беше толко слаб, че глей, до къде стигна народа
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Колче, какво става с туй Байрен, ба - вече и по трибуните ли взехте да се мандахерцате, бре серсемини? Ей, срама нямате, ей и то с Хофенхайм

шнеле, шнеле, вундабааааа, както казваха във филмите от моето детство
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
              Има нещо логично в думите ти Манчо. В момента се чувствам като котката на Шрьодингер, т.е. ни жив ни умрял Тия моите любимци ша ни докарат някоя беля на нас феновете, без майтап! Тъкмо се посъвземем и видим някаква, макар и бегла, светлинка в тунела и идва поредният леден душ за да ни върне към действителността... а тя, за съжаление, никак не е розова Сега се контузи и един от последните ни здрави защитници, т.е. драмата е пълна!
              Ще видим какво ще стане като се върнат една-две ключови фигури, които Ви липсват, но просто играта ви напоследък е върха на безхаберието!
              Вчера слушах коментатора, че вече четвърти мач нямате победа срещу Тотнъм, а те ви бяха любимия съперник (колко години ги бихте като брашнян чувал.

Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
              То не, че вие показвате кой знае какво, особено без Руниту, ама все пак постигате целите си.
              Нас обаче също ни удариха контузиите. Видич, Рио, Смоулинг, Клевърли, Рууни, Чичарито, Уелбек - почти цял "титулярен" състав!!!

Изиграхме 3те си най-слаби мача до сега (Стоук, Базел и Норич) и просто се чудя дали 12те дена до мача с Ливърпул ще са ни достатъчни, за да се вдигнем на крака.
              Една загуба на Анфийлд може да ни развали сезона оттук нататък още повече че Шити и Челски набират сила.
              Това за Шитито много ме изненадва като се има предвид всичките проблеми в отбора им!?@?!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                Притеснявам се за съфорумците фенове на Арсенал!
                Дано поредния резил да не е предизвикал масови самообесвания и други щети...
                Има нещо логично в думите ти Манчо. В момента се чувствам като котката на Шрьодингер, т.е. ни жив ни умрял Тия моите любимци ша ни докарат някоя беля на нас феновете, без майтап! Тъкмо се посъвземем и видим някаква, макар и бегла, светлинка в тунела и идва поредният леден душ за да ни върне към действителността... а тя, за съжаление, никак не е розова Сега се контузи и един от последните ни здрави защитници, т.е. драмата е пълна! То не, че вие показвате кой знае какво, особено без Руниту, ама все пак постигате целите си.
                Когато преди началото на сезона ти или Никола бяхте ни пратили извън четворката, ви отговорих (приятелски разбира се), че не сте с всичкия си. Днес, само след месец и половина, ако ми кажете че ще се борим да не изпаднем, може би ще
                се съглася... шиб.на история Вече не знам на какво да се надявам, макар че не спирам да го правя и да подкрепям отбора във всеки мач! Ха ха, преди мача с Болтън, който все пак спечелеихме, срещам един мой човек и той фен и го подпитвам какво мисли, а той вика: "Не знам, срещу тия по принцип играем доста трудно...", а аз му викам: "Пич, в момента ние играем трудно срещу когото си избереш..." Та, да се смееш ли да плачеш ли
                Все пак трябва да сме оптимисти, нали така!
                Лека вечер и Go (Up) Gunners!

Коментар

• Притеснявам се за съфорумците фенове на Арсенал!
                  Дано поредния резил да не е предизвикал масови самообесвания и други щети...

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                    И да се върнем леко на темата с волейбола:
                    аз, въпреки че критикувах много Стойчев, смятам, че е редно да го оставят поне до Олимпиадата (или до некласирането ни за нея - пу,пу, да не чуе Дявола). Такива рокади през година са пълна глупост и по-добре да не ги правят, защото само омотват отбора, а това не е от полза за никого. Вече след Олимпиадата спокойно могат да му продължат договара или да го разкарат, според резултатите....

П.С. А сноши шумадийските курвентии ми развалиха тотото - след като паднаха в групата от Германия (а аз ги играх победа), то сега пък взеха, че ги биха на финала, като падаха с 1:2 и 15:18 и направиха 9 поредни точки, а след това взеха и 5-ия гейм на сашисаните дойчове. Колкото и да са ми противни и супер много да ги мразя, няма как да не им призная, че имат страшна психика. И вярно,ч е тя е следствие на щастливото стечение на обстоятелствата в последните 200 години за сърбежите, където който не ги хване, той не ги размазва, ама накрая все те са победители, то искрено си мечтая и ние да имаме такава психика, на победителите. Защото тя е в основата на всеки спорт, а след това идват майсторство талант, амбиции, тренировки и т.н.
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• И да се върнем леко на темата с волейбола:

Нейков подкрепя уволнение на Радо Стойчев

Министърът на спорта Свилен Нейков застана зад готвещото се уволнение на се*лекционера на националния ни отбор по волейбол Радостин Стойчев. Както е известно, след слабото представяне на трикольорите на европейско*то първенство столът на спе*циалиста се разклати сериоз*но. Той имаше опозиция във во*лейболната федерация още преди да бъде назначен, а сега тя надигна глава, водена от лошите резултати. Оказа се, че Нейков също е против оставането на Стойчев наче*ло на България.

"Ще трябва да търсим кла*сиране на олимпийските игри в Лондон на квалификацията, която ще се играе в "Арена Армеец", тъй като специална по*кана за Световната купа ще вземе най-вероятно Русия. А когато Радостин Стойчев се прибере след края на италиан*ското първенство някъде към 20-22 април, не знам каква под*готовка ще проведе за 2 сед*мици", загатна за позицията си спортният министър пред Канал 3, съобщава "Тема Спорт".

Той е провел тайна среща с ръководството на федера*цията в петък следобед. На нея е заявил на Данчо Лазаров, че иска пълен отчет лично от Радо Стойчев. "Смятам, че всичко, каквото бе поиска*но от Радостин Стойчев за подготовка на отбора, дър*жавата и федерацията, го предоставиха. Той взе отбо*ра на много високо ниво - трето място на европейско първенство, трето място на Световна лига, пето място на Олимпийски игри в Пекин, а се стигна до обяснението, че няма потенциал. Оттук на*татък ние искаме да има ра*звитие. Спазихме всички него*ви изисквания, сред които бя*ха отборът да пътува в биз*нес класа, да има съответния треньорски екип. Видяхме, че нашият отбор се състезава с черен екип, което е недопу*стимо по принцип", каза още Нейков.

Очаква се в близките дни да има нова среща между него и президента на волей*болната федерация, на която този път ще бъдат поканени и журналисти

Коментар

• Видео: Футболист вкара гол с глава от 57 метра

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=qxT2L...eature=related

Берба играе пак.......

Коментар

• Как един министър унищожи най-славния български спорт Вдигане на тежести и лишава България от шампиони и гордост http://www.bivol.bg/kak-edin-minista...ski-sport.html
                            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              Уф, тоя гомнар Рунтавия изведнъж се оправи - както изведнъж се контузи и никой не го знаеше какво му е, така сега изведнъж се оправи. Явно е трябвало да изчисти химията, дейш и говедото му ингилизко А аз смени правих във фентъзито, за да го разкарам тоя катил малоумен, щото уж нямало да играе Пожелвам му някое ренде от Норич да му счупи крака, та поне да е със сигурна контузия, а не с поредните треньорски бълвочи...
                              Е не така с лошо де?
                              Съвсем ще я закършим ако липсва повече от седмица
                              И аз го махнах от капитанското място ама ще видим.
                              Мисля че точно срещу Норич САФ няма да го рискува, защото идва мач на Анфийлд след това...ще видим!!!

Коментар

• Уф, тоя гомнар Рунтавия изведнъж се оправи - както изведнъж се контузи и никой не го знаеше какво му е, така сега изведнъж се оправи. Явно е трябвало да изчисти химията, дейш и говедото му ингилизко А аз смени правих във фентъзито, за да го разкарам тоя катил малоумен, щото уж нямало да играе Пожелвам му някое ренде от Норич да му счупи крака, та поне да е със сигурна контузия, а не с поредните треньорски бълвочи...

Коментар

Working...
                                X