IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Докато чакам да почне "Убий Бил" на Тарантино си пуснах Канал 1 за да видя окончателното падение на българския футбол. Празен национален стадион и 1:0 за Уелс.Последното място в групата ни е сигурно. Както каза дъщеря ми - "Това е защото нашите футболисти вместо да тренират ходят по Николети Лозанови".

Затова пък тая вечер Планет, БИАД и т.н. ще направят добър оборот. Да има е.а майката на тия долни боклуци, които се правят на футболисти!
    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      какво стана с мнението на Манчо за Глигорчо, бре?

Специално в този турнир, Гришата извади ултра късмет със жребия - падна му се квалификант, сега е с най-слбият тенисист от топ 20, ако го бие, отива на супер смешния Алмагро - не че и Родик, и Алмагро са слаби, просто Родик е в супер крива форма, откакта се хвана с тази мома (ама пък поине е много яка пичка, за разлика от кравата Мил(р)ка на Федерер), а Алмагро е играч за червено, но да видим какво ще стане.

Не че нещо, но довечера влизаме в епохална битка да не сме последни в групата, което аз поне не помня да ни се е случвало. Лошото е, че май за пръв път и феновете на гостите ще са повече от нашите, но каквото посееш, това и ще пожънеш.....

Прогнози?
      Навсякъде по форумите ни пишат сигурни губещи..пък и има логика с всичките мизерии, които стават около националния.
      Аз лично съм го пуснал под 2.5 гола като се надявам да свърши 1-0, но 1-1 и 0-1 са също много вероятни резултати като се има предвид трагичното представяне на Уелс като гост!
      Иначе гледам след двете домакински победи са си повярвали, че стават за нещо - дано ги опровергаем!

Коментар

какво стана с мнението на Манчо за Глигорчо, бре?

Специално в този турнир, Гришата извади ултра късмет със жребия - падна му се квалификант, сега е с най-слбият тенисист от топ 20, ако го бие, отива на супер смешния Алмагро - не че и Родик, и Алмагро са слаби, просто Родик е в супер крива форма, откакта се хвана с тази мома (ама пък поине е много яка пичка, за разлика от кравата Мил(р)ка на Федерер), а Алмагро е играч за червено, но да видим какво ще стане.
        Изтрих го, че май донесе лош късмет от 5-5 към 6-7!
        Дано поне втория сет вземе нашето момче!

Коментар

• какво стана с мнението на Манчо за Глигорчо, бре?

Не че нещо, но довечера влизаме в епохална битка да не сме последни в групата, което аз поне не помня да ни се е случвало. Лошото е, че май за пръв път и феновете на гостите ще са повече от нашите, но каквото посееш, това и ще пожънеш.....

Прогнози?
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
            Решението е следното:

Бербатов става играещ треньор на националния отбор, Стилян играещ помощник треньор....
            За мен решението е друго.
            Закрива се националния отбор и професионалния футбол. Правят се 2-3 качествена юношески и младежки лиги, от които след 10на години ще станат добри футболисти и чак тогава можем пак да направим национален отбор и да се включим в жребиите от последната урна, където така и така ще отидем дори и да има отбор!

Коментар

• Решението е следното:

Бербатов става играещ треньор на националния отбор, Стилян играещ помощник треньор....

Коментар

• Позагледах се в статистиките на европейските квалификации.
                Единствената, в която се добираме до челните места, е по мач с най-много фалове...http://www.uefa.com/uefaeuro2012/sta...ted/index.html но и в нея заслугата е основно на черногорците, които са най-грубия отбор в квалификациите
                Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Украйна Блъгария 3:0

коментар от дневник
                  Националният отбор има нужда от треньор, който добре познава всички футболисти. Някой като Николета.
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                    Ами не знам дали 99%, но да кажем, че си фаворит да спечелиш баса толкова, колкото Светкавица да изпадне от А група
                    хехех, много готино сравнение и супер вярно - ако Светкавица намери спонсор ще си остане в А група като стой та глей (те в Лудогорието все на спонсори попадат), пък ако гришо стигне 1/2 финал на Аустрелиън (Пирончето как стигна на Уимбълдън, а почти на същото дередже като него) също ще си влезе в топ 30 като пич
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Ами не знам дали 99%, но да кажем, че си фаворит да спечелиш баса толкова, колкото Светкавица да изпадне от А група
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                        Аз преглътнах гордостта и смело заложих на Украйна с хендикап.
                        Мадански ще пази "титулярите" за мача с Уелс (че да не свършим последни в групата).
                        От друга страна Украйна ще иска много да бие, защото след 4 поредни загуби в контролите вече има доста недоволни от отбора и треньора!!!
                        ами не знам, по-скоро чакам договорка и нещо от типа на 2:2. От друга страна имаме добри вратари, което не им попречи да отнесат тройки и от Англия, и от Швейцария, та знам ли. Още ще го мисля, ама може и да туря един оувър - зависи от съставите на двата отбора.

Мисля да ходя до Букурещ за мача на Манчо - за тръпката. Искаше ми се на евро мач на Левски да ида, ама няма как, да им намерих сурогат да не говорим, че мамалигите са сложили супер евтини билети - Г сектор е на 15 кинта, а аз съм баш в центъра на В за 50 кинта. Абе занаят хората как да си напълнят стадиона, ама то все пак трябва да и да се класираш преди това, де

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                          Да, и аз логично бях играл за Радванска и сега само ми върнаха залога, но след печалбите, които ми донесоха последните тенис турнири в Токио и Пекин, нямам право да се оплаквам
                          Довечера би трябвало да излезе под 2.5 мача с Украйна, но националния отбор по пиене отдавна не ме вълнува нито за залагане, нито да ги гледам как се мъчат да спират топката
                          ами тениса, особено някои играчи, се оказа доста добър източник за "предвидими" и излизаши си мачове. Аз също съм доволен от тениса, но за съжаление после набивам изкараното на футбол и нещата се смарангясват Сега чакам и световната купа за волейбол - и там чакам лесни неща, пък да видим.

Апропо, залогът ти за григата си е вече на 99% губещ - от всички млади играчи дето им се даде шанс (раонич, томич, Йънг, суиитинг/тоя пък как го бутат, ама е по-бездарен и от нашия/ и нашия), нашето момче рано цъфна и доста бързо увяхна. вярно, че нямаше късмет на УС Опен, както и сега в Токио със жребия, но пък на други места имаше, ама да не си бил все още никой от топ 10 (а може би от от топ 20, не съм много убеден) и да искаш да стане нещо от теб, просто няма ка да се случи...

Коментар

Не знам защо, но за довечера ми се чини, че нашите льохми ще уредят да не паднат от Украйна, а коеф. за Х2 никак не е лош, та може да се пробвам да видим какво ще стане
                            Аз преглътнах гордостта и смело заложих на Украйна с хендикап.
                            Мадански ще пази "титулярите" за мача с Уелс (че да не свършим последни в групата).
                            От друга страна Украйна ще иска много да бие, защото след 4 поредни загуби в контролите вече има доста недоволни от отбора и треньора!!!

Коментар

• Да, и аз логично бях играл за Радванска и сега само ми върнаха залога, но след печалбите, които ми донесоха последните тенис турнири в Токио и Пекин, нямам право да се оплаквам
                              Довечера би трябвало да излезе под 2.5 мача с Украйна, но националния отбор по пиене отдавна не ме вълнува нито за залагане, нито да ги гледам как се мъчат да спират топката
                              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Мда, поредните курвенски изпълнения в тениса и естествено пак от шумадийска пача. загубен първи сет и пробив във втория и нашата се отказала. И сега ще ми го признаят на коеф. 1, а беше 1.80 Ей в тоя тенис кви кинти могат да се правят не е истина просто. Я ако някой има талифонтата на Глигорчо да му звънне и на следващият голям мач с някой да му дръннем по 1К на коеф. 5-6, пък ако вземе да губи, да се откаже и ще ни върнат парите - това си е идея за кинти отвсякъде, при това я давам безплатно

Не знам защо, но за довечера ми се чини, че нашите льохми ще уредят да не паднат от Украйна, а коеф. за Х2 никак не е лош, та може да се пробвам да видим какво ще стане

Коментар

Working...
                                X