IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    за Барбуков дори няма смисъл да се говори - той излезе най-голямата пу.ка и родоотстъпник от всички. ....
    Някой да е чувал за фондацията му? Въпреки, че той не обича да се шуми около нея, предполагам, че има инфо, напр. dberbatov.org.

Коментар

• Алооо, мърсисайдци, какви ше ги ручаме утре?!?
      YNWA!!!
      И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        аз винаги се обосновавам за мненията си, щ го направя и сега:
        1. Барбуката напусна след като подобри рекрда на Бонев? Защо? Сигурно щото е чувствителна натура, а не заради тщеславие и суета
        2. Рунтавото добиче си изкара червен картон и в Англия го смазаха от критика - нашичкия се отказа от страната си и поне 80% от медиите все още му правят свирки. Ама той се врътна и замрънка, че много го критикували
        3. Рунтавия наеба една курва и в Англия го сринаха - Барбуката наеба 15-20 нашенски курви и в медиите се сцепиха да го четкат какъв голям ебач бил, ама на него му е малко медийния комфорт
        4. Съра го прави на гъз - хайде тук да не се повтарям
        5. Като си тръгна си тръгна като путка - ами аз такова, ама след време и после, абе викнете ме да ви оправя футбола за 800 дни и т.н. и т.н.

Барбуков не е обикновен българин, Барбуков е лидер на тази нация, една от причините да се гордеем, че сме българи, пример за подражание от по-малките, спотист с огромен талант и т.н. Като такъв, той има супер много права, но и не малко задължения - просто винаги трябва да е пример за подражание, защото има мисия.
        Офтопик: така както любимият ти Боко е символ на нацията и като такъв няма право да се цепи като селски пехливанин на мегдана. Ако беше обикновена мутра - да, но като премиер - не

Ще ти дам пример и с един спортист, който аз лично много мразя - шумадийската свиня Джокович. Колкото и да ми е ултра противен, не мога да му отрека едно - истински пример за подражание на западните ни съседи. Знаеш ли, че играе на турнира в Белград всяка година, въпреки че е от много ниска категория и реално от него губи точки, според малоумните правила за скоринг в тениса, но го прави. А знаеш ли, че игра за Дейвис къп конрузен за Сърбия, макар това да му коства следваяите 1-2 месеца неигра в тениса, а за разлика от Барбуков на него заплатата му не си върви всеки месец - ако не играе, няма кинта. Ама Ноле-то го прави и не се фръцка, а нашата примадона - не. Ето това е огромната разлика - дано да схванеш мисълта ми.

Днес явно ми е ден - вече трети дълъг пост пиша за боклуци, които не заслужават хабенето дори и на клавиатурата ми
        _ _ уйчо,от що изкрейзи бе!!!?

Коментар

• Не се прави на "жертва", почти всеки пост ти е дълъг поне толкова Просто ми се струва, че понякога се изказваш доста спонтанно и първосигнално, в което разбира се няма лошо, защото това е доказателство че пишеш това което ти идва от вътре. Не ми се спори за това кой какъв е, всеки човек си има предимства и недостатъци, но когато става дума за личност от национално значение обикновените характеристики и определяния понякога придобиват по-особен смисъл. Както и да е, темата е за спорта, и в частност за футбола, а той в последните години у нас е под всякаква критика, и с това мисля биха се съгласили всички. Въпросът от тук нататък е ясен, не е ясно само това кой би го разрешил, така че повечето от нас, гражданите на тая хубава страна да останат доволни и отново да могат да изпитат еуфорията, емоциите и огромната радост от лятото на 94-та...
          Лека вечер и бъди здрав!

П.С. Една клавиатура е 10-12 лева, не вярвам да са ти проблем и толкова да те е яд че си я изхабил за постовете си тази вечер

Коментар

• аз винаги се обосновавам за мненията си, щ го направя и сега:
            1. Барбуката напусна след като подобри рекрда на Бонев? Защо? Сигурно щото е чувствителна натура, а не заради тщеславие и суета
            2. Рунтавото добиче си изкара червен картон и в Англия го смазаха от критика - нашичкия се отказа от страната си и поне 80% от медиите все още му правят свирки. Ама той се врътна и замрънка, че много го критикували
            3. Рунтавия наеба една курва и в Англия го сринаха - Барбуката наеба 15-20 нашенски курви и в медиите се сцепиха да го четкат какъв голям ебач бил, ама на него му е малко медийния комфорт
            4. Съра го прави на гъз - хайде тук да не се повтарям
            5. Като си тръгна си тръгна като путка - ами аз такова, ама след време и после, абе викнете ме да ви оправя футбола за 800 дни и т.н. и т.н.

Барбуков не е обикновен българин, Барбуков е лидер на тази нация, една от причините да се гордеем, че сме българи, пример за подражание от по-малките, спотист с огромен талант и т.н. Като такъв, той има супер много права, но и не малко задължения - просто винаги трябва да е пример за подражание, защото има мисия.
            Офтопик: така както любимият ти Боко е символ на нацията и като такъв няма право да се цепи като селски пехливанин на мегдана. Ако беше обикновена мутра - да, но като премиер - не

Ще ти дам пример и с един спортист, който аз лично много мразя - шумадийската свиня Джокович. Колкото и да ми е ултра противен, не мога да му отрека едно - истински пример за подражание на западните ни съседи. Знаеш ли, че играе на турнира в Белград всяка година, въпреки че е от много ниска категория и реално от него губи точки, според малоумните правила за скоринг в тениса, но го прави. А знаеш ли, че игра за Дейвис къп конрузен за Сърбия, макар това да му коства следваяите 1-2 месеца неигра в тениса, а за разлика от Барбуков на него заплатата му не си върви всеки месец - ако не играе, няма кинта. Ама Ноле-то го прави и не се фръцка, а нашата примадона - не. Ето това е огромната разлика - дано да схванеш мисълта ми.

Днес явно ми е ден - вече трети дълъг пост пиша за боклуци, които не заслужават хабенето дори и на клавиатурата ми
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Ейй Грую, Бербатов ти е бръкнал някъде тъй както Дянков на all_tradera, та винаги той ти е най-черната овца сред едно стадо, което не може му стъпа и на малкия пръст! Според мен Бербатов е пич и повече Българин от половината които живеят тук, без значение футболисти или не! Не бил се опълчил на Сър-а, не бил си отстоявал титулярното място, бил се отказал от Национала..., а не ти ли е идвало на ум, че човекът има по-различен характер от масата футболисти, че е чувствителен, че е искрен и откровен, а не се преструва!? По-голям родоотстъпник ли е от тези, които уж играят за същия тоя национален отбор, а целият български народ е принуден да става свидетел на бездарието, нежеланието и пошлостта в представянето им!? Ехх, ако можеше винаги за всички наши несгоди да е виновен само един човек, бил той и един от най-достойните, България щеше да е рай за всички "българи"...

П.С. От предното ти мнение съм съгласен единствено с това, че "Манчестър" е шибан отбор...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                Бербатов беше виновен, защото вкарвал само на слаби отбори.Ти след него колко гола вкараха?
                за Барбуков дори няма смисъл да се говори - той излезе най-голямата пу.ка и родоотстъпник от всички. Още по-лошо - и в Манчестър се доказа като безволева и безхарактерна душица, готова да прави свирки на шотландския пияндур и да плюе върху националната фланелка, само и само да не го разкарат от резервната скамейка, че да може да гледа безплатно мачовете на Юнайтед

Аз лично не искам Барбуков в национала - да си седи в шибания Манчестър и да не идва повече в страната ни. Но никога няма да кажа лоша дума за мартин Петров - велик български футболист, който макар и да няма огромният талант на барбуков, винаги ще бъде посрещан с ръкопляскания и от сини, и от червени, защото винаги е бил мъж, а не мижитурка....
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Бербатов беше виновен, защото вкарвал само на слаби отбори.Ти след него колко гола вкараха?
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнение
                    .......
                    да, така е, съгласен съм с всичко написано от теб - лошото е, че такива като мен се отвратиха от националния ни отбор и стигнахме до смешният факт, държавичка (то даже не е и държава, а някаква провинция на УК) като Уелс да има повеч фенове от нас по трибуните на В. Левски Но каквото повикало, такова се обадило - никой няма никакво право да обвинява феновете, както нагло си позволи Големия Перушан

Аз снощи видях някакво желание, но лиспваше, както му казваха комунетата, спортно майсторство. Примерно чорбето Тонев ми направи доста добро впечатление, Домовичията - не лошо, дори женихът имаше едно положение, както и бъдещият татко - Попов, ама в зашита бяхме както обикновено пълни ливади. Особено показателен е гола - Занев дърпа Бейл поне 6-7 метра и пак не успя да го събори, а после двамата с русия педер релано направиха сами гола и т.н. и т.н.

Трябва нов треньор - доказан и от чужбина, а не недоразумения като Матеус. Дори пияницата люпко е по-добър от тоя!!! Или може и доказан късметлия и познавач на млади таланти като чичо Пенчо, ама него едва ли ще го сложат - ще бие по малоумни лафове Бащицата, а Той както знаем, не понася да е втори

Абе пълен цирк, тези боклуци не заслужават и да се изплюя на тях - дано поне сте поизкарали някой лев. Аз лично не ги играх, но пък с други мачове избих загубите от уикенда на тенис

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                      Нещо подобно направиха в Чили преди години с назначаването на аржентинеца Марсело Биелса за треньор. Реално отписаха 1-2 цикъла квалификации, в които си играеше представителния тим, но паралелно с това Специалистът обиграваше нов млад и боеспособен отбор, който в един момент стана толкова добър и сработен, че можеше да победи титулярите. И тогава голяма част от младите бяха пуснати в големите битки за Копа-та, а Чили стана основен конкурент на Бразилия и Аржентина в Южна Америка! Обаче... Биелса беше цар и господар, и всички, от Федерация до футболисти, се съобразяваха с неговите идеи и виждания за състава и стил в тренировките! Дали подобно нещо би било приложимо и у нас...!?
                      С тия льольовци в бфс-то нищо не е възможно, за съжаление... Тия само мислят за сех и виски

Коментар

• Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнение
                        ...

Май наистина е най-добре временно да няма мъжки отбор или да се пускат младежи да се обиграват също с млад български треньор, или с опитен чужд дори и в пенсионна възраст, стига сериозно да се захване и да наблюдава младите играчи в първенството.
                        Нещо подобно направиха в Чили преди години с назначаването на аржентинеца Марсело Биелса за треньор. Реално отписаха 1-2 цикъла квалификации, в които си играеше представителния тим, но паралелно с това Специалистът обиграваше нов млад и боеспособен отбор, който в един момент стана толкова добър и сработен, че можеше да победи титулярите. И тогава голяма част от младите бяха пуснати в големите битки за Копа-та, а Чили стана основен конкурент на Бразилия и Аржентина в Южна Америка! Обаче... Биелса беше цар и господар, и всички, от Федерация до футболисти, се съобразяваха с неговите идеи и виждания за състава и стил в тренировките! Дали подобно нещо би било приложимо и у нас...!?

Коментар

• Реално това е най-слабата квалификационна серия на България. Специално се порових да проверя това. Липста на гол у дома ни приравнява до Андора и Сан Марино. Сега като си спомя как се ядосвахме на "провалите" в последните 3 квалификации, се замислям че те са били всъщност много успешни. Особено тази за Евро 2008, когато завършихме 3-ти с 24т. на 1 точка след Холандия, а победителя в групата Румъния го победихме и им направихме равен навън и завършихме с 1 загуба-като гост на Холандия. Провалиха ни 2-та хикса с Албания.
                          3-те равни мача за Мондиал 2010, единия с световния шампион Италия, другите с сегашните 2-ри Черна гора и ЕЙРЕ, днес изглеждат немислими постижения, но костваха главата на Пламен Марков.
                          За Мондиал 2006 и Евро 2002 също имахме шансове до последните мачове. Слаби бяхме за Евро 2000, но пък направихме 2 равни с Англия.
                          По назад имаше едни срамни квалификации за Мондиал 90, когато пак бяхме последни в групата, но тогава се сменяха поколенията, а и групата беше равностойна и с 4 отбора без слабаци: Дания, Румъния и Гърция и завършихме с 1 победа 1 равен и 4 загуби но головата разлика е по-прилична от сегашната 6:8.
                          При всички останали квалификации или се класирахме или се издънвахме в последния решителен мач: с Шотландия-Евро 88; Югославия-Евро 84, Франция-Мондиал 78; Чехия-Мондиал 2002, Швейцария Евро 92.
                          Аз лично от дете ходех на домакинските мачове и на всеки беше ясно, че дори и срещу грандовете шанса да загубим е минимален. На пръстите на едната ръка се броят загубите ни в София и то в повечето случаи спадахме от глупост от средняци.Супер сили като Франция, Германия, Русия даже и равен не взеха в София, бъдещия еврошампион Германия обърнахме от 0:2 до 3:2 което не се беше случвало на бендестима никога. А такива като Уелс ги шамарехме с по 3 гола на два пъти. Даже Гари Спийд снощи с гримаса си спомни, как ги бихме 3:0 и 3:1, а в състава им играеха звезди като него, Гигс, Дийн Соундърс, Вини Джоунс, Невил Саутол, Джон Хартсън.
                          Май наистина е най-добре временно да няма мъжки отбор или да се пускат младежи да се обиграват също с млад български треньор, или с опитен чужд дори и в пенсионна възраст, стига сериозно да се захване и да наблюдава младите играчи в първенството.
                          Last edited by Bango; 12.10.2011, 14:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                            А иначе мисля че в чалготеката момчетата са си оправили насторението и са поляли РЕКОРДА: НИТО ЕДИН ГОЛ ВКАРАН У ДОМА!!!
                            Да бе верно, баси падението...
                            И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                              Манчо, остава да почерпиш от печалбата
                              Баси малоумната ситуация - с какво ли настроение са отишли да се отпуснат в чалготеката...
                              Поне да беше печалба пък чикиджийте Португалия поне едно Хче не можаха да хванат на Дания ....

По отношение на националния отбор, аз лично не си спомням по-трагично представяне. Дори като падахме по 6-1 пак се мъчихме да играем. Снощи за цял мач един удар на Тонев и положението на Божинов. Младоженеца аха-аха да ни изненада и да вкара гол за националния ама пак му се размина....
                              Така или иначе си оставаме последни така че вече може да се мерим с отбори като Малта, Сан Марино, Фарьорски острови...Не знам колко ще са урните при следващия жребий ама ние си отиваме твърдо към последната.

А иначе мисля че в чалготеката момчетата са си оправили насторението и са поляли РЕКОРДА: НИТО ЕДИН ГОЛ ВКАРАН У ДОМА!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                                Навсякъде по форумите ни пишат сигурни губещи..пък и има логика с всичките мизерии, които стават около националния.
                                Аз лично съм го пуснал под 2.5 гола като се надявам да свърши 1-0, но 1-1 и 0-1 са също много вероятни резултати като се има предвид трагичното представяне на Уелс като гост!
                                Иначе гледам след двете домакински победи са си повярвали, че стават за нещо - дано ги опровергаем!
                                Манчо, остава да почерпиш от печалбата
                                Баси малоумната ситуация - с какво ли настроение са отишли да се отпуснат в чалготеката...
                                И това ще мине ...

Коментар

X