IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• чудесен край на годината - манафите падат, челски падат, тотнъм с равен и т.н.

разбира се, че АРСЕНАЛ бият

Пожелавам на феновете на всички отбори - така както завърши годината старата година , така и да започне за отборите им новата 2012 година ............................. абе , нека така да ви върви през цялата година
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• happy birthday АЛФ(ергюсън)

поздрави и от блекбърн

Първоначално изпратено от tstoyanova Разгледай мнение
      Бербатов им показа че е от световна класа. Ако му продължат договора до 2013 включително мобе би трябва да остане. Все пак в Ман Юнайтед играе човека. Ако не го търсят от Реал или Барса да не мърда :-)
      как да остане там - те са го отписали отдавна, но отгоре на това и се ебават постоянно с него през времето на всичките 3.5 години които прекара там

поредната гавра на манафчестър с БЕРБО

В Англия изкараха Бербо румънец

Друг неприятен момент за българските фенове е липсата на фланелки на Митко

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        Сър Алекс: Удължаваме договора на Бербатов с още година

Димитър Бербатов ще бъде възнаграден с нов договор след последните си чудесни изяви с екипа на Манчестър Юнайтед. Това призна самият му наставник Алекс Фъргюсън пред клубния сайт на „червените дяволи”.

Българският нападател е убедил шотландеца, че заслужава да остане на „Олд Трафорд” след страхотния гол с петичка срещу Фулъм и последвалия унищожителен хеттрик в мрежата на Уигън за двете поредни победи с по 5:0 във Висшата лига.

Сър Алекс потвърди, че Юнайтед ще се възползва от опцията за удължаване на контракта на Бербо заложена в настоящия му договор. Така Бербатов ще остане в тима поне до края на сезон 2012/13. Очаква се всички документи по новия му договор да бъдат готови в първите месеци на 2012 година.

„Ще използваме опцията да преподпишем договора му. Мисля, че тя се активира през март.”, обяснява Алекс Фъргюсън.

Бербатов с нетърпение очаква двубоя с Блекбърн в събота следобяд, като се надява да получи шанс да продължи головата си серия в Премиършип. През миналия сезон именно срещу Блекбърн Берба заби цели пет гол в един мач.
        Бербатов им показа че е от световна класа. Ако му продължат договора до 2013 включително мобе би трябва да остане. Все пак в Ман Юнайтед играе човека. Ако не го търсят от Реал или Барса да не мърда :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
          Ако има достоинство, Берба трябва да си тръгне лятото ...
          Като свободен агент ...
          Големия (но вече изкуфел) тактик Дедо Сашо да го духа !!!
          дъртия алкохолик съвсем е изкукал завалийката

Сър Алекс потвърди, че Юнайтед ще се възползва от опцията за удължаване на контракта на Бербо заложена в настоящия му договор. Така Бербатов ще остане в тима поне до края на сезон 2012/13. Очаква се всички документи по новия му договор да бъдат готови в първите месеци на 2012 година.

„Ще използваме опцията да преподпишем договора му. Мисля, че тя се активира през март.”, обяснява Алекс Фъргюсън.
          след неделя БЕРБО може да подпише с всеки отбор с който си пожелае, понеже му остават по-малко от 6 месеца от сега действащия му контракт

БЕРБО няма да чака дъртия алкохолик да изтрезнее след няколко месеца, че да види дали ще му предложи нов договор дедо сашо, а още сега ще си подпише още един дългосрочен 4 годишен договор с някой клуб и ще отиде на висока заплата като свободен агент където си поиска от лятото

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            Сър Алекс: Удължаваме договора на Бербатов с още година

Димитър Бербатов ще бъде възнаграден с нов договор след последните си чудесни изяви с екипа на Манчестър Юнайтед. Това призна самият му наставник Алекс Фъргюсън пред клубния сайт на „червените дяволи”.

Българският нападател е убедил шотландеца, че заслужава да остане на „Олд Трафорд” след страхотния гол с петичка срещу Фулъм и последвалия унищожителен хеттрик в мрежата на Уигън за двете поредни победи с по 5:0 във Висшата лига.

Бербатов с нетърпение очаква двубоя с Блекбърн в събота следобяд, като се надява да получи шанс да продължи головата си серия в Премиършип. През миналия сезон именно срещу Блекбърн Берба заби цели пет гол в един мач.
            Ако има достоинство, Берба трябва да си тръгне лятото ...
            Като свободен агент ...
            Големия (но вече изкуфел) тактик Дедо Сашо да го духа !!!
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Сър Алекс: Удължаваме договора на Бербатов с още година

Коментар

• Пърпъл на гости на Ботев? Звучи добре.Поздрави за идеолозите на това събитие.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Полки, доволен ли си от развитието в Шипа? Мен малко ме е яд за загубата от Сити, но поне се измъкнахме на косъм от мача с Вила Нюкясъл логично взе да се свлича, а и след издънките на Челси и Ливърпул нещата взеха да се изясняват, доколкото може да се каже така в средата на сезона Все пак борбата за 3-тото и 4-тото място ще е ожесточена, защото не ми се вярва фаворитите за Купата на Лигата на Европа да изпуснат първите 2 места в Англия Ще видим де, в следващия кръг на 27-ми сме с Уулвс, и 3-те точки са задължителни!!!
                  Весела Коледа на всички спортни фенове и много здраве и късмет!

Коментар

• Първоначално изпратено от Copacabana Разгледай мнение
                    Тва е супер да поканят Пърпъл за юбилея ) Баща ми е фен )

баща ти е фен на Пърпъл, фен на БОТЕВ или е фен и на групата и на отбора

много се радвам, че е поканена яка рок-група и то световно известна, а не чалгаджийки както правят всички бг отбори

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                      Ботев Пловдив кани "Дийп Пърпъл" за юбилея

Мажоритарният собственик на Ботев Пловдив Цветан Василев е решил да направи нещо грандиозно за честването на 100-годишния юбилей на клуба през 2012 г.

По непотвърдена официално информация легендарните "Дийп Пърпъл" са поканени да забиват в Пловдив на празника.

Ръководството на Ботев Пловдив е изпратило също така и покана до европейския шампион за 1997 година Борусия Дортмунд за приятелски мач по повод вековния юбилей на най-стария клуб в България.

Финансовият благодетел на Ботев Цветан Василев направи и кратък коментар за състоянието на клуба.

"Реших да инвестирам в Ботев заради страхотната вярна публика, която не престана да подкрепя своя отбор в най-тежките му години. Голямото желание на всички ни е да видим Ботев отново в елита на българския футбол навръх стогодишния юбилей", заяви Цветан Василев.

Тва е супер да поканят Пърпъл за юбилея ) Баща ми е фен )

Коментар

• Детски Коледен Турнир по Таекуондо

На 17 и 18 Декември се състоя Детски Коледен Турнир по Таекуондо.В първият ден надпреварата беше в дисциплината Пумсе и Спаринг клас Б(без удари в главата), а във втория ден бяха всички срещи в Спаринг клас А, общият брой на участниците беше 313.
                        http://taekwondo-class-achives.hit.bg/last%20events.htm
                        Без авиация, няма нация!!!

Коментар

• Ботев Пловдив кани "Дийп Пърпъл" за юбилея

Мажоритарният собственик на Ботев Пловдив Цветан Василев е решил да направи нещо грандиозно за честването на 100-годишния юбилей на клуба през 2012 г.

По непотвърдена официално информация легендарните "Дийп Пърпъл" са поканени да забиват в Пловдив на празника.

Ръководството на Ботев Пловдив е изпратило също така и покана до европейския шампион за 1997 година Борусия Дортмунд за приятелски мач по повод вековния юбилей на най-стария клуб в България.

Финансовият благодетел на Ботев Цветан Василев направи и кратък коментар за състоянието на клуба.

"Реших да инвестирам в Ботев заради страхотната вярна публика, която не престана да подкрепя своя отбор в най-тежките му години. Голямото желание на всички ни е да видим Ботев отново в елита на българския футбол навръх стогодишния юбилей", заяви Цветан Василев.

Коментар

• ...искам Дядо Коледа да съм! Може седемте джуджета също...
                            http://fakti.bg/sport/25471-gadje-na...stana-snejanka
                            自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                              Е, поне със сигурност ще имаш отбор в по-предна фаза Дано все пак това да е Арсенал! Аз лично не съм притеснен, срещу Италианци играем що годе успешно.
                              много тежък жребий за АРСЕНАЛ и сравнително добър жребий за МИЛАН в предвид на това, че италианците чакаха съперник от по-добрите отбори излезли като победители от групите

рано е за сметки и прогнози -> нека затвори трансферния прозорец и да видим кой какви футболисти ще привлече, нека да видим дали ще има контузии в отборите и в каква форма ще се намират след два-три месеца

ако АРСЕНАЛ бяха втори в групата си , сега щяха да се паднат с интер които са значително по-слаб съперник, но късмет да играем с по-добрите от милано

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                                Тъка,
                                у петак има жребий за ШЛ...
                                (за жалос, не сички продължават напрет, ама не мисла, че е незаслужено .. отпадането де ...)
                                Та би ми било интересно, какво учаквате се случи на жребьовката ...
                                Ас лично, най-бих се зарадвал на Базел ..Да видим, толко ле са корави тез момци ...
                                Най-тегаво, логично, би ни било срещу Милан, ама и те да се паднат - нема лошо...
                                Който има амбиция за трофей (възможностите са нещо отделно), требва да опита да бие всеки...
                                Та ме е интересно, ква баш са Ве учакванията за жребее ???
                                Като по поръчка

Аз не мога да се оплача от съперниците на Интер и Барса
                                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Working...
                                X