IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Сега остава само да кажеш, че Марселиньо е по-класен халф от Велизар в тогавашното ЦСКА и ще ме развеселиш наистина яко

Че той Велизар нямаше слаб мач и обръщаше тревата на терена да бяга, докато тоя на 3 мача веднъж прави сносен мач и после пак се покрива.
    Извън разговор между армейски фенове лоша дума срещу наш играч не можеш да ме провокираш да кажа . Впрочем сигурно ще ви е чудно, но от онзи отбор любимец ми беше Забавник, много грамотен и полезен футболист. Хидиуед и Тиаго Силва също вдигаха класата и внасяха спокойствие. Велизар, Гъргоров и Ицата Янев (тогавашните червени "звезди") се бориха мъжки, но нямаха даденостите на предишното звездно трио Бербатов, Марто и Стилиян. Не случайно не им потръгна и в чужбина, нещо им липсваше да бъдат големи звезди и да решават големите мачове.

Ако тогава имахме крило като Мисиджан, халф като Марселиньо и един Безяк (миналогодишния) отпред, братята ливърпулци щяха доста повече ядове да берат в София....
    Last edited by DidoDinev; 29.08.2014, 15:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
      като те бият 3:1 на твой терен за 55 минути е нормално да има едно лееекинко подценяване втория мач... нека ЦСКА се концентрират върхо изплащането за задълженията си сега, историята е нищо повече от любопитен факт
      Прав си! И мен ме беше срам, че от 4 пъти среща с действащия шампион на Европа - сефте ни отстраниха. Досега им резваха зелките, ама това е положението

Коментар

• като те бият 3:1 на твой терен за 55 минути е нормално да има едно лееекинко подценяване втория мач... нека ЦСКА се концентрират върхо изплащането за задълженията си сега, историята е нищо повече от любопитен факт

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
          Тъкмо защото се опитвам да мисля реално, а не фенски, директно признавам, че онзи ЦСКА нямаше класата на този Лудогорец - нито футболистите бяха толкова бързи и тактически грамотни, нито отборът като колектив беше толкова тактически грамотен, агресивно и модерно играещ. Подчертавам - сравнявам с миналогодишния Лудогорец. Тазгодишният наистина засега е по-зле, а аз (много субективно) го отдавам на този тренер, който според мен е много по-зле и от Петев, и от Стоев. Дано ме опровергае, но досега само и единствено късмета го покрива (и това го има в зара, де).

А ако мисля фенски, ще кажа, че това, което беше Армията на мача с Леверкузен, лудогорци още много десетилетия няма да усетят какво е, ако ще да бият с разлика Реал Мадрид. То и за това онзи ЦСКА постигна, каквото постигна. Предполагам, същото важи за мача на Левски с Киево тук и т.н....
          Сега остава само да кажеш, че Марселиньо е по-класен халф от Велизар в тогавашното ЦСКА и ще ме развеселиш наистина яко

Че той Велизар нямаше слаб мач и обръщаше тревата на терена да бяга, докато тоя на 3 мача веднъж прави сносен мач и после пак се покрива.

Коментар

• Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнение
            Разликата (основната разбира се,защото има много разлики) между ,,онзи" ЦСКА и настоящите крейзитата се състои в това,че крейзитата ще играят с актуалния победител в ШЛ в групите,а ЦСКА изтеглиха късата клечка - играха с актуалния шампион в трети предварителен кръг за влизане в групите на ШЛ.Ама това винаги се пропуска.Така както имаше прецедент без аналог в мача Лудогорец-Стяуа (изявите на Моци),така имаше и прецедент без аналог при определяне на противника на ЦСКА през 2005 (шампионът от ШЛ играе предварителни кръгове,защото не е сред първите 4 в първенството си).
            Е, те родните ТВ-та даже не счетоха за нужно да предават мача на Анфлийлд, че го теглих от торент после да го гледам.

Абсолютно прилично си играха чорбата, даже изпуснаха да поведат 2 на 0 още до 35 мин. и Анфийлд беше замлъкнал, понеже не вярваха какво се случва. Данчо тъча на празна врата не успя да я уцели от 30 метра фронтално и я изкара с 1-на педя над гредата. Вратярят им беше излязал пред пенала да чисти една топка и я прати право на крака на Тъча.

П.П. Но то всеки ден млатим Европейския шампион с български отбор и за какво да го предават
            Last edited by marandi; 29.08.2014, 14:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
              За съжаление, най-малко невярното нещо в поста ти е името на Ливърпул

Базел не ги знам на какво ниво са този сезон, но миналата година отстраниха Лудогорец с 20-30% усилия или иначе казано на ходом, а самите Лудогорец са по-слаби от миналия сезон. Трите точки на Анфийлд също не се печелят толкова лесно, колкото ти се иска да ни убедиш
              Гледах и двата мача на Ливерпул..с Лудогорец няма да ви е лесно, дано си пишем след мачовевете

Прогноза 1:3

Коментар

• тука малко зе да става спор от типа Гунди или Стоичков...
                Стига глупости бе хора.
                Български отбор се класира в ШЛ.
                Ще дойдат Реал и Ливърпоол...
                С Базел може и някоя точица да вземем...
                Аз смЕтам и на двата мача да отида...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  Този отбор на Лудите е значително по-слаб от миналогодишния им, а миналогодишния беше слаб дори за средноевропейско ниво.
                  То верно шуменския деко и платини ги напуснаха....ама все пак що да са по-слаби от миналата година?

Коментар

Дидо, ще ме прощаваш, но сега проговори фенското в теб. Този отбор на Лудите е значително по-слаб от миналогодишния им, а миналогодишния беше слаб дори за средноевропейско ниво.
                    Тъкмо защото се опитвам да мисля реално, а не фенски, директно признавам, че онзи ЦСКА нямаше класата на този Лудогорец - нито футболистите бяха толкова бързи и тактически грамотни, нито отборът като колектив беше толкова тактически грамотен, агресивно и модерно играещ. Подчертавам - сравнявам с миналогодишния Лудогорец. Тазгодишният наистина засега е по-зле, а аз (много субективно) го отдавам на този тренер, който според мен е много по-зле и от Петев, и от Стоев. Дано ме опровергае, но досега само и единствено късмета го покрива (и това го има в зара, де).

А ако мисля фенски, ще кажа, че това, което беше Армията на мача с Леверкузен, лудогорци още много десетилетия няма да усетят какво е, ако ще да бият с разлика Реал Мадрид. То и за това онзи ЦСКА постигна, каквото постигна. Предполагам, същото важи за мача на Левски с Киево тук и т.н....

Коментар

• Разликата (основната разбира се,защото има много разлики) между ,,онзи" ЦСКА и настоящите крейзитата се състои в това,че крейзитата ще играят с актуалния победител в ШЛ в групите,а ЦСКА изтеглиха късата клечка - играха с актуалния шампион в трети предварителен кръг за влизане в групите на ШЛ.Ама това винаги се пропуска.Така както имаше прецедент без аналог в мача Лудогорец-Стяуа (изявите на Моци),така имаше и прецедент без аналог при определяне на противника на ЦСКА през 2005 (шампионът от ШЛ играе предварителни кръгове,защото не е сред първите 4 в първенството си).

Коментар

Груйо, този отбор на Лудогорец е поне три пъти по-добре подготвен физически и по-грамотен тактически от версиите на Йешич и Стоилов. Нека не си кривим душата - толкова добре комплектован и подготвен отбор в България до момента не сме виждали. Успехите им в Европа миналата и тази година НЕ са случайни. Вярно, че имаха късмет при влизането в ШЛ, но в рамките на нормалното за разлика от късмета на Левски да им се падне изключително нещастния, слаб и демотивиран отбор на Киево, който играеше по-зле от средняк в А група и имаха някакви безумни вътрешни проблеми... Резилът на Левски след това логично беше пълен. Виждаше се кристално ясно, че съперниците играеха на 30-40% от възможностите си (Барса и по-малко), а нашите можеха да тичат наравно с тях едва до към 40-тата минута, след което откровено изнемогваха. Ако трите гранда, с които Левски игра в групите имаха манталитета на сегашния Бундестим и не се отнасяха аристократично към слабостта на противника, не ми се мисли какво щеше да ви се случи...

А ЦСКА физически бяха определено по-зле от тогавашния Левски и това не им позволи да направят нещо по-значимо в евротурнирите...
                        Дидо, ще ме прощаваш, но сега проговори фенското в теб. Този отбор на Лудите е значително по-слаб от миналогодишния им, а миналогодишния беше слаб дори за средноевропейско ниво. Сравненията и с Цска от 2005 и с Левски от 2006 са изключително смешни - чорбата биха еврошампиона като гост и удариха и в двата мача немски отбор, а Левски стигна 1/4 финал в ЛЕ и влезе в ШЛ след като им се падна изключително труднията състав на Киево, който имаше Амаури в състава си, само той струваше колкото цялата А група по онова време!!! Ето ти последно, защото наистина ми писна да говоря на хора, които си повтарят мантри, без дори да са ги проверили:

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/...eedcl2006.html

в този линк можеш отлично да видиш, че Левски беше поставен, като под него имаше още 4 отбора поставени и Киево бяха може би най-сложният ни съперник - можеше да ни се падне Работнички или Ружомберок. А пък глупостта, че Киево едва ли не ги били събрали от плажовете, ще оставя без коментар - та Киево се бяха класирали за ЛЕ и логично си се подготвяха за мачовете там, които са по същото време. Левски смаза Киево и в двата мача - дори водеше с 2:0 в Италия - на базата на какво сравняваш онзи Левски със сегашните калитари, класирали се след смешен гол и клоунски прояви на вратаря-защитник?

Толкова за онзи Левски и онзи Цска - този Лудогорец е значително по-слаб във всяко едно отношение от онези 2 състава. Лично мнение. Субективно. Затова и предлагам, бас, че ще отнесат повече голове от тази си група, сравнени с Левски, макар и личното ми (и отново субективно) мнение да е, че сегашният реал е по-слаб от тогавашната Барса, Ливера - от онзи Челси, а Базел - от Вердер, да не говорим, че в онази група имахме 2 шампиона и то на двете най-силни първенства в света - Испания и Англия и втория в третото по сила - Германия, плюс че Левски отстрани отбор от четвъртото по сила (италия, за да влезе), а сега имаме 3-тия в испания, 2-рия в Англия и първенеца на Швейцария.

Да, Лудогорец постигна голям успех, който дори може да стане огромен, но докато не стане такъв, за мен са под нивото на онези отбори на Левски и Цска. Успех на крейзитата и само Левски - дано бием Черно море днес
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Ако имаш предвид ЦСКА от 80-те - ОК. По-назад е смешно да се връщаме. Но аз говорех за "новата ера" на частните клубове - след 90-та година.
                          Е, "Левски" също имаха определено постижения.... Не говоря за единичните мачове на поне още три отбора....
                          И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                            Дидо, некои сме виждали.....
                            Ако имаш предвид ЦСКА от 80-те - ОК. По-назад е смешно да се връщаме. Но аз говорех за "новата ера" на частните клубове - след 90-та година.

Коментар

.............. Нека не си кривим душата - толкова добре комплектован и подготвен отбор в България до момента не сме виждали.

...................
                              Дидо, некои сме виждали.....
                              И това ще мине ...

Коментар

Този отбор на Лудоглавец е поне 2 пъти по-слаб от чорбата на Плешич и поне 3 пъти по-слаб от Левски на Мърльо.
                                Груйо, този отбор на Лудогорец е поне три пъти по-добре подготвен физически и по-грамотен тактически от версиите на Йешич и Стоилов. Нека не си кривим душата - толкова добре комплектован и подготвен отбор в България до момента не сме виждали. Успехите им в Европа миналата и тази година НЕ са случайни. Вярно, че имаха късмет при влизането в ШЛ, но в рамките на нормалното за разлика от късмета на Левски да им се падне изключително нещастния, слаб и демотивиран отбор на Киево, който играеше по-зле от средняк в А група и имаха някакви безумни вътрешни проблеми... Резилът на Левски след това логично беше пълен. Виждаше се кристално ясно, че съперниците играеха на 30-40% от възможностите си (Барса и по-малко), а нашите можеха да тичат наравно с тях едва до към 40-тата минута, след което откровено изнемогваха. Ако трите гранда, с които Левски игра в групите имаха манталитета на сегашния Бундестим и не се отнасяха аристократично към слабостта на противника, не ми се мисли какво щеше да ви се случи...

А ЦСКА физически бяха определено по-зле от тогавашния Левски и това не им позволи да направят нещо по-значимо в евротурнирите...

Коментар

Working...
                                X