IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    .....1. че аз от доста време протестирам - горе-долу година, откакто продадохме на чорбата мача на Герена. За мен протестът е само един - не ходене на стадиона и съответно лишаване на отбора от подкрепа. ...... 2....ма не на КГБ, а на турците, което би била поредната ултра гавра в родната ни Татковина.....
    1. Ми аз така протестирам - не ходя на "Анфийлд"
    2. Я раздуй клюката.Досега се говореше за ВТБ.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Скоро ви предстои да станете отбор на КГБ и така ще ти се предостави възможност да ни покажеш ти колко си протестиращ и нетърпелив
      че аз от доста време протестирам - горе-долу година, откакто продадохме на чорбата мача на Герена. За мен протестът е само един - не ходене на стадиона и съответно лишаване на отбора от подкрепа. Ама това в Ливера и изобщо в Англия го няма - там са на принципа: и да паднем, и да бием, пак ще се напием. Затова и футболът им е на това дередже, въпреки милиардите изливани ежегодно в т.нар. Висша лига. А пък титла от голямо първенство ще видят, нали знаеш кога Но да не забивам в тази тема, а иначе наистина има реален шанс да станем отбор, ма не на КГБ, а на турците, което би била поредната ултра гавра в родната ни Татковина.....
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        Анлогии- какво да правиш. Съчувствам на феновете на толкова велик клуб, но проблемът си е във вас - прекалено сте мекушави, търпеливи и наивни.
        Скоро ви предстои да станете отбор на КГБ и така ще ти се предостави възможност да ни покажеш ти колко си протестиращ и нетърпелив
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
          Така си е.55 млн. паунда хвърлени на вятъра.Айде за Керъл имах някаква надежда ама за трансфера на Даунинг с Хакинен палехме свещи да не стане ама те на - немАхме късмет и го купихме.Освен това бърка с някаква измислена ротация.Никакъв нюх към смените.Не може да намери подходящо място за Хендерсън, Адам а вече и за Джерард.Макси и Белами спасяват сезона засега ама докога?Сега пак някакви анимационни герои за големи пари се говори, че ще взимаме.

я, Бенджи не беше писал скоро, явно болката за любимия отбор е доста силна. Ами какво да ти кажа, има един лаф - лесни пари, лесно се харчат. Просто продадохте Торес за ултра сума и решихте да не чакате нито секунда, а да ги похарчите на секундата и реално всичките ви трансфери за атаката, без Суарез, но той беше преди кинтата от Торес, са пълен шит. Позамисли се, дали и ти не си правил подобни грешки, щото аз редовно ги правя - като ти дойдат лесни пари и веднага ги харчиш за глупости, та и с Ливера същата работа.

Сега, като се позамисля, ами то май и аз съм фен на Ливера. В смисъл,че тяхната агитка е като народът в Бг - вярваща в митове (800-те дни, кралица Кени), скъпоплатени и абсольтно недоказани борсуци (Рафа, мистът топ 100 икономисти и Миленчо овчеглавия), постоянно търсещи промени, но вече толкова обръгнали да ги ръгат във всички дупки, че само могат да лежат на стара слава (1300 години история, повече ШЛ, че на титли, манчо ви минаха) и да злобеят, когато кръвния враг леко поднесе (манчо в единия случай, нашата злоба към маляките, че били зле - ех, що ние не сме зле като тях). Ама кръвният враг е много, ама много далеч вече и надежда се отнийде не види, затова и смешното допреди 20-на години отборче на МАнчо има вече в пъти повече фенове (хеле пък новопокръстени), а децата на Бг се раждат, за да емигрират - единственото останало им право.

Анлогии- какво да правиш. Съчувствам на феновете на толкова велик клуб, но проблемът си е във вас - прекалено сте мекушави, търпеливи и наивни.
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от hah Разгледай мнение
            Ще ги подкрепяме, но очевидните неща са си очевидни. Което средняшко отборче реши да играе за хикс с Ливърпул, си го взима. Годините на Кени извън треньорството си казват думата.
            Така си е.55 млн. паунда хвърлени на вятъра.Айде за Керъл имах някаква надежда ама за трансфера на Даунинг с Хакинен палехме свещи да не стане ама те на - немАхме късмет и го купихме.Освен това бърка с някаква измислена ротация.Никакъв нюх към смените.Не може да намери подходящо място за Хендерсън, Адам а вече и за Джерард.Макси и Белами спасяват сезона засега ама докога?Сега пак някакви анимационни герои за големи пари се говори, че ще взимаме.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Ще ги подкрепяме, но очевидните неща са си очевидни. Което средняшко отборче реши да играе за хикс с Ливърпул, си го взима. Годините на Кени извън треньорството си казват думата.
              Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                Исках да напиша безхаберието.
                Според мен причината е бездарието а не безхаберието ама може пък ти да си прав.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Исках да напиша безхаберието.

Иначе днес сте отправили един точен шут към вратата. Шок и ужас.
                  The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                    ......безберието .....
                    Te т'ва не го разбрах.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Вижте какво може да причини безберието пред гола на феноевте на пуул.
                      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=4RYUp...eature=related
                        Life won't wait for you.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=wERIq...eature=related
                          Life won't wait for you.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=dSeZd...eature=related
                            Life won't wait for you.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=2EIYm...eature=related
                              Life won't wait for you.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=XW-6j...eature=related
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X