IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Честито и от мен колеги! С такива мачове ще се върне публиката на стадионите в България! Сега, както каза Грую, първи приоритет е лицензирането на Васил Левски за ШЛ. Никакви средства не трябва да се жалят за целта, никакви оправдания не трябва да се чуват, особено след като преди дни хвърлиха 40 милиона за Зимния дворец.

Две думи за "публиката" дължим - за мен като истински армеец и българин беше особено тежко да гледам какво правиха т.нар. червени ултраси в сектора за гости. Тези момчета дължат огромно извинение на нас - армейците, такъв срам и гняв не бях изпитвал скоро, постъпката им гони по безумие събличането на Петев...

Иначе от мен искрено успех на Лудогорец в ШЛ! Трудното сега започва, но Домусчиеви показаха, че могат да постигат неочаквани и големи успехи. Единствено ме притеснява липсата на истинска публика на отбора, това много ще тежи в предстоящите големи мачове. Вчера скандиранията "Българи, юнаци!" към отбор, в който половината играчи са тъмнокожи звучаха неубедително. Няма песни, няма рефрени за скандиране, тъжна картина... Може би е време, в името на една реална национална кауза - успех в ШЛ на БЪЛГАРСКИ отбор, великите синя и червена агитки да застанат под българските знамена и да подкрепят Лудогорец. Пловдивските фенове също могат много да помогнат. Домусчиеви трябва да намерят начин да обединят феновете в името на тази достойна цел.

Малко патетично май стана, но вчерашният мач заслужава истински патос, такава драма с български отбор не помня да се е случвала скоро.

Коментар

• Смукачев
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Така, замълчах си снощи, а и прекалено много ми се спеше, затова ще драсна сега.
        Първо и отново - браво, Моци, не Лудогорец, Моци!!!!
        Ако трябва да влезем в родната еклектика, то те това му се вика еничарин - така им го наби, че чак перушина от петолъчката им се разхвърча!!!! Не като нашата Барбука, на която писаха писма родните очрбета - Мите, моля те, недей и той верно спа и двата мача. Браво, Моци!

Сега за мача - това е един от онези мачове, в които разликата между Осанна и Разпни го е толкова минимална, че един повей на крилата на муха може да обърне мнението в тези две диаметрално противоположни посоки. Аз ще се пробвам да погледна на нещата от ъгъла на прагматизма и реалността, доколкото субективното ми мнение би могло да бъде реален атестат:

В този мач, както и в Букрещиту, имахме един много, но много по-класен Лудогрец (и едновременно с това ултра насран и не знаещ какво да прави с топката) и една доста слаба стоя букурещи, в която липсва каквато и да е класа, но се кара на мускули и харизмЪ. В първият мач им върза, всъщност даже можеха да ни ударят с 3:0, във втория мач - върза на Лудоглавец, е, трябва си и малко късмет, това всеки фен ще ви го каже, няма как. Но дрои и да наричаме късметът умение или настоятелност и непримиримост (както феновете на магалчестър наричат онзи чутовен калитарски шанс да бъдат размазвани в 91 минути от мача и в 2-те последни да вкарат 2 гола на онзи финал, или фенвовете на лузърпул да си спомнят с умиление на стамбула града и дивашкия си късмет там в един наредн мач, или чукотките за финала в Мюнхен, където вкараха с единственият си удар във вратата, или Щити с двата гола в продължението за първата си титла в премиер лигата и т.н.), то късметът си е късмет, а това, което покри Лудогорец вчера, бяха 2 неща - лудият, ама наистина луд по делиормански късмет и Моци. на този човек определено трябва да му вдигнат паметник в Разград.

Две думи за Киро Гела - засега има огромна възвращаемост на инвестицията и то не само чисто финансово, а основно като положителна решутация. Този човек явно е комбинирал някакво наследство от брадата на дърт ходжа, нокът от средн пръст на врачка, масур коса от равин и жертвоприношение на африкански пръч, но засега му връзва. особено много ме кефи как с крайно неадекватни решения, реално вдига отбора - първо назначи някакъв прохождащ изобщо тренер и той ги направи шампиони (при това двойни - с луд късмет и срещу чорбата, и особено срещу Левски, когато едно обидено пазарджищко квазимодо, дето е яло бял хляб при нас, преди да започне да се прави на буки, направи мача на живото, дейба и урсулата му грозна), посли я уволни оная мръхла Петев и уж физкултурника Стоев, дето преди това водеше миньор перник не само ги вкара в ЛЕ, но ги извади от групите, а всички предричаха разпад. След това разкара Стоев и уж кондиционния Дерменджиев, дето всички му се присмиваха на анцунгчето, нямаше един ден трудов стаж като тренер и очакваха да го уволнят след снощния мач (което най-вероятно щеше и да стане), взе, че вкара в групите на ШЛ Сега очаквам да назначи стрина Пена чистачката и тя да бие реал мърдит
        На Киро му лиспва едно - да си купи ултраси, но може би и той самият не го иска това. Покупката нее трудна, формирането на ядро - също, иска се малко кинта и време и скоро ще видим Разград на нивото на Нафтата от златния им период, примерно....

И две думи за Козмин Моци - всъщност единствената причина да се случи това снощи. Беше най-добрият в Букурею, беше най-добрият и снощи. И не, не е заради дузпите, те бяха само черешката на тортата, заради цялостната му непримиримост е. Ако случайно не сте забелязали, но точно преди стоянов да направи дузпата, Моци направи всичко възможно той да направи фаула, за да не гонят вратаря, но румънския мангал беше прекалено бърз и удрържа ритника в крака си. Това вече е мислещ зашитник - има 3 опции - гол, червен картон на вратаря (точно преди дузпи) и червен картон на защитника - е, той избра най-малкото зло, но не му се поличи и въпреки всичко пое върху себе си огромната отговорност хем да е вратар, хем да бие и първата (най-важната) дузпа. Браво, Моци!

За финал - възможните съперници на Лудите са:

Първа урна: Реал Мадрид, Барселона, Байерн, Челси, Бенфика, Атлетико Мадрид, Арсенал, Порто

Втора урна: Шалке 04, Борусия (Д), Ювентус, ПСЖ, Шахтьор (Д), Базел, Зенит, Манчестър Сити

Трета урна: Леверкузен, Олимпиакос, ЦСКА (М), Аякс, Ливърпул, Спортинг, Галатасарай, Атлетик Б

От чисто фенска гледна точка бих им пожелал Реал (Барса, Байерн)/ Юве(ПСЖ, Сити) и Аякс(Ливърпул), но от друга - Бенфика, Шахтьор/Базел/Зенит, Олимпиакос.

П.С. И дано лицензиран националния за мачовете, защото иначе трябва да играят в Букурещ или Скопие - ебахти срама е да нямаме нито един лицензиран стадион за групите на ШЛ.
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Може ли пример, драги?

Кой друг отбор в А или Б група е задължен с подобни клаузи? Да налива всяка година по 2 милки за срок от 20 години + опция за още 10?

П.П. Е, даже и Грую ти го каза, че на Разград им дадоха 4 милки за стадион, па на нас ни ги вземат по толкоз за 2 години, но нямаме право да правим нов стадион.

Странно, ърмм?
          Казах ти - договора е в Мин. на спорта. Ако това което казваш е така, то лупи до сега да продънил пресата развявайки този дискриминиращ договор. Но не го прави.
          От МФВС си траят - защото няма какво да взимат. Единственото ви задължение е инвестиции. Те сега ги правят от онова сдружение на Чакмаков. Сега разбра ли?

Коментар

• Изумително!

Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
            Е нема такъв мач! Сигурен съм, че ако се разрови човек в статистиката ще се види, че няма в историята друг такъв случай, в който да са налице всички от следните факти:

1. Да изгонят вратаря, щото е фаулирал играч, който би трябвало вече да е изгонен.
            2. Да няма право на повече смени и полеви играч да застане на вратата.
            3. Полевият играч (вратар)да спаси гол в последната минута.
            4. Да се стигне до изпълнение на дузпи.
            5. Полевият играч (вратар) да бие първи дузпа и да вкара на колегата си.
            6. Полевият играч (вратар) да спаси две дузпи
            7. Полевият играч (вратар) по националност е от страната на другия отбор и на всичкото отгоре е бил играч на най-върлия му враг.

Баси екшъна! Май правилно го даваха по бТВ Екшън .
            Трябва да сме щастливи, че станахме свидетели на всичко, което изброяваш.
            Аз съм израснал по стадионите, ходя на мачове от 1946 . Тогава имаше едно игрище "Юнак", за все Бога, застлано с червеникава трамбована сгурия, по-късно на негово место построиха хокейния стадион "Дружба". Гледал съм какво ли не, всякакви футболни куриози. Но това, което гледах тази вечер надхвърля по драматизъм и емоции многократно всичко, което съм гледал.
            Вярно, много емоции и драматични моменти имаше и на Световното в САЩ 1994 г. Но футболното шоу тази вечер надмина всичките ми представи за драматизъм във футбола.
            Благодаря на Лудогорец! Да сте живи и здрави, момчета и късмет в групите!

Коментар

• 3 на 0

Нашият го преби като куче.

Ха, дано вече мач между Бейби Федерер с Федерер.

Ще е забавно

Коментар

• 2 на 0 за Гришо.

Нормално

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                  Надявам се Крейзитата да влязат в групите на ШЛ, че така ще затворят устите на феновете на "единствения отбор играл в групите"!

Така ще могат пречистени да продължат 100 1/2 годишната си история и току виж спечелили някоя купа след година две!

+ 1

Вече е факт. Имаме втори отбор в ШЛ, при това с тенденция да остави по-добра следа...

И то отбор на по-малко от 10 години....

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                    Е нема такъв мач! Сигурен съм, че ако се разрови човек в статистиката ще се види, че няма в историята друг такъв случай, в който да са налице всички от следните факти:

1. Да изгонят вратаря, щото е фаулирал играч, който би трябвало вече да е изгонен.
                    7. Полевият играч (вратар) по националност е от страната на другия отбор и на всичкото отгоре е бил играч на най-върлия му враг.

абсолютно съм съгласен с теб-БРАВО на Лудогорец,заслужаваха да продължат...единственото ,което ми развали кефа беше НЕГРАМОТНОТО ОТРАЗЯВАНЕ ОТ СТРАНА НА БТВ....ТО НЕ БЯХА ТЕХНИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ И ПРЕКЪСВАНИЯ....ТО НЕ БЕШЕ ЧУДО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ПОЛОВИНАТА ОТ КОМЕНТАРИТЕ НЕ СЕ РАЗБРАХА РЕАЛНО КОЙ КАКВО КАЗВА.....ЕВАЛА ИМ НА ЕКИПА ПО ТЕХНИЧЕСКАТА ПОДДРЪЖКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение

+ 1000000000000000000000
                      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Е нема такъв мач! Сигурен съм, че ако се разрови човек в статистиката ще се види, че няма в историята друг такъв случай, в който да са налице всички от следните факти:

He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Честито и от мен
                          през минута обновявах саита за новини
                          и за дузпите щях да счупя мишката от натискане
                          Браво,Моци
                          http://milom.blog.bg/

Коментар

• Ха, честито и от мен!

Не смеех да се обадя да не стане каръщина.

Наздраве за Моци!

Коментар

• Браво на Лудогорец, браво на Моци!
                              Ей това е начина да го нататрузиш на "вечния враг"
                              Напълниха ми душата...а пък и спечелих едно залогче за картони - double delight

Коментар

• YESSSSS!!! :-D

Коментар

Working...
                                X