If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз отиграх над 7.5 картона в мача и съм доволен от момчетата от Реал и от съдията, който много им се подигра, а най-много на Серхио Рамос, като му отмени гол и го изгони без да има нарушение в нито една от двете ситуации
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Винаги е така ...
не пусна ли ... директно точен резултат ..
И на Ливер-а Х-а беше доста логичен Тая купа, която вече почти със сигурност ще е тяхна е сигурният им билет за Евротурнирите без значение на кое място ще се класират... Иначе два точни резултата по 2:2, ама умножени един по друг си е добро попадение, ако някой ги е отиграл де...
Всъщност като пощракаш малко и стигнеш до коефициентите на Унибет, от където ги взема:
"FC Barcelona - Real Madrid 1,60 - 3,70 - 5,25"
А тези които се виждат очевидно са тези:
FC Barcelona - Real Madrid
Кой отбор ще продължи?
1,05 - 8,00
За Х няма и за това сайта си е попълнил празното местнце с -1!!!
Всъщност като пощракаш малко и стигнеш до коефициентите на Унибет, от където ги взема:
"FC Barcelona - Real Madrid 1,60 - 3,70 - 5,25"
А тези които се виждат очевидно са тези:
FC Barcelona - Real Madrid
Кой отбор ще продължи?
1,05 - 8,00
За Х няма и за това сайта си е попълнил празното местнце с -1!!!
Ако имаше възможност от испанската федерация да им увеличат мачовете с Реал за първенство на 4 или повече, нямаше за миг да се съмнявам, че ще станат шампиони и този сезон. Сега обаче имат само един мач срещу балерините, а Барса останалите противници не ги взимат много на сериозно, така че титлата в Испания очаквам да отиде в посока Мадрид... В Шампионската Лига единствено Байерн може да спре Барса
Абе като гледах кво играхме с Гладбах, ама ич не ми се верва да спрем, когото и да е ...
изключетелно слаб мач.. Вратарчето ни провали..
Се надяаме, че е било неква моментна издънка ..
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
П.П. За всички фенове на Арсенал, нещо което си поиграх и направих една вечер преди години, и което остана като незавършен проект за оня Непобедим отбор, т.е. идеята беше всяка снимка да е и линк, но живот и здраве може пак да се захвана и да го довърша или усъвършенствам
Отварянето с IE е препоръчително, че нещо през Мозилата не се чува песента, дето съм я атачнал... Ааа и резолюцията може би няма да ви пасне, щото тогава имах един стар, но боен Compaq с 450 Mhz-ов процесор, 256 RAM i 8MB видео...
Както и да е: [URL="http://arsenal2004.hit.bg/"]http://arsenal2004.hit.bg/[/URL)
Кев, трябва да поработиш малко върху него щото след 5-6 години никой няма да ползва IE, а информацията за последната ви титла ще е пак същата
ПП И все пак сте по-добре от феновете на Ливърпул, чиято памет трябва да е много по-добра, за да се сещат за последната си титла
Ако Суарез не се беше и***л на метено така и да ви остави 2 месеца без най-добрия нападател нямаше да сте такава тъжна картинка!
Ще ви видим през уикенда дали пак ще направите мача на сезона си именно срещу нас!
Ние няма да паркираме автобуса, а ще гледаме да ви го набутаме целия в кошарката
А ве добре че са Арсенал, че и вие да поиграете малко футбол! Не че много го умеете, ама поне бяхте принудени щото иначе Съгражданите щяха да дръпнат с доста и ...сбогом титла То не е като да играеш срещу Уулвс, Болтън, Съндърланд или Уигън, дето ви излизат със събути гащи още на старта, и дето и да играете и да не играете 3-те точки са ви поднесени на тепсия... Ама всичко това е заради влиянието на Съра, и заради това че в тия отбори е пълно с менажери, които са били негови играчи или помощници, и които му се кланят все едно е някое светило... Я ги виж само тия отбори като излязат срещу Арсенал или Ливърпул как изорават терена и дават всичко от себе си и то не за да вземат някоя точка, а за да направят услуга на Съра и на Милионерите в борбата им помежду им...сякаш има няква негласна директива спусната от ФА, в която дори съдиите взимат дейно участие То е достатъчно в няколко тънки и спорни положения да те подпрат, и нещата придобиват друг характер на терена, или просто убиват играта на съперника... Все пак има и такива отбори като Сток Сити, Суонзи и Норич, които играят винаги здраво и не робуват на имена и идоли...Аз лично много им се кефя и дори когато ни побеждават или измъкват точка не ми е толкова гадно.. Та така, пак казвам че едни от най-зрелищните и драматични мачове са тия с участието на Арсенал, независимо срещу кого играем шоуто е гарантирано, защото ще не ще и другия отбор трябва да показва най-доброто на което е способен... А купите!? Ех, тях все ги чакаме и се надяваме че отново ще се повторят незабравимите 2002-ра и 2004-та, но тоя път гарнирани и с някоя ШЛ...
П.П. За всички фенове на Арсенал, нещо което си поиграх и направих една вечер преди години, и което остана като незавършен проект за оня Непобедим отбор, т.е. идеята беше всяка снимка да е и линк, но живот и здраве може пак да се захвана и да го довърша или усъвършенствам
Отварянето с IE е препоръчително, че нещо през Мозилата не се чува песента, дето съм я атачнал... Ааа и резолюцията може би няма да ви пасне, щото тогава имах един стар, но боен Compaq с 450 Mhz-ов процесор, 256 RAM i 8MB видео...но CRTL + scroll-a на мишката биха могли да придадат по-добър вид на картинката
Както и да е: http://arsenal2004.hit.bg/
П.П.П. Горното си е лично мнение - донякъде емоционално, донякъде базирано на наблюдения и анализи. Но при всички случаи нямам нищо лично към никой тук, дори ми е много приятно, защото каквото и да си коментираме го правим интелигентно и без обиди, както и трябва да бъде!
това със Суарез беше много грозна порнграфия от трана на ФА - той какво е виновен, е евра е мангла, кюмюр, печка или там който каквото му е удобно? Че даже се и сърдели, че му било малко наказанието?
Аз пък не виждам как може един "ром" да обижда един "афро-французин" на цвят - явно и той не се е поглеждал в огледалото ама здраве да е!
Пък и нали сега нали навсякъде (ФИФА-УЕФА и т.н.) подеха кампания за борба с расизма и човек не може да си каже каквото му е на душата! Така че ФА и те влязоха в тона - може някой да ти счупи крака и никакво наказание да не му наложат, ама ако ти каже негро и заминава за 2-3 месеца
Коментар