IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз отиграх над 7.5 картона в мача и съм доволен от момчетата от Реал и от съдията, който много им се подигра, а най-много на Серхио Рамос, като му отмени гол и го изгони без да има нарушение в нито една от двете ситуации
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      Винаги е така ...
      не пусна ли ... директно точен резултат ..
      И на Ливер-а Х-а беше доста логичен Тая купа, която вече почти със сигурност ще е тяхна е сигурният им билет за Евротурнирите без значение на кое място ще се класират... Иначе два точни резултата по 2:2, ама умножени един по друг си е добро попадение, ако някой ги е отиграл де...

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        Животът е несправедлив! Когато съм занулил сметките и съм оставил залозите най-точно познавам резултатите от мачовете
        Винаги е така ...
        не пусна ли ... директно точен резултат ..
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Не знам къде си ги гледал тези коефициенти, но в бет365 са 1.61-4.20-5.00

ПП Може да се пробва едно Хче, което ще е достатъчно на БарЦилона да се класира
          Животът е несправедлив! Когато съм занулил сметките и съм оставил залозите най-точно познавам резултатите от мачовете

Коментар

• Някой да знае Барса къде ще го дават
            И това ще мине ...

Коментар

Всъщност като пощракаш малко и стигнеш до коефициентите на Унибет, от където ги взема:
              "FC Barcelona - Real Madrid 1,60 - 3,70 - 5,25"
              А тези които се виждат очевидно са тези:
              FC Barcelona - Real Madrid
              Кой отбор ще продължи?
              1,05 - 8,00
              За Х няма и за това сайта си е попълнил празното местнце с -1!!!
              Вярно, прав си! Аз съм се объркал.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                Ето тука:

http://www.gol.bg/?utm_source=invest...campaign=lenta

не знам докога ще ги държат така.
                Всъщност като пощракаш малко и стигнеш до коефициентите на Унибет, от където ги взема:
                "FC Barcelona - Real Madrid 1,60 - 3,70 - 5,25"
                А тези които се виждат очевидно са тези:
                FC Barcelona - Real Madrid
                Кой отбор ще продължи?
                1,05 - 8,00
                За Х няма и за това сайта си е попълнил празното местнце с -1!!!

Коментар

Ето тука:

http://www.gol.bg/?utm_source=invest...campaign=lenta

не знам докога ще ги държат така.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                    Барселона - Реал Мадрид за довечера какви коефиценти дават:

1 - 1,05
                    х - 1,00
                    2 - 8,00

Коментар

• Барселона - Реал Мадрид за довечера какви коефиценти дават:

1 - 1,05
                      х - 1,00
                      2 - 8,00

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                        Ако имаше възможност от испанската федерация да им увеличат мачовете с Реал за първенство на 4 или повече, нямаше за миг да се съмнявам, че ще станат шампиони и този сезон. Сега обаче имат само един мач срещу балерините, а Барса останалите противници не ги взимат много на сериозно, така че титлата в Испания очаквам да отиде в посока Мадрид... В Шампионската Лига единствено Байерн може да спре Барса
                        Абе като гледах кво играхме с Гладбах, ама ич не ми се верва да спрем, когото и да е ...
                        изключетелно слаб мач.. Вратарчето ни провали..
                        Се надяаме, че е било неква моментна издънка ..
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                          П.П. За всички фенове на Арсенал, нещо което си поиграх и направих една вечер преди години, и което остана като незавършен проект за оня Непобедим отбор, т.е. идеята беше всяка снимка да е и линк, но живот и здраве може пак да се захвана и да го довърша или усъвършенствам
                          Отварянето с IE е препоръчително, че нещо през Мозилата не се чува песента, дето съм я атачнал... Ааа и резолюцията може би няма да ви пасне, щото тогава имах един стар, но боен Compaq с 450 Mhz-ов процесор, 256 RAM i 8MB видео...
                          Както и да е: [URL="http://arsenal2004.hit.bg/"]http://arsenal2004.hit.bg/[/URL)
                          Кев, трябва да поработиш малко върху него щото след 5-6 години никой няма да ползва IE, а информацията за последната ви титла ще е пак същата

ПП И все пак сте по-добре от феновете на Ливърпул, чиято памет трябва да е много по-добра, за да се сещат за последната си титла

Коментар

• The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Ако Суарез не се беше и***л на метено така и да ви остави 2 месеца без най-добрия нападател нямаше да сте такава тъжна картинка!
                              Ще ви видим през уикенда дали пак ще направите мача на сезона си именно срещу нас!
                              Ние няма да паркираме автобуса, а ще гледаме да ви го набутаме целия в кошарката
                              А ве добре че са Арсенал, че и вие да поиграете малко футбол! Не че много го умеете, ама поне бяхте принудени щото иначе Съгражданите щяха да дръпнат с доста и ...сбогом титла То не е като да играеш срещу Уулвс, Болтън, Съндърланд или Уигън, дето ви излизат със събути гащи още на старта, и дето и да играете и да не играете 3-те точки са ви поднесени на тепсия... Ама всичко това е заради влиянието на Съра, и заради това че в тия отбори е пълно с менажери, които са били негови играчи или помощници, и които му се кланят все едно е някое светило... Я ги виж само тия отбори като излязат срещу Арсенал или Ливърпул как изорават терена и дават всичко от себе си и то не за да вземат някоя точка, а за да направят услуга на Съра и на Милионерите в борбата им помежду им...сякаш има няква негласна директива спусната от ФА, в която дори съдиите взимат дейно участие То е достатъчно в няколко тънки и спорни положения да те подпрат, и нещата придобиват друг характер на терена, или просто убиват играта на съперника... Все пак има и такива отбори като Сток Сити, Суонзи и Норич, които играят винаги здраво и не робуват на имена и идоли...Аз лично много им се кефя и дори когато ни побеждават или измъкват точка не ми е толкова гадно.. Та така, пак казвам че едни от най-зрелищните и драматични мачове са тия с участието на Арсенал, независимо срещу кого играем шоуто е гарантирано, защото ще не ще и другия отбор трябва да показва най-доброто на което е способен... А купите!? Ех, тях все ги чакаме и се надяваме че отново ще се повторят незабравимите 2002-ра и 2004-та, но тоя път гарнирани и с някоя ШЛ...

П.П. За всички фенове на Арсенал, нещо което си поиграх и направих една вечер преди години, и което остана като незавършен проект за оня Непобедим отбор, т.е. идеята беше всяка снимка да е и линк, но живот и здраве може пак да се захвана и да го довърша или усъвършенствам
                              Отварянето с IE е препоръчително, че нещо през Мозилата не се чува песента, дето съм я атачнал... Ааа и резолюцията може би няма да ви пасне, щото тогава имах един стар, но боен Compaq с 450 Mhz-ов процесор, 256 RAM i 8MB видео...но CRTL + scroll-a на мишката биха могли да придадат по-добър вид на картинката
                              Както и да е: http://arsenal2004.hit.bg/

П.П.П. Горното си е лично мнение - донякъде емоционално, донякъде базирано на наблюдения и анализи. Но при всички случаи нямам нищо лично към никой тук, дори ми е много приятно, защото каквото и да си коментираме го правим интелигентно и без обиди, както и трябва да бъде!
                              Last edited by kev; 23.01.2012, 22:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                това със Суарез беше много грозна порнграфия от трана на ФА - той какво е виновен, е евра е мангла, кюмюр, печка или там който каквото му е удобно? Че даже се и сърдели, че му било малко наказанието?
                                Аз пък не виждам как може един "ром" да обижда един "афро-французин" на цвят - явно и той не се е поглеждал в огледалото ама здраве да е!
                                Пък и нали сега нали навсякъде (ФИФА-УЕФА и т.н.) подеха кампания за борба с расизма и човек не може да си каже каквото му е на душата! Така че ФА и те влязоха в тона - може някой да ти счупи крака и никакво наказание да не му наложат, ама ако ти каже негро и заминава за 2-3 месеца

Коментар

Working...
                                X