IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    Ако Суарез не се беше и***л на метено така и да ви остави 2 месеца без най-добрия нападател нямаше да сте такава тъжна картинка!
    Ще ви видим през уикенда дали пак ще направите мача на сезона си именно срещу нас!
    Ние няма да паркираме автобуса, а ще гледаме да ви го набутаме целия в кошарката
    това със Суарез беше много грозна порнграфия от трана на ФА - той какво е виновен, е евра е мангла, кюмюр, печка или там който каквото му е удобно? Че даже се и сърдели, че му било малко наказанието? Аз сърдя ли се като в тълковен речник на Италия срещу термина българин стои крадец, мошеник, а маляшкото вулгар няма какво да го коментираме. Аз да искам ли да ми викат еврошоп, шото българин има тежко наследство в себе си и е гадна думичка на нечии езици?

А Ливера винаги правят силните си мачове среу Манчо. но пък и Манчо трябва да вземат трофей, че да не е капо Съра, така че ако Шити "логично" отпаднат през седмицата, то гаранция манчо ще отсртрани Ливера и картинката става перфектна - Шити - титла, манчо или чукотките -ФАКъп, Ливера - Карлинг, ако не се осерат на финала, а Арсенал - е, те са свикнали с калъфките, обиграването на игарчи за по-големите от тях отбори (ли по-богатите) и неизменният лаф - играли сме добро, али немали смо шансу, ама догодина
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
      е, то с проклинане ако ставаха работите мухолиньо щеше да е още в Англия или да си е избил комплексите за Барселона и Алекс фьргюсьн...нямам ь, затова пиша ь.сори.
      а, става, става - аз съм с черна коса и зелени очи (малко като сайт за запознанства стана), та на такива като мен клетвите връзват В Средновековието са ни избивали за таква комбинация, затова и сега не е много често срещана. А Моу е велик и то си личи - няма отбор, в който да не е спечелил титлата на съответното първенство (тази година и в Шпаньолско), а досега е бил все в елита и е поемал сравнотелно закъсали отбори - верно с кинти, но закъсали. Ако Моу беше начело на Шити, вече щяха да водят с поне 10 точки на Манчо, но това е друга бира.....
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
        Честно казано, аз и не искам да играем в Лига Европа. Или ШЛ или само първенството и английските купи. А най-много искам да се намери разрешение на проблема с това ялово нападение. Направо откачам като ги гледам как се мъчат и правят между 2 и 4 смислени атаки на мач срещу всеки отбор, който "паркира автобуса". И да не се изсипват милиони за недоразумения като Керъл или Даунинг
        Ако Суарез не се беше и***л на метено така и да ви остави 2 месеца без най-добрия нападател нямаше да сте такава тъжна картинка!
        Ще ви видим през уикенда дали пак ще направите мача на сезона си именно срещу нас!
        Ние няма да паркираме автобуса, а ще гледаме да ви го набутаме целия в кошарката

Коментар

• Честно казано, аз и не искам да играем в Лига Европа. Или ШЛ или само първенството и английските купи. А най-много искам да се намери разрешение на проблема с това ялово нападение. Направо откачам като ги гледам как се мъчат и правят между 2 и 4 смислени атаки на мач срещу всеки отбор, който "паркира автобуса". И да не се изсипват милиони за недоразумения като Керъл или Даунинг
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Ще поживеем, ще видим! Твърде е вероятно догодина Ливърпул да участват в турнира Лига Европа от самото начало на груповата фаза, а МЮ да се включат след това
            Само на финала за Карлинг (ако се класирате) да не стане като с Арсенал миналата година

Тогава може да се включите в Интертото, или някое регионално минипървенство от двете страни на река Мърси

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              ами хаки, сори, но твоите хора от пърцилоната ми развалиха тотото снощи и съм ги проклел тази година да са без титла или купа (кралската не се брои). Може ли да ги играя да вкарат гол до 30-тата и да да вкарат в 32-та и то Меси с глава -е, кажи ми
              е, то с проклинане ако ставаха работите мухолиньо щеше да е още в Англия или да си е избил комплексите за Барселона и Алекс фьргюсьн...нямам ь, затова пиша ь.сори.

Коментар

..и от Ливърпул!
                Само дето догодина Юнайтед пак ще се пробва, докато Ливърпул...надали!
                Ще поживеем, ще видим! Твърде е вероятно догодина Ливърпул да участват в турнира Лига Европа от самото начало на груповата фаза, а МЮ да се включат след това

Коментар

Доста по-голяма вероятност има да я спечелят отколкото Юнайтед
                  ..и от Ливърпул!
                  Само дето догодина Юнайтед пак ще се пробва, докато Ливърпул...надали!

Коментар

Ако гледаме последните мачове, Арсенал се очертава като скрития фаворит
                    ..............
                    Доста по-голяма вероятност има да я спечелят отколкото Юнайтед

Коментар

ПП Вече и 4тото място в първенството се превръща в мираж, така че ще трябва да я спечелят, за да играят и догодина
                      В момента в който си пишел горното, едва ли си си мислел колко прав ще се окажеш след 5 месеца! И както често става в живота и на пазара, после ще си копнеш това си мнение и ще напишеш гордо: "Казах ли ви!?" или "Видяхте ли!?"... но разбира се няма да си отиграл тая си прогноза, и за теб ще остане разочарованието че си предвидил първата ни купа в Шампионската лига, и малката утеха че сме завършили след вас в първенството на Англия
                      Go Gunners!!!

Коментар

о, доста отбори могат да спрат Барса, ако играят бойко и надъхано - Еспаньол го доказа по категорияен начин. Вярно, че Браса не получи дузпа, ама такова мачкане на дребосъците не съм виждал от мачовете с Интер на Жозе. Ще видим, но спред мен Барса няма да вземе нишо тази година, а кой ще вземе ШЛ - идея си нямам.

ПП Вече и 4тото място в първенството се превръща в мираж, така че ще трябва да я спечелят, за да играят и догодина

Коментар

• о, доста отбори могат да спрат Барса, ако играят бойко и надъхано - Еспаньол го доказа по категорияен начин. Вярно, че Браса не получи дузпа, ама такова мачкане на дребосъците не съм виждал от мачовете с Интер на Жозе. Ще видим, но спред мен Барса няма да вземе нишо тази година, а кой ще вземе ШЛ - идея си нямам.

Коментар

ами хаки, сори, но твоите хора от пърцилоната ми развалиха тотото снощи и съм ги проклел тази година да са без титла или купа (кралската не се брои). Може ли да ги играя да вкарат гол до 30-тата и да да вкарат в 32-та и то Меси с глава -е, кажи ми
                            Ако имаше възможност от испанската федерация да им увеличат мачовете с Реал за първенство на 4 или повече, нямаше за миг да се съмнявам, че ще станат шампиони и този сезон. Сега обаче имат само един мач срещу балерините, а Барса останалите противници не ги взимат много на сериозно, така че титлата в Испания очаквам да отиде в посока Мадрид... В Шампионската Лига единствено Байерн може да спре Барса

Коментар

• ами хаки, сори, но твоите хора от пърцилоната ми развалиха тотото снощи и съм ги проклел тази година да са без титла или купа (кралската не се брои). Може ли да ги играя да вкарат гол до 30-тата и да да вкарат в 32-та и то Меси с глава -е, кажи ми

Коментар

• "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Working...
                                X