IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• според мен ще има поне една изненада, иначе статват прекалено логични, а това значи загуби за букитата. иска ми се изнендата да е на маню, но най-вероятно ще е на юве или реал. БайРЕните така или иначе са троен мач....
    Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
    Как ми се иска да завършат мачовете:

Атлетико - Реал Х
    Юве-Лацио безразлично ми е
    Уигън - Ман Ю 1
    Дортмунд - Байерн 1Х

Но очаквам:

Атлетико - Реал 2
    Юве-Лацио 1
    Уигън - Ман Ю 2
    Дортмунд - Байерн Х2

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      Днес като за сряда има 4 много интересни сблъсъка с директно влияние към борбата за титлите:
      Уигън - Ман Юнайтед (дано си бием като пичове да не стане некой сакатлък)

Атлетико Мадрид - Реал (може пък дюшекчиите да успеят най-накрая да сложат прът в колелата на градския съперник)

Ювентус - Лацио (дано орлите да вземат точица, да г'е)

и разбира се най-големия:
      Дортмунд - Байерн (очаквам бойко 1-1)!

Как ги виждате тия мачове? Не че ще пускам залог ама ми е интересно да чуя мнения!
      Атлетико - Реал нещо като 2-4
      Юве-Лацио 1-0,1-1, 0-0 не е много ясен тоя мач
      а най-интересен за мен определено е германското дерби, изключително трудно за прогнозиране 0-0 или 1-1 все пак. Струва ми се, че много подценявате Дортмунд, за мен ако някои победи, по-вероятно е да са те.

Уигън-МанЮ ще бъде също доста интересен мач. Уигън много ми харесват напоследък и ако Сколс и Рио не играят, както се пише, нищо чудно да се позавърже мача. Уигън са способни да вкарат 1 или 2 гола и ако некадърниците Уелбек и Чичарито нямат ден отпред, както им се случва напоследък, може да стане мач. Разбира се факторът съдия също не изключвам да се намеси, а пък може и в посока да завърже борбата за титлата, знам ли? Вече нищо не може да ме учуди
      Last edited by znae6t; 11.04.2012, 15:19.

Коментар

Днес като за сряда има 4 много интересни сблъсъка с директно влияние към борбата за титлите:

Атлетико Мадрид - Реал (може пък дюшекчиите да успеят най-накрая да сложат прът в колелата на градския съперник)

Как ги виждате тия мачове? Не че ще пускам залог ама ми е интересно да чуя мнения!

Как ми се иска да завършат мачовете:

Атлетико - Реал Х
        Юве-Лацио безразлично ми е
        Уигън - Ман Ю 1
        Дортмунд - Байерн 1Х

Но очаквам:

Атлетико - Реал 2
        Юве-Лацио 1
        Уигън - Ман Ю 2
        Дортмунд - Байерн Х2

"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Аз пък смятам че Ювентус ще паднат този или следващия кръг ше ги е*а калитковците!
          Ама искам да им отменят гол метър след голлинията да ги заболи още повече

ПП За Уигън имам едни притеснения, защото досега все ги бием де ги хванем, пък знаем всяка серия си има край,... дано на тази не е днес!

Коментар

• Какво сте се задърляли за Ливера - ами съдбата им го върна - ако онова лайно Фланаган го бяха изгонили, нямаше тъпото говедо да върне топката назад и да прдизвика дузпа и червен картон на Дони, така че какво ревете? Виж за Йънг и КПР беше олигофренско и това всеки го знае и признава - не че маню нямаше да бият, ама защо са тези подаръци? Не съм чел интервютата след мача, но бритиш хомосекшуъла дето броукна неделния гейм призна ли си, че е лайно или пак твърдят, че всикчо е било честно и почтенно, щото в англия за засада се брои само това, което каже ФА и са с особени правила?
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
              За Фланаган - червен картон. За Джоунс е по-дискусионен въпрос.
              Manсs talks about referee = Hypocrisy
              И пак ти убягва the big picture.....

Както обясних по-долу съдийски грешки винаги ще има. Просто те са неизменна част от играта и не могат да бъдат изкоренени. Това, което ме дразни, е че ако не бях обърнал внимание на двата спестени червени картона вчера и дузплата срещу Калу, нямаше да кажете абсолютно нищо. Обаче всяка грешка в полза на Юнайтед спуквате форума от хленчене и човек ще остане с впечатлението, че в Англия се греши само срещу Юнайтед, което не е вярно.
              The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• За Фланаган - червен картон. За Джоунс е по-дискусионен въпрос.
                Manсs talks about referee = Hypocrisy
                Life won't wait for you.

Коментар

Атлетико-Реал съм го играл твърда двойка, даже мисля че Реал ще бият с разлика. Това е много ключов мач за тях, ако не го вземат става трудно за титлата. треньорът на Реал е доказал че взима такива мачове!

Юве, както знаем са непобедими, така че и тук единица, а и лацио трябва да губят точки за да може наполи да ги мине

Мача в Германия си е истинско събитие, но отбора на Байерн е по-опитен и според мен по-психически устойчив, затова двойка.

За мача на Уигън........то тук всичко зависи от съдята

Коментар

Ние ТРЯБВА ДА БИЕМ Борусия... Иначе губим шанс за титлата.. Мисля, че който отбор е по-спокоен и оползотвори първи положение ще се поздрави с победата...
                    очаквам мача и вярвам в МОЯ Байерн ... Напрет МАШИНАААА ...
                    0-3 !!!

Юве - Лацио за мен е твърда единица ... Просто са по-добрият отбор..

Мъдритското дерби, мисля че може да се превърне в голяма трагедия за Реал.. Много зеха да ги тресат нервите. Още не са доказали, че могат да играят под напрежение... Трябва да бият, но дали ще издържат психически ?
                    За мен да - убедителна победа за балЕто !!!

Уигън - Манчо, няма да го гледам, но мисля че не би трябвало Манчо да имат особени проблеми в този мач... Мисля, че ще пусне Митето второто полувреме да смени бягащата, черна маймуна, но очаквам до тогава мача да е решен..
                    Чиста победа за Манчо 0-1 или 2 ...
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Днес като за сряда има 4 много интересни сблъсъка с директно влияние към борбата за титлите:

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                        Не споря, изказвам мнение и си коментираме аргументите, като твоите не издържаха, тъй като се оказа, че правилото не е такова, каквото ти твърдиш. Пак казвам и да беше дал и да не беше дал червен картон, все ще е прав съдията в случая.
                        Ами не. Всъщност единственото правилно решение в случая беше да се даде червен картон за вратаря. Всичко друго е грешно решение на съдията. Deal with it.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                          3 Match Ban Will serve a three-match ban for the red card received for violent conduct against Newcastle on 1/4. He will miss league games with Aston Villa and Blackburn, plus the FA Cup semi-final with Everton. He will return to contention on 22/4 against West Brom.
                          Това ще ви е наказанието дето вчера бихте след като играхте с резервите, мач без мотивация и на всичкото отгоре и с червен картон почти целия мач и така прецакахте залозите на много хора (не на мен).

Време е да почнете да се притеснявате за мача на Уембли!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                            Не виждам, защо още спориш.
                            Не споря, изказвам мнение и си коментираме аргументите, като твоите не издържаха, тъй като се оказа, че правилото не е такова, каквото ти твърдиш. Пак казвам и да беше дал и да не беше дал червен картон, все ще е прав съдията в случая.

Коментар

• Не виждам защо изобщо коментирате дузпата на Челски. При нея дори няма контакт между Калу и Мърфи.

Коментар

Интересното е кога изтича наказанието на Пепе Рейна щото иначе този смешник ще трябва да пази за Пуул в предпоследния (евентуално) смислен мач в техния сезон - полуфинала за ФА с Евертън!
                                3 Match Ban Will serve a three-match ban for the red card received for violent conduct against Newcastle on 1/4. He will miss league games with Aston Villa and Blackburn, plus the FA Cup semi-final with Everton. He will return to contention on 22/4 against West Brom.
                                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Working...
                                X