IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    92-ра беше не те лъже паметта.МВБ направи всичко на всичко силнидва последни месеца и взе Златната топка - пропусна и решаваща дузпа на Евро'92, без купа ....А нашия събра сумА ти купи .... и втори.Но това не значи, че МВБ не беше велик, от най-великите футболисти.И заради ритането и ритниците кариерата му приключи по-рано от необходимото.Докато рендетата играят доста по-дълго.А футбо се гледа заради играчи като МВБ,Марадона, Зидан и Меси а не заради Гойкоечея,Матераци, Пепе,Марсело или който там ще рита довечера от Чукотка....Путката Тери вероятно.
    принципно си прав, но има и друг момент - всички знаят кой езапалил Александрийската библиотека, но никой не знае кой я е построил или ако искаш пример от нашата история: всички знаят за гнева на Крум Страшни отрязал тиквата на Никифор (той бил малко финансист като Джанката, но да не отплесвам в офф), но малко народ са запознати със съзидателната дейност на сина му Омуртаг - разбирай го както искаш...
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      ....., че прееба Естойков 92-ра (ако не ме лъжа паметта) за Златната топка, заради некви смешни 4 гола на полуаматьорите от Гьотеборг
      92-ра беше не те лъже паметта.МВБ направи всичко на всичко силнидва последни месеца и взе Златната топка - пропусна и решаваща дузпа на Евро'92, без купа ....А нашия събра сумА ти купи .... и втори.Но това не значи, че МВБ не беше велик, от най-великите футболисти.И заради ритането и ритниците кариерата му приключи по-рано от необходимото.Докато рендетата играят доста по-дълго.А футбо се гледа заради играчи като МВБ,Марадона, Зидан и Меси а не заради Гойкоечея,Матераци, Пепе,Марсело или който там ще рита довечера от Чукотка....Путката Тери вероятно.
      Life won't wait for you.

Коментар

• ..... при полуаматьорите от Гьотиборг играеше на вратат тогава Равели....мноо "мазен" пазвантин..... още му помня идиотската усмивка при бе змилостното викингско клане на малкия финал през 94....

Коментар

така е, прав си,аз не съм казал друго, но ти като фен на ингилизкия футбол би трябвало да си по-снизходителен, там на грубстите тип "чупене на крак" им викат "мъжка игра" и "истински футбол" Хеле пък в твоя Ливер е пълно с дърводелци - като почнеш от централния нападател, минеш през фрийк брадърс- кауня и спиърс и стигнеш до каращия на гарата

Иска ми се красив футбол довечера, а не балет и/или ритане по кокалчетата, но ако примадоните от пърцилно пак почнат със симулациите, бих желал някое чукотче да счупи крака на меси - наречете ме както си искате, но спарведливостта е над всичкои е прекалено скъпа, за да не я ценим
          Пърца симулират срещу Реал.И това си е тактика заради рендетата на Балета."Ингилизкия" футбол никога не е бил най-красивия и едва ли ще бъде някога.Там магията е друга.Грубостите са малко в повечеама там си е традиция. И пак - чукотките нека бият с футбол.По п-п могат да го играят.Ако искат.Защото симулациите са долни ама също толкова долни са и грубостите като начин да спрешпротивника само защото си некадърен да го направиш по футболен начин.
          Life won't wait for you.

Коментар

• за вчерашния мач....бравос на бюргервюрстхените....винаги ми е като мехме като клецат дибелния балет....а Жмуриню за пореден път...."реве" против съдиите те и затова го "гаргарят" по абонамент...дейш и специалния му ичигьоз...

Коментар

аз Зидан го помня- с това че наби една глава на Матераци. А Марадона - с гола с ръка, дрогата и допинга, виж за Марко - там помня гола срещу СССР от нулев ъгъл, но и ядът ми, че прееба Естойков 92-ра (ако не ме лъжа паметта) за Златната топка, заради некви смешни 4 гола на полуаматьорите от Гьотеборг
              Е, Груец явно си гледал малко футбол Щом само с това помниш Марадона и Зидан А Гойкоечея помниш ли?
              Life won't wait for you.

Коментар

• Челски ако играят ганкиното като с Бенфика..... ще вият в края на мача....
                Барцата или трябва тотално да в "черен ден" или чукчите да надхвърлят моментната си физ. форма...която е меко казано плачевна..../ 2009 на 1/2 направо размазаха с физика Барцата, ама вече сме 2012 /
                За съдията - какво да се каже....все ще има недоволни...на Челски никой не им е виновен 2009 че не си решиха мача като доразмажат барселонци ами легнаха да чакат за дузпи....не че нямаше основание да се свири поне една в края..ама като тръгнеш да падаш от първата минута циркаджийски и съдията реши да не дава..резултатът е кръв и сополи след 1-1 в 92-рата

Коментар

Навремето така ритаха Марко Ван Бастен. Е, ритаха, ритаха и така три златни топки, златна обувка и т.н.По въпроса с риатнето - някой помни ли Гойкоечея?А, Матераци?А кой помни Марадона или Зидан? Това повечето бяха риторични въпроси
                  аз Зидан го помня- с това че наби една глава на Матераци. А Марадона - с гола с ръка, дрогата и допинга, виж за Марко - там помня гола срещу СССР от нулев ъгъл, но и ядът ми, че прееба Естойков 92-ра (ако не ме лъжа паметта) за Златната топка, заради некви смешни 4 гола на полуаматьорите от Гьотеборг
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Груец, това с "оритването" не го виждам да има нещо общо с футбола.Нека Чукотките бият с футбол а не с ритане.Че ми писнА от акробати, ритачи и лицемерни путки.Малко останаха футболистите.
                    така е, прав си,аз не съм казал друго, но ти като фен на ингилизкия футбол би трябвало да си по-снизходителен, там на грубстите тип "чупене на крак" им викат "мъжка игра" и "истински футбол" Хеле пък в твоя Ливер е пълно с дърводелци - като почнеш от централния нападател, минеш през фрийк брадърс- кауня и спиърс и стигнеш до каращия на гарата

Иска ми се красив футбол довечера, а не балет и/или ритане по кокалчетата, но ако примадоните от пърцилно пак почнат със симулациите, бих желал някое чукотче да счупи крака на меси - наречете ме както си искате, но спарведливостта е над всичкои е прекалено скъпа, за да не я ценим

Коментар

• Навремето така ритаха Марко Ван Бастен. Е, ритаха, ритаха и така три златни топки, златна обувка и т.н.По въпроса с риатнето - някой помни ли Гойкоечея?А, Матераци?А кой помни Марадона или Зидан? Това повечето бяха риторични въпроси
                      Life won't wait for you.

Коментар

Груец, това с "оритването" не го виждам да има нещо общо с футбола.Нека Чукотките бият с футбол а не с ритане.Че ми писнА от акробати, ритачи и лицемерни путки.Малко останаха футболистите.
                        И с ритане няма да могат да го спрат.
                        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

ако оритат меси в първите 10-на минути, не виждама как пърцилоната ще бие, ....
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Ето едно подгряващо за днешният мач клипче :
                            http://www.youtube.com/watch?v=J1S0Q...layer_embedded
                            И това , ако има някои които е забравил последният цирк
                            http://www.youtube.com/watch?v=JvwGT...layer_embedded
                            Надявам се че съдията ще повлияе много на срещата и този път да стане здраво меле (и Дрогба да цвили фъкинг disgrace )

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                              Сигурна победа за Барселона момци. Единствената интрига в мача е колко нови рекорда ще счупи Меси днес.
                              ако оритат меси в първите 10-на минути, не виждама как пърцилоната ще бие, но принципно си прав: хванеш ли съдиите, проблемите ти са 0, това в предградията на манчестър го знаете най-добре

Коментар

• За мача снощи - сравнотелнологичен резултат, мкар че го играх Х и малко ме попрецакаха. Мрънкате за съдията, но той си е бритиш хомосекшуъл, а ясно е, че англия и футбол са 2 коренно противоположни неща - всчико хубаво там е дело на чужденци.... Та спорните неща бяха горе-долу еднакво отсъдени - дузпи нямаше ни една, а червен картон на МАрсело - може, но трябваше да даде такъв и на Робен още първото, а го пожали само с жълт - за подобно нарушение като неговото, без Пепе дори да докосне цигането Алвеш, му да доха червен, а тук някои (особено Колеца) ореваха оратлъка как било директен червен, нищо, че дори не го докосна....

та реванша ще е интересен - както казах, единствения, но пък много сериозен шанс, за БайРЕн е, че в мачовете им с Реал вингаи продължава по-слабия, а това безспорна са те

Коментар

Working...
                                X