If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ами логичното се случи - пърцилона продадоха първия мач и бяха наказани във втория, а аз направих пачка Сега, ако и сценрият в шипчето вземе, че стане и ще е яко жиииииик так
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
АААААААААААААА няма и 3 минути и им дадоха ебати смешната дузпша и гредааааааааааааааааааааааааааааааааа ще се побъркам
Е замалко и търкала тои фабрегаз на една купа на ФА беше го хванал за гърлото Лампард та сега му го връща
ГООООООООООООООООЛ , за първи път викам за Челси , и сега ако успеят и да отстранят тези манекени направо ..... Браво на контрата и гола (като на шега си го вкараха)
Един приятел сега ми звънна да се похвали че бил спечелил на тотото защото пуснал че ще има 1 червен картон за челси , сега щял да пуска и че ще има и дузпа за Барселона
Не се възгордявай! Прогнози всеки може да дава, но не всички се сбъдват
Иначе както и да го отиграете ви желая късмет, но най-вече ми се иска да стане интересен и драматичен мач, с доколкото е възможно по-красив футбол
Че ще е драматичен няма спор!
Надявам се до средата на първото полувреме Барса да вкара, за да се наложи Челси да се поотвори малко иначе съм сигурен ще се опитват да повторят представянето на Интер на Моу, ама нямат играчите за да го направят!
ПП Не се възгордявам хич, щото когато дойде време за залозите обикновено тогава бъркам прогнозите и за това пасувам сега
Май трябва да се хващам да пиша в някой спортен сайт!
Сега чета прогнозата на гол.бг за Барса-Челси и то до голяма степен се покрива с това, което написах!
Не се възгордявай! Прогнози всеки може да дава, но не всички се сбъдват
Иначе както и да го отиграете ви желая късмет, но най-вече ми се иска да стане интересен и драматичен мач, с доколкото е възможно по-красив футбол
Аз мисля да пробвам на първо-краен 1-1 и Х-2, заедно с много картони в мача, защото още в първия мач си имаше доста нерви и не вярвам сега да е по-различно... Мисля си и, че единия от двата испански отбора няма да се класира на финала, но ми е трудно да преценя кой ще бъде. Реал не играха нищо особено срещу Барса, а и в Мюнхен и ще трябва да се постараят повече, ако искат да продължат...
Твърде вероятно е единия испански гранд да отпадне, но според мен "шансовете" на Реал са по-големи. Въпреки че резултата е по-благоприятен за Челси играта им беше трагично-опълченска, докато Байерн се представи много добре.
Мисля че днес Барса ще се върне на победния път, но ще пусне гол.
Според мен въпроса е дали мача ще свърши 3,4 на 1 или само 2-1, което ще ги изхвърли от финала (както при победата над Арсенал, в която с първото си положение в мача, артилеристите можеха да докарат нещата до 3-2 и да се класират)!
По отношение на Реал-Байерн нещата са съвсем изравнени, с малкия бонус за балерините, че спечелиха класикото и то на Камп Ноу!
Пичове, как мислите, дали загубата на Барса от Реал ще повлияе на представянето им в реванша за ШЛ? Лично на мен ми е малко мътен мача довечера и виждам основно 2 сценария - или разгромна победа за Каталунците или нова за Челси с 1 гол разлика...
Аз мисля да пробвам на първо-краен 1-1 и Х-2, заедно с много картони в мача, защото още в първия мач си имаше доста нерви и не вярвам сега да е по-различно... Мисля си и, че единия от двата испански отбора няма да се класира на финала, но ми е трудно да преценя кой ще бъде. Реал не играха нищо особено срещу Барса, а и в Мюнхен и ще трябва да се постараят повече, ако искат да продължат...
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Пичове, как мислите, дали загубата на Барса от Реал ще повлияе на представянето им в реванша за ШЛ? Лично на мен ми е малко мътен мача довечера и виждам основно 2 сценария - или разгромна победа за Каталунците или нова за Челси с 1 гол разлика...
Той май Груйчо трябва да почерпи, а не да праща препратки към английското първенство!
Все пак Уефскито от кога не беше печелил мач...май минаха 2 месеца от тогава
ами май грешиш - мисля, че бихме в някаква контрола И щях да почерпя, ама ей-на, оная чорба заков прецака системата, а беше коеф. 8 и с не лоша сума го пуснах, но какво да се прави - явно не са ми го говорили вярно звездите
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
хехе, това ми хареса, от клавиатурата на фен на Ливера звучи супер достоверно
Мдаа, недостатъка на това да си заявил симпатиите си към повече от един отбор. Каквото и да напишеш, все се получава "с твоите камъни по твоята глава" от гледна точка на някой от любимците ти
баси, как можа тази бивша чорбарска к.рва да вкара гол, дейш и свинята му- играк го точен 0:4 и този овчар прецака тотото за тази вечер. 2 пъти хващам коеф. 25 за поселдните 2 часа и ако беше излязло и това, щеше да е перфектната вечер. Нищо де, засега е просто отлична
В титаничните сблъсъци между отбори извън тройката са възможни всякакви изненади
Добре е, че си спечелил от останалите мачове
Коментар