IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• за мача довечера.......след "магиите" на Челски...вече нищо няма да ме учуди като резултат.....поне една декада напред

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
      И ти като Алекси Сокачев, централната двойка на Челси направила много силен мач, само дето не беше централна двойка, а поне четворка. Поне за мен от подобна игра като на Челси губят футболът и зрителите. Аз не бих се гордял, че с 10 човека в наказателното поле 190 минути съм успял да отстраня Барселона.
      Всъщност си беше 8ца, а някъде близо до центъра имаше един човек. Първо Мата, после Калу, а Дрогба играеше бек
      Както се казва Ди Матео не е проявил голямо въображение, а е копирал 1 към 1 тактиката на Интер от преди 2 години!

Аз също не харесвам 2 мача опълчение пък и съм почти 99% сигурен че Челси пак ще падне на финала, защото там няма да има извинение да играе така, а ще трябва да се оправя без трима от най-добре представящите се в момента футболисти: Тери, Мейрелеш и най-вече Рамиреш, който почти сам ги класира с паса за Дрогба в първия мач и с гола снощи!

Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
      P.S. Не мога да отрека обаче, че Барселона изпитват трудности, когато трябва да пробиват сгъстена защита както беше снощи. След дузпата държането на топката и късите пасове около наказателното поле на Челси бяха безсмислени, а никой, в това число и Гуардиола не успя да измисли нещо по-нестандартно. Може би наистина е време за промяна.
      Не искам да се правя на месия, ама друго нещо което написах е че след провалите този сезон Гуардиола ще си тръгне и днес четем Пеп: В следващите дни ще стане ясно дали оставам начело на Барса.

Обаче който и да дойде на неговото място не виждам как ще дойде промяната, защото това е "философията на Барселона": красива игра, която обаче на моменти е крайно неефективна. Не мисля че промяна в това отношение е възможна, особено с тези футболисти. А пък си спомняме какво стана като пробваха да променят тактиката и да сложат отпред "9ка" - рязаната карабина Ибрахима (да го'е)!
      Last edited by man_united; 25.04.2012, 09:46.

Коментар

• Челси в двата мача имаха 3 удара във вратата, а Барса 4 греди
        Да им е честито класирането на финала и дано там срещнат Байерн, че от снощи на стената ми във ФБ е ад от разни лузъри-балеринки и вече нямам съмнения кой искам да отпадне

P.S. Не мога да отрека обаче, че Барселона изпитват трудности, когато трябва да пробиват сгъстена защита както беше снощи. След дузпата държането на топката и късите пасове около наказателното поле на Челси бяха безсмислени, а никой, в това число и Гуардиола не успя да измисли нещо по-нестандартно. Може би наистина е време за промяна.
        Last edited by Hakkinen; 25.04.2012, 09:36.
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Добро утро мОмци,
          Вчера, останах изключително доволен от крайния резултат...
          Принципно, не съм хейтър, ама специално за Барса развих някаква странна форма на ... "нехаресване" .. да кажем ... Мен специално това безкрайно цъкане откровено ме ДРАЗНИ ... Може би единственият играч на каталунците, дето ме кефи, е Алексис. Бърз, добър завършващ удар от движение, добро пласиране ... Вийя в момента не играе, та да го мисля...
          Не ми харесва и опълченска тактика, но съм доволен, че Барса не защити титлата си ...
          ...
          Довечера е МАЧА на истината за мойто тимче ...
          Много съм раздвоен (реално) в очакванията ...
          Сърцето ми е Баварско (подкрепям от ученик) ...
          В момента, ако сме в пълен състав, МОЖЕМ да се опънем, а и да победим ВСЕКИ отбор... Добър вратар, на моменти тромава двойка централни защитници (който плати 15 милЬона ойро за Боатенг - напрао е за съд !!! ), читави крайни. И Лам и Алаба в момента играят на топ ниво на постовете си ..., в центъра, АКО играят заедно Швайни и Кроос, крилата и острието са ясни ...
          (Резерви - защита: Контенто, Рафиня и Тимошчук евентуално, в центъра Мюлер, Густаво, Тимошчук, Пранич и епончето, а в атака Олич )..
          Ми ... Вие кажете как звучи ...
          ... От друга страна, играем като гости на Реал Мадрид !!!
          (Без коментар за състав, треньор, традиции, публика, титли и секво )
          Имаме минимална преднина, ама пък допуснат гол на наш терен ...
          А де ???
          Винаги съм се старал, да избягвам ефтината фенщина(пристрастен съм налЕ ), та затова Ве питам...
          Кой аджеба ша бий и ще продължи на финалот ??? (според Вас де... )
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            Златна треска,
            Няма спор че Пуйол, Валдес и Масчерано са такива смешници, че отбора им до сега печелеше въпреки че те са в състава.
            Хса дето си пуснал е излязал на мноооого голям късмет, щото Челскито от 3 удара (единия от центъра на Дрогба) успяха да вкарат 2 гола.

Все пак според мен (а пък гледам и според повечето) те са заслужения краен победител, защото успяха да удържат Барцилоната с 10 човека и с двойка централни защитници ИВАНОВИЧ-БОСИНГВА

Преди няколко месеца писах, че Барцилоната сдава багажа и ще загуби ИЛИ титлата в Примера ИЛИ купата на ШЛ.
            Обаче дори и аз съм изненадан че загубиха И ДВЕТЕ.

Гениалното джудженце този път ги съсипа. Не толкова с пропусната дузпа (която все пак им реши мача в негативен план), ами с безобразната си игра през целия мач.

ПП: Мисля че снимката с Меси със златните топки и Роналдо с шампоаните скоро няма вече да е актуална.
            И ти като Алекси Сокачев, централната двойка на Челси направила много силен мач, само дето не беше централна двойка, а поне четворка. Поне за мен от подобна игра като на Челси губят футболът и зрителите. Аз не бих се гордял, че с 10 човека в наказателното поле 190 минути съм успял да отстраня Барселона.

Коментар

• TV1 Преди началото на мача:
              https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...48283353_n.jpg

След мача : http://estaticos.sport.es/resources/...5301869512.jpg

След като играчите на манчо не можаха да бият в два финала барса, сега седят пред телевизора и се кефи на гола на Торес :
              http://www.youtube.com/watch?v=JdW0QBmAIx0

А тази снимка е култова ( какво търсиш какво намираш ): http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...16256163_n.jpg

А някои видя ли как бтв-то при гола на торес изписаха 3:1 за барса ( след това си го поправиха ама .... ) ?
              Last edited by Novakat; 25.04.2012, 09:22.

Коментар

• .....от снощния мач имах чувството за "дежа ву"....мача с Милан - 2-2 в групите бе същото копие..същата мизерия.....като се абстрахираме че сега бе 1/2...с разликата че като гости Барса си вкараха положенията.......
                ....п.с. снимката с шампоаните на "Гелчо" е "евъргрийн"...довечера хич няма да им е леко на "чаршафите" - с удоволствие им желая Хайнкес и Робен да ги изклатят...

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
                  foo foook sake maaaan :
                  Толкова сте велики, че аз си барнах хиксчето, на 6.5, а вие си пишете каквото си искате. По-жалък нещастник от пуйол не може да има Ако не бяха изцепили червения картон на Тери, и ако Челси играеха с 11 човека, бих заложил и че пуьолеца ще си набута красив автогол
                  Все ми е едно кой ще бие в другия мач. Дори предпочитам да е Реал, понеже тогава коефициента за Челси -шампион ще е по-голям
                  Златна треска,
                  Няма спор че Пуйол, Валдес и Масчерано са такива смешници, че отбора им до сега печелеше въпреки че те са в състава.
                  Хса дето си пуснал е излязал на мноооого голям късмет, щото Челскито от 3 удара (единия от центъра на Дрогба) успяха да вкарат 2 гола.

Все пак според мен (а пък гледам и според повечето) те са заслужения краен победител, защото успяха да удържат Барцилоната с 10 човека и с двойка централни защитници ИВАНОВИЧ-БОСИНГВА

Преди няколко месеца писах, че Барцилоната сдава багажа и ще загуби ИЛИ титлата в Примера ИЛИ купата на ШЛ.
                  Обаче дори и аз съм изненадан че загубиха И ДВЕТЕ.

Гениалното джудженце този път ги съсипа. Не толкова с пропусната дузпа (която все пак им реши мача в негативен план), ами с безобразната си игра през целия мач.

ПП: Мисля че снимката с Меси със златните топки и Роналдо с шампоаните скоро няма вече да е актуална.
                  Last edited by man_united; 25.04.2012, 08:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                    Твърде вероятно е единия испански гранд да отпадне, но според мен "шансовете" на Реал са по-големи. Въпреки че резултата е по-благоприятен за Челси играта им беше трагично-опълченска, докато Байерн се представи много добре.
                    Мисля че днес Барса ще се върне на победния път, но ще пусне гол.
                    Според мен въпроса е дали мача ще свърши 3,4 на 1 или само 2-1, което ще ги изхвърли от финала (както при победата над Арсенал, в която с първото си положение в мача, артилеристите можеха да докарат нещата до 3-2 и да се класират)!

По отношение на Реал-Байерн нещата са съвсем изравнени, с малкия бонус за балерините, че спечелиха класикото и то на Камп Ноу!
                    foo foook sake maaaan :
                    Толкова сте велики, че аз си барнах хиксчето, на 6.5, а вие си пишете каквото си искате. По-жалък нещастник от пуйол не може да има Ако не бяха изцепили червения картон на Тери, и ако Челси играеха с 11 човека, бих заложил и че пуьолеца ще си набута красив автогол
                    Все ми е едно кой ще бие в другия мач. Дори предпочитам да е Реал, понеже тогава коефициента за Челси -шампион ще е по-голям

Коментар

• Определено интересни моменти се задават....Гуардиола ще е почти аут в края на сезона..явно вече се взе насериозно и се изпокара с футбалерите си....почна да прави разни "манджи" с тактиката и крайния резултат е като власите на Дунава в края на сезона....Сега въпросът е кой ще дойде....Енрике...или Биелса...а може би Лаудруп...За мен Биелса с неговия агресивен стил на игра е добра алтернатива....хем ще внесе малко нужна агресия на състава ....хем и ще наложи неговия си "луд" стил на игра.....и накрая Барса имаше нужда от приземяване ....полезно е....има хляб в отбора ...не е на умирачка....просто явно пасивността от претрупаните с купи сезони си каза тежката дума...

Коментар

• Над стотачка е хвърлил като го е яд че не е заложил при 1:0 че тогава коефициента е стигал 23 , при 2:0 не го е видял колко е бил .
                        А му виках че е луд да залага големи суми на този мач , ама да е жив и здрав де и да ги изхарчи по предназначение ( каквото му е нужно)
                        Честито и на Вас пожеланията са същите
                        Лека вечер на всички и дано утре поне има повече голове и драми

Коментар

• дано да ги е играл с пари, че аз не успях да пусна по време на мача, а само предварителни залози. дано утре народът да тръгне да търси изненада и на бавария, че да вдигнат малко коеф. на балета, щото аз мисля, че ще има гавра на Бернабеу....
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Е приятеля направо е изкъртил тотото , заложил е при коефициент 9 че Чесли ще продължи , както и коефициент 7 че Торес ще им вкара гол
                            Сега чакам поканата кога ще черпи , че обеща цялата компания да почерпи ако му изленали

Коментар

• ....пропуснатата дузпа натежа.....да не я бяха давали...но съдбата връща се ла ви...забавя но не забравя.....
                              ....да не бе пропуска в 48-та с дузпата .... все ще я отикаха до края ..ама след пропуска зацепиха....а дали е 2-1 или 2-2 ...то като не се класираш ....все тая....невероятна успеваемост и невероятен малшанс....ноооо...така бе и през 2009...да кажем сега сме квит с Челски...

Коментар

• .....
                                НЯМА ТАКЪВ МАЧ.......хвала на момците от Лондон...хвала на Барцъ....Кралят е мъртъв ...да живее кралят.....
                                утре стискам палци на баварците...../не е важно ние да сме добре важното е Мадрид да е зле.../

Коментар

Working...
                                X