IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
    дъртия алкохолик дедо сашо от поне 3 години играе като италиански отбор с надеждата да бие с 1-0, а сега, че в един мач някой друг играе като него започва да реве като шиб@но педи
    Бъркаш щатите !!!
    Дъртият (полу)педер@аст видя нагледно как се играе за 1:0 !!!
    Урока му дойде малко скъп... ама безплатен обяд няма !!!!
    Манчини - велик футболист,но не и треньор все пак е италианец в оригинал и ги разбира тея неща ...
    Кефи ме как му показа на Сър-а що е то италиански начин на игра
    Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
      Вчера беше малко рехаво, но днес ще е лудница в залата

И не забравяйте: мача е преместен в 19:30, а не както беше в първоначалната програма 20:45!
      да бе, от 19.30 часа е - съвсем забравих, че днес е финала за лига европа (мислех, че и той е в събота, като за ШЛ), аимах желание да ходя до бухарест да го гледам Нищо де. нашите са не лоша компенсация, реално. И аз очаквам сравнително пълна зала - взел съм места на късата страна, защото централните трибуни бяха заети за разни капути като спонсори и други главочи Едно време така ходех на мачовете на Левски в ШЛ - само с билети за служители на М-тел за да вляза в сектор В централно иначе хубави места - йок Но нищо де, важно е да бием, малоумщините са си част от нашето общество....
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Сега ако не използваме "смяната на поколенията" на сърбите и не ги ударим, не знам кога ще стане.
        Испанците взеха европейска титла преди няколко години, ако не ме лъже паметта, но оттогава са само надолу, и за това не виждам как няма да ги бием в третия мач, така че реално довечера играем за първото място.
        Финландците са добър отбор и наистина ни биха (май на същото това първенство), но определено италианците са ни много по-неудобни. Така че предпочитам да играем с Финландия на полуфинала, а после за десерт пак Сърбия (ако успеят да начешат италианците).

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          Финландците са супер отбор - помня как ни разцепиха преди 3-4 години на европейското, ако не се лъжа. Пребиха ни като кучета. И много подценявате немците в другия поток, а те са доста шибан отбор. Иначе нашите ще се класират за 1/2 финала и с, и без победа над сърбежите, но много държа да ги омажем мръсните "брача", така че мощно, за да не се излагаме пред варненци:
          БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ
          Вчера беше малко рехаво, но днес ще е лудница в залата

И не забравяйте: мача е преместен в 19:30, а не както беше в първоначалната програма 20:45!
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Не беше от най-добрите ни мачове. Спечелихме чиста победа най-вече заради слабата игра на Словения в атака, но трябва да подобрим нашата игра, ако искаме да спечелим турнира. Лошото е, че възникнаха и проблеми с Владо Николов и Ники Николов. Дано днес се представим добре и спечелим мача срещу сърбите.

Аз бях и на предния мач, в който играха двата отбора, един от които по всяка вероятност ще бъде съперника ни на полуфинала. Италия и Финландия направиха много добър мач и няма да ни бъде лесно срещу един от тях на евентуалния полуфинал...
            Финландците са супер отбор - помня как ни разцепиха преди 3-4 години на европейското, ако не се лъжа. Пребиха ни като кучета. И много подценявате немците в другия поток, а те са доста шибан отбор. Иначе нашите ще се класират за 1/2 финала и с, и без победа над сърбежите, но много държа да ги омажем мръсните "брача", така че мощно, за да не се излагаме пред варненци:
            БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Според мен, ако през следващия сезон играта ви изглежда по същия начин, както през този, ще има доминация не само от страна на съседски отбори, а вероятно и от столични

САФ, колкото и да е поизкуфял, според мен също го осъзнава и ще развърже кесията преди новия сезон. Остава само да разберем дали ще избере правилните футболисти... чух, че взимате Кагава от Дортмунд, от когото имам добри впечатления, а и сте един от многото отбори, които се точат на Азар
              Кагава се взема само с една цел - рекалма на азиатския пазар, която им е толкова нужна за ИПО-то. Иначе от Кагава нищо не става, поне за мен е поредния дръпнат цървул стил Парк, ама кинтата си е кинта.... А пък този Азар е ултра прехвален - единственият по-прехвален от него е бразилското дърво Неймар - няма такава смешка като тоя. На Манчо им трябва Снайдер, ако не е счупен или Лука Модрич, ама като нема паре, ще требе со дупе

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                +1!
                Хаки, ако играехте поне в 2/3 от мачовете така както играхте снощи срещу Челси, сте сигруни шампиони!
                срещу 3-тия отбор на Челси може и да имат шанс. Да не говорим за безумния късмте на Ливера снощи - голова греда на иванович, автогол на Есеин, втори автогол (реално) на Тери, страхотната греда на Торес - за мен лично най-красивия момент в мача и т.н. и т.н., но пък си е победа и аз поспечелих малко от нея, така че съм доволен (добре, че не го играх ъндър, както мислех). Ще ги видим догодина Ливера докъде ще са - ако не разкарат Кралицата, максимумът им пак ще е някоя от маргиналните купи и място извън топ 4....

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                  Между другото - КАКВО МИСЛИТЕ ЗА ВОЛЕЙБОЛНИЯ МАЧ СНОЩИ?
                  Честно казано, аз го изгледах на тръни целия! Въобще не бях сигурен в победата до последно, особено когато словенците започнаха да вадят невъзможни топки в защита.

И отново за кой ли път: "Тошко Алексиев - неговата мама!" - не съм му гледал статистика, но под 1/3 от атаките му бяха успешни, направо ми се изправяше косъма като гледах Братоев да пуска в неговата зона за атака
                  Не беше от най-добрите ни мачове. Спечелихме чиста победа най-вече заради слабата игра на Словения в атака, но трябва да подобрим нашата игра, ако искаме да спечелим турнира. Лошото е, че възникнаха и проблеми с Владо Николов и Ники Николов. Дано днес се представим добре и спечелим мача срещу сърбите.

Аз бях и на предния мач, в който играха двата отбора, един от които по всяка вероятност ще бъде съперника ни на полуфинала. Италия и Финландия направиха много добър мач и няма да ни бъде лесно срещу един от тях на евентуалния полуфинал...

Коментар

• Между другото - КАКВО МИСЛИТЕ ЗА ВОЛЕЙБОЛНИЯ МАЧ СНОЩИ?
                    Честно казано, аз го изгледах на тръни целия! Въобще не бях сигурен в победата до последно, особено когато словенците започнаха да вадят невъзможни топки в защита.

И отново за кой ли път: "Тошко Алексиев - неговата мама!" - не съм му гледал статистика, но под 1/3 от атаките му бяха успешни, направо ми се изправяше косъма като гледах Братоев да пуска в неговата зона за атака

Коментар

Според мен, ако през следващия сезон играта ви изглежда по същия начин, както през този, ще има доминация не само от страна на съседски отбори, а вероятно и от столични

САФ, колкото и да е поизкуфял, според мен също го осъзнава и ще развърже кесията преди новия сезон. Остава само да разберем дали ще избере правилните футболисти... чух, че взимате Кагава от Дортмунд, от когото имам добри впечатления, а и сте един от многото отбори, които се точат на Азар
                      Хаки, за съжаление в графата контузени трябва да добавя и Клевърли. Момчето беше надеждата на САФ за плеймейкър, който ще наследи Скоулс. Първите мачове тръгнахме страхотно. Феновете на артилерията знаят! Но след множеството контузии направо се съсипа момчето, че се наложи Скоулс да се връща. А двамата с Гигс все пак са на по 36-37 години и вече не могат да издържат физически на играта във висшата лига.
                      Дано Кагава се запази от контузии, защото съм сигурен, че ще успее да върже играта, а напред с Рууни, Валенсия, Ашли Йънг и Нани сме определено ПО-ДОБРИ от Шити! Този сезон те ни превъзхождат в дефанзивен план - най-добрия вратар, най-добрия централен защитник и страхотни дефанзивни халфове, от които даже някои не могат да намерят място на терена!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                        Тази година Шити имат по-добрите футболисти, едно заради неограничените си финансови възможности (все пак даже Арсенал им обиграва футболисти), така и заради множеството контузии, който ни сполетяха!

Дано догодина да нямаме контузии на водещите играчи (Рууни, Видич, Евра, Карик) пък тогава ще видим колко ще продължи доминацията на "шумните съседи"!

Коментар

Приятелите ми, които са фенове на МЮ и Арсенал постоянно ме бъзикат, че ако мачовете ни били само срещу първите 6-7 отбора сме щели да сме шампиони, но ако са само срещу последните със сигурност отиваме в Чемпиъншип
                          Чисто статистически може би да! Но има и още едно условие - да разширят вратите с по няколко сантиметра във всички посоки... 32 греди в 37 мача са си сериозна цифра!
                          Last edited by kev; 09.05.2012, 09:28.

Коментар

Ние нашите кусури си ги знаем добре и не се превъзнасяме, но при вас с това летене в облаците сблъсъка с реалността в следващите 1-2 сезона ще бъде много болезнен и ще има голям вой... ще ви остане само "атрактивния" стил
                            Тази година Шити имат по-добрите футболисти, едно заради неограничените си финансови възможности (все пак даже Арсенал им обиграва футболисти), така и заради множеството контузии, който ни сполетяха!

Дано догодина да нямаме контузии на водещите играчи (Рууни, Видич, Евра, Карик) пък тогава ще видим колко ще продължи доминацията на "шумните съседи"!

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                              +1!
                              Хаки, ако играехте поне в 2/3 от мачовете така както играхте снощи срещу Челси, сте сигруни шампиони!
                              Приятелите ми, които са фенове на МЮ и Арсенал постоянно ме бъзикат, че ако мачовете ни били само срещу първите 6-7 отбора сме щели да сме шампиони, но ако са само срещу последните със сигурност отиваме в Чемпиъншип

Коментар

Ние нашите кусури си ги знаем добре и не се превъзнасяме, но при вас с това летене в облаците сблъсъка с реалността в следващите 1-2 сезона ще бъде много болезнен и ще има голям вой... ще ви остане само "атрактивния" стил
                                +1!

Коментар

Working...
                                X