If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Защо ми хареса много мача ни с Италия?
Бяхме тим - спокоен и уравновесен, или събран , както споменах за австралийците срещу аржентинците.
Нямаше излишна парадност или пък заяжданията та на гаучосите...
Видях едни усмихнати момчета, които не забравиха, че са колектив
Затова нямам нищо против и тренера им сега, има кой да им налага тактиката, а Найденов със спокойното си изражение и усмивка действа тонизиращо на отбора.
Вероятно, трябваше точно в тази посока да се намеси в мача с Аржентина, но всеки греши, а и не е лесна преценката за най-адекватна реакция - ако не се получи, пак ще бъде обвиняван...
Прав си за програма минимум четвъртфинал, но.... като четвърти в групата.
Никой не очакваше да завършим с 4 победи и една загуба, като две от победите ни срещу Полша и Италия нахендриха тези два тима на много неприятни за тях противници, т.е. и Полша и Италия играха с нас без да си правят сметки за евентуална загуба.
Това трябва да се отчете на отбора ни.
Ще го отчета като стигнем полуфинал. Даже и обилно ще го полея
Напротив! Спечелихме предварителната си група и което е по-важно, спечелихме си право да спорим за място между най-добрите 4 отбора в света не в мач, в който да имаме 10-20% шанс за победа, а в най-лошия случай шансовете са 50/50. Това никак не е малко, имайки предвид, че всички очаквания преди игрите бяха да бием Австралия и британците и да ни отупа някой от силните на четвъртфинала...
Принципно съм против крайностите. Както не е редно след победа в групата срещу Полша да величаем нашите все едно са спечелили турнира, така и сега трябва да признаем, че направиха много силни мачове и постигнаха успех с първото място в групата, макар и от голямата цел да ни разделят още победи.
Българи юнаци!!!
P.S. А ако на някой просто му се плюе срещу български спортисти, предлагам да се насочи към идиотите от един друг спорт, в който топката се рита с крака... те си заслужават всяка обидна дума
Не се спречквали и не съм критично настроен, дори напротив
По принцип класиране за четвърт-финал беше програма минимум с оглед възможностите на отбора ни, който по традиция пак го "осакатиха", както и на предната Олимпиада в Пекин и т.н.
Прав си за програма минимум четвъртфинал, но.... като четвърти в групата.
Никой не очакваше да завършим с 4 победи и една загуба, като две от победите ни срещу Полша и Италия нахендриха тези два тима на много неприятни за тях противници, т.е. и Полша и Италия играха с нас без да си правят сметки за евентуална загуба.
В момента гледам повторно мача ни с Италия. Като цяло се справяме добре. Да, италианците бяха зле със сервиса, но за това са причина нашите. А италианските сервиси, които влязоха, ги посрещнахме отлично.
Извинявай Маранди.... За първи път се спречкваме с теб в Инвестор, но наистина не разбирам защо си критично настроен към нашите волейболисти на този етап. Само заради един мач с Аржентина ли???!!!
Да, първи сме в групата и може това да е малко. Може и да паднем от Германия на четвъртфинала.... но нека се случи това и тогава да критикуваме.
Лека нощ от мен!
Не се спречквали и не съм критично настроен, дори напротив
По принцип класиране за четвърт-финал беше програма минимум с оглед възможностите на отбора ни, който по традиция пак го "осакатиха", както и на предната Олимпиада в Пекин и т.н.
Затова да се надяваме, че ще нашите ще направят хубав мач с швабчетата и най-важното е да го спечелят.
Т.е. до момента не сме направили кой знае какво, като това ни беше минимума. Ся разбра ли ме?
П.П. Жеков ще липсва на отбора. Дано Братоев да е спокоен, защото това момче има проблем с психиката и като го изнервят и почва да прави глупости. Т.е. нямаме алтернатива на този пост. Но това е положението.
П.С. Само да помоля всички дрязги да ги оставим за след края на волейболния турнир (надявам се нашето участие да продължи до неделя вечер) - знам,ч е е форум и повечето хора тук имат акъл в главата си, пък и се радвам на постовете им, но да поспрем до неделя, а след това вече да си обясняваме за данчо свинята, матГей, педерастин, плужеков, "некадърника" найден и т.н. Моля.
+1!
Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.
Покрай разправиите вчера забравих да ви споделя нещо, което много ми хареса на мача ни с Италия - Поведението на българските фенове. Изобщо не освиркваха италианците при изпълнение на сервис. За разлика от "цивилизованите" полски свирачи.
Относно мача с немците има урочасваща сила по-голяма от моята. За този мач трябва да се молим Той да се прибере в България. Щото ако реши да остане за мача и физиономията Му се появи на трибуните - спукана им е работата на нашите!
П.С. Само да помоля всички дрязги да ги оставим за след края на волейболния турнир (надявам се нашето участие да продължи до неделя вечер) - знам,ч е е форум и повечето хора тук имат акъл в главата си, пък и се радвам на постовете им, но да поспрем до неделя, а след това вече да си обясняваме за данчо свинята, матГей, педерастин, плужеков, "некадърника" найден и т.н. Моля.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Супер. Мед, мед и много мед в овчарската кошница. Обаче подай нещо леко и против немците, че въпреки, че не ги броят за финалисти, малко ме съмнява, да не вземем да ги подценим точно сега и дано не ни сервират някоя малка изненада
Относно мача с немците има урочасваща сила по-голяма от моята. За този мач трябва да се молим Той да се прибере в България. Щото ако реши да остане за мача и физиономията Му се появи на трибуните - спукана им е работата на нашите!
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Мед ми капе на сърцето! Май имам способности да урочасвам ....
Супер. Мед, мед и много мед в овчарската кошница. Обаче подай нещо леко и против немците, че въпреки, че не ги броят за финалисти, малко ме съмнява, да не вземем да ги подценим точно сега и дано не ни сервират някоя малка изненада
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар