IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
    Нещо май се умори от първата част...
    Все пак Станчето е много Голема
    Бре,

поклон пред постиженията на Станка. Тия журналя за сетен път ме изнервиха. На мацката й се реве тая я пита що не е взела злато в Пекин и сега?

Ами, да пусне тоя микрофон и да покаже как става, бре мама им гадини, дет' са на командировъчни с кинтите на данъкоплатците.

Т'ва ни е първия медал от Олимпиадата - тая ще й се кара още малко.

П.П. Поклон още веднъж пред наш'та! Страхотна кариера и рускинчето да не забрави да й вземе автограф.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Ъх - падна с туш...
      Импе, урочаса ни надеждицата ти с тия руски роботи. Извади темата за хъхряците, да си го изкараме на тях поне
      Last edited by precakanoto; 09.08.2012, 22:26.
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Ъх - падна с туш...
        Нещо май се умори от първата част...
        Все пак Станчето е много Голема
        И това ще мине ...

Коментар

• Ъх - падна с туш...
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Това рускинята е програмирана като терминаторка - тренирала е със специален робот, програмиран да се бори като Станка, щабът и е анализирал 50 мача на нашето момиче !!!
            Стига си се панирал бе, де се е чуло и видяло руснаци да направят специален робот че и да го програмират от опита на само 50 срещи. бе те едно време на Каспаров неможаха да направят робот, че се наложи IBM-ския да го бие на шах, където се анализират хиляди срещи, сега измислили робот по борба от само 50 срещи. А силовия агрегат са го поръчали сигурно на любовното послание...Ей това медиите ви измиха гънките, Напъни го това императорско мозъче, че както е тръгнало накрая ще го докара само да носи вода на Нушенцето )))
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
              Дай Боже! Ама тая рускиня ми се вижда много опасна. Видя ли как смацафраца за нула време оная китайка - олимпийската шампионка от Пекин 2008? Направи ми и впечатление, че последните 2 съпернички на Станка бяха високи по 1.76, рускинята и тя е 1.76, а нашето момиче е 1.63. Особено при боя с камерунката си пролича колко и е трудно срещу такива дългокраки.
              Това рускинята е програмирана като терминаторка - тренирала е със специален робот, програмиран да се бори като Станка, щабът и е анализирал 50 мача на нашето момиче !!!

Коментар

• Но най-вбесяващото в олимпиадата е рекламата:

"Дънди Прешъс Метълс - с отговорност към обществото !!!"

Няма такава наглост - все едно пладнешки разбойник и хайдук да твърди, че е отговорен към обществото !!!

Коментар

• Маранди, съгласна съм статистиката си е статистика )
                  Но нали говорим за колективна игра Търсим най-добрия, но само във взаимодействието му с отбора
                  Все така събрано )) да играят, много ме кефят нашите )

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    Станка май ще ни отсрами.
                    Дай Боже! Ама тая рускиня ми се вижда много опасна. Видя ли как смацафраца за нула време оная китайка - олимпийската шампионка от Пекин 2008? Направи ми и впечатление, че последните 2 съпернички на Станка бяха високи по 1.76, рускинята и тя е 1.76, а нашето момиче е 1.63. Особено при боя с камерунката си пролича колко и е трудно срещу такива дългокраки.
                    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Станка май ще ни отсрами.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                        Алексиев игра много силно срещу немците

С Русия ще ни е малко по-трудно, предпочитах даже поляците...по-лабилни са
                        Но си оставам оптимист за финала

А теорията на Анон за силния сервиз трябва да работи и при руснаците )
                        Не ме четеш внимателно и мани Анон, дет' не е хващал волейболна топка през живота си, но му "разбира" само с гледане
                        --------------------------------------------------
                        Ето ти статистика до момента:

Олимпиада - волейбол: България и Русия са лидери в индивидуалните класации

Лондон. Съвсем очаквано и естествено с оглед, че отборите вече са само четири, България, както и предстоящият съперник Русия, са в челото на отделните класации – отборни и индивидуални.
                        В отборно отношение България се представя по-добре при посрещането и в атака, докато руснаците имат малко предимство при сервиса и блокадата.
                        На елемента атака българският отбор е на първо място от всички участници. Нашите имат 38.37% успеваемост или 270 завършени от 516 атаки. След националите ни са Полша, а Русия е на 3-та позиция с 36.28% - 273 успешни атаки от 532.
                        и, сНа посрещане нашият отбор е 3-тлед Бразилия и Аржентина. Българите имат 69.57% отлично посрещане или 256 перфектни посрещания от 368. Тук Русия е далеч назад, на последно място с едва 55.68% - по-добри по този показател в групите са били дори аутсайдерите Австралия, Великобритания и Тунис.
                        Предимството на Русия, пред нас, идва на блокада и сервис, но не е осезаемо. И в двата случая руснаците са втори а българите трети. Досега "сборная" е направила 64 успешни блокади от 262, а България 58 от 246. По този показател на първо място далеч напред е САЩ.
                        При началния удар също разликата е минимална – руснаците имат 33 аса от 479 сервиса, а нашите 32 от 477. Италианците оглавяват тази класация.
                        В индивидуалните класации, от общо шест възможни, нашите са с три първи места, а руснаците с две.
                        При топреализаторите на първо място е звездата на руснаците Максим Михайлов със 106 точки. След него на второ място е Цветан Соколов със 102 точки. Руският диагонал оглавява и класацията за начален удар с 11 аса, но и там Соколов е точно след него - с 10 директни точки от сервис.
                        На елемента атака начело е Тодор Алексиев с 46.43% успеваемост. Той има 63 реализирани атаки от 112. След него са Михайлов с 44.37% и Соколов с 41.14%.
                        При разпределителите на първо място е нашият Георги Братоев, следван от Доналд Съксо от САЩ и Драган Травица от Италия. Руснаците правят ротации на този пост и затова Александер Бутко и Сергей Гранкин са съответно на осма и девета позиция.
                        На поста либеро Теодор Салпаров е убедителен лидер със 7.15% перфектно посрещане. След него са Маркус Щоервалд (Германия) и Серджо Сантос (Бразилия). Руското либеро Алексей Обмочаев е едва на седма позиция с 5.45% отлично посрещане.
                        Единствено на блокада, нито българи, нито руснаци заемат лидерската позиция. Там начело е Макс Гюнтор (Германия). Нашият Виктор Йосифов обаче е 3-ти с 15 успешни блокади от 64. Центърът на Русия Дмитри Мусерски е 5-и с 14 блокади от 62.

------------------------------------------------------------------------------
                        Не ми се търси статистиката на Алексиев до момента в атака, но ще е минимум на 3-то място при атака от отбора ни.

Пак казвам, той учудващо прави силни мачове срещу блядовете. Дано повече помага и по-малко пречи, както досега. Само това е достатъчно от него!
                        ------------------------------------------------------------------------------
                        Като прегледаш статистиката, ще ме разбереш защо 2 пъти натъртих за ефикасността на нашия сервис и защо е толкова важна срещу матрьошките.

Шанс и надежда има! Дано!
                        Last edited by marandi; 09.08.2012, 17:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          ... Алексиев, когото не харесвам по принцип прави силни мачове само срещу матрьошките винаги и дано не ме опровергае.

...
                          Алексиев игра много силно срещу немците

С Русия ще ни е малко по-трудно, предпочитах даже поляците...по-лабилни са
                          Но си оставам оптимист за финала

А теорията на Анон за силния сервиз трябва да работи и при руснаците )

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            Като цяло не трябва да тръгваме да се надиграваме с тях, а да ги надхитряме, т.е. да се изнервят и да почнат да грешат. На "силов" волей като техния стил ще ни е трудно и по-важно е да не ги оставим да си играят техния стил, а да го разбием.
                            Тук е заровено кучето си мисля и аз.....
                            Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                              Според мен няма да тръгнем да си мерим пи*ките с руснаците, които нямат равни по бухане на топката. Според мен нещо подобно е било и в мача Италия-САЩ, където жабарчетата развенчаха олимпийските шампиони!

В полуфинала нашите ще са освободени психически, защото ще излязат като аутсайдер без да имат какво да губят (докато с Германия бяхме фаворит на теория).
                              Ако почнем да им играем сечено и на баш-блъскачите им не върви сервиса ще си имаме своите шансове!
                              Когато играта на отбора ни върви - всички са от разбирачи нагоре

Като стане някой път провал ( а всеки губи понякога ), тогава всичко се изпокрива.

П.П. Мисля, че вчера казах, най-важно е да имаме пълен контрол над сервиса ни и да влиза ( бих препоръчал 60%-40% в полза на флот сервис, защото им е неудобен на матрьошките ), но да влиза. А, не гейщини - да биеш флот в мрежата или в аут, както бяхме свидетели досега. Демек да не става простотията с Аржентина, когато грешахме 6-7 сервиса на гейм. Много е да се подаряват толкова точки от общо 25.

Сервиса е психика, а не само техника - т.е. ако нашия влиза - руският ще започне да "излиза", но ни очаква труден мач ( поради исторически обременености ) и затова се надявам да излязат само младите момчета, които нямат "бремето" на Владо и сие.

Важното е, че направихме готино участие досега надминахме очакванията. Другото вече няма значение.

Един златен медал няма да ни е излишен определено, но не трябва да се "натискат" момчетата емоционално със свръх-очаквания. Не е добре за тях, а журналистите ни не спират да го правят. Иде ми да ги заритам понякога.

Успех!
                              Last edited by marandi; 09.08.2012, 14:47.

Коментар

• Българи юнаци,
                                днеска пак гледах мача
                                и пак ми беше кеф ,
                                а как ми се ще да ударим
                                и "голямата мечка",
                                когато водим в точките
                                нямаме проблеми,
                                но поведат ли ни...
                                увесваме носове и
                                става трудно,
                                Успех Великани