If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
че кое от казаното не е вярно - не съм срещал фен на цска, който да не е фен и на пърцилоната и причината е кюрда? Не съм срещал фен на левски, който да е фен на пърцилоната и причината е пак кюрда. Странното е, че съм срещал фенове на цска и челси примерно или на левски и ливера да речем (аз също харесвах много ливера)
А азиатски вирус нямам - изгорях като прасе по коледа (сравнение само, да не се обидиш) и сега се беля като гущер, та знам ли, с новата кожа, която ще "облека" може и да стана привърженик на рахтичните джуджета-отцепници Иначе Барселона е страхотен град и с удоволствие бих отишъл отново там
Да би мирно седяло не би прасенце станало
И недей да ходиш в Барселона през Май, че ще изпуснеш шампионския финал на сезона в А група на любимците ти
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Да не те е нападнал някой екзотичен азиатски вирус, че си сътворил това горе
че кое от казаното не е вярно - не съм срещал фен на цска, който да не е фен и на пърцилоната и причината е кюрда? Не съм срещал фен на левски, който да е фен на пърцилоната и причината е пак кюрда. Странното е, че съм срещал фенове на цска и челси примерно или на левски и ливера да речем (аз също харесвах много ливера)
А азиатски вирус нямам - изгорях като прасе по коледа (сравнение само, да не се обидиш) и сега се беля като гущер, та знам ли, с новата кожа, която ще "облека" може и да стана привърженик на рахтичните джуджета-отцепници Иначе Барселона е страхотен град и с удоволствие бих отишъл отново там
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Ей тука не си прав почти по никоя точка!
Шитито верно направиха "рекордно" класиране, но в Англия нагласите бяха, че ще излезнат и ще бият Барса, както са били Норич и Тотнъм!
Байерн е най-силния отбор в света в момента и не се вижда Пеп да е успял да разруши нещо, освен Дортмунд разбира се! Разбира се може да паднат 0-1 на реванша, но това ще е след днешната победа с 2 гола разлика (поне).
Челси без нападател не виждам, кой може да бие! Още повече, че и те взеха да се пропукват отзад! Отдавна е свършило времето, в което биеха с по 1-0 и нямаше кой да им вкара! Единственото за което си прав, че Олимпиакос си продадоха топ-нападателя на Фулъм, с което улесниха задачата на нашия отбор, но и по-слаби отбори ни биха този сезон, така че да не правим прибързани заключение и по тази тема
не знам какви са били нагласите в Англия, ама да вярваш, че сити ще смачкат едва ли не барса, не е фантастика, а хипофантастика Хеле пък без Кунчо вълчо Затова и пелегрини игра с тактика - у дома без гол, а навън, като си дойде и кунчо, все ще им мушнем един гол и ще се надяваме на нещо. Не се получи - заради съдията. Та да, Сити си надскочиха класирането и ако излязат с нагласа за победа на новото кампче, няма да се учудя на тяхна победа.
За арсенал - пределно ясно е, че байерените са поне 1 класа над тях, не виждам някой да го отрича, освен може би полкича Но не ги отписвай прибързано - имат стойностен отбор и ако онова дърво жиру вземе, че вкара поне половината положения, които ще му бъдат създадени, знам ли? Никой не е очкавал чудеса нито от сити, нито от арсенал, поне никой нормален
Колкото до Челси - ами взеха си всички важни мачове, които имаха и трябваха да вземат: биха 2 пъти сити, биха ливера, биха и направиха равен с манчо, биха арсето като гости - кажи ми кой важен мач са загубили или не са взели максимума от него? А, да, не взеха суперкупата на европа, щото отпаднаха с дузпи от прехваления байерн и то след изравнителен гол в 121-та минута Минимумът на челси е 1/2 финла за ШЛ и място в тройката на шипчето - реланости просто
Юнайтед - да, слаби са и то много, но все още имат пръцко и рунтавия (че мата не може да играе в европа май до 1/4 финалите, ако не се лъжа), а те са тп нападатели. Ако мойс се окаже поне една идея малко по-умен, не би следвало да имате никави проблеми с олимпиакос, макар и зашитата ви да е дантелена (хеле пък с младите момчета - кой искаш: евънс, джоунс, смолинг). Вече на 1/4 финала не виждам да имате шанс срещу никого, освен срещу двойката зенит/борусия и като ви знам късмета, най-вероятно ще се паднете точно с тях
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
П.С> Разбирам, че изтерзаните червени душички все още се асоциирате с пърцилона, щото ливера умре отдавна, а младите глорихънтърчета, фенове на юнайтед, тази година имат поводи само за сълзи, но ицо кюрда отдавна вече не рита там и този отбор няма нищо общо с цицикату
Да не те е нападнал някой екзотичен азиатски вирус, че си сътворил това горе
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
И последно - за английските отбори: странно как си вадите заключенията от един-единствен мач, при това решен от съдийска грешка Да не забравяме и че от всички ингилизи баш сити са най-зле в европа в ерата на чаршафосаните чалми. та те не бяха минавали групите досега Странно и колко бързо отписахте Арсето - аз няма да се учудя ако те чукнат високомерните дойчове на емирейтс (венгер, при всичките ми критики към него, е много класи над пепиту, който още кара на инерцията от миналата година). да не говорим пък за Челси, които спокойно могат да бият абсолютно всеки отбор и да го отстранят в 2 мача. както и попропуснахме гяволетата - слаби, не слаби, ама играят с некви смешни маляки, които продадоха топ играча си в... последния в шипчето
Ей тука не си прав почти по никоя точка!
Шитито верно направиха "рекордно" класиране, но в Англия нагласите бяха, че ще излезнат и ще бият Барса, както са били Норич и Тотнъм!
Байерн е най-силния отбор в света в момента и не се вижда Пеп да е успял да разруши нещо, освен Дортмунд разбира се! Разбира се може да паднат 0-1 на реванша, но това ще е след днешната победа с 2 гола разлика (поне).
Челси без нападател не виждам, кой може да бие! Още повече, че и те взеха да се пропукват отзад! Отдавна е свършило времето, в което биеха с по 1-0 и нямаше кой да им вкара! Единственото за което си прав, че Олимпиакос си продадоха топ-нападателя на Фулъм, с което улесниха задачата на нашия отбор, но и по-слаби отбори ни биха този сезон, така че да не правим прибързани заключение и по тази тема
Барса в слабата форма, в която се намира в момента, без да показва напрежение и без да се мори кой знае колко, постигна резултат класиращ ги 90+% напред на терена на може би най-силния английски отбор в момента, който отгоре на всичко беше обявил, че през този сезон приоритет им е ШЛ... какво да говорим повече за разликата между английските отбори от една страна и Барса, Реал и Байерн от друга (склонен съм вече да добавя и ПСЖ към втората група). Ако не се получи засечка между последните 4 отбора на 1/4 финалите би трябвало точно те да играят полуфинали
P.S. Това за "пълнежа с полунулевите качества" съм ти казвал и преди, че си е чист хейт и нищо повече, тъй като същия този пълнеж представлява половината национален отбор, спечелил всичко през последните десетина години
е, айде сега и ти - баш пък феновете на ливера да не знаете какво се случва като свирнат дузпа/червен картон за правилния отбор на равностоен мач Естествено, че барса са по-добрият отбор, само сляп човек би твърдял друго, ама с обяснеията за ходом и т.н. ставате смешни. Мачът си беше изигран почти отлично от пелегрини - търсим да не допуснем гол у дома, а след това гол навън, което не е чак толкова трудно при тази защита на барса. Моу го е отигравал това неведнъж и ако пак се паднат с пърцилоната, джуджетата отново ще ядат дебелия във формат 2 мача
Нямам хейт към барса, защо да го имам - както казах вече: ицо кюрда не е там, а меси е най-великият футболист, който някога съм гледал на терена!!! Колкото до Испания - имаха огромен късмет и на световното, и на европейското, като титлата е за свети икерчо, а не за онова плешивото рахитче със случкарския гол на финала. За европейското огромния късмет беше, че дойчовете подцениха жабите и чернилката им наби 2 бързи гола, а жабите не са от класата на испания
И последно - за английските отбори: странно как си вадите заключенията от един-единствен мач, при това решен от съдийска грешка Да не забравяме и че от всички ингилизи баш сити са най-зле в европа в ерата на чаршафосаните чалми. та те не бяха минавали групите досега Странно и колко бързо отписахте Арсето - аз няма да се учудя ако те чукнат високомерните дойчове на емирейтс (венгер, при всичките ми критики към него, е много класи над пепиту, който още кара на инерцията от миналата година). да не говорим пък за Челси, които спокойно могат да бият абсолютно всеки отбор и да го отстранят в 2 мача. както и попропуснахме гяволетата - слаби, не слаби, ама играят с некви смешни маляки, които продадоха топ играча си в... последния в шипчето
Не знам, кой мач си гледал, но според мен Барса си би на ходом - огромна разлика в класите, а Сити наблюдаваха мача отблизо. Дузпата за мен е безспорна, защото контакта е в наказателното поле, картонът е безспорен, а оправданието с евентуален фал срещу Навас е смешно, ако върнеш още 2-3 минути назад ще намериш и някой сбъркан тъч. Да не говорим, че отмениха и чист гол на Барса с несъществуваща засада. Въобще английските отбори са много далеч от барса, реал и байерн
точно този мач съм гледал - разлика в класите до червения картон нямаше или поне не беше особено видима. Че английските отбори са 2 нива под барса, реал и байерн е безспорен факт: не знам защо си останал с впечатлението, че съм фен на британски футбол, просто цъкам фентъзито там, затова и го следя, принципно смятам футбола на острова за тотално дърводелски
Ето ти "дузпата"
пределно ясно се вижда къде е фаула - преди наказателното или на границата му, а не вътре. Видя се повече от ясно. И да не ми излиат с лафовете - ама такива неща стават във футбола, щото на реферите им плащат точно затова, за да не става За фаула срещу Навас не намерих картинка, но не ми се и ровеше особено, но и той беше факт.
П.С> Разбирам, че изтерзаните червени душички все още се асоциирате с пърцилона, щото ливера умре отдавна, а младите глорихънтърчета, фенове на юнайтед, тази година имат поводи само за сълзи, но ицо кюрда отдавна вече не рита там и този отбор няма нищо общо с цицикату
Вчера много добре видяхме, че хем парите купуват успехи (ПСЖ), хем не е точно така (Ман Сити)!
Иначе се вижда с колко е паднала класата на английските отбори - уви най-вече заради трагичното състояние на Манчестър Юнайтед! Преди време не само ние, но и Челси, Арсенал и Ливърпул имаха успехи в Европа (ШЛ), защото се бориха със силен Юнайтед на вътрешната сцена! Сега "летвата" е толкова ниско, че се вижда като излязат навън как стават смешни! Очаквам голяма победа за Байерн днес и няма да се учудя, ако Галатасарай или Олимпиакос бият поне в единия мач срещу Челси / Ман Ю!
Барса в слабата форма, в която се намира в момента, без да показва напрежение и без да се мори кой знае колко, постигна резултат класиращ ги 90+% напред на терена на може би най-силния английски отбор в момента, който отгоре на всичко беше обявил, че през този сезон приоритет им е ШЛ... какво да говорим повече за разликата между английските отбори от една страна и Барса, Реал и Байерн от друга (склонен съм вече да добавя и ПСЖ към втората група). Ако не се получи засечка между последните 4 отбора на 1/4 финалите би трябвало точно те да играят полуфинали
P.S. Това за "пълнежа с полунулевите качества" съм ти казвал и преди, че си е чист хейт и нищо повече, тъй като същия този пълнеж представлява половината национален отбор, спечелил всичко през последните десетина години
Да уточня (ако още не си разбрал Груйче), че аз съм фен и на БарЦилоната, за това се радвам за тях. Нормално беше двата отбора да излязат с мисъл да не им напълнят кошарата повече отколкото да правят някакъв спектакъл! Разбира се Шитито е повече за критика, защото първото половреме имат половин положение.
Иначе фаул срещу Навас по-скоро нямаше, а той се хвърли като мряна рибка! Нарушението беше някъде около очертанията на наказателното поле и много трудно е да се прецени вън ли е или на линията - т.е. вътре!
А дали ще ни размажат в първенството е отделен въпрос! Изцяло зависи от това дали ще имаме здрав някои от младите защитници, защото се видя, че Рио и Видич вече издишат!
фаулът срещу навас беше кристален - ритнаха го в коляното, но само съдията не го видя, а мряната рибка се оказа меси, който от половин метър преди наказателното, така се хвърли, че финишира плонжа си около 4 метра вътре в наказателното А фаулът и червеният картон срешу меси бяха 1000%, но не беше дузпа - има малка разлика, нали
Иначе разбирам поведението ти, щом симпатизираш на барса - за мен това им е най-слабия сезон в последните 5-6 години и им пожелавам байерн, челси или реал в следващия кръг Просто Меси е в слаба форма (по неговите критерии слаба) и оттам всичкия друг пълнеж показва реалните си полунулеви качества
Пърцилоната с абсолютно нищо не надиграха най-добрия отбор в англия към момента - недаден фаул на навас, от който тръгна атаката, дузпа, която беше извън нак. поле и червен картон (само той беше реален, но и него нямаше да го има, ако беше отсъдено нарушението срещу навас).
Не знам, кой мач си гледал, но според мен Барса си би на ходом - огромна разлика в класите, а Сити наблюдаваха мача отблизо. Дузпата за мен е безспорна, защото контакта е в наказателното поле, картонът е безспорен, а оправданието с евентуален фал срещу Навас е смешно, ако върнеш още 2-3 минути назад ще намериш и някой сбъркан тъч. Да не говорим, че отмениха и чист гол на Барса с несъществуваща засада. Въобще английските отбори са много далеч от барса, реал и байерн
аз нямах проблем със злога на живо - направих го някъде около 4-5-та минута, но може и да е имало някакви закачки - бета са много добри в това отношение: уж без да искат
Абе много нисък коеф на байренът срещу арсето довечера ва Ще взема да го пробвам на 1Х тогава
Байерн да вкара над 2.5 гола е 3.00
Байерн да победи и в двете полувремена 4.50
и един "сигурен" Байерн да вкара преди 39:00 минута - 1.83
типично манчестърско изказване Пърцилоната с абсолютно нищо не надиграха най-добрия отбор в англия към момента - недаден фаул на навас, от който тръгна атаката, дузпа, която беше извън нак. поле и червен картон (само той беше реален, но и него нямаше да го има, ако беше отсъдено нарушението срещу навас). Въобще пърцилоната са най-чекиджийския и подпиран отбор в света след манафите (ако мога да използвам реториката на полки, която в случая е много уместна). Реално мачът си беше Х, че даже и 0:0 и тогава една камара народ щяха да изгорят със "сигурния" залог над 0,5 гола в мача
П.С. Не разбирам какво грее селската част на манчестър факта, че градската ще отпадне? Сега ще ви размажат за първенство на театрото ви на мечтите, което вече се казвало така, юото сбъдвало и най-невероятните мечти на съперниците ви
Да уточня (ако още не си разбрал Груйче), че аз съм фен и на БарЦилоната, за това се радвам за тях. Нормално беше двата отбора да излязат с мисъл да не им напълнят кошарата повече отколкото да правят някакъв спектакъл! Разбира се Шитито е повече за критика, защото първото половреме имат половин положение.
Иначе фаул срещу Навас по-скоро нямаше, а той се хвърли като мряна рибка! Нарушението беше някъде около очертанията на наказателното поле и много трудно е да се прецени вън ли е или на линията - т.е. вътре!
А дали ще ни размажат в първенството е отделен въпрос! Изцяло зависи от това дали ще имаме здрав някои от младите защитници, защото се видя, че Рио и Видич вече издишат!
Коментар