IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    усещам как към декември ще искаш да уредим баса за 50 кинта
    Със сигурност.

Макса на Пуул с този отбор и треньор е 5-6 място. Добави към това и тежката програма в началото на сезона и съвсем ще се обезверят.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Ако ми дадеш сега 20 лева ще се навия да ти опростя залога.
      усещам как към декември ще искаш да уредим баса за 50 кинта
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

ок и от мен
        Ако ми дадеш сега 20 лева ще се навия да ти опростя залога.

Коментар

Съгласен. Потвърждавам баса.
          Дано Грую спечели
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

ок и от мен
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

коеф, който виждам в бет365 е 9/4, т.е. на моите 25 кинта, следва да отговорят твои 92,5, при твоят щедър залог - навит ли си?

Коментар

Аз съм може би най-безпристрастния фен на юнйатед който можеш да срещнеш. Точките са ми тотално логични и важат за всеки един отбор.

Според мен РвП ще остане в Арсенал.
                аз също мисля, че е много вероятно да остане в арсенал и да се позагуби - тип рунтавото след като прави маймунджулъци за заплата, но ако дойде в Манчо и го сложат на върха, смятам, че ставате много сериозен претендент за златото

Коментар

Давам ти 50 bps над средния коефициент. Залог 25 кинта.
                  коеф, който виждам в бет365 е 9/4, т.е. на моите 25 кинта, следва да отговорят твои 92,5, при твоят щедър залог - навит ли си?

Коментар

абе Никола е пристрастен и мнението му е доста фенско, когато иде реч за любимия му отбор. Какви са му точките:
                    - щял да разбие климата с високата си заплата - ами рунатавото взема повече от него и също е наемник, че даже е ливерец
                    - нямало да се впише - че кка пък да няма, нали искат атакуващ стил с бързи играчи
                    - дърт бил - това никога не било проблем в Юнайтед - кантона дойде на 26, гигс и скоулс на колко са?
                    Друго нещо? Плюс, че сърчето го иска - как пък топчетата си вярват на мосюто, дето има смешни успехи, сравнен с шотландеца, а феновете на манчо не си вярват на тренера?
                    Аз съм може би най-безпристрастния фен на юнйатед който можеш да срещнеш. Точките са ми тотално логични и важат за всеки един отбор.

Според мен РвП ще остане в Арсенал.

Коментар

къв коеф. даваш и на колко кинта?
                      Давам ти 50 bps над средния коефициент. Залог 25 кинта.

Коментар

Няма как да стане това. Искаш ли едно басче?
                        къв коеф. даваш и на колко кинта?

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                          Никола ти изброи причините поради които не го иска.И аз споделям неговото мнение плюс това че е леке.Освен ако кажеш че Никола е недоброжелател на МЮ
                          абе Никола е пристрастен и мнението му е доста фенско, когато иде реч за любимия му отбор. Какви са му точките:
                          - щял да разбие климата с високата си заплата - ами рунатавото взема повече от него и също е наемник, че даже е ливерец
                          - нямало да се впише - че кка пък да няма, нали искат атакуващ стил с бързи играчи
                          - дърт бил - това никога не било проблем в Юнайтед - кантона дойде на 26, гигс и скоулс на колко са?
                          Друго нещо? Плюс, че сърчето го иска - как пък топчетата си вярват на мосюто, дето има смешни успехи, сравнен с шотландеца, а феновете на манчо не си вярват на тренера?

Коментар

П.С. Мисля, че тази година Ливера имат шанс за 4-ката, но да видим как ще тръгнат.

Няма как да стане това. Искаш ли едно басче?

Коментар

П.С. Мисля, че тази година Ливера имат шанс за 4-ката, но да видим как ще тръгнат.
                              От твоите уста в Божиите уши!
                              И това ще мине ...

Коментар

.... за нелощи пари, би бил Игуаин или Бензема - все някой от двамата ще го продадат от Реал. ...
                                И двамата дедо попе, и двамата ... Ама няма да ги продадат
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X