IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
    бид-а на фхпро май се оказа
    най-силен, скоро и официално на сайта
    www.fulhamfc.com/
    Поне Йол си го харесва и ще го пуска да играе...нещо което не му се е случвало от година и половина някъде ....

ПП Между другото ако Суарез получи някое сериозно счупване на краката, значи ме бива в заклинанията...снощи колко го псувах дето изтърваше като разпран (а аз бях сложил над гол и половина в едно комбо). В 80тата минута нервите ми не издържаха и спрях телевизора, а днес гледам 1-1, С ГОЛ НА СУАРЕЗ В 88-мата! Взимам си клетвите назад

Коментар

• бид-а на фхпро май се оказа
      най-силен, скоро и официално на сайта
      www.fulhamfc.com/

Коментар

• "БЕРБАРОТИКА"
        Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Покрусен съм от туй, че Геният на презрителният финт отказа на великият и любим Ювентус.

Коментар

• Покрусен съм от туй, че Геният на презрителният финт отказа на великият и любим Ювентус.

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• #CFC have spent most (£673m - gross) in PL since Jan 03. #MCFC i2nd (£572m), #LFC 3rd (£414m) then #MUFC £352m

Доста интересна статистика.
            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Arsene Venger's secret plan

Коментар

• Букмейкър спря залозите за преминаване на Бербатов в "Уест хем"
                дневник.бг

Трансферната сага около Димитър Бербатов придоби нова насока днес на обяд английско време, след като букмейкърската компания "Скайбет" спря да приема залози за преминаването му в "Уест хем".

Казусът с бъдещето на българския нападател е на първо място сред специалните трансферни залози на компанията, свързана с медийния гигант "Скай".

Към 14.30 часа българско време тя суспендира залозите за "Уест хем", но остави възможността да се залага за преминаване във "Фулъм", "Фиорентина", "Ювентус" и останалите споменавани през последните месеци кандидати за подписа му. Това обикновено се смята за знак, че може да има вътрешна информация за сигурна сделка.

От снощи е ясно, че Бербатов е отказал на италианските "Ювентус" и "Фиорентина", тъй като по семейни причини иска да остане в Англия. За фаворит се смяташе "Фулъм" от Западен Лондон, но сега в надпревара може да се е включил и "Уест хем" от източната част на столицата.

Очакваната трансферна цена на бившия капитан на националния отбор е около 4 милиона паунда или 5 милиона евро за континенталните кандидати.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                  Ебаси сравнението Това с "дърлянето" съм го пропуснал явно. Очевидно не сте търпяли "женки" наоколо
                  "Дискусията", която обикновено водят Никола и Полки обаче не влияе добре на жените.
                  а, не, що? Аз лично изключително обичам женската компания, но не понасям еманципирани всезнайки, дето си мислят, че светът се върти около тях, щото някой, някога, по някакъв повод им е обърнал (или не) внимание.
                  А дискусиите на полкича и колеца са забавни понякога, стига да не се изпростява, което се случва сравнително често и разваля темата
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    е. липсва, преди се дърляхме с нея, сега - помежду си както се казва, ако ги нямаше циганите, шяхме да си ги измислим, че да има кой да псуваме
                    Ебаси сравнението Това с "дърлянето" съм го пропуснал явно. Очевидно не сте търпяли "женки" наоколо
                    "Дискусията", която обикновено водят Никола и Полки обаче не влияе добре на жените.
                    Life won't wait for you.

Коментар

Беше си сложила аватарче снимка на Кейт Бекинсейл та се сетих за нея.Липсва.
                      е. липсва, преди се дърляхме с нея, сега - помежду си както се казва, ако ги нямаше циганите, шяхме да си ги измислим, че да има кой да псуваме
                      П.С> Спомням си за аватара, даже си спомням, че се беше хвалила, че прилича на нея, ама като искахме снимка и не прати, затова и се бъзикам
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        Ти от кой вампир се вдъхнови, че се сети за нея? Или пък върколак

Беше си сложила аватарче снимка на Кейт Бекинсейл та се сетих за нея.Липсва.
                        Life won't wait for you.

Коментар

Вчера гледах пак "Подземен свят" с Катето Бекинсейл та се сетИх - къде изчезна Майчето бе хора?
                          ранима душа е майчето, но пък септември щял да бъде май, поне така казват Ти от кой вампир се вдъхнови, че се сети за нея? Или пък върколак

Коментар

• ауеуеуе, кев-че, не съм вярвал, че може да кажеш поодбни апокрифни неща - Барбуката титуляр в Арсенал Ами ти уби всички мантри за младите таланти и великите нови ултракачествени попълнение за без пари Че на кой на мястото да играе - на Подолски? на Жиру? На тейко валкотеца? Или (единсвеното логично за мен място, което мога да се сетя, че барбукоглу може да рита в топчето) резерва на Артета, като ще го пускат за купата и по 10-15 минути в края на мача? Ами то при тая алтернатива, за какво изобщо да се мести от пейакта на дъртия трафорд? там поне вероятността за медали е по-голяма

Абе къде е сега полкича да каже, че каквото и решение да вземе барбуката, все ще е най-правилното:
                            - ако премине изобщо някъде - ех, как прецака дъртия алкохолик - купи го за 31, пък го продаде за 5 милки. мани, мани, това само манафите могат така да се прецакват. Я ни виж нас, Арсенал, ние никога не предаваме на загуба (то даже и не продаваме, кой ще иска да напуска такъв велик, клуб, само ония предатели за пари - пер$и, на$ри... - ама какви играяи са пък тия, нищо, дупки) и сме по-фискално стабилни и от джанкова българия, нищо че фенвоете ни не са виждали купа по-дълго отколкото български пенсионер салам кучешка радост
                            - ако не премине - ахахах, видяхте ли как бербо прецака дъртия алкохолик и манафите - ха сега ще им цоца заплатка и накрая ще тръгне без пари и като иде в ал джазира за 15 трилиона на ръка и като блесне там и всички манафи (тук има двуяк смисъл - да се чете и фенове на манчо и хора с нестандартна арабелска ориентация) ще се бият в челото и ще проклинат шотландеца....

Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                            Това може да е само привидно. Сега ако на Венгер му хрумне, защо да не отправи една прилична оферта и Съра да му върне жеста с Ван Перси?

- Имаме нужда от още един нападател
                            - Може да си го позволим
                            - Остава си в Англия (дори отива в по-хубав град)
                            - Ще играе в Шампионската лига
                            - Почти сигурно ще е титуляр в повечето мачове

Аз лично, а мисля и доста от феновете ще сме доволни
                            А дано, ама надали

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение

Иначе решението му има кратко и ясно послание: "Не ми се играе повече футбол на високо ниво!"
                              Това може да е само привидно. Сега ако на Венгер му хрумне, защо да не отправи една прилична оферта и Съра да му върне жеста с Ван Перси?

- Имаме нужда от още един нападател
                              - Може да си го позволим
                              - Остава си в Англия (дори отива в по-хубав град)
                              - Ще играе в Шампионската лига
                              - Почти сигурно ще е титуляр в повечето мачове

Аз лично, а мисля и доста от феновете ще сме доволни
                              А дано, ама надали

Коментар

• Вчера гледах пак "Подземен свят" с Катето Бекинсейл та се сетИх - къде изчезна Майчето бе хора?
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X