IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Просто Челсито бяха тотално разкрити
    Да видим и второто полувреме, дали няма да станем свидели на още 3 парцала във вратата на Челсито

Коментар

• Този звяр Фалкао, как разпори нещастната отбрана на Челскито - на това му се вика "Гавра с труп"!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        Греъм, това зад берба, да не би да е реклама на форекс?? хубава работа ... голямо тото ще е май ...

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
            нищо 4удно накрая тук да кацне
            http://www.tottenhamhotspur.com
            Майчето ли. Амба. да не се оженила повторно ? Дано не са се сдърпали с инвестора. Беше му голяма фенка

Коментар

• нищо 4удно накрая тук да кацне
              http://www.tottenhamhotspur.com
              Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
              И какво сега, станахме ли от Фулъм. Къде е Майчето, тази хубавелка ?

Коментар

• И какво сега, станахме ли от Фулъм. Къде е Майчето, тази хубавелка ?

Коментар

• батеее, и от Бате Борисов, и от Бате Борисов ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    на тия говеда няма да им стъпя поне още 1 година на стадиона, та ако ще да бият чорбата с 10:0 Иначе вероятно ще бият с повече от гол, но ми е все тая.
                    П.С. Ако всички чакате ъндър-а на чорбата, гаранция ще е оувър
                    Що бе! По-добре първи на село (или втори) (разбирай А група), отколкото последни в града (разбирай в еврОтурнирите)

Демек ще биете тука всички (евентуално без Крейзифорест), а навън ще отпадате от Сараево, Спартак Търнава, Жилина, Олимпия и други световно-известни отбори
                    Last edited by man_united; 31.08.2012, 14:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                      Груйче,
                      Вземай синьото шалче и се приготвяй за стадиона!
                      Отборът ти има нужда от подкрепа...а аз съм заложил че ще бие с повече от 1 гол
                      на тия говеда няма да им стъпя поне още 1 година на стадиона, та ако ще да бият чорбата с 10:0 Иначе вероятно ще бият с повече от гол, но ми е все тая.
                      П.С. Ако всички чакате ъндър-а на чорбата, гаранция ще е оувър
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                        Комбинира ли го с очевадния ъндър на Миньор-ЦСКА
                        Мислех го много, ама знам ли ги ...вземат нещо да се объркат и едните и другите!

Комбинирах го с "нетолкова очевидния овър" на Челси-Атлетико Мадрид

Коментар

Груйче,
                          Комбинира ли го с очевадния ъндър на Миньор-ЦСКА
                          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Груйче,

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                              Повече трябва да благодариш на Рейна, отколкото на Суарез
                              Разбира се - ще му пиша една бира на негово име, за хубавата асистенция при гола на Хартс
                              Ама след мача с Шити изненадваш ли се на какви чудеса сте способни в отбрана...сега и с Даунинг като ляв бек направо ще заздравите позициите отзад

Коментар

Поне Йол си го харесва и ще го пуска да играе...нещо което не му се е случвало от година и половина някъде ....

ПП Между другото ако Суарез получи някое сериозно счупване на краката, значи ме бива в заклинанията...снощи колко го псувах дето изтърваше като разпран (а аз бях сложил над гол и половина в едно комбо). В 80тата минута нервите ми не издържаха и спрях телевизора, а днес гледам 1-1, С ГОЛ НА СУАРЕЗ В 88-мата! Взимам си клетвите назад
                                Повече трябва да благодариш на Рейна, отколкото на Суарез
                                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Working...
                                X