IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Значи Груец като гледам курвите на Фърги си мисля, че нашите съдии не са чак толкова зле
    абе той едно време борат като ви каза This british homosexual broke the game му се смяхте, а
    Или пък както каза томето, пак тогава, тоя, не само, че е правен в гъз, ами и баща му е бил сърдит на майка му
    Не се хабете толкова, мачът наистина отмина
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      Иначе и трите гола бяха хубави...и Стиви Джи нацели кьошето в тарпаната, и Рафаел направи страхотен фалцов удар в ъгъла, пък и дузпичката на Ван Перси как мина през пръстенцата на Рейна...направо класика
      Ако сложиш дузпата в кавички ще се съглася с тебе
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        е, не е вярно - пробивът на Валенсия (не полягането, а самия пробив), беше страхотен - рязък спринт, направо ги отнесе като Болт на олимпийските игри
        Пък и оревахте орталъка вече с този мач - порязаха ви (лузърите), редовно правят подаръци на селяните от манчестър (е, от време на време и тях го режат), ама so what? От това какво ви зависи - та аз дори не го играх този мач
        Значи Груец като гледам курвите на Фърги си мисля, че нашите съдии не са чак толкова зле
        Life won't wait for you.

Коментар

• е то остана и да се оплачете
          Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
          Ние с Никола не сме се оплаквали от нищо,

Коментар

И да не циврят манксчетата, че сме прекалено пристрастни, ще кажа , че гола на Да Силва /който и от двамата да е/ е един от най-красивите които съм виждал.Елегантно, точно и със самочувствие.
            Греъм, аз цял ден чета, че тези дето "циврят" сте вие! Ние с Никола не сме се оплаквали от нищо, подкрепяйте си отбора и прехвърляйте вината на Холси, ако това Ви успокоява

Иначе и трите гола бяха хубави...и Стиви Джи нацели кьошето в тарпаната, и Рафаел направи страхотен фалцов удар в ъгъла, пък и дузпичката на Ван Перси как мина през пръстенцата на Рейна...направо класика

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
              да, наистина прекрасен гол. единственото хубаво нещо, което направи Юнайтед в този мач
              е, не е вярно - пробивът на Валенсия (не полягането, а самия пробив), беше страхотен - рязък спринт, направо ги отнесе като Болт на олимпийските игри
              Пък и оревахте орталъка вече с този мач - порязаха ви (лузърите), редовно правят подаръци на селяните от манчестър (е, от време на време и тях го режат), ама so what? От това какво ви зависи - та аз дори не го играх този мач
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

И да не циврят манксчетата, че сме прекалено пристрастни, ще кажа , че гола на Да Силва /който и от двамата да е/ е един от най-красивите които съм виждал.Елегантно, точно и със самочувствие.
                да, наистина прекрасен гол. единственото хубаво нещо, което направи Юнайтед в този мач

Коментар

• И да не циврят манксчетата, че сме прекалено пристрастни, ще кажа , че гола на Да Силва /който и от двамата да е/ е един от най-красивите които съм виждал.Елегантно, точно и със самочувствие.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Вълчо ... скоро Колчо ше я сипе.Бегай бързо да не я открадне Холси, така както ни открадна победата.
                    Life won't wait for you.

Коментар

Един от критериите да си манкс е да казваш на черното бяло
                      Дай сега в Кръчмата по една бира да удариме.
                      Стига бе. Този футбол ще ви докара до цироза на ранна възраст.
                      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                        Да бе....
                        Един от критериите да си манкс е да казваш на черното бяло
                        Дай сега в Кръчмата по една бира да удариме.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                          Истината, че Шелви ви прецака мача с това безумно и БЕЗСМИСЛЕНО ВЛИЗАНЕ и трябва да псувате първо него, а после съдията!
                          До червения картон, Пуул бяха по-добрия отбор и вероятно щяха да вкарат гол, който да ни е трудно да върнем, обаче след него дори и след гола на Стиви Джи бяхме с едни гърди напред!
                          По-долу съм ти постнал статистика от мача.Виж по кои показатели сте били едни гърди напред.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Хайде да сменя малко темата, че с тези ингилизи се изтъркахте, шъ знаиш. ама ритнал го, ама не ритнал го - бал съм ги или както казва Колеца deal with it, фактите са си факти - едните са в челната 3-ка, другите са в тройката на изпадащите

Коментар

• Да бе....
                              И това ще мине ...

Коментар

• Истината, че Шелви ви прецака мача с това безумно и БЕЗСМИСЛЕНО ВЛИЗАНЕ и трябва да псувате първо него, а после съдията!
                                До червения картон, Пуул бяха по-добрия отбор и вероятно щяха да вкарат гол, който да ни е трудно да върнем, обаче след него дори и след гола на Стиви Джи бяхме с едни гърди напред!

Коментар

Working...
                                X