IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
    По примера на моите хора в Англия
    Примерно...
    След Кени всичко се подобрява при вас.
    Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
      Лично аз предпочитам никъде в Европа да не играят догодина и да избистрят отбор,който да върне старата слава и стил на отбора.
      Дано и дон Силвио да разбере най-накрая,че с трици маймуни не се ловят и да вземе читав треньор,макар и по-скъпо да струва това.

FORZA MILAN !!!
      Per Tutto il Giorno, Pensando A te !!!
      По примера на моите хора в Англия
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        Той в прав текст си каза, че следващия сезон няма да води отбора, но последните седмици представянето им е под всякаква критика! Дано поне успеят се доберат до 5-6 място и да се закачат за ЛЕ!
        Лично аз предпочитам никъде в Европа да не играят догодина и да избистрят отбор,който да върне старата слава и стил на отбора.
        Дано и дон Силвио да разбере най-накрая,че с трици маймуни не се ловят и да вземе читав треньор,макар и по-скъпо да струва това.

FORZA MILAN !!!
        Per Tutto il Giorno, Pensando A te !!!
        Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
          Всъщност не е така! Той е идеален за отбори, които играят на контра-атака - Атлетико Мадрид например! В Челси няма как да блесне, защото те държат топката, а той не може да излъже и един защитник, просто бързината и пласирането му са страхотни!
          Аз не мога да гледам много мачове на Челси, че са ми доста скучни, но това което гледах последно точно те играят на контри май... Естествено не сме като мангалчестър да имаме владение 32% и да не го пускаме, но... Избраният неслучайно е избран!

Коментар

• Той в прав текст си каза, че следващия сезон няма да води отбора, но последните седмици представянето им е под всякаква критика! Дано поне успеят се доберат до 5-6 място и да се закачат за ЛЕ!

Коментар

• Алелуя !!!!!

Милан уволни очаквано Масимилиано Алегри официално днес, след като снощи тимът се издъни срещу Сасуоло и загуби с 3:4.

Временен наставник на тима ще бъде Мауро Тасоти, докато не бъде намерен нов треньор на отбора.

Още след вчерашния мач имаше индикации, че дните на специалиста в клуба са преброени.

Самият Алегри наскоро бе обявил, че при всички положения ще напусне Милан след края на сезона, но плановете му да се задържи начело на клуба за кампанията няма да се получат.

"Футболен клуб Милан уволни старши-треньора Масимилиано Алегри и екипа му. Отборът иска да благодари на Алегри и неговия екип за свършената работа и да им пожелае професионални успехи. Временен треньор на тима ще бъде Мауро Тасоти", пише се в страницата на Милан.

Милан в момента е на незавидното 11-о място в класирането, като отборът има само 22 точки от цели 19 мача.

Тимът се представя катастрофално в Калчото, а през първия полусезон успя да спечели всичко на всичко само 5 срещи.

Специалистът пое тима през 2010 година и бе четири години начело на него. Той направи отбора шампион през сезон 2010-2011 година, а освен това спечели и една Суперкупа на Италия.
              Only God Can Judge me...

Коментар

• Attached Files
                Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                  Соу вери тру! Груец, тоя Чикирики, ако е в Челски ще сте ненадминати...
                  баш, спокойно ще замени онова дърво торес Макар че все си мисля, че Фалкао много по-ще пасне на схемата, защото е биткаджия тип Дрогба. Не знам дали беше във форума, ама да направят един суап с галата за дрогба и титлата е синя
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                    Всъщност не е така! Той е идеален за отбори, които играят на контра-атака - Атлетико Мадрид например! В Челси няма как да блесне, защото те държат топката, а той не може да излъже и един защитник, просто бързината и пласирането му са страхотни!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      за мен лично чикирики е в пъти по-добър от уелбека, но нали не е ингилизин, та духа супата - колкото по-бързо се разкара от юнайтед, толкова по-добре за него. Според мен е страхотен нападател...

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                        Лека победа 6-3 6-2 за Цветката в първия кръг на Аустрелиън Оупън, като дори в първия сет имаше 100% спечелени точки в своите сервис геймове. Миналата година отпада още в 1-ви кръг, което означава, че с тази победа ще добави точки и може да се качи още малко в WTA. Определено се е стегнала, но все пак твърде вероятно е втория мач в турнира да е и последен за нея. Тук в София преди 2 месеца в мача срещу Стоусър (както и срещу Иванович, която евентуално я чака в третия кръг) Цвети изглеждаше безпомощна. Да и пожелаем успех
                        Успех и от мен! Мислех да сложа някой леф за нея ама си викам - да не бъда каръка и да му разваля представянето на момичето! Дано поне се опъне на Стоусър в следващия кръг!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          за мен лично чикирики е в пъти по-добър от уелбека, но нали не е ингилизин, та духа супата - колкото по-бързо се разкара от юнайтед, толкова по-добре за него. Според мен е страхотен нападател, тип пипо индзаги, с убийствен голов нюх, но за да вкарва, трябва да има и халфове, за да му подадат. А зашитата - ами да си намери 2-ка централни да миряса, без да съм "специалист" ми е повече от ясно, че двойката централни трябва да играят във всеки мач, за да се сработят - почно с рио и видич, после добута джоунс, пък евънс, пък смолинг, пък баба му - ами не става така. Уж за джоунс дадохте една ултра камара пари, Колеца се би в гърдите как това било трансфера на века и колко тънкана сте го взели, Смолинг беше едва ли не следващият капитан на Англия и т.н. Ами не става - пускаш 2-ма, решаваш кои са и ги оставяш да играят. По едното крило е ясно, че е евра, по другото - примерно рафаел или без значение кой/купете нещо, ей-оня ушатия уелски капут от евертън и/или бейнс - нали мойс има връзки, хем ще върже и бюджете на гаргамелите за 2-3 години напред като им изсипе едни 40 милки за двамата приернио и сте готови. Дефанзивни халфове си имате, ако толкова държи на уелбек, да го преквалифицира като крило и ви трябва разиграващ халф или както му викаха преди - плеймейкът Или може би 2 крила, ама качествени тип Ди мария, че сега бил фор сейл. Това е панацеята за юнайтед, според мен, но проблемът с мойс си остава
                          Всичко дето си го написал добре - но просто те са КОНТУЗЕНИ - визирам Рио (с хронични болки в гърба, Джоунс и Евънс)! Като добавим, че и Рафаел, който определено ни е най-добрия десен бек беше контузен почти през цялото време, няма какво да добавя! За мен в момента с тези играчи най-добрата защита би изглеждала:
                          Рафаел - Видич и Евънс - Евра! Но когато двама от тях постоянно са контузени и почват експериментите! Смоулинг май е на път да опровергае надеждите, защото направи няколко феноменални издънки и като бек и като централен и се чудя къде трябва да му е мястото! За Джоунс определено мястото е като опорен халф!

Коментар

• Лека победа 6-3 6-2 за Цветката в първия кръг на Аустрелиън Оупън, като дори в първия сет имаше 100% спечелени точки в своите сервис геймове. Миналата година отпада още в 1-ви кръг, което означава, че с тази победа ще добави точки и може да се качи още малко в WTA. Определено се е стегнала, но все пак твърде вероятно е втория мач в турнира да е и последен за нея. Тук в София преди 2 месеца в мача срещу Стоусър (както и срещу Иванович, която евентуално я чака в третия кръг) Цвети изглеждаше безпомощна. Да и пожелаем успех
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• за мен лично чикирики е в пъти по-добър от уелбека, но нали не е ингилизин, та духа супата - колкото по-бързо се разкара от юнайтед, толкова по-добре за него. Според мен е страхотен нападател, тип пипо индзаги, с убийствен голов нюх, но за да вкарва, трябва да има и халфове, за да му подадат. А зашитата - ами да си намери 2-ка централни да миряса, без да съм "специалист" ми е повече от ясно, че двойката централни трябва да играят във всеки мач, за да се сработят - почно с рио и видич, после добута джоунс, пък евънс, пък смолинг, пък баба му - ами не става така. Уж за джоунс дадохте една ултра камара пари, Колеца се би в гърдите как това било трансфера на века и колко тънкана сте го взели, Смолинг беше едва ли не следващият капитан на Англия и т.н. Ами не става - пускаш 2-ма, решаваш кои са и ги оставяш да играят. По едното крило е ясно, че е евра, по другото - примерно рафаел или без значение кой/купете нещо, ей-оня ушатия уелски капут от евертън и/или бейнс - нали мойс има връзки, хем ще върже и бюджете на гаргамелите за 2-3 години напред като им изсипе едни 40 милки за двамата приернио и сте готови. Дефанзивни халфове си имате, ако толкова държи на уелбек, да го преквалифицира като крило и ви трябва разиграващ халф или както му викаха преди - плеймейкът Или може би 2 крила, ама качествени тип Ди мария, че сега бил фор сейл. Това е панацеята за юнайтед, според мен, но проблемът с мойс си остава

Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                              По принцип си прав,...ама не съвсем! Чичарито няколко пъти излиза титуляр, обаче е тотално разочарование този сезон! Точно в момента, в който трябваше да излезе от сянката на Рууни и Перси, той нищо не направи - вероятно ще го продадем още сега!
                              Че нямаме читави халфове е ясно! Аз също не разбирам защо ни трябваше да купуваме Фелайни! Но не съм съгласен с "безумните ротации на Мойс"! Просто човека се опитва да сглоби някаква работеща халфова линия и единственото, за което го обвинявам, че още не е продал Клевърли - абсолютен некадърник според мен - мотае се като муха без глава и нито помага, кой знае колко в дефанзивен план, еле пък в атакуващ!
                              Защитата също е ударена здраво от контузии, но проблема е че Рио и Видич здраво се пропукват вече, а точно те трябва да я ръководят тази защита! Отделен въпрос, че доста често и Евра взеха да го разминават като малка гара, но затова си има причина - в дясно доста време играе Валенсия и помага на бека, а отляво се изредиха по-атакуващите "крила", които нищо не помагат!
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                                И екипите им са различни !!!
                                Пълна измама!
                                Е да, трябваше да са оранжеви или червено-жълти райета

Коментар

Working...
                                X