IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Поздрав за феновете на Арсенал с тази новина

Арсенал следи Антон Карачанаков
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      http://cl.sportal.bg/news/Sur-Aleks-...tsii.5076.html
      Сега разбрах, че това Йънг, това Уелбек, това Руньо не са били симуланти ... и Нани даже не бил
      Да са живи и здрави Тотнъмите Оправиха ми настроението за 2 седмици напред
      Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
        Някой може ли да ми припомни мач в ШЛ навън, който шотландските селтици да са спечелили или да са вкарали 3 гола
        Не е истина каква колонка ми потъна заради този мач...
        aбе не и следя много селтиците, ама да играеш руски отбор си е много рисково, още повече, че зимата не им е фактор в момента, пък и ихраят с тим, дето е доста подобен като географски особености до тях, а не са с испанци примерно. Затова и мача е троен и аз такива гледам да им бягам, но ъок без риск, няма печалба - още ми е трудно да преглътна една загубена колонка със залог от 6К евро на рейнджърс, лион и реал м - шампиони, ама ония шотландски миндили се калсираха за финала на ЛЕ и съответно отебаха първенството, а да загубиш 10 точки преднина, при 7 кръга до края в шотландия си е постижение, дето и чорбата е трудно да го достигне
        Както и да е - проклех ги и те отпаднаха още във тория предварителен кръг на ШЛ следващата година, както и ги извадиха от Висшата им лига тази, но горчилката си остана и оттогава шотландци не пипам
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Някой може ли да ми припомни мач в ШЛ навън, който шотландските селтици да са спечелили или да са вкарали 3 гола
          Не е истина каква колонка ми потъна заради този мач...
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            Колчо, пожелавам ти машината тази година да подобри рекорда от калъфки...

Как ми прецакаха залога мамка им!
            нали знаеш - за един сватба, за друг - брадва Сори за залога, ама защо им забиваш на 1.3 коеф? То не си заслужава риска, ако не си дойдат със съдията, както прави твоя отбор - първия им гол, май беше от засада (може и да греша, не се видя хубаво на повторението). Затова и двата мача ги гръмнах на гол/гол - и добре, че машината вкара в последните минути, че
            За днес някакви прогнози?
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
              Колчо, пожелавам ти машината тази година да подобри рекорда от калъфки...

Е то нема как ... Миналата година взехме всички...
              Странен мач ...
              Да са ни надиграли ? Не ... Ама 3-1 ... Факт ...
              Абсолютно очаквано поведение на Батките - Глуха защита (целия отбор )и бързи контри...
              Очаквано .. Той и Хайнкес това очакваше...
              И на финала 3-1
              Гледах мача ...
              Играхме добре (????)
              Преди си мислех, че Боатенг е най слабия ни играч... Е сега вече са двама ...
              значи НЕ МОЖЕ само кьоравия да вижда че тия двамата НЕ СТАВАТ ЗА НИЩО БЕ !!!!
              Се едно са с корени вместо бутони...
              Като ги гледам, все едно гледам А група ... Кошмар...
              Иначе, що годе се справихме... Натикахме си ги в тяхната половина... Разиграване на топката, ударихме няколко греди... Има такива дни ...
              Ама НЕ МОЖЕ БАТЕ да ти вкара ТРИ гола ... НЕ МОЖЕ !!!
              Честито им на Батките - заслужена победа !!!
              Иначе аз се радвам, че стъпихме на криво именно тук - трябваше си малко приземяване... (даже в някаква степен се радвам, че стана така ).. Щото вярвам, че от групата ще си излезем, а сега имаме време, Замер да нашока репите на когото трябва в съблекалнята, та в следващия мач за първенство да се поздравим с поредната чиста победа ...
              НАПРЕТ МАШИНАААА
              Муахахахахахахахааааааа....

Манчо, сори за залога
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Колчо, пожелавам ти машината тази година да подобри рекорда от калъфки...

Коментар

• много добра вечер - гол-гол на мангалчестър с румънските цигани (то стана малко тафтология) и гол-гол на тракторите с байРЕн и всикчо е ток и жици. Някой пак да каже нещо за батетата?

Коментар

• хубав мач за БАРСА, но капитана ни много лошо си падна на ръката и лакътя направо го обърна наобратно

...........на тези стари години все скача и се хвърля като 18-годишен тинейджър ................. не се научи да се пази

Коментар

• Дано сърчето е вписал в резервите поне Холси, че работата и тая вечер от рано се размириса...

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                        на моите отбори (Барса, Арсенал, Дортмунд, Милан и БОТЕВ) пари не залагам .................. 1-ви принцип в хазарта
                        Хмммм,

в твоите отбори има доста хляб, разбирай кинти, печалба...

А на мен и петте дето си ги изброило са ми симпатични, бих сложил някой лев на тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                          Аз пък искрено се надявам румънския Клуж тоя сезон да се окаже испанския Билбао!
                          не с лошото, де ........................ иска ти се саркофага да се гътне у румънско и да го заровят до граф дракула ли???

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                            Вярно, че малко дръпнах, в много добро настроение съм, та ми трябваше малко време с тези главни букви да загрея

Бенфика-Барса, за туй говориш - май и аз съм на същото мнение - това е мача ЗА ГЛЕДАНЕ. аКО СИ СЛОЖИЛ НЯКОЯ КИНТА - УСПЕХ
                            на моите отбори (Барса, Арсенал, Дортмунд, Милан и БОТЕВ) пари не залагам .................. 1-ви принцип в хазарта

Коментар

• Аз пък искрено се надявам румънския Клуж тоя сезон да се окаже испанския Билбао!

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                                за мен има само един мач тази вечер и той е ......................... МЕСИИИИИИИИ ШОУ
                                Вярно, че малко дръпнах, в много добро настроение съм, та ми трябваше малко време с тези главни букви да загрея

Бенфика-Барса, за туй говориш - май и аз съм на същото мнение - това е мача ЗА ГЛЕДАНЕ. аКО СИ СЛОЖИЛ НЯКОЯ КИНТА - УСПЕХ

П>П Тези главни букви съм ги вкл без да искам, ама нямам нерви да ги смалявам
                                П.П.2 Сега модито да не ме накаже

Коментар

Working...
                                X