Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеhttp://cl.sportal.bg/news/Sur-Aleks-...tsii.5076.html
Сега разбрах, че това Йънг, това Уелбек, това Руньо не са били симуланти ... и Нани даже не билОправиха ми настроението за 2 седмици напред
Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеНякой може ли да ми припомни мач в ШЛ навън, който шотландските селтици да са спечелили или да са вкарали 3 гола
Не е истина каква колонка ми потъна заради този мач...
Както и да е - проклех ги и те отпаднаха още във тория предварителен кръг на ШЛ следващата година, както и ги извадиха от Висшата им лига тази, но горчилката си остана и оттогава шотландци не пипамNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеКолчо, пожелавам ти машината тази година да подобри рекорда от калъфки...
Как ми прецакаха залога мамка им!Сори за залога, ама защо им забиваш на 1.3 коеф? То не си заслужава риска, ако не си дойдат със съдията, както прави твоя отбор - първия им гол, май беше от засада (може и да греша, не се видя хубаво на повторението). Затова и двата мача ги гръмнах на гол/гол - и добре, че машината вкара в последните минути, че
За днес някакви прогнози?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеКолчо, пожелавам ти машината тази година да подобри рекорда от калъфки...
Как ми прецакаха залога мамка им!
Странен мач ...
Да са ни надиграли ? Не ... Ама 3-1 ... Факт ...
Абсолютно очаквано поведение на Батките - Глуха защита (целия отбор )и бързи контри...
Очаквано .. Той и Хайнкес това очакваше...
И на финала 3-1
Гледах мача ...
Играхме добре (????)
Преди си мислех, че Боатенг е най слабия ни играч... Е сега вече са двама ...
значи НЕ МОЖЕ само кьоравия да вижда че тия двамата НЕ СТАВАТ ЗА НИЩО БЕ !!!!
Се едно са с корени вместо бутони...
Като ги гледам, все едно гледам А група ... Кошмар...
Иначе, що годе се справихме... Натикахме си ги в тяхната половина... Разиграване на топката, ударихме няколко греди... Има такива дни ...
Ама НЕ МОЖЕ БАТЕ да ти вкара ТРИ гола ... НЕ МОЖЕ !!!
Честито им на Батките - заслужена победа !!!
Иначе аз се радвам, че стъпихме на криво именно тук - трябваше си малко приземяване... (даже в някаква степен се радвам, че стана така ).. Щото вярвам, че от групата ще си излезем, а сега имаме време, Замер да нашока репите на когото трябва в съблекалнята, та в следващия мач за първенство да се поздравим с поредната чиста победа ...
НАПРЕТ МАШИНАААА
Муахахахахахахахааааааа....
Манчо, сори за залога
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениена моите отбори (Барса, Арсенал, Дортмунд, Милан и БОТЕВ) пари не залагам .................. 1-ви принцип в хазарта
в твоите отбори има доста хляб, разбирай кинти, печалба...
А на мен и петте дето си ги изброило са ми симпатични, бих сложил някой лев на тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеАз пък искрено се надявам румънския Клуж тоя сезон да се окаже испанския Билбао!
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеВярно, че малко дръпнах, в много добро настроение съм, та ми трябваше малко време с тези главни букви да загрея
Бенфика-Барса, за туй говориш - май и аз съм на същото мнение - това е мача ЗА ГЛЕДАНЕ. аКО СИ СЛОЖИЛ НЯКОЯ КИНТА - УСПЕХ
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеза мен има само един мач тази вечер и той е ......................... МЕСИИИИИИИИ ШОУ
Бенфика-Барса, за туй говориш - май и аз съм на същото мнение - това е мача ЗА ГЛЕДАНЕ. аКО СИ СЛОЖИЛ НЯКОЯ КИНТА - УСПЕХ
П>П Тези главни букви съм ги вкл без да искам, ама нямам нерви да ги смалявам
П.П.2 Сега модито да не ме накаже
Коментар
Коментар