IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    Разбира се че не!
    Вчера им нацелих един от малкото печеливши залози освен победата разбира се - "Да вкара и през двете полувремена"!

Обаче главната ми "колонка" бе разбира на пух и прах от тъпата стара госпожа - дано остане последна в групата и да не играе никъде през пролетта!!!
    тези мачове на северен отбор и южен, през есенно-зимните месеци в северния полярен кръг са си доста опасни - и на мен не ми излезе Х2 на Спартак М - бенфика, хем си имам едно наум, ама пуста лакомия
    П.С. Ще ти върви в друго
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      И правилно. Не виждам как ще заложа срещу българи и после ще викам "Патриот съм аз". Не че напоследък изобщо залагам де. А срещу МЮ залагаш ли, след като вече беше официално обявен за предател?
      естествено, че съм патриот - глигорча не е българин, заради отказа му да играе миналата година за купа дейвис. така както и барбуков не е българин, и кюрда, и прочие знайни и незнайни герои, забравили откъде са произлезли
      Виж срещу Левски и България сърце не ми дава да залагм за загуба, затова там търся нещо като оувъри, корнери, картони и т.н.
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Разбира се че не!
        Вчера им нацелих един от малкото печеливши залози освен победата разбира се - "Да вкара и през двете полувремена"!

Обаче главната ми "колонка" бе разбира на пух и прах от тъпата стара госпожа - дано остане последна в групата и да не играе никъде през пролетта!!!
        Не се занимавай с италианци, особено в турнирите Помниш ли как в един от предните кръгове на ШЛ всичко, ама наистина всичко си излезе резон, единствено Милан извъртяха равен (0:0) с Андерлехт и то у дома, и пробиха тотото
        Помня тогава, един познат ме помоли да му попълня фиша с 5 прави мача (включително и горния) да не объркал нещо, и сложи отдолу 120 кинта... ама де да е бил само той. Така че винаги едно на ум с жабарите

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
          И правилно. Не виждам как ще заложа срещу българи и после ще викам "Патриот съм аз". Не че напоследък изобщо залагам де. А срещу МЮ залагаш ли, след като вече беше официално обявен за предател?
          Разбира се че не!

Коментар

На мен сърце не ми дава да играя срещу българи,
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              ше гу ибъ у миндиля, затри ми залога, щото винаги му залагм на загуба Иначе точката беше много добра, както и играта му в мача, пък и в поне 90% от жребия вади страхотен късмет да му се падат сравнителни лесни противници и все нещо не успява да направи като хората Затова съм му вързал и бас с маринския, който май пак ще печеля
              На мен сърце не ми дава да играя срещу българи, а единствения път когато си го помислих бе миналата седмица в мача срещу Ноле, обаче не видях смислен коефициент тогава!

Коментар

Браво Григоре, Браво Димитров:

http://www.dnevnik.bg/sport/2012/10/...dniia/?ref=rss
                ше гу ибъ у миндиля, затри ми залога, щото винаги му залагм на загуба Иначе точката беше много добра, както и играта му в мача, пък и в поне 90% от жребия вади страхотен късмет да му се падат сравнителни лесни противници и все нещо не успява да направи като хората Затова съм му вързал и бас с маринския, който май пак ще печеля

Коментар

• Браво Григоре, Браво Димитров:

http://www.dnevnik.bg/sport/2012/10/...dniia/?ref=rss

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                    Родъръм - Моркамб, от Лига 2! Очаквам зрелище с поне 9 гола... но не знам къде и дали ще го педават пряко

Хубав избор!

Ама аз мисля да гледам Барса - Селтик.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                      СПЕШНО!!!!

Кой мач довечера си заслужава да се гледа?
                      Родъръм - Моркамб, от Лига 2! Очаквам зрелище с поне 9 гола... но не знам къде и дали ще го педават пряко

Коментар

• СПЕШНО!!!!

Кой мач довечера си заслужава да се гледа?

Коментар

• гледате лЕ "Хазарт",
                          мн добър филм, мноооооо
                          изводът е :" Опрът ле нещата
                          до монетата, стягай си багажа
                          и дим да те няма..."

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                            Предател!
                            Омразата си е омраза - парите са си пари

Коментар

Не е истина колко съм се радвал вчера на гола на Джеко, с който ми излезе една колона от 5 английски мача (Юнайтед, Сити, Ливърпул, Фулъм и Уест Хям)!
                              Предател!
                              The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                                Come on WBA and TOT!
                                Не е истина колко съм се радвал вчера на гола на Джеко, с който ми излезе една колона от 5 английски мача (Юнайтед, Сити, Ливърпул, Фулъм и Уест Хям)!

Коментар

Working...
                                X