IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    глигорча не е българин, заради отказа му да играе миналата година за купа дейвис. така както и барбуков не е българин, и кюрда, и прочие знайни и незнайни герои, забравили откъде са произлезли
    Ще говоря с Бате Бойко да те направи министър и да решаваш кой е българин и кой не.Ако ти не дадеш - никакво БГ гражданство.
    Ама това за другия парламент.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Знам добре какво съм написал. 3.5 години бях достатъчно толерантен, но вече трудно издържам простотията и наглостта на въпросното лице, както и некадърността на подопечните му. Да не политизираме, обаче, излишно темата...
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
        И при теб ли действа плиткоумното съждение "Който не харесва ББ е комунист"
        виж се какво си написал:

Първоначално изпратено от Hakkinen
        Кухата пожарникарска тиква се самозабрави

Правителството отпусна 990 хиляди, "А" група излиза на светло

Предлага се един продукт на определена цена, никоя TV не иска да го купи и веднага се появява Месията: "Няма проблеми! Ще гледате избушените мачове. АЗ плащам!"
        те бесепарите са по-толерантни в писанията си от твоите...

не си наясно и с фактите, но това е за отделна тема...

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
          хаки, свали за малко червените БеСеПарски очила и виж за какво се плащат тези пари --->>> този 1 млн. е за старото първенство и е нормално да е платено още преди 6 месеца, но...

..................... или ти предпочиташ държавата (в случая БНТ) да действа като пернишките мутри от титан ......................... демек да подписват договори и когато дойде време да се плаща да казват съдете ни и след решение на съда ще плащаме
          И при теб ли действа плиткоумното съждение "Който не харесва ББ е комунист"

Коментар

хайде пък аз, като малко по-навътре точно в този казус, да ти кажа, че парите не се платиха, поради неизпълнени ред договорености от страна на клубовете, а не просто щото телевизиите не искаха. Договореностите са разписани и от двете страни, така че баш ги брига телевизиите (и бтв, и тв7, и бнт /тук само принципно/) за клубовете -да ги съдят, една стотинка няма да получат. Но понеже бнт е държавна, а свети Бойка раздава парите в тази държава, затова и от тях ще си получат милиона, а от другите - 2 криви макарона, с по-дълъг и дебел трети в средата
            мда, работа за адвокатчетата трябва да има ....................... за всички останали има дълги, средни и два къси

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
              хаки, свали за малко червените БеСеПарски очила и виж за какво се плащат тези пари --->>> този 1 млн. е за старото първенство и е нормално да е платено още преди 6 месеца, но...

..................... или ти предпочиташ държавата (в случая БНТ) да действа като пернишките мутри от титан ......................... демек да подписват договори и когато дойде време да се плаща да казват съдете ни и след решение на съда ще плащаме
              хайде пък аз, като малко по-навътре точно в този казус, да ти кажа, че парите не се платиха, поради неизпълнени ред договорености от страна на клубовете, а не просто щото телевизиите не искаха. Договореностите са разписани и от двете страни, така че баш ги брига телевизиите (и бтв, и тв7, и бнт /тук само принципно/) за клубовете -да ги съдят, една стотинка няма да получат. Но понеже бнт е държавна, а свети Бойка раздава парите в тази държава, затова и от тях ще си получат милиона, а от другите - 2 криви макарона, с по-дълъг и дебел трети в средата
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от HAPPY TREE FRIENDS Разгледай мнение
                ....Ливърпул - Анжи - над 2,5 гола и може да се търси спокойно коеф. 2 или 3 гола за махачкалите
                това е най-сигурния ъндър от целия тираж ...................... не, че знам кои са другите срещи в тиража, де

Коментар

Кухата пожарникарска тиква се самозабрави

Предлага се един продукт на определена цена, никоя TV не иска да го купи и веднага се появява Месията: "Няма проблеми! Ще гледате избушените мачове. АЗ плащам!"

Коментар

• Коментар

• ....Ливърпул - Анжи - над 2,5 гола и може да се търси спокойно коеф. 2 или 3 гола за махачкалите

Коментар

• Първоначално изпратено от draskachka Разгледай мнение
                        Адски съм съгласен с тебе. А до това със залозите имам вече нещо в предвид като тръгна да залагам на Италиански отбор след разкритата афера и на Руски след разследванията за спечелената УЕФА така че ..........
                        Е па руснаците у дома хич не са за подценяване. Преди 2 седмици Зенит омете терена с нещастните росонери, ама пусна цели три гола (около 1/3 от всичките им вкарани за целия сезон до сега).

ПП В тази серия на мисли, много ми е интересно утре какво ще се случи на Анфийлд, където ще гостува Анжи на Хидинк ?!?

Коментар

тези мачове на северен отбор и южен, през есенно-зимните месеци в северния полярен кръг са си доста опасни - и на мен не ми излезе Х2 на Спартак М - бенфика, хем си имам едно наум, ама пуста лакомия
                          П.С. Ще ти върви в друго
                          Адски съм съгласен с тебе. А до това със залозите имам вече нещо в предвид като тръгна да залагам на Италиански отбор след разкритата афера и на Руски след разследванията за спечелената УЕФА така че ..........

Коментар

Гледам, че е имало драми снощи с букитата

Аз умишлено прескочих госпожата, но ме провалиха юнаците от Барса. При 4 гола в мача ми излизаше комбинация с коеф. 9 и при 0-1 в средата на първото полувреме си мислех, че този мач няма как да не ми излезе, но накрая само заради Месията и компания не спечелих
                            Моите предположения бяха, че госпожата след като мачка наред жабешките бутчета и след като се поподхлъзна у дома срещу Шахтьор ще си вземе мача, за да се бори за първите места. Сега с 3 Хса в 3 мача е надявам освен домакинска победа над датчаните друга да не вземат и Челси и Шахтьор да й го нататрузят едно хубавичков края на краищата!!!

Коментар

• Кухата пожарникарска тиква се самозабрави

Коментар

• Гледам, че е имало драми снощи с букитата

Аз умишлено прескочих госпожата, но ме провалиха юнаците от Барса. При 4 гола в мача ми излизаше комбинация с коеф. 9 и при 0-1 в средата на първото полувреме си мислех, че този мач няма как да не ми излезе, но накрая само заради Месията и компания не спечелих

Коментар

Working...
                                X