If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
лудите първо са гости, щото са победители в групата си, а лацио са втори (Трабзон бяха първи в тяхната група). За мен жребият е късмет за Лудите, защото избягнаха отборите от ШЛ, а по-слаби са само Есберг и Марибор
А аз си мисля,че с Анжи щеше да им е най-лесно,обаче.......жребий.Кво да правиш?!
Мнда ...
Лацио, в момента не е "оня" отбор...
Как е програмата ?(кой гостува първия мач ?)
лудите първо са гости, щото са победители в групата си, а лацио са втори (Трабзон бяха първи в тяхната група). За мен жребият е късмет за Лудите, защото избягнаха отборите от ШЛ, а по-слаби са само Есберг и Марибор
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
торес е извън форма отвсякъде, ето'о се е бъгнал в дагестан (това не е плевенско), а Ба росто не играе На челси им трябва Фалкао или Руни, щото Суарез и Агуеро няма как да им ги продадат, в краен случай Златко Ибряма, но за него не съ убеден., много ми е спорен
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
А ?
Пак Арсенал ...
Ми добре.
Силен противник.
Лидера в англиканското, срещу лидера на немското...
Арсенката ще иска да докаже, че ни е изпуснал лани. Йозил вече е час от отбора...
Кат че ле, са по-силни и постоянни.
Да видим, колко здрави футбалери ни ще останат до фефруарий, че как сме я подкарале...
Докат не стане горе-доле ясно, кой ще излезе на терена, не ми се ще да прогнозирам...
Иначе, логично е да ги отстраним...
Знае ле чойек на днешно време ...
Нека по-добрият продължи !!!
НАПРЕТ МАШИНАААААА
МУАХАХАХАХАХАХАААА ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар