If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много ще ме извиняваш, ама даже и всички фенове на артилерията не вярват, че имате даже и мижави шансове на Олд Трафърд.
С колко гола ще паднете? Това е големият въпрос, който си задават много хора от няколко дни насам.
Особено такива, които обичат залаганията на спортни събития! Аз лично мисля че ще паднете с 2 гола, като точния резултат 3-1 някак си ми е легнал на сърцето и току виж съм пуснал едно миниатюрно залогче пък да видим какво ще стане!
Ще успее ли Манчестър Юнайтед да се справи с Арсенал единствено със спортно-технически средства и без съдийска помощ? Това е големият въпрос, който си задават много хора от няколко дни насам.
....
Мача е Х2
Много ще ме извиняваш, ама даже и всички фенове на артилерията не вярват, че имате даже и мижави шансове на Олд Трафърд.
С колко гола ще паднете? Това е големият въпрос, който си задават много хора от няколко дни насам.
Особено такива, които обичат залаганията на спортни събития! Аз лично мисля че ще паднете с 2 гола, като точния резултат 3-1 някак си ми е легнал на сърцето и току виж съм пуснал едно миниатюрно залогче пък да видим какво ще стане!
На него основния проблем са му контузиите, но според мен е доста продуктивен всеки път, когато Венгер го пуска нападател.
Който и да вземете от двамата ще е подобрение на Сусо и Стърлинг.
Е ще е подобрение разбира се Тези двамата са на по 17-18 години Уолкот може да бъде изтъргуван евентуално.Сега да се вземе защото му изтича договора и Венгер му е ядосан и лятото да бъде засилен за повече кинти в Милан или ПСЖ, които също го харесвали.Ама не вярвам Роджърс да си губи времето с такива сметки при проблемите които има.
Все пак предпочитам Стъридж.
По принцип може и да си прав, колко мача Уолкот играе на ниво?Колко пъти в годината е контузен и колко мача тича по крилото като муха без глава и трупа километри?За какво ние като имаме една такава муха - Даунинг.
На него основния проблем са му контузиите, но според мен е доста продуктивен всеки път, когато Венгер го пуска нападател.
Който и да вземете от двамата ще е подобрение на Сусо и Стърлинг.
Уолкот е в пъти по-добрия играч между двамата. Стъридж е английския Жервинио.
По принцип може и да си прав, колко мача Уолкот играе на ниво?Колко пъти в годината е контузен и колко мача тича по крилото като муха без глава и трупа километри?За какво ние като имаме една такава муха - Даунинг.
Ван Перси отказал 300 хиляди паунда на седмица от Сити
новспорт
Дано стане хубаво дерби с много голове. Надявам се да бием с 2 гола разлика поне (3-1, 4-2)...
Ще успее ли Манчестър Юнайтед да се справи с Арсенал единствено със спортно-технически средства и без съдийска помощ? Това е големият въпрос, който си задават много хора от няколко дни насам.
Тенденциозното съдийство в полза на Юнайтед от началото на сезона, да не кажем изобщо през последните няколко години, е факт. Холси показа пресилен червен картон на Шелви от Ливърпул и „червените дяволи" спечелиха, след това вездесъщият Хауърд Уеб не зачете чист гол на Демба Ба във вратата на Де Хеа, а капакът бе гаврата на Марк Клатенбърг с Челси миналата неделя. Каква е причината за този явен рецидив е необятна тема, която най-вероятно никога няма да получи ясен отговор.
Срещу Арсенал обаче положението изглежда ще бъде по-различно. До преди два дни бе обявено, че Уеб ще бъде главен рефер на дербито с „топчиите", но буквално в „единадесетия час" Футболната асоциация промени решението си и повери мача на Майк Дийн - опитен и безпристрастен рефер, който няма големи изцепки в кариерата си. Така статуквото, поне що се отнася до битката извън терена, като че ли се изравнява.
Ван Перси отказал 300 хиляди паунда на седмица от Сити
новспорт
Новият нападател на Манчестър Юнайтед - Робин Ван Перси, е отказал заплата от 300 хиляди паунда на седмица от градския съперник Манчестър Сити, разкри бившият му мениджър Арсен Венгер.
Както е известно, холандецът премина на "Олд Трафорд" през изминалото лято от състава на Арсенал, след като вкара 37 гола във всички турнири през миналия сезон. Той премина в състава на сър Алекс Фъргюсън за сумата от 24 милиона паунда.
"Робин отказа оферта от 300 хиляди паунда на седмица от Манчестър Сити, само и само да премине в Юнайтед. Не съм изненадан, че той се справя добре в новия си клуб. В Манчестър Юнайтед около него има много добри играчи, а Робин е доста интелигентен около наказателното поле", каза Венгер, цитиран от "Индепендънт".
Дано стане хубаво дерби с много голове. Надявам се да бием с 2 гола разлика поне (3-1, 4-2)...
Коментар