IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Inter > Milan
    В момента разбира се, че е така....както и половината Серия А > Милан.
    Но след нулевия сезон мисля догодина ще имаме повече късмет, особено ако Пато си върне формата!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      Аз съм фен и на Милан, но не мога да отрека че също се зарадвах на победата на Интер и то точно заради гола от засада на Ювентус - който и след като се върна от Серия Б пак е най-подкрепяния отбор в Италия...а вероятно и в Европа!

ПП И все пак беше застрашен рекорда на Милан на Капело от последователни мачове без загуба, който няма да падне скоро!
      Inter > Milan
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Видях колко пусна. Напълни гащите, когато ти пуснах офертата преди началото за сезона.

За това сега си избърши запотените цайси и си трайкай.
        pusna mi oferta za Podolski, kojato ne beshed dobra za men.
        leko s nervite

BTW: caisi njamam, barkash me s njakoi

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
          Много зациклихте с този Юнайтед.....
          На мен Ливърпул не ми носят радост в последно време, но в Събота вечерта Интер удариха непобедимия Ювентус, след като получиха гол от засада в 1-вата минута и ме зарадваха много
          Аз съм фен и на Милан, но не мога да отрека че също се зарадвах на победата на Интер и то точно заради гола от засада на Ювентус - който и след като се върна от Серия Б пак е най-подкрепяния отбор в Италия...а вероятно и в Европа!

ПП И все пак беше застрашен рекорда на Милан на Капело от последователни мачове без загуба, който няма да падне скоро!

Коментар

• Много зациклихте с този Юнайтед.....
            На мен Ливърпул не ми носят радост в последно време, но в Събота вечерта Интер удариха непобедимия Ювентус, след като получиха гол от засада в 1-вата минута и ме зарадваха много
            Иначе цялата минала седмица бях на тенис вълна и единствения цял футболен мач, който изгледах беше Локо - Ботев
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Опитват се да забравят собствените си проблеми като приказват само за Юнайтед, но колко са зле се вижда в европейските мачове!
              Ще видим и Шити, и Арсенал и Челскито ако не бият утре и в сряда как ще дойдат на нашето дередже от миналата година - да спечелят място в ЛЕ и да изтърват големите парички!!!
              ПП На Шитито това ще им се превърне в абонамент разбира се, но за Шампиона на ШЛ ще си е голяма изненада!
              Сити са в невъзможна група...Арсенал ще се класират, Челси най-верочтно също - ще заложа на тях срещу шахтжор

Коментар

Айде стига сте се превземали!
                Миналия кръг и Арсенал би с гол от 2-метрова засада, ама някой сети ли се да протестира!
                Иначе съдиите все за Юнайтед свирят, а когато направят грешка в полза на друг отбор - тогава е неволно!
                След контузиите на Диаби и Гипс - Арсенал са трагични, Венгер не може да намери състава и така...голът срещу КПР беше от 100% засада....

Лично при мен проблема с юнайтед е следния:

На мача Ливърпул-Юнайтед - стабилен залог очаквам стабилна печалба и съдията ми прецаква залога.....мача с Чесли - пак залог и....безумно съдийство
                Равносметка - 60 евро е как да не хейтвам?

Коментар

Не бе виж. Сега е модерно да се хранят Юнайтед и всякакви неудачници излизват посредствеността си върху отбора.

Никой не коментира засдата на Артета от миналия кръг или отменения чист гол на Уестхам срещу Ман Сити.
                  Опитват се да забравят собствените си проблеми като приказват само за Юнайтед, но колко са зле се вижда в европейските мачове!
                  Ще видим и Шити, и Арсенал и Челскито ако не бият утре и в сряда как ще дойдат на нашето дередже от миналата година - да спечелят място в ЛЕ и да изтърват големите парички!!!
                  ПП На Шитито това ще им се превърне в абонамент разбира се, но за Шампиона на ШЛ ще си е голяма изненада!

Коментар

Айде стига сте се превземали!
                    Миналия кръг и Арсенал би с гол от 2-метрова засада, ама някой сети ли се да протестира!
                    Иначе съдиите все за Юнайтед свирят, а когато направят грешка в полза на друг отбор - тогава е неволно!
                    Не бе виж. Сега е модерно да се хранят Юнайтед и всякакви неудачници излизват посредствеността си върху отбора.

Никой не коментира засдата на Артета от миналия кръг или отменения чист гол на Уестхам срещу Ман Сити.

Коментар

• Айде стига сте се превземали!

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
                        ako ne vi podkrepjaha tolkowa sadiite steh da pusna edin bas s tep za 5k 4e njama da ste parvi
                        Видях колко пусна. Напълни гащите, когато ти пуснах офертата преди началото за сезона.

За това сега си избърши запотените цайси и си трайкай.

Коментар

Момчета, deal with it.

ako ne vi podkrepjaha tolkowa sadiite steh da pusna edin bas s tep za 5k 4e njama da ste parvi

Коментар

• От тия 24 точки 14 са осигурени от инвестиционната банка "Холси, Уеб, Недоклатенберг и Ко"
                            Last edited by B.Graham; 05.11.2012, 14:41.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                              Слаб Арсенал,но това не значи че съдиите не са с фланелки на Ман Ю!!!
                              Слаб, слаб...колко да е слаб ? .... .... 5то място във висшата лига не се постига лесно!

Коментар

• Момчета, deal with it.

Коментар

Working...
                                X