IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    Дайте някоя идея за залози за днес!

Аз вече пуснах 2:
    Една комбинациика: ПСЖ да вкара над 3 гола на Динамо Загреб и Динамо Киев-Порто над 1.5!
    И едно сингълче Реал да бие и над 3.5 гола в мача, за да се пробвам за примоцииката на бет365!
    Шалке - Арсенал 2
    Сити - Аякс 1 (хендика кап -1)
    Реал- Дортмунт 1

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Липсват ми тези времена.
      нема вече таива сърца по терените Кольо ....
      сега са Роналдо, Меси и секви педераси, като Йоан Гюркуф Шамак и т.н.....
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Липсват ми тези времена.
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• The death of a derby

Коментар

• Дайте някоя идея за залози за днес!

Аз вече пуснах 2:
            Една комбинациика: ПСЖ да вкара над 3 гола на Динамо Загреб и Динамо Киев-Порто над 1.5!
            И едно сингълче Реал да бие и над 3.5 гола в мача, за да се пробвам за примоцииката на бет365!

Коментар

• Е няма как да стане. Ти ще си накупил моите играчи, ще имаме еднакъв капитан, така че си започваш с -7.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                Груйче, вече те водя във фентъзито.

Не мога да разбера, защо ми правиш такива подаръци, но ти благодаря.
                водиш заради моя тъпа грешка с Горкс, но още следващата ще взема да те мина
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Груйче, вече те водя във фентъзито.

Не мога да разбера, защо ми правиш такива подаръци, но ти благодаря.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    да вържем ли бас, че минимум един от Перси и/или Руни няма да играе в брага, освен, ако не губят с 2 гола в резултата на полувремето?
                    Не бих се хванал на бас, защото не знам какви ще ги измъдри Сър Алекс ама според мен не би се лишил от дуото още повече, след като започна да работи както трябва. Прав си - защитата е трагична, но проблема е още от миналия сезон - нямаме качествен опорен халф, който да помага и да спира противника - дано Флетчър си върне формата, защото Карик издиша, а Клевърли и Андерсон не могат да я вършат тази работа! И при сигурен поне един гол в нашата врата не виждам как тренера ще си изкара нападателите, които всеки мач му осигуряват поне по 2!
                    Виж ако водим 1-0 на почивката, спокойно може Чичарито да влезе на мястото на Перси към 60тата минута, за да може да почине холандеца, ама ако е 1-0 на за Брага може да влезе и той и да играем с двама нападатели (Чичарито и Перси) и с Рууни в халфовата линия!

Коментар

• respect
                      "Не мога да оправдая Димитър Бербатов за това, че не играе за това, че не играе за националния отбор на България. Не знам каква е причината той да не иска играе, но аз него не мога да го разбера", каза Кобрата, който говори много откровено за себе си в предаването "Пред банята" по ТВ7.

"Не мога да си представя, че мога да отида да играя за друга страна, да ми сменят името и така нататък."

"Нямате представа колко българи ми казват, да сменя националността си, защото ще ми дадат много пари. Не други хора, българи!!!", недоумява Кубрат Пулев, чието семейство е една от жертвите на комунистическия режим в България, но въпреки това той продължава да е истински родолюбец и патриот
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Явно си в някаква грешка! Мачът с Брага ще ни класира така, че не виждам как ще пусне основните си футболисти да почиват! Миналия сезон от такива ротации видяхме какво стане - останахме 3 в смешна група и за това този сезон няма да има изненади! Виж ако бием Брага в последните 2 мача спокойно ще могат да се търсят изненадващи резултати срещу червените дяволи!
                        да вържем ли бас, че минимум един от Перси и/или Руни няма да играе в брага, освен, ако не губят с 2 гола в резултата на полувремето?

Коментар

• дрън-дрън, та пляс - това кой болен чорбар, фен на лузъра и чорбата го е написал. Да сравняваш Левски от началото на 21 век със сегашния Юнайтед е плод само на болен мозък. Онзи Левски размазваше всичко в България и имаше точно нулева конкуренция - да припомням ли, че отнесоха с над 30 точки чорбата и то при намаляване на точките наполовина, след първата част на първенството. да, Левски тогава отпадна в Европа, но от кого - от колосите (поне за нашите мащаби) Галатасарай, Бешикташ, Динамо Киев и постоянно беше на гол разлиак да се калсира - да припомням ли кк завършиха мачовете на друг "евробоец" точно с този "смешен" отбор на Галатасарай (тук дори няма да отварям скобата как тогава Галата бяха станали носители на купата на уефа предишния сезон и т.н.) Ама не, нали?

Колкото до Манчестър - в момента имат страхотно нападение с Перси, който е наистина уникален футболист и е срамота, че Арсенал така го пуснаха, но затова си е виновен оня, дето в него тръстват, а на мен ми е втръснало от идиотиите му - не може всяка година да си разбиваш изграден отбро и да не можеш да привлечеш и/или задържиш ни един читав футболист. Защита на Манчестър обаче е трагдия, а съдиите и прословутия им късмет ги извадиха доста пъти през сезона, но това си е традиция при тях.

Нямало да се класират Юнайтед за финала на ШЛ - ми много ясно, ама кой ще се класира? Арсенал ли, на които и 1/4 финал им е много и ще минат групата си само защото е супер лесна? Сити ли - ама те ще бият ли изобщо в групата си, че излизането от нея е утопия? Ливера ли - а забравих, те не са в ШЛ за поредна година и пак обиграват състав? Да, Челси имат някакви шансове, ако онзи яловия вземем да вкара повече от веднъж за 10 мача, ама кой друг? И хайде да не си говорим глупости - реално нито един отбор от премиершиТа не е равностоен нито на Реал нито на Барса, а след миналогодишното тото, тази година финала еясен
                          Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                          защо не пейстна цялата статия, а само отбрани моменти
                          [B]
                          Ясно е, че искат да пенсионират Съра с титла, ама защо така да я печели?

.......

Коментар

• Ван Перси: С Рууни играем като "деветка" и "десетка" едновременно

Робин ван Перси вярва, че партньорството му с Уейн Рууни в атака му позволява да бъде по-подвижен на терена и да сменява често своята позиция.

След пристигането си на „Олд Трафорд”, холандецът е в страхотна форма и се наслаждава на страхотно партньорство с английския национал, пише официалният сайт на Манчестър Юнайтед. Ван Перси чувства, че участието на атакуващото дуо в защитната фаза на играта означава, че той и Рууни вече не могат да бъдат определяни като типични „деветки” в наказателното поле, а са повече „десетки”, които създават голови шансове и правят връзката между халфовете и нападателите.

"Аз го наричам деветка и половина, защото имаме две позиции – на деветка и на десетка. И двамата с Рууни сме деветка и половина. Помагаме си един на друг. И двамата играем както малко по-назад, така и на върха на атаката. Засега това сработва добре и аз съм много щастлив, че играя с Уейн. Дано да продължим така”, казва Ван Перси.

Мениджърът на тима сър Алекс Фъргюсън се съгласи с тази теория на холандеца. „Мисля, че Ван Перси е прав. В нашата атака има много движение. И Рууни, и Ван Перси имат куража да играят на повече от една позиция. И двамата са подвижни и добри футболисти с голямо желание да побеждават. Не мисля, че видяхте най-доброто от тях срещу Арсенал.”

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                              Отскоро обаче и в Англия си имат такъв тим. Това, което се случва тази година с Манчестър Юнайтед, вече минава всякакви граници на благоприличието. Очевидно дори в онзи футбол не са останали джентълмени. А и как да останат, когато пред парите всички сме равни. Във Висшата лига нахлуха руски олигарси, арабски шейхове, американски милиардери, само извъземни няма. И затова на такива се правят съдиите. Единствено извънземен дебил може по подобен себеунижаващ начин да тика манчестърския старец към пенсионерска титла. Очевидно е, че Съра кара последен сезон във Висшата лига. Дори дъвката си спря да джвака с онова ожесточение, което тресеше скамейката на Юнайтед. За сметка на това сега се тресе Англия. От яд, от гняв, от злоба. В сряда Мата центрира в наказателното поле на Юнайтед, Кийн блокира кълбото като в най-добрите години на Ники Желязков, но реферчето не дава нищо. Всъщност дава да се разбере, че един отбор тази година в Англия е недосегаем
                              Щеше да е смешно, ако в събота не беше станало жалко. Почти на същото място в наказателното поле на Арсенал, при идентична ситуация Касорла спря кълбото с ръка. И Марк Дийн така наду свирката, че заглуши първото Гангнамстайл сборище, провеждащо се по същото време в Перник. Сигурен съм, че съдията щеше дори да бие сам дузпата, ако знаеше, че Рууни ще я изпусне. И всичко това се случва само седмица след като в шампионатния мач с Челси на Роман Абрамович му бе нагледно показано, че до няколко дни отборът му ще бъде свален от върха. Защото там трябва да е друг тим. И в името на тази цел дори Челси ще бъде рязан на собствения си стадион. Няма значение, че в ложата е един от двамата най-богати лондончани! Просто тази година, този сезон шампион трябва да е само един! И ще стане. Лошото е само, ако Съра реши, че му е рано за пенсия. Тогава трябва да пенсионират английския футбол. Или поне морала в него
                              Хубаво е все пак, че Европа ошамарва не само такива нахалници като Левски, но и далеч по-големите едноръки бандити от рода на Юнайтед. Когато съдиите те превръщат в домашен доминант, ти губиш инстинкта си за самосъхранение навън. И тогава идва на финала Барселона и не те надиграва, а направо те унижава. След това пък дори групата не можеш да прескочиш, защото ги няма такива като Уеб. Няма такъв като Клатенбърг, който клати съперниците ти, когато ти не можеш. Бъдете сигурни, че Юнайтед и тази година няма да припари до финала в Шампионската лига, и догодина, и по-догодина. Не и докато някой плешив чернодрешко е истинският таран на “дяволите”, а не онова бичме отпред с присадената коса.
                              защо не пейстна цялата статия, а само отбрани моменти

Ясно е, че искат да пенсионират Съра с титла, ама защо така да я печели?

Имаше един период от историята на “А” група, в който Левски трябваше да става задължително шампион, за да оправдават “сините” шефове милионите долари, пръснати от Майкъл Чорни. Това бяха едни от най-злокобните лета във футболната ни история. На Гонзо му се даваха дузпи за щяло и не щяло, защото трябваше да мине границата от 25 гола. Руският олигарх му беше обещал 100 000 лева лична премия, ако го направи. По пътя към титлата пък на сините им бе разрешено всичко! Илиан Стоянов качваше “маймуните” от ЦСКА по дърветата, Далибор Драгич риташе повече от говедо, което е видяло как му точат ножа. В Бургас пък Пажин хвана пред голлинията с две ръце за крака Стойко Сакалиев и не му даде да вкара победен гол! Ами бъдещият началник на ЦСКА Димитър Димитров? В Надежда Каубоя не отсъди дузпа при ситуация, в която Митко Иванков заслужаваше присъда за дребно хулиганство. Вместо да посочи бялата точка, управителият на милиционерския стол вдигна картон за симулация на Христо Коилов! Просто показа, че в онези времена дузпа срещу Левски се дава само ако кракът е минимум на 5 метра от тялото приносител. Срещу сините на Герена пък дузпи не бяха свирени с години! Всичко това накара Гриша Ганчев да изригне:

“Знае ли Майкъл Чорни за какво харчи парите му в България Наско Сираков?”

Да, Левски беше силен, но и съдиите му осигуряваха такъв комфорт, че шампион можеше да стане и сборният тим на балнеосанаториума в Павел баня, ако носеше екипа на Левски.

За такива като геренци обаче винаги идва европровидението. Там няма Узуновци, Геновци, Гергиновци и други гергинки. Там сините са в ролята, в която у нас поставят я Нефтохимик, я Локо (Сф), я някой друг. И обикновено отпадат по глупавия начин. По онзи, заради който отдавна в един обзор ги кръстиха евроидиоти. Отскоро обаче и в Англия си имат такъв тим. Това, което се случва тази година с Манчестър Юнайтед, вече минава всякакви граници на благоприличието. Очевидно дори в онзи футбол не са останали джентълмени. А и как да останат, когато пред парите всички сме равни. Във Висшата лига нахлуха руски олигарси, арабски шейхове, американски милиардери, само извъземни няма. И затова на такива се правят съдиите. Единствено извънземен дебил може по подобен себеунижаващ начин да тика манчестърския старец към пенсионерска титла. Очевидно е, че Съра кара последен сезон във Висшата лига. Дори дъвката си спря да джвака с онова ожесточение, което тресеше скамейката на Юнайтед. За сметка на това сега се тресе Англия. От яд, от гняв, от злоба. В сряда Мата центрира в наказателното поле на Юнайтед, Кийн блокира кълбото като в най-добрите години на Ники Желязков, но реферчето не дава нищо. Всъщност дава да се разбере, че един отбор тази година в Англия е недосегаем.

Щеше да е смешно, ако в събота не беше станало жалко. Почти на същото място в наказателното поле на Арсенал, при идентична ситуация Касорла спря кълбото с ръка. И Марк Дийн така наду свирката, че заглуши първото Гангнамстайл сборище, провеждащо се по същото време в Перник. Сигурен съм, че съдията щеше дори да бие сам дузпата, ако знаеше, че Рууни ще я изпусне. И всичко това се случва само седмица след като в шампионатния мач с Челси на Роман Абрамович му бе нагледно показано, че до няколко дни отборът му ще бъде свален от върха. Защото там трябва да е друг тим. И в името на тази цел дори Челси ще бъде рязан на собствения си стадион. Няма значение, че в ложата е един от двамата най-богати лондончани! Просто тази година, този сезон шампион трябва да е само един! И ще стане. Лошото е само, ако Съра реши, че му е рано за пенсия. Тогава трябва да пенсионират английския футбол. Или поне морала в него.

Хубаво е все пак, че Европа ошамарва не само такива нахалници като Левски, но и далеч по-големите едноръки бандити от рода на Юнайтед. Когато съдиите те превръщат в домашен доминант, ти губиш инстинкта си за самосъхранение навън. И тогава идва на финала Барселона и не те надиграва, а направо те унижава. След това пък дори групата не можеш да прескочиш, защото ги няма такива като Уеб. Няма такъв като Клатенбърг, който клати съперниците ти, когато ти не можеш. Бъдете сигурни, че Юнайтед и тази година няма да припари до финала в Шампионската лига, и догодина, и по-догодина. Не и докато някой плешив чернодрешко е истинският таран на “дяволите”, а не онова бичме отпред с присадената коса.

иначе и последните 2-3 титли на манафите с дъртия алкохолик така ги спечелиха за да могат глори хънтърчетата да се радват на купени мачове и хванати съдии и да се фантазират ........................ иначе по няколко часа след края на мачовете не можеха да се успокоят, а самите мачове ги гледаха прави и взимаха успокоителни още на почивката
                              Last edited by 2012; 05.11.2012, 17:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                полки, я кажи кой е верният отговор на въпроса: Защо завършихте 2:2 с Локото?
                                - Ламборджинио е тотален некадърник (да си извадиш най-добрия футболист, когато водиш с 2:1 си е майсторлък, достоен поне за премиершиТ)
                                - уговорихте го за Х
                                - толкова си можете
                                Питам, щото ми изгоря тотото със "сигурната" ви победа
                                миналата седмица ти казах нещо:

и сега пак ще го повторя

1 - ферарио връща футболистите ни в защита във всеки мач след като поведем в резултата защото така си е свикнал в литекс - много слаб треньор е и като кажа това във форум на ботевисти и все се сърдят от истината и отказват да погледнат нещата

миналата година като сложиха начело хубчев и пак им казвах, че е много слаб треньор - много се палеха и ми говореха какъв немски възпитаник бил, но след месец дойдоха на моето мнение .................. сега с ферарио положението е пак същото

2 - слаба ни е физическата подготовка и нямаме сили в последната третина на мачовете

3 - съдиите ни режат почти във всеки мач ...................... явно мустака не си е платил на перуката и във всеки мач ни режат за няма нищо - или дузпа не ни дават, или дават срещу нас дузпа, или червен картон и така .................... каквото е - това е

така седят нещата към момента .................... точките на БОТЕВ ги печелят предимно феновете, а феро за нищо не става

Коментар

Working...
                                X