Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение0-2 FT дето се вика...ще минавам към залози за точен резултат!
Посредствен мач ... ВАЖНИ три точки...
Не мисля, че Леверкузен имат даян да ни се противипиставят за първенството... Борусия Д. и Шалке ще ни преследват според мен..
Иначе, Хайнкес остави очаквано Швайни на пейката, пусна Шакири и Гомес ...
На смяна влязоха Рафиня и Тимошчук ... Пък той украинеца взе, че и гол вкара човека ...
Чиста дузпа за нас. Можеше и да им свирне на тях дузпата, ама тоа път грешка в наш полза...Заслужен картон за защитника на Фрайбург...
Ако Данте не беше шибнал гредата, мача отиваше на разлика... Не че е важно де ..
Абе общо взето у събота е мача за нас.
Тая среща беше, точно като една българска група дето подгряваше AC/DC -всички чакат другите и искат по-бързо да се махнат от сцената
НАПРЕТ МАШИНАААААААААА
МУАХАХАХАХАХАХАХАААААХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
https://twitter.com/OfficialLFC
Official LFC @OfficialLFC
RODGERS: "We had 65% possession tonight. To me, that's more important than goals."
The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеИначе доста пестеливо представяне от Юнайтед снощи...добре че и Уест Хям са доста ялови, че не успяха да създадат повече от 1-2 положения за целия мач.
А в другите мачове направих няколко печеливши залога, като например овър корнери на мача Тотнъм-Ливърпул (1-12 корнера). Мърсисайдци вече почват да се изнервят май, ама каквото Суарез им е надробил сами трябва да си го сърбат:
Брендън Роджърс: Невероятно! Не ни дадоха две чисти дузпиThe weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Иначе доста пестеливо представяне от Юнайтед снощи...добре че и Уест Хям са доста ялови, че не успяха да създадат повече от 1-2 положения за целия мач.
А в другите мачове направих няколко печеливши залога, като например овър корнери на мача Тотнъм-Ливърпул (1-12 корнера). Мърсисайдци вече почват да се изнервят май, ама каквото Суарез им е надробил сами трябва да си го сърбат:
Брендън Роджърс: Невероятно! Не ни дадоха две чисти дузпи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеАбе да ти кажа, по-скоро минимална победа ...
Очаквам алтернативен състав. А успеем ли да поведем (дано) направо ще рушим играта.
Въпреки, че и двата мача дават по 3 точки, мисля че имаме да се доказваме с Борусия... Много ни биха миналата година...
Та, въпреки че е по-логично и прагматично да е обратното - да се хвърлим в този мач, а в събота да пречим на Борусия и да играе и да ги дебнем на контри, очаквам да го ударим на чест и да се пробваме да бием Дортмунд, а да се пробваме да претупаме тоя мач...
Въпреки това на всички е ясно, че ТРЯБВА да бием днес... Разликата става много коНфортна тогаз ...
Иначе, до момента първенството показа, че поотпуснем ли се, 3-5-6 парцала са съвсем реални ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМанчестър Юнайтед може да предложи Нани на Интер като част от сделка за привличането на Уесли Снайдер на Олд Трафорд. и снайдер не се счупи, сичтам, че юнайтед имат всички шансове за титла в шиТ-а. Макар че за къв чеп си взе кагава в такъв случай, освен чисто рекламна, както предположих в началото
Коментар
-
Манчестър Юнайтед може да предложи Нани на Интер като част от сделка за привличането на Уесли Снайдер на Олд Трафорд. и снайдер не се счупи, сичтам, че юнайтед имат всички шансове за титла в шиТ-а. Макар че за къв чеп си взе кагава в такъв случай, освен чисто рекламна, както предположих в началотоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/...p-10-best-paid
Венгер взима по-голяма заплата от Фъргюсън...ХАХХАХАХА
Сега вече разбирам, защо си трайка и е по-нисък от тревата. хахахахLast edited by Nikola; 28.11.2012, 16:10.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеСпоред мен е много добър. Просто от много млад го налагат и контузиите не се забавиха... :
Статса за голове и асистенции/голове за минута игра са му нереално добри. Много жалко, че най-вероятно ще отиде в Сити/Ливърпул.
За мен е житен бегач..
Да, тук таме има по некое отиграване, ама за мен ще си остане един вечно "перспективен млад" футболист ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
2 уточнения:
- сити са по модела на челси, а не челси по модела на сити, да не говорим, че засега сити са бледа пародия (освен на паричната вакханалия- там нямат равни) на успехите на челси - една купена от юнайтед титла (никой не може да ме убеди, че съра не продаде титлата - това и тройчо или плешич не го може, да изгубиш титла след като водиш с 8 точки няколко кръга преди края) и една Фак Ъп и дотам.
- венгер можеше да направи едно нещо и не го направи, а именно, да каже на дебелите псевдоджентълменски кратуни, дето се водят шефчета, че му трябват кинти, та да бъдат така добри да продадат отбора на казака, а не на реднека. ма не, на венгер така му е добре - няма кинти, няма изисквания за титли и купи, а само за градене на таланти, които да продават другаде - н отричам, перфектната схема за крьонке и за венгер, а за феновете? Те имат ли думата, като плащат най-скъпите билети и ядат най-големия к.р?
П.С. Апропо, между челси и арсенал няма много разлика, като изключим 30-те години - по една титла от 70-те и следващите успехи са след 90-те годиниЕ, хайде, челси са поизпадали малко, ама пък имат купа на уефа
Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнениеСити са шампиони на Англия, много е вероятно пак да станат, догодина също...защо реши че след 3-4 години няма да са на картата? - Етихад имат 10г. договор....Челси са по модела на Сити....Венгер какво може да направи?
А смяната на менидвър е голям риск - кво правим ако дойде някой като Далгиш?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЯ кажи сега, как го виждаш мача днес: 0-0, 0-1 или 0-2?
Мисля сега една система НАД 2.0 ГОЛА при бет365 и ми трябват поне 2 сигурни от Дойчланда - Вердер/Леверкузен е ясен ама се чудя да не се изйебете и да направите някое едно на мъка...
Очаквам алтернативен състав. А успеем ли да поведем (дано) направо ще рушим играта.
Въпреки, че и двата мача дават по 3 точки, мисля че имаме да се доказваме с Борусия... Много ни биха миналата година...
Та, въпреки че е по-логично и прагматично да е обратното - да се хвърлим в този мач, а в събота да пречим на Борусия и да играе и да ги дебнем на контри, очаквам да го ударим на чест и да се пробваме да бием Дортмунд, а да се пробваме да претупаме тоя мач...
Въпреки това на всички е ясно, че ТРЯБВА да бием днес... Разликата става много коНфортна тогаз ...
Иначе, до момента първенството показа, че поотпуснем ли се, 3-5-6 парцала са съвсем реални ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар