Гооооооооол
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
То и за мен нищо няма(или поне има нещо като рамо в рамо ) но чак за дузпа, като се вижда ясно че успява и да се отскубне и след две крачки прави тройно-то завъртане(не знам как им викат тези движения във фигурното пързаляне).
А един фен на Ювентус в дата.бг(че там и видях гифа) го защитава,и твърди че футболиста бил паднал така, за да се предпази от контузия
Така, че вече съм в час с новата терминология и утре като видя чиста симулация ще знам че просто футболиста се е предпазвал от контузия
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеПродължението на ситуацията е, че иска дузпа от съдията, защото защитника на реал го бил дръпнал две секунди преди да падне
Просто с гифа така са хванали добре ситуацията, че човек ще си помисли че защото се препъва иска дузпа .
Като го видях самият гиф и се пукнах от смях, още ме разсмиваOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
Сещам се онзи стар виц:
Един пада като нападател на МанЮ в пеналтерията и почва да се търкаля като кално прасе,държейки се за крака.
В това време съдията се приближава и го пита"
- Лекар ли искаш да викам или театрален критик???Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеМоля се тази година Байерн и Барса да не се срещат, че с тазгодишното "цък-цък" на Байерн и многогодишната"тики-така" на Барса, ще стават егати скучните мачове, никой няма да иска току така да стреля към противниковата врата, защото след това отборът му няма да докопа топката 15 минути
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеСлабички сме! Ама в случая причината за ъндъра е Сосиедад! След като си вкараха този ранен автогол и се прибраха да бранят 0-1 - те са манафите в случая! Ние ако имахме малко повече късмет щяхме да вкараме още, ама на - и мен ме преебаха - даже два пъти - щото освен Над 2.5 имах и над 6 удара във вратата пък то - автогол - не се брои, две греди, и 10 удара извън вратата!просто при вас всички бяха брутално слаби, каквито принципно са си, рунтавия нямаше ден, а персийчето не игра и тогава сте си точно отбор борещ се за 7-8-мо място в шипа
Този дръпнатия пък за пореден път доказа (а ви го казах още преди година и половина, когато го взехте), че освен да продава фланелки в далечния изток, за нищо друго не става - опропасти поне 2 чисти гола
Ще ми е интеерсен мачът ви със Стоук, които са признато най-големите ботушари в шипчето, а примерно персийчето го няма в игра
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеМоля се тази година Байерн и Барса да не се срещат, че с тазгодишното "цък-цък" на Байерн и многогодишната"тики-така" на Барса, ще стават егати скучните мачове, никой няма да иска току така да стреля към противниковата врата, защото след това отборът му няма да докопа топката 15 минути
Предполагам знаеш що ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар