IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Гооооооооол

Коментар

• Гришо мачка

Коментар

• УЕФА показа от друга камера - където се вижда, че има фаул:

Коментар

• Липсва само гиф за предсмъртното състояние на Роналдо при картона на Киелини.
          И там беше мега смях.

Коментар

• То и за мен нищо няма(или поне има нещо като рамо в рамо ) но чак за дузпа, като се вижда ясно че успява и да се отскубне и след две крачки прави тройно-то завъртане(не знам как им викат тези движения във фигурното пързаляне).
            А един фен на Ювентус в дата.бг(че там и видях гифа) го защитава,и твърди че футболиста бил паднал така, за да се предпази от контузия
            Така, че вече съм в час с новата терминология и утре като видя чиста симулация ще знам че просто футболиста се е предпазвал от контузия

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
              Продължението на ситуацията е, че иска дузпа от съдията, защото защитника на реал го бил дръпнал две секунди преди да падне
              Просто с гифа така са хванали добре ситуацията, че човек ще си помисли че защото се препъва иска дузпа .
              Като го видях самият гиф и се пукнах от смях, още ме разсмива
              И аз снощи го гледах около 43 пъти и въпреки това не мога да убедя себе си,че е имало каквото и да било... преди,след и т.н.
              Only God Can Judge me...

Коментар

• Продължението на ситуацията е, че иска дузпа от съдията, защото защитника на реал го бил дръпнал две секунди преди да падне
                Просто с гифа така са хванали добре ситуацията, че човек ще си помисли че защото се препъва иска дузпа .
                Като го видях самият гиф и се пукнах от смях, още ме разсмива

Коментар

Ами целия отбор на Юнайтед начело с Ашли Йънг могат само да завиждат и да се учат от Артуро... определено трябва да получи Оскар...

Сещам се онзи стар виц:

Един пада като нападател на МанЮ в пеналтерията и почва да се търкаля като кално прасе,държейки се за крака.
                  В това време съдията се приближава и го пита"
                  - Лекар ли искаш да викам или театрален критик???
                  Only God Can Judge me...

Коментар

Интересно е продължението, защото както скочи май отива да се бие???

Коментар

• Коментар

Моля се тази година Байерн и Барса да не се срещат, че с тазгодишното "цък-цък" на Байерн и многогодишната"тики-така" на Барса, ще стават егати скучните мачове, никой няма да иска току така да стреля към противниковата врата, защото след това отборът му няма да докопа топката 15 минути
                        ++++++

Коментар

• Че имаха 2 греди е ясно - ама това им бяха 2те атаки в мача (едната от фаул ако се не лъжа)!
                          Просто си играха с 7 човека отзад и дори нашата рехава отбрана не я тестваха! Ако се бяха поотворили малко и те можеха да вкарат и ние със сигурност щяхме да вкараме поне още 1-2!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                            Слабички сме! Ама в случая причината за ъндъра е Сосиедад! След като си вкараха този ранен автогол и се прибраха да бранят 0-1 - те са манафите в случая! Ние ако имахме малко повече късмет щяхме да вкараме още, ама на - и мен ме преебаха - даже два пъти - щото освен Над 2.5 имах и над 6 удара във вратата пък то - автогол - не се брои, две греди, и 10 удара извън вратата!
                            ама те и сосиедад имаха 2 греди просто при вас всички бяха брутално слаби, каквито принципно са си, рунтавия нямаше ден, а персийчето не игра и тогава сте си точно отбор борещ се за 7-8-мо място в шипа Този дръпнатия пък за пореден път доказа (а ви го казах още преди година и половина, когато го взехте), че освен да продава фланелки в далечния изток, за нищо друго не става - опропасти поне 2 чисти гола Ще ми е интеерсен мачът ви със Стоук, които са признато най-големите ботушари в шипчето, а примерно персийчето го няма в игра
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Моля се тази година Байерн и Барса да не се срещат, че с тазгодишното "цък-цък" на Байерн и многогодишната"тики-така" на Барса, ще стават егати скучните мачове, никой няма да иска току така да стреля към противниковата врата, защото след това отборът му няма да докопа топката 15 минути
                              С което няма как да се съглася...
                              Предполагам знаеш що ...
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Моля се тази година Байерн и Барса да не се срещат, че с тазгодишното "цък-цък" на Байерн и многогодишната"тики-така" на Барса, ще стават егати скучните мачове, никой няма да иска току така да стреля към противниковата врата, защото след това отборът му няма да докопа топката 15 минути

Коментар

Working...
                                X