If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе може да ги докараме докъм 23-25 евентуално. Може да стигнат 15 за Стъридж и 8 за клаузата за Ба.Примерно. Ма де да знам к'во мислят Хенри и Уорнър.....
Томас Инс, Ба и Стъридж ин
Хендерсон, Даунинг, Каръл аут
Това ми изглежда като да стига за 4-тото място още в този сезон....
Никола, ако ми дадеш 20-1 ще си потвърдя думите и с 50 кинта
Е... от Керъл ще вземем минимум 17 мил. паунда, докато от другото шиле максимум 2... Общо взето нетно загубата и от двамата ще е една и съща, май...
Абе може да ги докараме докъм 23-25 евентуално. Може да стигнат 15 за Стъридж и 8 за клаузата за Ба.Примерно. Ма де да знам к'во мислят Хенри и Уорнър.....
Енрике май се оказва единствената читава покупка на Далглиш? А този Хендерсън също ли етолкова дървен като Даунинг? Един-два пъти само го гледах и търчеше като муха без глава. Вече последния сезон на Рафа изглежда като мираж откъм класиране и игра.
Енрике е активен, ама като "халф-бек", а не като крило - като стигне до наказателното знае, че трябва да центрира и някой да пъхне топката във вратата, а сега му се налага да излиза сам срещу вратаря и да се чуди какво да прави (впечатления от мача със Суонзи, от който гледах голяма част защото имах залог на него)!
Аз бих го сложил в листата за подаряване... Дано някой се навие да го купи... Снощи такава трагедия беше, че ливърпул само да се отърве от Даунинг, Рейна, Хендерсън и вече ще е по-силен, дори без покупки.. Мачът снощи беше зрелище, но за съжаление пак тотална липса на голмайстори.... Енрике, ако имаше и усета да вкарва щеше да струва 30 млн...
Енрике май се оказва единствената читава покупка на Далглиш? А този Хендерсън също ли етолкова дървен като Даунинг? Един-два пъти само го гледах и търчеше като муха без глава. Вече последния сезон на Рафа изглежда като мираж откъм класиране и игра.
Аз бих го сложил в листата за подаряване... Дано някой се навие да го купи... Снощи такава трагедия беше, че ливърпул само да се отърве от Даунинг, Рейна, Хендерсън и вече ще е по-силен, дори без покупки.. Мачът снощи беше зрелище, но за съжаление пак тотална липса на голмайстори.... Енрике, ако имаше и усета да вкарва щеше да струва 30 млн...
Рейна е класа, но му секна ентусиазма.Виж че и Стиви на нищо не прилича вече.Не знам нещата с Лукаш как са.Дали е на 100% възстановен.Това може да реши много проблеми и Стиви да заиграе напред със Суарез както навремето с Торес.
Аз знам къде да го сложа Даунинг, ама това ми действие ще осъществява поне 4-5 престъпни състава от НК.
Преместването на Енрике напред дава резултати и той започва да играе много силно, но Даунинг е наистина голямо недоразумение и където и да го сложат все ще е слаб.
За головете си прав, няма кой да вкарва, особено много липсват головете на Джерард
Аз знам къде да го сложа Даунинг, ама това ми действие ще осъществява поне 4-5 престъпни състава от НК.
Според някои английски медии това е бил един от най хубавите мачове този сезон - но по диема даваха мега спектаклите Челси-Фулам и Юнайтед - Уес Хам
Аз също не разбрах защо даваха точно тези два мача? Не бях гледал последните седмици ВЛ и реших да си пусна Тотнъм-Ливърпул, защото те винаги правят красиви двубои и дърво!?
По другия "актуален" въпрос: Аз пък не бих се кефил на измъчени и съдийски победи, ако отбора ми играе куцо. Все пак не съм нито собственик, нито треньор на даден отбор, а зрител, а зрителя доколкото знам търси зрелище, което се изразява в бързина, техника и удари към вратата. Това дали отбора ти е първи и печелил много в последните години е важно, но не и единствено. То ако беше така трябваше всички фенове да са само от 2 или 3 печелещи в момента отбори и да не се провеждат цели първенства, а само директни мачове между тях за титлата. Това, както и тезата че си или от ЦСКА или от Левски е някакво соц-увреждане. Мен пък ме кефят феновете единствено и само на Локо СФ, Ботев ПД, Локо ПД, Черно море и т.н. Тези отбори често правят по между си много по качествени двубои от тъй нарееното "Вечно дерби". Имаше периоди, в които например Левски не ставаше шампион, но играеше атрактивно и стадиона се пълнеше. Същото го имаше и на запад. Примери Ювентус, Барса, Арсенал, Интер.
В Англия пък ме кефят като колорит и поведение феновете на Шефийлд У, Дарби К, Нотингам Ф, Лийдс, Милуол и т.н., които си подържат отбора дори и в дивизиите и независимо дали са печелили или не нещо последните 10г. За тях е важна най-вече сърцатата и красива игра. Не случайно дори намирайки се в долните ешалони в мачове за купите те често удрят най-силните във ВЛ.
С какво освен със в статистиката ще остане в спомените на феновете отборът на Гърция от Евро 2004 ? Феновете ще помнят играта на Зидан, Недвед, Х. Ларсон и Рууни.
Аз затова съм фен на рубриката класика от ВЛ. Пускат не измъчени или съдийски победи с по 1:0 а зрелищни мачове, каквито правеха отбори като Тотнъм, Нюкасъл и Лийдс. Предпочитам да гледам мачовете на МЮ от периодите 1992-1995 и 1998-2002 дори и в години в които отборът не завършваше като шампион но играта и тактиката пълнеха душата, а изпълнителите бяха и артисти, а не роботизирани рендета.
Това е само моето мнение и исках да го изразя и се извинявам ако съм досадил.
Поздрави и успех на всички!
Коментар