IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    Аз пък лебедите ги гледах с Пуул у дома! И двата отбора спукаха топката от ритане - грозна работа! Направо ми се изприщи мозъка, а пък не знам какво ми беше станало, че го бях играл и овър!
    Просто истината е, че вие сте зле като нас отзад, ама за разлика от Юнайтед сте зле и в центъра и вратаря ви още не е влязъл във форма (говоря за Шчесни, другите недоразумения няма какво да ги коментирам).
    А относно атаката, тя може и да направи някой добър мач, ама не е гаранция! Като си видите статистиката - вкарали сте 1 ГОЛ в последните си 3 мача! Така че тази работа с красивия и атакуващ футбол я разказвайте на децата си - те може и да ви повярват!
    Аз пък си мисля че в защита са много добре, а Шчесни беше най-добрия ни играч срещу Суонзи, Проблема е от халфовата линия където сме еднообразни с Артета и Касорла, сега ще видим дали Росицки няма да разнообрази малко...та да стигнат две три топки до Жиру, миналата година беше един от най-добрите...

Коментар

• http://www.gol.bg/chelsea/2012-12-03...-chelsi.142968

Абрамович и Венци Стефанов вече почват да въртят по втори път едни и същи треньори. Чукотското парвеню с малоумната си треньорска смяна сигурно сега си задава въпроса от един класически виц: Защо ги ручахме жабетата/лайнетата?

Колкото до Ливера, безумно е да се бориш за нещо в ВЛ с 1 нормален нападател!? Тотален провал на трансферната политика в последните 3-4 години. Само един Суарез е попадение, но той се беше играч и не може да се смята за трансферен удар.

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
        Да отдадем заслуженото и на Суонзи са много силни и приятни за гледане, първото полувреме направо ни разпиляха, с тази игра направо са си кандидат за четворката...
        Аз пък лебедите ги гледах с Пуул у дома! И двата отбора спукаха топката от ритане - грозна работа! Направо ми се изприщи мозъка, а пък не знам какво ми беше станало, че го бях играл и овър!
        Просто истината е, че вие сте зле като нас отзад, ама за разлика от Юнайтед сте зле и в центъра и вратаря ви още не е влязъл във форма (говоря за Шчесни, другите недоразумения няма какво да ги коментирам).
        А относно атаката, тя може и да направи някой добър мач, ама не е гаранция! Като си видите статистиката - вкарали сте 1 ГОЛ в последните си 3 мача! Така че тази работа с красивия и атакуващ футбол я разказвайте на децата си - те може и да ви повярват!

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
          Ташак е отбора ти във фентазито....
          Е как така, когато съм преди теб?
          The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
            Аз чакам да кажат нещо феновете на Арсенал, въпреки че не вече дори и те мисля, че са осъзнали какъв ташак им е отбора.
            Ташак е отбора ти във фентазито....

Арсенал са супер, просто Жиру не започна като титуляр и липсата му силно се усети (добре че януари има купа на Африка и Жервинио няма да е наоколо), а и някой от младите момчета се изложиха, но нищо в тях е бъдещето. Сега дано даде малко почивка на основните играчи, че да са свежи за мача с УБА....Венгер определено знае какво прави и съм сигурен, че най-късно Януари пак ще сме в топ форма, сега е момента и феновете да подкрепят най-силно отбора!

Да отдадем заслуженото и на Суонзи са много силни и приятни за гледане, първото полувреме направо ни разпиляха, с тази игра направо са си кандидат за четворката...

Коментар

• мнйе - трябва да смените спонсора, че откакто сте с бетинг компанията, все такива "драмитични" неща стават около вас - като се почне от прадената миналата година титла (за пореден път да кажа, че това е невъзможно да се случи при никакви обстоятелства точно пък на този юнайтед) и се продължи с едно 80% от мачовете ви - кофтито е, че все ви надценявам малко - с Вила ви играх 2:4, като ви поведоха с 2:0, а през уикенда ви пробвах за 3:6, като стана 3:2, но не знам защо спряхте да играете второто....

Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
              Спокс.

Сега се завръщат Видич, Смоулинг и Джоунс. Нещата се се оправят в дефанзивен аспект. Проблемът е само халфовата линия. Трябват ни играчи от рода на Снайдер и Озил. Само тогава ще можем да доминираме в Англия.
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Да върнем малко топката на български терен - една за мен ЛОША НОВИНА:

ЦСКА с рекордни 9 мача без български гол
                новспорт

Вече 9 поредни мача или точно 810 минути български футболист на ЦСКА не може да вкара гол. Това е абсолютен рекорд в историята на клуба. Никога досега не е имало толкова дълга серия, в която играч на "червените", който е роден у нас, да не се разпише. Последният български гол за ЦСКА падна преди близо два месеца - на 6 октомври по време на успеха с 2:0 срещу Славия, който бе фиксиран в 8-ия кръг на "А" група. Тогава в 90-ата минута Михаил Венков вкара последния български гол за "армейците".

От този момент нататък за ЦСКА се разписват само чужденци. Серията от срещи, в които роден футболист не може да реализира попадение за "червените", започна срещу Левски (1:0) и продължи с мачовете срещу Ботев (Пд) (1:1), Лудогорец (2:1), Монтана (1:0), Черно море (0:0), Берое (2:0), Лудогорец (0:1), Пирин (ГД) (5:0) и сега Чавдар (2:0). В тези 9 срещи "червените" реализираха 14 гола, 7 от които бяха дело на Мишел Платини, 3 на Тасио, 2 на Абел Анисе, един на Серж Нюанджи и един на Лукас Саша.
                После искаме да имаме национален отбор...ами - няма да имаме скоро!

Коментар

Както казаха по-долу! Нека оставим другите отбори! На мен лично Юнайтед ми скъсаха нервите за 25 минути, как успяха да пуснат 3 гола от яловия Рединг, ама на - почваме да заприличваме на Барселона - силни в атака, слаби в защита и особено при статичните положения! Много странно беше, че всичко това се случи с Рио, Еванс, Карик, Флетчър и Андерсон на терена!?! Дано в неделя се представим по-добре в защита, защото ако пуснем 3 не вярвам, че Джо Харт ще пусне 4, за да ги бием! Честно казано и един стратегически Х ще ни свърши работа в борбата с единствения останал претендент за титлата!
                  Спокс.

Сега се завръщат Видич, Смоулинг и Джоунс. Нещата се се оправят в дефанзивен аспект. Проблемът е само халфовата линия. Трябват ни играчи от рода на Снайдер и Озил. Само тогава ще можем да доминираме в Англия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                    Аз чакам да кажат нещо феновете на Арсенал, въпреки че не вече дори и те мисля, че са осъзнали какъв ташак им е отбора.
                    Както казаха по-долу! Нека оставим другите отбори! На мен лично Юнайтед ми скъсаха нервите за 25 минути, как успяха да пуснат 3 гола от яловия Рединг, ама на - почваме да заприличваме на Барселона - силни в атака, слаби в защита и особено при статичните положения! Много странно беше, че всичко това се случи с Рио, Еванс, Карик, Флетчър и Андерсон на терена!?! Дано в неделя се представим по-добре в защита, защото ако пуснем 3 не вярвам, че Джо Харт ще пусне 4, за да ги бием! Честно казано и един стратегически Х ще ни свърши работа в борбата с единствения останал претендент за титлата!

Коментар

Никакви коментари за съботните мачове в ЕПЛ?!?
                      Изглежда няма много фенове на Уест Хям и Суонзи във форума

Коментар

• Никакви коментари за съботните мачове в ЕПЛ?!?
                        Изглежда няма много фенове на Уест Хям и Суонзи във форума

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                          Викайте каъурд леб да оправя червените гяволи. Както знаем за тях най-важно е да бият, ако ще и да трябва да убият човек, щото победата в някакъв мач била най-важна...
                          Дъртия олигфрен да не отнесе един инфаркт накрая?..
                          Марине, не падай на нивото на Полкича......

Коментар

• Викайте каъурд леб да оправя червените гяволи. Както знаем за тях най-важно е да бият, ако ще и да трябва да убият човек, щото победата в някакъв мач била най-важна...
                            Дъртия олигфрен да не отнесе един инфаркт накрая?..

Коментар

• за какво ви е този юда wa£сott - на вас ви трябва момчета играещи за фланелката, за честта на пагона (а това май беше за чорбата), за свещените 3 звезди, пардон за топчето и т.н. безсребърници като Оксклейд-Чембърлейн примерно. Ана този кариерата му ще се затрие, щото е продажник и никой, дето е излязъл от топчето, не е прокопсал, то не че и топчето е прокопсало де, така че как и да го погледнеш - същият х.й, ама за повече пари

Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                              Arsenal Football Club is delighted to announce that Theo Walcott has signed a new long term contract with the Club.

http://www.arsenal.com/news/news-arc...-term-contract

PS: бъзикам се, от стария му договор е...
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Arsenal Football Club is delighted to announce that Theo Walcott has signed a new long term contract with the Club.

http://www.arsenal.com/news/news-arc...-term-contract

PS: бъзикам се, от стария му договор е...
                                Last edited by Avalanche; 30.11.2012, 17:14.

Коментар

Working...
                                X