IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
    Фаустино Асприля !!!!!!
    Парма - Лацио '94

http://www.youtube.com/watch?v=sGyfkZJGE9U под номер 21 !!!
    На мацката е по-готин гола.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Я скивайте това http://www.sportal.bg/news.php?news=453548
      Фаустино Асприля !!!!!!
      Парма - Лацио '94

http://www.youtube.com/watch?v=sGyfkZJGE9U под номер 21 !!!
      Only God Can Judge me...

Коментар

• Този Тонев нещо май не е за Вила.
        домоуправител

Коментар

Така както е тръгнало Груеца и акции ще си купи

то за покупката на акции трябват и пари ...................... не е като по форумите да ръсиш акъл на поразия
          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Така както е тръгнало Груеца и акции ще си купи
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              аз винаги казвам истината, пречупена през субективната ми оценка
              Новият ти подпис ми харесва почти толкова, колкото ми хареса вчерашното дерби

Браво на Гришо, наистина! Исторически успех за наш тенисист. През следващата седмица може да му се отвори възможност да се изправи срещу Федката
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Я скивайте това http://www.sportal.bg/news.php?news=453548
                Да, и аз бях така кат' дете - смених 3 възрастови групи и накрая метнах фанелката в лицето на поредния селянин, дет' ми докараха за тренер.

Демек, бия с 2-та крака почти равно от всяко положение - ама, тая девойка "изработи" гола с оглеждане на задната "лепка", дет' я пази и я разигра - пое с единия крак, прехвърли на другия да й счупи кръста и пак си я върна на удобния крак за тупалката накрая.

Така се прави, но нормален гол - нищо особено. Такива съм правил много - ама, беше някога, вече ЕГН-то у гъзо.

Поздрави!

П.П. Предната година вървя през парк и едни хлапета си играят и се напреварват кое лапе ще ритне топката по-нависоко - и едно бие шут нагоре и тя излита 10 м нагоре и аз минавам, че бързах по задачи и тя пада от 10 м ( почти отвесно ), ама бях с удобни обувки и я "хващам" от 70 см до земята топката на крака си - и я приземих да "залепне" като талпа на земята.

Изчаках 1 секунда да видят лапетата, че топката залепна на земята без да потупне почти върху асвалта и му подхвърлих с крак от глезен в ръцете и викам - ето ви топката.

"Малкото вика - вика лелей бате много си добър" - само се ухилих на хлапетата и викам - бате е вече чичо - тренирайте, че тия неща стават с тренировки
                Last edited by marandi; 20.10.2013, 19:32.

Коментар

Как ти се откъсна от сърцето направо не знам Но все пак първи добри думи. От както стана чорбар почна по друг начин да гледаш
                  аз винаги казвам истината, пречупена през субективната ми оценка
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Я скивайте това http://www.sportal.bg/news.php?news=453548
                    Life won't wait for you.

Коментар

браво на гришата. и макар до голяма степен ферер сам да се би, гришата много му помогна да го направи. Браво, Гриша, а дано догодина помогнеш и за нещо повече на Дейвис къп.
                      Как ти се откъсна от сърцето направо не знам Но все пак първи добри думи. От както стана чорбар почна по друг начин да гледаш
                      Life won't wait for you.

Коментар

Ако се докажеш може и шалче да ти дадеме
                        може да го менкаме за фланелка, че имам 3
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Ако се докажеш може и шалче да ти дадеме
                          Life won't wait for you.

Коментар

абе за загубена битка - имаме, при това не е една, та даже и цели кампании имаме загубени, но нямаме пленено знаме на официална военна част (има едно на една доброволческа дружина, дето маляките го развяват като най-ценен трофей). А за чорбар - ами уважавам шкембе чорбата принципно
                            Аз чат-пат умея да готвя и на поляната на фронта освен чорба - какво ли би могло да се направи за 1 час и хиляди гладници покрай тЕбека.

П.П. Та, чорбар не е обидно - дано никога да не се случва вече - тогава ще видиш чорбата ко правим при фронт навън, извън границите. На вътрешен фронт не бараме, щот' да посегнеш срещу българин е за съд - затова сме пасс ..
                            Last edited by marandi; 20.10.2013, 18:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              Браво на Гришо и честит нов Подпис.

Не е срамно да си чорбар, па т'ва е армията на БГ, дет' нямат загубена битка
                              абе за загубена битка - имаме, при това не е една, та даже и цели кампании имаме загубени, но нямаме пленено знаме на официална военна част (има едно на една доброволческа дружина, дето маляките го развяват като най-ценен трофей). А за чорбар - ами уважавам шкембе чорбата принципно

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Браво Гришо!
                                мдааааааа

добър ден за българския тенис

Гришо би на финал, а и Мико спечели турнира на о-в Крит
                                Last edited by polki; 20.10.2013, 19:01.
                                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Working...
                                X