IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ако търсиш сигурна прогноза и коеф. е добър (т.е. над 1.2), то пиши, че челски ще се класират. Много уважавам лийдс (един от най-симпатичните ми отбори в англия), но просто в този мач нямат никаъв шанс, освен ако бенитес не излезе с юношеската формация, което (след загубата на клубното първенство) няма как да си позволи. И все пак изчакай да излязат стартовите състави и тогава играй.
    Не следя лийдс и не знам дали ще вкарат гол, но можеш да търсиш над 1,5 гола на челси, ако е добър коеф (т.е. над 1.8). успех
    Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    Груйче, я дай препоръка за днешния мач Лийдс-Челси, като полу-привърженик! Ония ден Чукчите здраво ми прецакаха две колонки и сега се чудя, как да ги пусна: Над 2.5, Г/Г...Ти как го виждаш тоя мач? Ако отпаднете от Лийдс може слънцето да изгрее и на стадиона на емиратите
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнение
      Извинявай, че се намесвам, но мога да ти дам съвет като полу-привърженик на Лийдс.

Това е отбор, който независимо в коя дивизия се намира може да победи всеки гранд, особено на Елън Роуд. Просто тимът е запазил доста от манталитета си на победител и последен шампион преди ВЛ. Да припомня че през 2010г. Лийдс намирайки се в 3-то ниво победи изхвърли от ФА къп шампиона на ВЛ Ман Юнайтед и то като гост. На следващата година докараха до преиграване срещу Арсенал. Така че изненада не е изключена и този път. Аз поне ще им стискам палци.
      Лийдс е огромен отбор и към тях може да се има само уважение, въпреки че са по-мразени от феновете на Юнайтед дори повече от тези на Пуул.
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнение
        Извинявай, че се намесвам, но мога да ти дам съвет като полу-привърженик на Лийдс.

Това е отбор, който независимо в коя дивизия се намира може да победи всеки гранд, особено на Елън Роуд. Просто тимът е запазил доста от манталитета си на победител и последен шампион преди ВЛ. Да припомня че през 2010г. Лийдс намирайки се в 3-то ниво победи изхвърли от ФА къп шампиона на ВЛ Ман Юнайтед и то като гост. На следващата година докараха до преиграване срещу Арсенал. Така че изненада не е изключена и този път. Аз поне ще им стискам палци.
        Честно казано, никой не смята успех на Лийдс днес за изненада!
        Почти сигурно ще вкарат гол, защото Челскито ще тръгнат да бият и ще са отворени за контраатаки! Ще бъде голяма излагация ако Рафа тръгне за 0-1, така че очаквам голове! Аз го пуснах като Над 2.5, ама дано позная, а как ще е резултата в редовното време остава да видим, може да е 1-2, може 2-1, може 2-2...Дано има много голове!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
          Груйче, я дай препоръка за днешния мач Лийдс-Челси, като полу-привърженик! Ония ден Чукчите здраво ми прецакаха две колонки и сега се чудя, как да ги пусна: Над 2.5, Г/Г...Ти как го виждаш тоя мач? Ако отпаднете от Лийдс може слънцето да изгрее и на стадиона на емиратите

Last edited by Bango; 19.12.2012, 14:38.

Коментар

• Коментар

• Груйче, я дай препоръка за днешния мач Лийдс-Челси, като полу-привърженик! Ония ден Чукчите здраво ми прецакаха две колонки и сега се чудя, как да ги пусна: Над 2.5, Г/Г...Ти как го виждаш тоя мач? Ако отпаднете от Лийдс може слънцето да изгрее и на стадиона на емиратите

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                недей да скромничиш .................. не си спомнял кога са ви подпирали от ФА и колко дузпи ви подаряваха --- хахахахахаа

хайде малко по-сериозно
                Я прочети по внимателно поста ми.Какво точно съм написал?Паметта ми е в много добро състояние.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                  Няма да споря кога сме били яко подпирани и кога вие.Това което се случва особено този сезон не го имало.
                  недей да скромничиш .................. не си спомнял кога са ви подпирали от ФА и колко дузпи ви подаряваха --- хахахахахаа

хайде малко по-сериозно

върни се в тази тема няколко години назад и прочети какво е писано против реферите и ФА които ви подпираха

Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                  P.S. Напоследък обаче се замислям дали да не почна и аз да използвам термини като аналите и манафчестър. За да не страня от колектива един вид.
                  в темата "бисери и вицове" съм публикувал малко усмивки от старите ленти

но съм изпуснал най-популярния лаф който никъде не беше написан, но бе най-често употребяван тогава

"който се цепи от колектива - ще му го нацепим колективно"

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                      К'во се смееш? Сун Дзъ е велик стратег и военачалник.
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Няма да споря кога сме били яко подпирани и кога вие.Това което се случва особено този сезон не го имало.
                        P.S. Напоследък обаче се замислям дали да не почна и аз да използвам термини като аналите и манафчестър. За да не страня от колектива един вид.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• http://www.supersport.com/football/z...o_Arsenal_move

The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

А че ФА са .... да кажеме хомосексуалисти, сега няма да изброявам доказателствата.
                            няма нужда нищо да изброяваш ....................... това се вижда с просто око дори и от 1 800 мили (разбирай от България)

Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                            Ми аз говоря за англичаните и по специално за ФА а питаш "вие какви сте"...
                            е лузърите нали са англичани ................. и аз за тях говоря

лузърите са първия клуб който подкрепя педерастите

футболистите на лузърите се гушкат в обятията на еднополовите себеподобни

http://www.winner.bg/analisys/read64484.html

греъмчо, не забравяй, че лузърите бяха един от най-подпираните отбори до преди няколко години ................... нищо не е забравено, приятелю ..................... преди 5 години когато бяхте на крачка да станете шампиони и бяхте яко подпирани от същата ФА (които тогава не бяха хомосексуалисти според теб, а сега са хомосексуалисти) , аз тогава ви предсказах незавидното положение в което сте в момента....

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                              е ти как реши, че съм го приел лично
                              Ми аз говоря за англичаните и по специално за ФА а питаш "вие какви сте"... А че ФА са .... да кажеме хомосексуалисти, сега няма да изброявам доказателствата.
                              Life won't wait for you.

Коментар

А ти защо прие лично поста ми, че не мога да разбера?
                                е ти как реши, че съм го приел лично

Коментар

Working...
                                X