Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеМен ме кефят яко.Трява да се развеселяваме.
За Лорд Хески има сумА ти готини колажи
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТова са дружески "шаржове"
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТова са дружески "шаржове"Трява да се развеселяваме.
The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениегреъме, спри се бре , човеко
еб@в@ш им майк@та на м@н@фите с тези истории
Това са дружески "шаржове"Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениещо бе 1:1 - не знам какви са коеф, ама си е fair enough не мислиш ли?The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеДай коефициент. Не ме подценявай баси.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение- хлеб, рейес, коло туре, адебайор, СЕСК, насри, клиши, сонг, вън пер$$$$$$$$$$и .................. всеки един от изброените иска обратно в АРСЕНАЛ, но каквото сам си направиш - никой друг не може да ти сториThe weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
Arsenal Football Club is delighted to announce that five of its young internationals have today signed new long-term contracts.
The quintet of Kieran Gibbs (23), Carl Jenkinson (20), Alex Oxlade-Chamberlain (19), Aaron Ramsey (21) and Jack Wilshere (20), who are all full internationals, and between them have already made more than 350 first-team appearances for the Gunners, have all committed their long-term futures to Arsenal.
снимката радва окото .................. за съжаление Уолкът не е на масата с останалите му набори, но той е прекалено алчно копеле и ще си намери майстора като всички останали които ни напуснаха последните 4-5 години - хлеб, рейес, коло туре, адебайор, СЕСК, насри, клиши, сонг, вън пер$$$$$$$$$$и .................. всеки един от изброените иска обратно в АРСЕНАЛ, но каквото сам си направиш - никой друг не може да ти стори
Коментар
Коментар