If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
aз и сега харесвам ливера, по-скоро феновете им, а челси са ми любим отбор в англия (заедно с лийдс) от времето, в което нямше ни 24 часа, ни интернет, а азис беше още васко пер,раста Та не бъркай едното с другото, просто ми е нтересно, че от отбор с големи амбиции, от клуб избран за най-добър отбор в Англия за всички времена (странното, всъщност няма нищо странно, де, е че Манчо са 4-ти) се превръщата 9дори и феновете) в отбор, който се радва, че е затруднил водача в класирането, а не беше много отдавна времето когато ги бихте с 4:1 на дъртия трафорд на мечтите, а сега се кефите, че сте били играели по-добре (е, то като тръгнеш от ниво да си с последните 5-6 тима /май там някъде бяхте по тоава време минлата година/ няма колко по-назад да слезеш) и плахо мечтаете за равен... Всъщност дори не си позволявате да мечатете, до тагава степен сте шамаросани, че сте по-ниски от тревата
А моето мнение си е мое, не държа някой да го брига за него - не се заяждам, по-скоро ме е малко яд за този, някого велик, клуб, но всичко тече, всичко се променя....
Изобщо не съм съгласен с тебе ........ Азис не само е бил а и винаги ще бъде Васко Педераско ....
Сити взеха с огромна лекота "дербито" и затвърждават мнението ми, че Арсенал тръгва по пътя на Ливърпул, след като тази година няма да завърши в четворката и ще пропусне ШЛ.
сливата това го пише вече няколко години подред .......................... сега гледам, че има нов пророк форума...
aз и сега харесвам ливера, по-скоро феновете им, а челси са ми любим отбор в англия (заедно с лийдс) от времето, в което нямше ни 24 часа, ни интернет, а азис беше още васко пер,раста Та не бъркай едното с другото, просто ми е нтересно, че от отбор с големи амбиции, от клуб избран за най-добър отбор в Англия за всички времена (странното, всъщност няма нищо странно, де, е че Манчо са 4-ти) се превръщата 9дори и феновете) в отбор, който се радва, че е затруднил водача в класирането, а не беше много отдавна времето когато ги бихте с 4:1 на дъртия трафорд на мечтите, а сега се кефите, че сте били играели по-добре (е, то като тръгнеш от ниво да си с последните 5-6 тима /май там някъде бяхте по тоава време минлата година/ няма колко по-назад да слезеш) и плахо мечтаете за равен... Всъщност дори не си позволявате да мечатете, до тагава степен сте шамаросани, че сте по-ниски от тревата
А моето мнение си е мое, не държа някой да го брига за него - не се заяждам, по-скоро ме е малко яд за този, някого велик, клуб, но всичко тече, всичко се променя....
Грую иронизира, защото навремето харесвал Ливърпул ама те спрели да бият и той спрял да ги харесва.Сега бил полуфен на Чукотка ама и те сега полубият та не знам.Май идва време за Шити
Факта е че играеме по-добре.А дали това се харесва на Грую или на нЕкой друг .... баш ми брига /пак в стила на Грую/ ....
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Грую иронизира, защото навремето харесвал Ливърпул ама те спрели да бият и той спрял да ги харесва.Сега бил полуфен на Чукотка ама и те сега полубият та не знам.Май идва време за Шити
Факта е че играеме по-добре.А дали това се харесва на Грую или на нЕкой друг .... баш ми брига /пак в стила на Грую/ ....
Що тъй с лошо Груйче?
Факт е че кой не е играл с Юнайтед този сезон, той не е вкарал, но не можем да пренебрегнем факта, че Ливърпул успяха здраво да ни изпотят в края на мача! А дали ще се преборят за 4тото място си е техен проблем! Както каза Сър Алекс преди мача, аз тях не ги следя - интересуват ме преследвачите ни!
уф, сега пък гледаме поредната серия на това как силния (манчо) потупва по рамото слабия (ливера, арсенал) и им обяснява - врло добро сте играли, али немали сте шансу И докато Арсенал (феновете им) още се зъбят и мечтаят за не чак толкова отдавнашните славни мигове, мърсисайдците май са приели съдбата си на второразреден отбор тип Берое или Ботев Пловдив и се кефтя на некви си 30 минути срещу разпасаната манчестърска команда, на която сигурно и левски или цска ще вкара гол (друг е въпросът колко ще отнесе) Че даже мечатят и за 4-то място И това от клуб дето последните 20 години неизменно афишира амбиции за титлата (поне до след първите 10 кръга) - мда, май вярно светът се променя и традициите не са това, което бяха
Добре убеди ме Не това решение обаче определи резултата.Вие играхте по-добре 60 минути а ние 30 така че резултата е справедлив. Тоя педал Уеб се справи, което показва, че като иска да свири, може да свири.
Последните 30 минути обаче ми харесаха.Мисля че наш'те могат да изненадат Сити и особено Арсенал, защото и двата отбора не играят нищо.А Суарез и Стъридж играха първите си 30 минути заедно а се разбираха много добре.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
При центрирането от фаула Евра е ЗАД Видич! След това обаче в момента, в който играе с топката е ПРЕД Видич, т.е. по-близо до гол линията! След удара му топката се движи УСПОРЕДНО на гол линията! Видич, който МОЩНО нахлува ИЗОДЗАДЗЕ, отклонява топката толкова, колкото да влезе в МРЕЖАТА!
Общо взето: КРАСОТА!...и напълно редовен гол!
Добре убеди ме Не това решение обаче определи резултата.Вие играхте по-добре 60 минути а ние 30 така че резултата е справедлив. Тоя педал Уеб се справи, което показва, че като иска да свири, може да свири.
Последните 30 минути обаче ми харесаха.Мисля че наш'те могат да изненадат Сити и особено Арсенал, защото и двата отбора не играят нищо.А Суарез и Стъридж играха първите си 30 минути заедно а се разбираха много добре.
Общо взето Ливърпул ме изненада приятно с отпора, който ни даде последните минути. Очаквах лесна победа, но с моментната форма на Видич и Рио отзад сме си зле и накрая треперихме за победата! Все пак до към 60тата минута си бяхме пълни господари на терена, така че победа ни е заслужена, а и при чистите положения водехме с много!
Дано се получи борба за 4тото място, защото и Тотнъм, и Арсенал, и Евертън и Ливърпул имат сили да се преборят, а и трябва да има някаква интрига все пак!
Естествено, че е редовен гола, но нали знаеш че винаги трябва да се оправдава човек с нещо. Просто е по-лесно да се оправдаеш.
И засада да беше, нямаше виждане, но след гледане на повторенията след мача се убедих, че няма никаква засада. Въобще перфектно съдийство като за дерби мач, а и двата отбора помогнаха много с поведението си.
Като имаш само един смислен нападател и цялата Висша лига знае кой е той е много трудно да печелиш важните мачове
Вижда се, че на Стъридж му трябва време за да влезе в час. Вчера вкара гол, но се опита да завърши по безумен начин малкото смислени атаки, които организирахме. Юнайтед не показаха нищо особено, но бяха по-организирани от нас и си спечелиха заслужено. Относно засадата, аз чак на третото повторение видях, че Видич играе с топката, така че няма какво да обвиняваме съдиите за този гол. Хубавото е, че и Арсенал, Тотнъм и Евертън не спечелиха, което запазва надеждите ни да се борим за 4-тото място, но никак няма да е лесно.
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
При центрирането от фаула Евра е ЗАД Видич! След това обаче в момента, в който играе с топката е ПРЕД Видич, т.е. по-близо до гол линията! След удара му топката се движи УСПОРЕДНО на гол линията! Видич, който МОЩНО нахлува ИЗОДЗАДЗЕ, отклонява топката толкова, колкото да влезе в МРЕЖАТА!
Естествено, че е редовен гола, но нали знаеш че винаги трябва да се оправдава човек с нещо. Просто е по-лесно да се оправдаеш.
Как ще е ЗАД Евра и топката ще се отклони от него,бе ... Ебати колосалната глупост. ЗА ТРЕТИ ПЪТ ПОВТАРЯМ: Съдиите нямаше как да видят положението.Свириха добре.
Сити взеха с огромна лекота "дербито" и затвърждават мнението ми, че Арсенал тръгва по пътя на Ливърпул, след като тази година няма да завърши в четворката и ще пропусне ШЛ.
Недей така де, колкото и да си знаещ! Знаеш ли че плаках със сълзи докато гледах мача, докато гледах как се мъчим, как опитваме, и как не можем да се преборим... а го заслужавахме! Знам, а и вярвам че е така... заслужаваме да сме в челото, да бием измислени отбори като Сити, да сме конкуренти на лидерите, самите ние да сме лидери, да радваме феновете с хубава игра и победи, и да сме винаги готови за бой, защото сме Арсенал, защото сме Артилеристи, защото сме Бойци... или поне бяхме такива до преди години...
Коментар