If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Уж мъжко дупе веднъж се такова, ама на Абрама май му е харесало ... Сега пак взе Мауриньо, пак ще го изгони и ще му плати 10-20 млн неустойки ... и то не в рубли
Английският футболен шампион "Манчестър юнайтед" прогнозира, че ще постигне рекордни в историята си приходи до около 430 милиона паунда (514 милиона евро) благодарение на новите спонсорски договори и приходите от телевизионни права.
Клубът, собственост на американското семейство Глейзър, смята, че ще може да постигне печалба от 128-133 милиона паунда.
Целта е заложена при класирането поне на трето място във Висшата лига и достигане поне на 1/4-финалите на Шампионската лига и националните купи.
Ако успее да постигне заложените цели, "Юнайтед" ще се превърне в третия футболен клуб в света с приходи над половин милиард евро след "Реал" (Мадрид) и "Барселона", който обяви подобни очаквания преди дни.
Миналата есен "Манчестър юнайтед" успешно излезе на фондовата борса в Ню Йорк, а цените на акциите се качиха от 14 долара при листването на 17 долара. Актуалната цена на "червените дяволи" е около 2.8 милиарда долара.
В отделно съобщение клубът информира, че може да потърси привличането на още 400 милиона долара от продажбата на акции, но не се поставя времева рамка на тази операция.
Клубът отчете оборот за миналата финансова година от 363.2 милиона паунда - малко повече от прогнозите на ръководството.
Почти всяка седмица "Юнайтед" обявява нови търговски сделки, затова приходите от това перо нарастват с 29.7% до 152.5 милиона паунда за периода до 30 юни 2013 г. Това е най-значителният ръст в отделните пера. Само спонсорството като част от търговските сделки е нараснало с 44.1 процента до 90.9 милиона паунда.
Като цяло ръстът за миналата година беше 13.4%. Задълженията на "Юнайтед" намаляха с 10.9% до 389.2 милиона паунда.
Разходите за заплати се повишиха с 11.6% до 180.5 милиона паунда частично заради наетите нови служители в отдела за новите дигитални операции. Традиционно се покачват и заплатите на футболистите.
Приходите от телевизионни права са спаднали с 2.3 процента до 101.6 милиона паунда, тъй като "червените дяволи" са получили само 25% от парите за четирите английски клуба в Шампионската лига и второто място във Висшата лига предния сезон.
Тази година обаче се очаква приходите от телевизионни права да скочат драстично, тъй като в сила влиза новият договор с BSkyB за излъчването на Висшата лига.
Увеличение има и в приходите от домакински мачове с 10.5%, тъй като "Олд Трафорд" беше домакин на мачове от олимпийските игри.
Клубът потвърди за "извънредни разходи" от 6.2 милиона паунда, частично заради листването на борсата. В тази сума влизат и неустойките за бившите помощници на Алекс Фъргюсън.
руските отбори са непредвидими, така че аз не бих ги пипал, Арсенал са 100% залог на Х2 във франция, все пак арсен е от стара коза яре (вече пръч), Наполи и Дортмунд изглеждат бетонен оувър, аи коеф. е 1.85, което е наистина много, ама с едно наум, че точно най-бетонните излизат най-малко За Барса - не знам, така им се подлъгах и за Малага, а те биха само с 1:0, Челси - зависи от коеф, но по-скоро бих търсил оувър там, ако е близо до 2 коеф. Успех, аз май няма да се включа тазивечер -приключих лимита и за седмицата, и за месеца
И аз да се оплача от МЮ вчера,че ми преебаха ебаси яката колонка:
Галата - РеалМ Г/Г
Байерн - ЦСКА над1,5 ПП
Куин ъф Саут - Рейнджърс 2 (1,66 за Рейнджърс - няма такъв подарък)
МЮ - Байер под 2,5
За днес съм пуснал:
Атлетико - Зенит Х2 2,60
Марсилия - Арсенал 2 2,50
Наполи - Дортмунд 1 3,75
Между другото - много интересно тръгва "младежката шампионска лига"!
Вчера от 8 мача 2 мача с 2 гола тотал, 1 с 3, 1 с 4, 2 с 5 и 1 (Ман Ютд-Байер) със 7!
И аз захлебих малко с едно овърче - и днес пак пуснах двата мача с най-нисък коеф - Челси и Наполи!
За днес се чудя какво да играя ама май клоня към:
Челси -1 ;
Барса-Аякс над 3.5 гола общо или над 3.5 само за Барса ;
ГГ или Над 2.5 на Наполи-Дортмунд (ама сервитьорчето ме притеснява малко, да не направи някой ливърпулски номер) ;
Под 2.5 или Х2 на Марсилия-Арсенал
...може и ГГ на Атлетико - Зенит
Мнения?
руските отбори са непредвидими, така че аз не бих ги пипал, Арсенал са 100% залог на Х2 във франция, все пак арсен е от стара коза яре (вече пръч), Наполи и Дортмунд изглеждат бетонен оувър, аи коеф. е 1.85, което е наистина много, ама с едно наум, че точно най-бетонните излизат най-малко За Барса - не знам, така им се подлъгах и за Малага, а те биха само с 1:0, Челси - зависи от коеф, но по-скоро бих търсил оувър там, ако е близо до 2 коеф. Успех, аз май няма да се включа тазивечер -приключих лимита и за седмицата, и за месеца
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
За днес се чудя какво да играя ама май клоня към:
Челси -1 ;
Барса-Аякс над 3.5 гола общо или над 3.5 само за Барса ;
ГГ или Над 2.5 на Наполи-Дортмунд (ама сервитьорчето ме притеснява малко, да не направи някой ливърпулски номер) ;
Под 2.5 или Х2 на Марсилия-Арсенал
...може и ГГ на Атлетико - Зенит
Коментар