If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
- как може да настрои отбора си да започне мача толкова анемично. Не е нормално за 19-20 мача да започнеш с погрешната тактика в половината и впоследствие да се опитваш да я оправяш в движение.
- как изобщо Даунинг може да продължава да играе в Ливърпул;
- какво прави Борини в такъв мач? Все пак това момче беше сериозно контузено и трябваше ли да играе в този мач?..
- Джо Алън?...
- Стърич влезе и всичките му шутове от невъзможни позиции само подскасват, че момчето е огромен егоист и много-много не мисли! ОК нападателят трябва да е егоист, но не трябва да стреля от невъзможни положения, при условие че не е сам в наказателното поле и половината отбор е около него! Момчето просто има много да учи, дано например Ян Ръш вземе да му менторства, защото има сериозна нужда...
Изобщо играчите които се привличат досега са просто поредните хора които треньора е имал удоволствието да познава!... Скаутингът на отбора е под всякаква критика.
Естествено има и сериозни плюсове - опитва се да привлича и налага само млади играчи с потенциал. Това обаче следва да е обвързано и със сериозен ангажимент от по-старите. Тук следва да благодарим много на Бенитес, който успя да създаде най-добрата школа след тази на Барса. Това ще ни помогне, надявам се до 2-3 години да направим солидне отбор.. За момента обаче е мармалад...
С повечето неща съм съгласен Марине.Но че има подобрение не можеш да отречеш.Дори поведението на мача с манксите.Ходжсън щеше да се прибере за да падне с по-малко от три гола а Далглиш щеше да промени тактиката без смени или да смени играчи без да сменя тактиката.По едно време Роджърс излезе с трима нападатели срещу Юнайтед.Дори Бенитес в силните му периоди не го правеше, какво да кажем за слабите му периоди.Трансферната му политика е е по-добра от тази на Ходжсън /купуваш Кончески и подаряваш Качаниклич?!?!?!?/ и на Далглиш /тука няма да пиша нищо / но има реалности с които трябва да се съобразява.Сгреши че продаде Адам и това се видя след контузията на Лукаш и бавното възстановяване на Джерард.Всичко падна върху раменете на Алън, който няма достатъчно опит.Но младежа е талантлив и това се вижда.Стъридж е в пъти по-добър от Керъл.Да разкара Даунинг?Трябваше през лятото но сега е рисково.Едва ли повече трябва да изпадаме в ситуацията да играеме с един нападател.Иначе ще си ходи вече и това е ясно.А и трябва.Освен ако не разбичат за дървен материал за ламперия в кабинета на Хенри
Нов отбор с изцяло нова тактика не се прави за половин година.Факта, че наложи толкова от младите момчета от школата също е достоен за уважение.Колкото до самата школа - всички иронизираха Бенитес, но се вижда резултата от работата му дори две години след като се е махнал / и не само че разбива Челси в момента / а негови играчи държат отбора.Играчите на Бенитес спасиха донякъде сезона на Далглиш.Взе една купа и стигна финал не с Даунинг, Керъл,Хендерсън и Адам а заради Лукаш,Шкъртел,Агер,Рейна и Каут/грешка, че беше продаден/.И сега тия младите момчета той ги доведе - Стърлинг, Сусо,Пачеко, даже Джонджо Шелви.При него се създадоха и Уиздъм и Кели. Далглиш пусна Фланаган и Робинсън в два мача и го обявиха за откривател. Истината е че откривател е Бенитес.И сега идва ред на Роджърс да ги налага в първия отбор и той го прави. Силното поколение от юноши на МЮ как го наложи Фъргьо?За два месеца ли?За две години.
А че Роджърс прави грешки, прави.Съгласен съм с теб.Ама гледай Моу какво прави в Реал А той ужким е най-добрия За първи път съм реален оптимист а не за да се дразниме с манксите и артилеристите
YNWA
- как може да настрои отбора си да започне мача толкова анемично. Не е нормално за 19-20 мача да започнеш с погрешната тактика в половината и впоследствие да се опитваш да я оправяш в движение.
- как изобщо Даунинг може да продължава да играе в Ливърпул;
- какво прави Борини в такъв мач? Все пак това момче беше сериозно контузено и трябваше ли да играе в този мач?..
- Джо Алън?...
- Стърич влезе и всичките му шутове от невъзможни позиции само подскасват, че момчето е огромен егоист и много-много не мисли! ОК нападателят трябва да е егоист, но не трябва да стреля от невъзможни положения, при условие че не е сам в наказателното поле и половината отбор е около него! Момчето просто има много да учи, дано например Ян Ръш вземе да му менторства, защото има сериозна нужда...
Изобщо играчите които се привличат досега са просто поредните хора които треньора е имал удоволствието да познава!... Скаутингът на отбора е под всякаква критика.
Естествено има и сериозни плюсове - опитва се да привлича и налага само млади играчи с потенциал. Това обаче следва да е обвързано и със сериозен ангажимент от по-старите. Тук следва да благодарим много на Бенитес, който успя да създаде най-добрата школа след тази на Барса. Това ще ни помогне, надявам се до 2-3 години да направим солидне отбор.. За момента обаче е мармалад...
Аз също мисля, че Ливърпул бяха слаби вчера. По принцип могат доста повече, но вчера не излязоха с правилната тактика и нагласа. Трябваше да предложат първото полувреме от типичната английска гонка по целия терен, агресия на ръба на позволеното, а те оставиха Манчо да си играе играта и мачът бързо свърши. Брендън Роджърс ги учи на добри неща според мен, но още са много неопитни, а самият тренер не може още да води големите мачове, но и това се учи и се трупа с времето.
Суарез беше изяден по целия терен, по-малките бяха супер ошашавени, Алън беше много зле, така че се получи една от най-лесните домакински победи на Юнайтед през сезона.
толкова пари пръсна по шахин за да го освободи и вчера да изиграе първия си мач за Борусия ДОРТМУНД
системата му на работа е проба-грешка
следващия сезон ще е първия изгонен треньор ................. може и по-рано...
Полки, както винаги си прав относно футбола... за съжаление треньорчето за пореден объркА тактиката и най-слабия юнайтед от години ни би даже без да се напъне...
Мислех си, че съдията е помогнал, но... тук се надигнаха даже и феновете на Ливърпул да ми кажат, че не съм прав.
Естествено манкските фенове, даже си позволиха да цитират песен в която се твърди, че загиналите на Хислбро си е по тяхна вина... Както и да е, няма да слизам на това ниво, бог да прости горките хора...
Явно сме толкова слаби, че даже няма нужда съдията да ни порязва вече... Срам и позор..
Груец, даже Григорчо са го разкрили снощи...
Напълно съм съгласен, че подобрихме играта спрямо началото на сезона. Дано и резултатите дойдат. А с Юнайтед поне аз не видях да направихме кой знае колко добър мач... просто в края САФ направи дефанзивни смени, а и защитата им знаем, че е слаба, та затова имаше нещо като натиск... но моето мнение е, че не изиграхме добре мача. Може би трябваше да започнем с още един нападател до Суарез от самото начало, но пък и може би Брендън Роджърс ги разбира нещата поне малко повече от мен
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Колкото до Топ 4, съмнявам се, че ще "ни стигнат кръговете" Няма време, както се казва в едно любимо навремето предаване. Много изгубихме досега.Но има подобрение и то се вижда.Манксите може и да получиха 10-12 точки подаръци в началото на Шипа ама пак са най-добрия отбор засега и ние показахме, че може да ги надиграеме ...... ако играеме 90 минути,де а не 30. Бях много скептичен към Брендън Роджърс в началото, но сега се вижда, че човека има потенциал.Ясно е че трябва време.Лошото е че ние изгубихме 2 години с Ходжсън и Далглиш.
Аз съм сигурен, че е пичага но просто в интернет се старае да изглежда, като лош човек. Видях го на Банско през лятото. Ами човека си изглежда пичага, не знам защо в интернет само се заяжда с хората.
Коментар