IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    aз и сега харесвам ливера, по-скоро феновете им, а челси са ми любим отбор в англия (заедно с лийдс) от времето, в което нямше ни 24 часа, ни интернет, а азис беше още васко пер,раста Та не бъркай едното с другото, просто ми е нтересно, че от отбор с големи амбиции, от клуб избран за най-добър отбор в Англия за всички времена (странното, всъщност няма нищо странно, де, е че Манчо са 4-ти) се превръщата 9дори и феновете) в отбор, който се радва, че е затруднил водача в класирането, а не беше много отдавна времето когато ги бихте с 4:1 на дъртия трафорд на мечтите, а сега се кефите, че сте били играели по-добре (е, то като тръгнеш от ниво да си с последните 5-6 тима /май там някъде бяхте по тоава време минлата година/ няма колко по-назад да слезеш) и плахо мечтаете за равен... Всъщност дори не си позволявате да мечатете, до тагава степен сте шамаросани, че сте по-ниски от тревата

А моето мнение си е мое, не държа някой да го брига за него - не се заяждам, по-скоро ме е малко яд за този, някого велик, клуб, но всичко тече, всичко се променя....
    Изобщо не съм съгласен с тебе ........ Азис не само е бил а и винаги ще бъде Васко Педераско ....
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
      Сити взеха с огромна лекота "дербито" и затвърждават мнението ми, че Арсенал тръгва по пътя на Ливърпул, след като тази година няма да завърши в четворката и ще пропусне ШЛ.
      сливата това го пише вече няколко години подред .......................... сега гледам, че има нов пророк форума...

Коментар

• aз и сега харесвам ливера, по-скоро феновете им, а челси са ми любим отбор в англия (заедно с лийдс) от времето, в което нямше ни 24 часа, ни интернет, а азис беше още васко пер,раста Та не бъркай едното с другото, просто ми е нтересно, че от отбор с големи амбиции, от клуб избран за най-добър отбор в Англия за всички времена (странното, всъщност няма нищо странно, де, е че Манчо са 4-ти) се превръщата 9дори и феновете) в отбор, който се радва, че е затруднил водача в класирането, а не беше много отдавна времето когато ги бихте с 4:1 на дъртия трафорд на мечтите, а сега се кефите, че сте били играели по-добре (е, то като тръгнеш от ниво да си с последните 5-6 тима /май там някъде бяхте по тоава време минлата година/ няма колко по-назад да слезеш) и плахо мечтаете за равен... Всъщност дори не си позволявате да мечатете, до тагава степен сте шамаросани, че сте по-ниски от тревата

А моето мнение си е мое, не държа някой да го брига за него - не се заяждам, по-скоро ме е малко яд за този, някого велик, клуб, но всичко тече, всичко се променя....
        Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        Грую иронизира, защото навремето харесвал Ливърпул ама те спрели да бият и той спрял да ги харесва.Сега бил полуфен на Чукотка ама и те сега полубият та не знам.Май идва време за Шити
        Факта е че играеме по-добре.А дали това се харесва на Грую или на нЕкой друг .... баш ми брига /пак в стила на Грую/ ....
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Грую иронизира, защото навремето харесвал Ливърпул ама те спрели да бият и той спрял да ги харесва.Сега бил полуфен на Чукотка ама и те сега полубият та не знам.Май идва време за Шити
          Факта е че играеме по-добре.А дали това се харесва на Грую или на нЕкой друг .... баш ми брига /пак в стила на Грую/ ....
          Life won't wait for you.

Коментар

• Що тъй с лошо Груйче?
            Факт е че кой не е играл с Юнайтед този сезон, той не е вкарал, но не можем да пренебрегнем факта, че Ливърпул успяха здраво да ни изпотят в края на мача! А дали ще се преборят за 4тото място си е техен проблем! Както каза Сър Алекс преди мача, аз тях не ги следя - интересуват ме преследвачите ни!

Коментар

• уф, сега пък гледаме поредната серия на това как силния (манчо) потупва по рамото слабия (ливера, арсенал) и им обяснява - врло добро сте играли, али немали сте шансу И докато Арсенал (феновете им) още се зъбят и мечтаят за не чак толкова отдавнашните славни мигове, мърсисайдците май са приели съдбата си на второразреден отбор тип Берое или Ботев Пловдив и се кефтя на некви си 30 минути срещу разпасаната манчестърска команда, на която сигурно и левски или цска ще вкара гол (друг е въпросът колко ще отнесе) Че даже мечатят и за 4-то място И това от клуб дето последните 20 години неизменно афишира амбиции за титлата (поне до след първите 10 кръга) - мда, май вярно светът се променя и традициите не са това, което бяха

Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
              Добре убеди ме Не това решение обаче определи резултата.Вие играхте по-добре 60 минути а ние 30 така че резултата е справедлив. Тоя педал Уеб се справи, което показва, че като иска да свири, може да свири.
              Последните 30 минути обаче ми харесаха.Мисля че наш'те могат да изненадат Сити и особено Арсенал, защото и двата отбора не играят нищо.А Суарез и Стъридж играха първите си 30 минути заедно а се разбираха много добре.
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                Сори ама не можеш да ме убедиш!
                Гледай гифчето!

При центрирането от фаула Евра е ЗАД Видич! След това обаче в момента, в който играе с топката е ПРЕД Видич, т.е. по-близо до гол линията! След удара му топката се движи УСПОРЕДНО на гол линията! Видич, който МОЩНО нахлува ИЗОДЗАДЗЕ, отклонява топката толкова, колкото да влезе в МРЕЖАТА!
                Общо взето: КРАСОТА!...и напълно редовен гол!
                Добре убеди ме Не това решение обаче определи резултата.Вие играхте по-добре 60 минути а ние 30 така че резултата е справедлив. Тоя педал Уеб се справи, което показва, че като иска да свири, може да свири.
                Последните 30 минути обаче ми харесаха.Мисля че наш'те могат да изненадат Сити и особено Арсенал, защото и двата отбора не играят нищо.А Суарез и Стъридж играха първите си 30 минути заедно а се разбираха много добре.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Коментар

• Общо взето Ливърпул ме изненада приятно с отпора, който ни даде последните минути. Очаквах лесна победа, но с моментната форма на Видич и Рио отзад сме си зле и накрая треперихме за победата! Все пак до към 60тата минута си бяхме пълни господари на терена, така че победа ни е заслужена, а и при чистите положения водехме с много!
                    Дано се получи борба за 4тото място, защото и Тотнъм, и Арсенал, и Евертън и Ливърпул имат сили да се преборят, а и трябва да има някаква интрига все пак!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                      Естествено, че е редовен гола, но нали знаеш че винаги трябва да се оправдава човек с нещо. Просто е по-лесно да се оправдаеш.
                      И засада да беше, нямаше виждане, но след гледане на повторенията след мача се убедих, че няма никаква засада. Въобще перфектно съдийство като за дерби мач, а и двата отбора помогнаха много с поведението си.

Коментар

• Като имаш само един смислен нападател и цялата Висша лига знае кой е той е много трудно да печелиш важните мачове
                        Вижда се, че на Стъридж му трябва време за да влезе в час. Вчера вкара гол, но се опита да завърши по безумен начин малкото смислени атаки, които организирахме. Юнайтед не показаха нищо особено, но бяха по-организирани от нас и си спечелиха заслужено. Относно засадата, аз чак на третото повторение видях, че Видич играе с топката, така че няма какво да обвиняваме съдиите за този гол. Хубавото е, че и Арсенал, Тотнъм и Евертън не спечелиха, което запазва надеждите ни да се борим за 4-тото място, но никак няма да е лесно.
                        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                          Гледай гифчето!

При центрирането от фаула Евра е ЗАД Видич! След това обаче в момента, в който играе с топката е ПРЕД Видич, т.е. по-близо до гол линията! След удара му топката се движи УСПОРЕДНО на гол линията! Видич, който МОЩНО нахлува ИЗОДЗАДЗЕ, отклонява топката толкова, колкото да влезе в МРЕЖАТА!
                          Естествено, че е редовен гола, но нали знаеш че винаги трябва да се оправдава човек с нещо. Просто е по-лесно да се оправдаеш.
                          The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                            Как ще е ЗАД Евра и топката ще се отклони от него,бе ... Ебати колосалната глупост.
                            ЗА ТРЕТИ ПЪТ ПОВТАРЯМ: Съдиите нямаше как да видят положението.Свириха добре.
                            Гледай гифчето!

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                              Сити взеха с огромна лекота "дербито" и затвърждават мнението ми, че Арсенал тръгва по пътя на Ливърпул, след като тази година няма да завърши в четворката и ще пропусне ШЛ.
                              Недей така де, колкото и да си знаещ! Знаеш ли че плаках със сълзи докато гледах мача, докато гледах как се мъчим, как опитваме, и как не можем да се преборим... а го заслужавахме! Знам, а и вярвам че е така... заслужаваме да сме в челото, да бием измислени отбори като Сити, да сме конкуренти на лидерите, самите ние да сме лидери, да радваме феновете с хубава игра и победи, и да сме винаги готови за бой, защото сме Арсенал, защото сме Артилеристи, защото сме Бойци... или поне бяхме такива до преди години...

П.П.Go Gunners!!!
                              Last edited by kev; 13.01.2013, 20:46.

Коментар

• Сити взеха с огромна лекота "дербито" и затвърждават мнението ми, че Арсенал тръгва по пътя на Ливърпул, след като тази година няма да завърши в четворката и ще пропусне ШЛ.

Коментар

Working...
                                X