абе прав си, ама все ми се иска да грешиш. Аз не съм ги гледал вчера, но си знам колко са бездарни. Все пак мога и да се замисля за мача с крейзитата на герена, а може би по-скоро не. иска ми се хубав футбол, но май си трябва нулева година, за да се изчисти мръсотията в нас. Абе тегави мисли и дразнещи, но са си наши мисли и трябва да си изчистим авгиевите отбори. Иначе лесното е ясно - пускаш копчето и гледаш онзи футбол, който ти носи удоволствие, ама не е наш, чужд е, и това ми стои като гаден послевкус, а послевкуса е поне половината от удоволствието на консумацията....
Прогнози за довечера - нашите казански братя дали няма да чукнат чукотките? Хелвеците имат ли шанс срещу лондонските еврейци, които без беил са половин отбор? Нюкясъл - резонна победа, може би, ама вероятно кофти коеф? И лациалите срещу манафите - може би имат сили да добутат до продъ;лжения, щото резултата в цариградско хич не беше реален?
Аз очкавам победи на Рубин, Базел (тук ще ги играя на класиране, вероятно), Нюкясъл (с калсиране за Бенфика) и Лацио, но не знам дали изобщо ще играя нещо
Прогнози за довечера - нашите казански братя дали няма да чукнат чукотките? Хелвеците имат ли шанс срещу лондонските еврейци, които без беил са половин отбор? Нюкясъл - резонна победа, може би, ама вероятно кофти коеф? И лациалите срещу манафите - може би имат сили да добутат до продъ;лжения, щото резултата в цариградско хич не беше реален?
Аз очкавам победи на Рубин, Базел (тук ще ги играя на класиране, вероятно), Нюкясъл (с калсиране за Бенфика) и Лацио, но не знам дали изобщо ще играя нещо

Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
Разгледай мнение
Коментар