IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• абе прав си, ама все ми се иска да грешиш. Аз не съм ги гледал вчера, но си знам колко са бездарни. Все пак мога и да се замисля за мача с крейзитата на герена, а може би по-скоро не. иска ми се хубав футбол, но май си трябва нулева година, за да се изчисти мръсотията в нас. Абе тегави мисли и дразнещи, но са си наши мисли и трябва да си изчистим авгиевите отбори. Иначе лесното е ясно - пускаш копчето и гледаш онзи футбол, който ти носи удоволствие, ама не е наш, чужд е, и това ми стои като гаден послевкус, а послевкуса е поне половината от удоволствието на консумацията....

Прогнози за довечера - нашите казански братя дали няма да чукнат чукотките? Хелвеците имат ли шанс срещу лондонските еврейци, които без беил са половин отбор? Нюкясъл - резонна победа, може би, ама вероятно кофти коеф? И лациалите срещу манафите - може би имат сили да добутат до продъ;лжения, щото резултата в цариградско хич не беше реален?
    Аз очкавам победи на Рубин, Базел (тук ще ги играя на класиране, вероятно), Нюкясъл (с калсиране за Бенфика) и Лацио, но не знам дали изобщо ще играя нещо
    Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
    ....
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      Иначе за снощните мачове - ами резонно, ама аз очкавах джуджитата да паднат, ей-така, за изненадата, но явно не им било писано този път. Сега ще е еизнтеерсно да ли ще срещнат отборите 2х2 от съответните страни или ще се търси само немски или само испански финал
      Аз очаквам този път Барцилоната и Реал да се разминат в елиминационната фаза, т.е. на полуфиналите Немско-Шпаньолско ; Немско-Шпаньолско ... та те тогава да видим, "Кой е по-по-най?"

Коментар

абе не знам какво става с родното първенство - уж нашите говеда трябваше да станат шампоАни, ама като ги гледам колко са бездарни, направо се плаша. Крейзитата и те са много зле, чорбата и ботев нямат аргументи за момента и един сал лАтекс на ицу кюрда се пъне, но без паресте не става. Та не знам, пълна мъгла ми е нащето първенство, поне откъм интрига за шампиона или го играят перфектно, или още никой не си е платил където трябва Но пък от време на време изникват готини мачове за правене на кинти, та затова и питах Хаки дали не е чул нещо за чорбата и крейзиту, но май там ще си се играе мача, примерно като за Х, знам ли

Иначе за снощните мачове - ами резонно, ама аз очкавах джуджитата да паднат, ей-така, за изненадата, но явно не им било писано този път. Сега ще е еизнтеерсно да ли ще срещнат отборите 2х2 от съответните страни или ще се търси само немски или само испански финал
        Леле Груйче, вчера за мое съжаление ми се случи (пак) да гледам последните 2-30 минути от Пирин - Левски... Лелеййй ... Шампиони искали да стават ?
        Защо бе ? Защо ? Да игрели в клубните турнири ... Ахахахахахахахаааа ...
        Жалки лигльовци, които НЕ МОГАТ да си подадат на повече от 3-4 метра.. НЕ МОГАТ да тичат... За тактика, 99% не са и чували... Та те се МЪЧАТ при овладяване и спиране на топката, воденето на същата изглежда нещо МНОГО ТРУДНО.. от време на време, на някой му се получава и да се затича с топка в крака, но твърде за кратко.. после пак ХОДОМ ...
        И тия взимат пари за ТОВА ???
        Вчера имаше и футболни мачове по телевизора... Неволно некви аналогии зеха да ми се въртат у главата...
        Замислих се, дали НЯКОГА и в България ще видим нещо (стадион, публика, отбори, игра...) подобно...
        За себе си, съм СИГУРЕН, че НЕ !!!
        ....
        Вчера закономерно продържиха Байерн и Барса (не съм го гледал)...
        Очаквано, Юве напънаха от първия сигнал... Толкоз. Колкото и да му се искаше на Сокачеф (Абе КОЙ ИДИОТ държи това лице на работа ?????) мача се контролираше от нас... С изключение на един прострелен удар на Погба и прекия свободен на Пирло, Юве не успя да направи НИЩО...
        Това, което казах и преди - Конте обърка състава в Мюнхен... (не че имам нещо против налЕ , но ми направи впечатление ) Вучинич е класа над Матри (мисля че започна на върха), а Погба трябва да играе постоянно. Добие ли малко зрялост и спокойствие (акъл едва ли ще добави) на терена, с тая физика ще стане много сериозен играч. За момента тича и ръга, като муха без глава. Мисля, че дедо Сашо много сбърка, като не успя да го задържи в Манчестър...
        ...
        За полуфиналите, ми е интересно каква ще е директивата... (едва ли някой вярва, че има "жребий")...
        Аз си пожелавам Барса.
        Успех на ВСИЧКИ полуфиналисти. Нека НАЙ-ДОБРИЯТ вдигне трофея (а не кат миналата година )
        НАПРЕТ МАШИНАААААА !!!
        МУАХАХАХАХАХАХАХАХАААААА
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
          Бравос Груйче! Аз пък се нахаках като първокласник на Локото (в комбинация) щото мислех, че поне на новите лампи ще поиграят малко като хората, ама дали ги изплатиха или трябваше да се върне на Ботев за цирка срещу ЦСКА..?

Да не би да има директива: ЦСКА - шампион?
          абе не знам какво става с родното първенство - уж нашите говеда трябваше да станат шампоАни, ама като ги гледам колко са бездарни, направо се плаша. Крейзитата и те са много зле, чорбата и ботев нямат аргументи за момента и един сал лАтекс на ицу кюрда се пъне, но без паресте не става. Та не знам, пълна мъгла ми е нащето първенство, поне откъм интрига за шампиона или го играят перфектно, или още никой не си е платил където трябва Но пък от време на време изникват готини мачове за правене на кинти, та затова и питах Хаки дали не е чул нещо за чорбата и крейзиту, но май там ще си се играе мача, примерно като за Х, знам ли

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Между другото снощи мача на Камп Ноу си показа, колко са зле Барса без Меско! Като се замислиш, миналата година той вкара 85 гола, но другите колко вкараха, по 2, по 3...и то повечето в националния отбор!
            Най-ме е яд, че двата отбора изиграха мача като приятелски, без никакво напрежение и не ми излезе залога над 4.5 картона!

Коментар

ами и аз не знаех за локото, но намерих случайно една тема в гонг за продажбата на мача и от там реших да пробвам - да е жив и здрав чичо Венци. Днес същото, ама на доста по-добър коеф на Локот Пд и Ботев Враца- 15 Лошото е, че го играх с доста дребна сума, но все ще стигнат за една почерпка Иначе същият сценарий с гол в последните секунди - понякога са ни доста смотани театроведите в Бг фуДбола, та може да се направи нелоша кинта от тях. Сега ще си гледам спокойно мачовете в Аврупата, а пък може и да сложа 10-20 евро за бъзикня
              Бравос Груйче! Аз пък се нахаках като първокласник на Локото (в комбинация) щото мислех, че поне на новите лампи ще поиграят малко като хората, ама дали ги изплатиха или трябваше да се върне на Ботев за цирка срещу ЦСКА..?

Да не би да има директива: ЦСКА - шампион?

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                Ами не знам как са решили да го отиграят
                Според мен по-скоро ще се напънем да вземем нещо, защото само преди седмица афишираха амбиции за шампионска титла и не върви още след втория мач да приключи и това... Аз обмислям, ако не вали много, да се замъкна до Армията за пръв път след мача с Мура, а може би и за последен преди да се е срутила

P.S. Много ме е яд, че вчера се отнесох и изобщо не отразих наличието на мач Локо-Славия при това с фаворит на букитата Локомотив... Подаръците трябва да се използват!
                ами и аз не знаех за локото, но намерих случайно една тема в гонг за продажбата на мача и от там реших да пробвам - да е жив и здрав чичо Венци. Днес същото, ама на доста по-добър коеф на Локот Пд и Ботев Враца- 15 Лошото е, че го играх с доста дребна сума, но все ще стигнат за една почерпка Иначе същият сценарий с гол в последните секунди - понякога са ни доста смотани театроведите в Бг фуДбола, та може да се направи нелоша кинта от тях. Сега ще си гледам спокойно мачовете в Аврупата, а пък може и да сложа 10-20 евро за бъзикня

Коментар

• Италия vs. Англия

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                    Аз пък си мисля, че е време да видим и някой мач с продължения, а защо не и дузпи И в тоя ред на мисли прогнозирам че довечера може и да има такъв, но кой от двата ще е не мога да преценя Иначе съм за Юве и ПСЖ.
                    Аре нема нужда ...
                    Мисла, че вчера се нагледахме на "изненади" ... Аз си гледах Борусия и Малага...
                    Ми Клопо подчертано объркА тактиката... Не можаха да понесат ролята на фаворит в двубоя .. Започнаха некво умрело разиграване на топката, без никаква скорост и агресия... Сами си прибраха у кобура най-силното оръжие... Не пусна и Хумелс(не е бил готов за 90 мин, предполагам)..
                    Малага ги чакаха, чакаха да нападнат, па им забодоха едно голче...
                    Пак МНОГО късметлийски вратар - Уили.. и тотална липса на малшанс за жълтите.. две 300 % положения на Гьотце и Ройс.. Ама гол немааа ...
                    сАдята - СЛАБ !!! не само зарад двете очевадни засади.. то немаше нужда и от повторения баси.. просто си се моташе по терена, а там падаше едно ритане (по едно време един момък от зор да ритне с каратЕ Бендер (май беше) не го уцели и изшути свой съотборник !!!- щеше да е голем смех, да го изгони за нарушение срещу свой .. ).. спести МНОГО други картони...
                    И накрая съвсем се усра с третия гол на Борусия...
                    Въпреки сичко, се радвам че Борусия продължи...
                    Реал - Галата, за мен си беше сигурна единица ... Много красиви голове... Засадки, тук-таме... Общо взето, логичното се случи.. Не баш както го очаквах, ама се случи...
                    ...
                    Въпросът е довечера ние да отстраним Юве.. Ако е удобно с добра игра... Се си мисля, че имаме сили не само за гол в Торино, а и да си ги бием... Верно, че Кроос е аут, ама Мартинес се връща.. Ся, дали ще пусне Рибери - Мюлер - Робен + Манджата в атака, или ще предпочете Шакири, Хайнкес най-добре си знае...
                    Тотална преса и много агресия по целия терен... Падне ли гол в тяхната врата - ще клекнат.. Вкарат ли те първи, мача ще стане много интересен...
                    Нека бия по-добрият .. Успех и на ДВАТА отбора ...
                    НАПРЕТ МАШИНАААААА
                    МУАХАХАХАХАХАХАХАХАААААА !!!!
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Мерси на колегите за прогнозите!
                      Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Аз пък си мисля, че е време да видим и някой мач с продължения, а защо не и дузпи И в тоя ред на мисли прогнозирам че довечера може и да има такъв, но кой от двата ще е не мога да преценя Иначе съм за Юве и ПСЖ.

Коментар

• Ами не знам как са решили да го отиграят
                          Според мен по-скоро ще се напънем да вземем нещо, защото само преди седмица афишираха амбиции за шампионска титла и не върви още след втория мач да приключи и това... Аз обмислям, ако не вали много, да се замъкна до Армията за пръв път след мача с Мура, а може би и за последен преди да се е срутила

P.S. Много ме е яд, че вчера се отнесох и изобщо не отразих наличието на мач Локо-Славия при това с фаворит на букитата Локомотив... Подаръците трябва да се използват!
                          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                            Все пак и гола на Малага за 1-2 беше от засада, която се видя още преди повторенията. В случая съдията сбърка, но по равно и за двата отбора
                            А за нашите съдии винаги съм твърдял, че не толкова са слаби и бездарни, колкото са услужливи и страхливи и гледат да се мазнят на силните на деня и на шефовете си в БФС. Ако решат да са честни, свирят добре, което не мога да кажа за испанци, руснаци, португалци или хомосекшуъли от острова
                            не съм гледал гола за 1:2, тогава зяпах турците - сигурно е било засада, но си личеше, че има нещо гнило в края: и защитата на малага дремеше (вярно, натиск, ама все пак, това да не са нашите говеда в Белгия, я, а 1/4 финал за големуту пара), и съдията пусна брутална засада - тя си личеше от километри просто (вратарчето беше легнало, имаше 5-ти съдия точно до ситуацията, голлинията беше идеален ориентир, ситуацията не беше някаква супер бъраз и т.н. и т.н.), и накрая свири мача на секундата, а дойочвете лежаха сума ти време по терена след гола. Та не знам, ама на мен ми замириса малко този мач в края, макар че мже и да си е напълно редовен (всъщност аз го играх 1:1 на почивката на коеф. 5).
                            А за довечера - ще видим, засега нищо няма да игря, но с течение на мачовете може и да се включа, знам ли
                            Ти кажи сега, ще вземете ли някой леФ от крейзитата или ще играете за нас, че предполагам коеф няма да са никак лоши

Коментар

• Все пак и гола на Малага за 1-2 беше от засада, която се видя още преди повторенията. В случая съдията сбърка, но по равно и за двата отбора
                              А за нашите съдии винаги съм твърдял, че не толкова са слаби и бездарни, колкото са услужливи и страхливи и гледат да се мазнят на силните на деня и на шефовете си в БФС. Ако решат да са честни, свирят добре, което не мога да кажа за испанци, руснаци, португалци или хомосекшуъли от острова
                              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Изненади за довечера? И двата мача са доста вероятни изненади и особено барса, колкото и псж да са слабички, а и резултатът да е добър за джуджетата. Аз си чакам изненадата и не мисля, че тя се случи в цариградския вилает
                                Не вярвам да има изненади, ама аз съм Lay-нал Барцилоната щото коефициент 1.40 не е реален! Особено ако са верни партенките, че ако Меско влезе да играе има голям шанс контузията му да се усложни! Ако това е така и Тито го остави резерва още при обявяването на състава, коефициента ще отиде на 1.5-1.6!

Коментар

Working...
                                X