IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнение
    http://www.winner.bg/forum/viewtopic...hlight=#172012

Ето тоя fire_ice е доста напред с материала.
    Мерси! Ще го имам предвид!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      Сега поне може да имат оправдание ако продадат мача на Локото! Явно парата взе да цака здраво в края на сезона!

ПП Груйче съобщавай такива "новини" като двойката на Ботев Враца, току виж и ние сме се облажили и се спечелили парички да инвестираме/подкрепяме БФБ-то
      http://www.winner.bg/forum/viewtopic...hlight=#172012

Ето тоя fire_ice е доста напред с материала.

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
        Честит ви нов треньор на Левски 1914!!!
        Пазарджишката футболна школа за пореден път се доказа – Ники Жадното стигна треньорският връх в България!
        Бавно и полека човекът стана старши треньор! С неговия късмет може и шампион да стане хахаха!
        Сега поне може да имат оправдание ако продадат мача на Локото! Явно парата взе да цака здраво в края на сезона!

ПП Груйче съобщавай такива "новини" като двойката на Ботев Враца, току виж и ние сме се облажили и се спечелили парички да инвестираме/подкрепяме БФБ-то

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          aми супер - да се разкарват. То освен Карвальо, от другите абсолютно нищо не става, без изключения. Аз купи не ща - искам хубава игра и пробиви в европа (т.е. групи на ЛЕ, където да не сме баш брашнян чувал). Искам Левски от 1/4 финала за ЛЕ или поне групите му с Ясен, когато играехме много красиво - пълнеха ни кошницата от голове, но и ние вкарвахме доволно и мочвете бяха супер интересни. Та титли, купи, тън-мън - това е за отборчета, дето не са ги печелили, не за нас. Но това си е дълга тема
          Започваш да мислиш като фен на Арсенал, и да осъзнаваш кое е есенцията и същността на тая велика игра. Евалла!

Иначе за снощния мач на кръвния враг - хем се зарадвах че Базел продължава, хем малко съжалявам че сега ще хвърлят всичко за класиране на така желаното и заветно 4-то място в Шипа, но каквото такова. Видя се че без Бейл са малко като Барса без Меси, а и доколкото разбрах май е щял да пропусне остатъка от сезона, което заедно с мача ни по-малко ни дава известно предимство, но да не бързаме с прогнозите Дано човекът все пак се оправи бързо, голям талант е прави играта по-динамична и красива. И все пак: Go Gunners!

Коментар

aми супер - да се разкарват. То освен Карвальо, от другите абсолютно нищо не става, без изключения. Аз купи не ща - искам хубава игра и пробиви в европа (т.е. групи на ЛЕ, където да не сме баш брашнян чувал). Искам Левски от 1/4 финала за ЛЕ или поне групите му с Ясен, когато играехме много красиво - пълнеха ни кошницата от голове, но и ние вкарвахме доволно и мочвете бяха супер интересни. Та титли, купи, тън-мън - това е за отборчета, дето не са ги печелили, не за нас. Но това си е дълга тема
            Честит ви нов треньор на Левски 1914!!!
            Пазарджишката футболна школа за пореден път се доказа – Ники Жадното стигна треньорският връх в България!
            Бавно и полека човекът стана старши треньор! С неговия късмет може и шампион да стане хахаха!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
              Снощи Илиян се оттеглил по терлици, така че вече няма той да Ви е проблема! Сега остава и футболистите да се оттеглят и да изпълнят "молбата" на феновете!
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

щом казвап, че се е играл-няма да споря, аз и така съм си доволен от печалбата. Сега са ми интересни 2 отбора - нашите говеда и крейзиту. И едните, и другите имат пари и не чак толкова лощи играчи, поне за Бг, но и едните, и другите се дънят и то прекалено много, като по сигнал, когато единия се осере, другият на секундата го последва, затова и си мисля, че директивата е нашите да станат шампоани, като бия в директния мач. Вие нямате кинти, затова и не ви намесвам в спора (сигурно ще ви бием в "дербито", но и да не бием, крейзиту ще се издънят някъде "случайно"). Ботев нямат класа, а Латекса - според мен са си повЕрвали малко повече, отколкото трябва и ще се насерат при първите облаци на хоризонта (нищо чудно и ние да ги дръннем в Ловеч - гришата е доказал, че лесно влиза в договорки, ако от това му зависи бизнеса). Та така - чакм титла за нас и купа за слаБия, както и поредното дивно осиране в Европа, само дано не паднем от сан марино/андора.
                Снощи Илиян се оттеглил по терлици, така че вече няма той да Ви е проблема! Сега остава и футболистите да се оттеглят и да изпълнят "молбата" на феновете!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                  Ами по мое мнение се игра... имаше много борба, много картони и мъничко футбол. Нашите толкова си могат в момента а Лудогорец бяха предпазливи и не нападаха много, но все пак удариха една греда. Сега не ни остава друго освен да бием до края, включително вас и Ботев, и да се надяваме Литекс и Лудогорец да се провалят
                  щом казвап, че се е играл-няма да споря, аз и така съм си доволен от печалбата. Сега са ми интересни 2 отбора - нашите говеда и крейзиту. И едните, и другите имат пари и не чак толкова лощи играчи, поне за Бг, но и едните, и другите се дънят и то прекалено много, като по сигнал, когато единия се осере, другият на секундата го последва, затова и си мисля, че директивата е нашите да станат шампоани, като бия в директния мач. Вие нямате кинти, затова и не ви намесвам в спора (сигурно ще ви бием в "дербито", но и да не бием, крейзиту ще се издънят някъде "случайно"). Ботев нямат класа, а Латекса - според мен са си повЕрвали малко повече, отколкото трябва и ще се насерат при първите облаци на хоризонта (нищо чудно и ние да ги дръннем в Ловеч - гришата е доказал, че лесно влиза в договорки, ако от това му зависи бизнеса). Та така - чакм титла за нас и купа за слаБия, както и поредното дивно осиране в Европа, само дано не паднем от сан марино/андора.
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                    Днес се тегли "жребия" за полуфиналите за КЕШ ...
                    Ако един важен човек (Платини), достатъчно силно следва мечтите си, а именно ел класико на финал за КЕШ, то мисля
                    Реал - Борусия
                    Байерн - Барса
                    Вил сии ..
                    ако толкова искаше да си прави шпаньолски финал, то щеше да го направи миналата година, когато беше в пъти по-лесно, a и супер логично, тъй като и двата испансци бяха поне по 1 класа над опонентите си (шъ мъ прущаваш, то и финала си беше анреден, ама това е друга бира), но тогава и двата испански отпаднаха. Сега си мисля, че ще направи 2 местни дербита, тъй като залогът ще е жесток и в двата мача и интеерсът ще е в пъти по-голям, отколкото при каквато и да е друга формация на жребия. А финала за ШЛ си е финал за ШЛ, там няма нужда от излишно натягане - Левски и ЦСКА да играят, пак ще се намери кой да ги гледа

Коментар

• Днес се тегли "жребия" за полуфиналите за КЕШ ...
                      Ако един важен човек (Платини), достатъчно силно следва мечтите си, а именно ел класико на финал за КЕШ, то мисля
                      Реал - Борусия
                      Байерн - Барса
                      Вил сии ..
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Ами по мое мнение се игра... имаше много борба, много картони и мъничко футбол. Нашите толкова си могат в момента а Лудогорец бяха предпазливи и не нападаха много, но все пак удариха една греда. Сега не ни остава друго освен да бием до края, включително вас и Ботев, и да се надяваме Литекс и Лудогорец да се провалят
                        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

....Но пък от време на време изникват готини мачове за правене на кинти, та затова и питах Хаки дали не е чул нещо за чорбата и крейзиту, но май там ще си се играе мача, примерно като за Х, знам ли
                          баси, напоследък ги разцепвам нашите мачове и то на доста добри коефициенти. хаки, игра ли се мача, че не го гледах, а мои познати чак и на стадиона са ходили - сигурно сте заформили агитка. Само ме беше страха да си го оставя 0:0, но и Х ми е ок откъм кинтаж. Сега и казанците ми излязоха, да видим какво още ни готви нощта

Коментар

• Напоследък мачовете от лига Европа ми изглеждат като задължителни за пропускане

Все пак, очаквам да продължат със сигурност Челси и Бенфика, а от другите двойки по-скоро Лацио и Базел (тук не съм си направил труда да проверя дали Бейл ще играе, но ако го няма Тотнъм си заминават)
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

...
                              Съгласен съм с теб, ама не виждам някой, дори да се опитва да промени нещата тук...
                              Може би, единствено Литекс хванаха правия път...
                              Просто самите футболни президенти(или който там плаща парата) се държат идиотски...
                              Ама наистина незнам що ...
                              Е как ще се съгласиш, да плащаш на някакво келеме да рита топка, примерно 10 000 лв. ЗАЩО ??? Като знаят, че това МНОГО ПАРИ за България.
                              Дай му там 2-3000 месечно, а при РЕЗУЛТАТ, вече може и да развържеш кесията...
                              Кат има тотална липса на малшанс и топката е кръгла - сЕди на заплатка...
                              Ама кат няма приходи, ЗАЩО ТАКИВА разходи бе ???
                              Да, има тук таме некой спонсор, или "благодетел" налЕ..
                              Ама билети, клубни карти, гащи, чорапи, фланелки ?
                              Тв права ????
                              И то хем нема пари, хем КУПУВАТ чужденци , на БЕСНИ заплати !!!
                              Просто не го разбирам...
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Прогнози за довечера - нашите казански братя дали няма да чукнат чукотките? Хелвеците имат ли шанс срещу лондонските еврейци, които без беил са половин отбор? Нюкясъл - резонна победа, може би, ама вероятно кофти коеф? И лациалите срещу манафите - може би имат сили да добутат до продъ;лжения, щото резултата в цариградско хич не беше реален?
                                Аз очкавам победи на Рубин, Базел (тук ще ги играя на класиране, вероятно), Нюкясъл (с калсиране за Бенфика) и Лацио, но не знам дали изобщо ще играя нещо
                                За мен мачовете са:
                                Рубин - Челси 0-0
                                Базел - Тотнъм 1-2 (2-2)
                                Лацио - Фенербахче 2-1 (2-0)
                                Нюкясъл - Бенфика 1-1

Обаче честно казано освен Над 1.5 Базел и Лацио и Под 2.5 Рубин нищо друго не бих играл! Може и да почивам!

Коментар

Working...
                                X