Първоначално изпратено от marinbg
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеУжасно поведение на Суарез.Дано да не е бесен, че ще зарази и Иванович.
Сега ми остава да се надявам ван пръцко да се контузи...
20!The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеДано да не е бесен, че ще зарази и Иванович.
Сега ми остава да се надявам ван пръцко да се контузи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеС две думи, ако не паднат на бриджа и ушко не се контузи, ингилзката славия ще влезе в топ 4, а чукотките и арсетата ще се решат с голова разлика, че да е по-весело
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениея, кажете мнението си кои два отбора ще се класират в ШЛ
и трите отбора имат по 2 по-лесни мача според мен отбелязани в зелено
Арсенал:
С манчестър - 0-1 точка
КПР и Уигън - 6 точки
Нюкясъл - 0-3 точки (по-скоро 1, но отсега е невъзможно да се прогнозира)
т.е. 70-73 точки, вероятно 71, ако не се издънят със слабаците, което им е традиция
Челси:
Тотнъм - много троен мач, вероятен Х
Суонзи, Вила и Евертън - 7-9 точки
Манчестър - вероятна загуба, по-скоро Х,
т.е. 71-72 точки, но абрамчика иска купа и ще се напънат за тенекето на уефа, така че е вероятна издънка още с титнъм и място извън топ 4
Тотенхамите:
Челси - Х.
останалите - минимум 10 точки
т.е.72 точки
С две думи, ако не паднат на бриджа и ушко не се контузи, ингилзката славия ще влезе в топ 4, а чукотките и арсетата ще се решат с голова разлика, че да е по-веселоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеако има нещо, дойчовете ще го изкарат
последните десетина години дори и в германия не е това което беше преди...
Коментар
-
Първоначално изпратено от B. Разгледай мнение
тоя е чисто луд ............. няма две мнения...
не гледах второто полувреме и явно съм изпуснал шоуто
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
радетеля за честност, партийния функционер уили хьонес е разследван за тайни сметки в швейцария .................... специалистите които го разследват казват, че тези стотици милиони няма как да са от бизнеса му с колбаси и започват да разследват еф це бахрейн за черна каса
дано не потулят нещата типично по българскиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеОчевидно искаш да кажеш твоето мнение а не да чуеш нечие другоАма ако искаш ще ти кажа.Аз мача след 70-тата минута не съм го гледал.До тази минута не видях основания за 7 минутно продължение, че даже и за 30-40 секунди отгоре.На манксчетата дето ги цитираш им дават по 4-5 такива всеки сезон а на нас ни е за първи път и за това ти прави впечатление.Колко за дузпата - имаше и всеки нормален съдия би я свирил.
Иначе си гледам мача, принципно ми е все едно какво става, стига да не губя пари, което не се случи с този мач, за моя радост
Просто съдиите в Англия са слаби и корумпирани, но никой не рови в този проблем, защото е по-лесно да се зарови главата в пясъка и да м пеем мантри за "честна игра, истински футбол"
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар