IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
    Ужасно поведение на Суарез. Дано да не е бесен, че ще зарази и Иванович.
    Сега ми остава да се надявам ван пръцко да се контузи...
    това с уруДа вече започна много да се преекспонира - ми захапла го, захапал, к'во толкова? Това е контактен спорт и в него е възможно да се случи и подобно нещо - да не говорим, че не беше нищо кой знае какво, а просто израз на безсилие на играч., който гори в играта. за мен проблемът сноши беше влизането на стъридж, което беше тотално безумно и можеше да счупи крака на бертранд (ако не греша), а не простотията на Суарез, че чак и 10 мача наказание да искат и подобни фарисейщини. Поведението на силните фигури в Ливера, като изключа тренера и капитана, е безумно - то бива прикриване на истинските проблеми, но подобно сочене с пръст, не там, където трябва, е шризнак само на едно: човешка импотентност. Суарез е страхотен футболист с всичките му кусури и простотии и не считам, че подобном размахване на пръст към него, е оправдано. Дано не го наказват, а още по-добре - дано да се разкара от шибания албион, където самозадоволяващи се тлъсти плужеци, гниещи в собствената си поквара и претендиращи за джентълменско достойнство, кънтящо на кухо като собствените им булдозести кратуни, ще го превръщат във вечната жертва на импотентното си първенство, с толкова разграден заден двор, че се наложи един мустакат, тъмен балкански субект да им го каже най-точно: These british homosexuals broke the game - множественото число е моя добавка, която сичтам, че пасва доста точно!!!
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
      Ужасно поведение на Суарез. Дано да не е бесен, че ще зарази и Иванович.
      Да бе. В мач за титлата, ако трябва ще играе и с патерици.

20!
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Ужасно поведение на Суарез. Дано да не е бесен, че ще зарази и Иванович.

Коментар

• Момци, какво се разбираме за днес? Ще вкараме ли по няколко бирочки?
          The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            С две думи, ако не паднат на бриджа и ушко не се контузи, ингилзката славия ще влезе в топ 4, а чукотките и арсетата ще се решат с голова разлика, че да е по-весело
            с две думи зарязваш левски и се ориентираш към славия

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
              я, кажете мнението си кои два отбора ще се класират в ШЛ

и трите отбора имат по 2 по-лесни мача според мен отбелязани в зелено
              според мен, ситуацията е следната:
              Арсенал:
              С манчестър - 0-1 точка
              КПР и Уигън - 6 точки
              Нюкясъл - 0-3 точки (по-скоро 1, но отсега е невъзможно да се прогнозира)
              т.е. 70-73 точки, вероятно 71, ако не се издънят със слабаците, което им е традиция
              Челси:
              Тотнъм - много троен мач, вероятен Х
              Суонзи, Вила и Евертън - 7-9 точки
              Манчестър - вероятна загуба, по-скоро Х,
              т.е. 71-72 точки, но абрамчика иска купа и ще се напънат за тенекето на уефа, така че е вероятна издънка още с титнъм и място извън топ 4
              Тотенхамите:
              Челси - Х.
              останалите - минимум 10 точки
              т.е.72 точки

С две думи, ако не паднат на бриджа и ушко не се контузи, ингилзката славия ще влезе в топ 4, а чукотките и арсетата ще се решат с голова разлика, че да е по-весело
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• я, кажете мнението си кои два отбора ще се класират в ШЛ

това е класирането:

а това са оставащите мачове

и трите отбора имат по 2 по-лесни мача според мен отбелязани в зелено

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  ако има нещо, дойчовете ще го изкарат
                  това е поредния мит останал от някогашните славни години

последните десетина години дори и в германия не е това което беше преди...

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B. Разгледай мнение
                      http://www.youtube.com/watch?v=KMz61...layer_embedded

Очевидно Суарес е фен на сръбската скара

тоя е чисто луд ............. няма две мнения...

не гледах второто полувреме и явно съм изпуснал шоуто

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение

радетеля за честност, партийния функционер уили хьонес е разследван за тайни сметки в швейцария .................... специалистите които го разследват казват, че тези стотици милиони няма как да са от бизнеса му с колбаси и започват да разследват еф це бахрейн за черна каса

дано не потулят нещата типично по български
                        ако има нещо, дойчовете ще го изкарат - там не е инглизия все пак. Баварците играят най-хубавия футбол в настоящия момент и ще им стискам палци срещу джуджетата-отцепници, даже може да им ръгна некое ойро, за по-голяма тръпка

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                            Очевидно искаш да кажеш твоето мнение а не да чуеш нечие друго Ама ако искаш ще ти кажа.Аз мача след 70-тата минута не съм го гледал.До тази минута не видях основания за 7 минутно продължение, че даже и за 30-40 секунди отгоре.На манксчетата дето ги цитираш им дават по 4-5 такива всеки сезон а на нас ни е за първи път и за това ти прави впечатление.Колко за дузпата - имаше и всеки нормален съдия би я свирил.
                            a, не, искам да чуя чуждо, казвайки си и моето Иначе си гледам мача, принципно ми е все едно какво става, стига да не губя пари, което не се случи с този мач, за моя радост Просто съдиите в Англия са слаби и корумпирани, но никой не рови в този проблем, защото е по-лесно да се зарови главата в пясъка и да м пеем мантри за "честна игра, истински футбол"

Коментар

Коментар

Working...
                              X